Dodaj do ulubionych

Sala JAWOR Kolonia Lesiów

IP: *.71c.kozienice.pilicka.pl 12.10.09, 14:22
Czy ktoś moze organizował tam swoje wesele. bardzo proszę o opinię
Obserwuj wątek
    • gunia0479 Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów 19.10.09, 22:00
      Witam,jesteśmy świeżo po swoim weselu w Jaworze...Było
      rewelacyjnie!!! Nasi goście byli zachwyceni: salą, jedzeniem,
      dekoracją i obsługą, ktora spisała się bardzo dobrze...A kontakt z
      właścicielkmi na najwyższym poziomie. Kompetentne, ogromnie
      sympatyczne i pomocne we wszystkim, w 100 % profesjonalne. Polecamy
      gorąco JAWOR wszystkim, którym zależy na eleganckim weselu,w pieknym
      wystroju, z godnymi pelnego zaufania organizatorami. Gorąco
      polecamy!!!
      • Gość: mmmm Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.10, 12:28
        Mam prośbę czy ktoś może podać namiary na tą sale (adres, telefon)Będę wdzięczna :)
        • Gość: yagoo Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 17:28
          jesli chcesz nr tel to do pani eli 509504201 lub pani ula 509504202
      • mclaren250 Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów 07.06.10, 22:20
        gunia0479 napisała:

> Witam,jesteśmy świeżo po swoim weselu w Jaworze...Było
        > rewelacyjnie!!! Nasi goście byli zachwyceni: salą, jedzeniem,
        > dekoracją i obsługą, ktora spisała się bardzo dobrze...A kontakt z
        > właścicielkmi na najwyższym poziomie. Kompetentne, ogromnie
        > sympatyczne i pomocne we wszystkim, w 100 % profesjonalne.
        Polecamy
        > gorąco JAWOR wszystkim, którym zależy na eleganckim weselu,w
        pieknym
        > wystroju, z godnymi pelnego zaufania organizatorami. Gorąco
        > polecamy!!!
        ja mialem wesele tam i powiem szczerze ze bez rewelacji jezeli
        chodzi no jedzenie... jedzenia tyle co kot naplakal za te pieniadze
        w innych miejscach jest o wiele wiecej wszystkiego... sala jest
        ladna ale jest najdrożej w calej okolicy a wlascicielka wydrze
        ostatni grosz od ciebie!!!!!!
        • Gość: Anuś 86 Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.chopin.edu.pl 13.09.11, 11:09
          ja też tam miałam wesele.
          Jedzenia mnóstwo, nie do przejedzenia, a dodatkowo młodzi wszystko mogą zabrać do domu (nawet ziemniaki hehe).
          Fajna okolica, ogród dostępny, nawet grill jest, wiec dla chcących jedno danie tam można przygotować.
          Gorąco polecam
          • Gość: madzia Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.play-internet.pl 25.08.15, 14:23
            Witam :) w tym roku miałam brata wesele 12.04.2015r i jedzenie było super ,sala duża elegancka,ogród ,grill tez dostępny jest .obsługa miła ,panie właścicielki tez .w 2016 jest tam moje wesele także polecam ta sale :)
        • Gość: Andzia1234 Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.tronic.pl 04.02.14, 16:12
          Miałam wesele w jaworze w 2013 roku i powiem szczerze że jestem zdziwiona komentarzami o braku jedzenia... Możliwe że to konkurencja chce odstraszyć klientów. Sala piękna ale to oczywiście zależy od gustu. Miałam kontakt tylko z jedną właścicielką ale wszystko dało się ustalić bez żadnych problemów. Polecam i nie wierzcie w te kłamstwa że goście wychodzą głodni.
          • Gość: rene1221 Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.14, 17:25
            czy można wstawiać swoje jedzenie czy płaci sie od talerzyka?
      • mclaren250 Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów 07.06.10, 22:31
        ja mialem wesele tam i co moge napisac o tej sali.... sala jest
        ladna ale za te pieniadze co ona chce mozna by zrobic dwa wesela
        albo wesele w jakims pieknym dworku!!!
        nie ja decydowalem o tym ktora sala bedzie nasza.. jak przyszedlem
        zobaczyc to bylo ok ale jak wlascicielka powiedziala cene to ścieło
        mnie z nóg!!!! ale wkoncu decyzja zapadla (nie mialem wpływu na
        decyzje) wesele bylo fajne minus to taki ze jedzenia jest tak malo
        ze polowa ludzi byla glodna !!! co zrobic to pamietajcie o tym ze
        wlascicielka wyciągnie od was ostatni grosz ha ha ha
    • Gość: wrażenia Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: 195.93.162.* 22.10.09, 01:25
      Byłam w Jaworze na dwóch komuniach. W tym roku i rok temu. W
      ubiegłym roku było wszystko w porządku. Jedzenie dobre, obsługa bez
      zarzutu, ale odbywała się jedna komunia. W tym roku było znacznie
      gorzej. Na jednej sali (tej dużej)odbywały się aż cztery komunie
      rozdzielone parawanami, a dwie następne w mniejszych salkach. Ogółem
      liczba gości porównywalna z weselem. Obsługa była znacznie gorsza.
      Przy tej liczbie gości nie dawali sobie rady, pogubili się.
      Spóżniali sie z podawaniem posiłków, o kawę i herbatę nie można sie
      było doprosić, a jak już przyniesli to nie dosyć, że w filiżankach
      była chłodna woda, to jeszcze poniżej połowy filiżanki, na dwa małe
      łyki. Kilku gości zawiodło i chociaż powinny być dla nich
      przygotowane porcje, to chociaż na stół nie podali, nic podobno nie
      zostało. Porcje były znacznie mniejsze niż w innych lokalach. Na
      stole ułożyli draperię z materiału, która miała zatuszować skromną
      ilość zakąsek, a za więcej było zapłacone. Ostrzegam przed jedną
      oryginalną potrawą, a mianowicie takimi roladkami ze schabu i z
      wędzonego łososia (podawanymi jako danie gorace), którą wlaściciele
      bardzo zachwalają. Na prawde, trzeba dużo odwagi, żeby to zjeść.
      Smakuje jak śmierdzące mięso. Co można pochwalić... czyste toalety,
      spory parking i dosyć miłe otoczenie.
    • dawidek-3 Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów 23.10.09, 13:08
      hey jaki jest koszt od osoby na tej sali i co wstawiamy sami????bardzo proszę o
      pomoc!!!
      • Gość: :) Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 11:26
        my zamówiliśmy ta sale na swoje wesele na 2010. płacimy 170 zl od
        osoby do tego trzeba wstawic tradycyjnie wódke, tort i ciasta.Do
        tego wiejski stół też na własny rachunek lub po doliczeniu ok 10 zł
        od osoby oni wstawiaja sami.do wyboru :) troche drogo jak dla
        Nas,ale mam nadzieje,ze sie bedzie oplacalo - sala bardzo duza i
        ladna.
        • Gość: Olessja Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.pl 16.02.10, 23:44
          Hej,
          byłam w tej sali na 3 weselach i na 2 komuniach.
          Wesela fantastyczne: Po pierwsze parkiet( a nie śliskie płytki jak na wielu salach) na części przeznaczonej do tańca. Po drugie duży, przestronny, gustownie urządzony lokal. Dodatkowym atutem jest sala kominkowa gdzie można sobie odpocząć od zgiełku wesela, niezależnie od pogody.
          Obsługa: miła,kompetentna.
          Jeśli chodzi o komunie, to nie sposób obsłużyć 200 os naraz, tak żeby każdy był zadowolony i dostał swoją porcję od razu- szczególnie jak każda rodzina ma inne manu.
          KAwa i herbata są serwowane na osobnym stoliku więc można korzystać do woli a dla szczególnie wymagających, podawana jest przez obsługę.

Jeśli chodzi o potrawy, to faktycznie ta roladka była niekoniecznie dobra, ale już na następnej komunii, nie było jej w ofercie.

Kolejny atut to dużo zieleni, ławeczki sad itd.

ja mam w tym domu wesele w tym roku i po tylu imprezach naprawdę uważam że tu jest super.
    • Gość: hiszpan Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 22:37

• Gość: hiszpan Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 22:44
        witam wszystkie te osoby które szukają domu weselnego i te osoby
        które mają już zamówioną sale JAWOR w lesiowie ..........
        Ja miałem wesele 14 sierpnia 2010 i co mogę napisac.......
        piekna sala,miła obsługa,jedzenie znakomite.........
        jesteśmy zadowoleni ale z drugiej strony za tą kase to wymaga sie
        dobrej organizacji i taka byla , więc polecam wszystkim JAWOR
        • zawsze_zmaganie Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów 27.06.11, 16:38
          my bylismy gośćmi na weselu 4czerwca 2011 roku... wesele bylo jednym z najlepszych na ktorym bylismy, moglibysmy nawet stwierdzić, że najlepszym!:) dania byly bardzo smaczne, wyszukane, przystawki kurczak w panierce z sosami mniam jak sobie przypomne to az czlowiek sie głodny robi:) super dodatki m.in pierwsze danie ziemnaczki, surówki i jakies super mieso w sosie grzybowym, albo pieczarkowym juz nie pamietam!
          jezeli chodzi o obsługe dania podawane szybko i sprawni!! no i do tego byl niesamowity zespół Mikstura!!
          jednym minusem bylo to, że klimatyzacja byla czasami wyłączana!
          pozatym jestesmy strasznie zadowoleni:) sala godna polecenia!!!!!
          pozdrawiam!
          • zawsze_zmaganie Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów 27.06.11, 16:39
            jeszcze do tego fajny ogrodek, w miare duży parking itd... no i ladnie wizualnie zrobiona sala!
            • Gość: mara Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.play-internet.pl 24.07.11, 08:30
              chyba jesteś właścicielem lokalu że tak go wychalasz w niebogłosy. lokal jak lokal, przeciętny, osobiście wybrałam inny w radomiu, bo jedzenie w jaworze nie koniecznie jest aż tak idealne jak piszesz, i wcale nie ma go za dużo. za tą cene to lepsze sie lokale znajdzie i nie trzeba jechac tak daleko.
              • Gość: Antek Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.interkar.pl 27.07.11, 21:27
                Ja również byłam na weselu w domu weselnym Jawor.Sala konsumpcyjna rzeczywiście duża,przestronna ale sala taneczna niestety stanowczo za mała.Jeśli rzeczywiście jest tak drogo od jednej osoby, to myślę, że wart poszukać bardziej eleganckiego miejsca.
                • Gość: Eluś Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.chopin.edu.pl 13.09.11, 11:17
                  Witam wszystkich!
                  W zeszłym roku zorganizowaliśmy wesele w Jaworze w Kolonii Lesiów.
                  Impreza była duża (270 osób). Uważam że miejsca na sali tanecznej było naprawdę wystarczająco. Goście mięli dużo miejsca do tańca. Nie wiem zatem dlaczego wg Ciebie jest za mało przestrzeni.
                  Drogo wcale nie jest, a na pewno nie drożej niż gdzie indziej. Jeżeli ktoś robi wesele na 90 osób, to nie może liczyć, że dostanie cenę jak na 270 osób. Trochę wyobraźni ludzie.
                  Dodatkowo, wg mnie to jest naprawdę eleganckie miejsce i jakbym ponownie wychodziła za mąż, z pewnością moje wesele zorganizowałabym właśnie w Jaworze.

Każdy wybiera tam gdzie chce, dlatego nie ma co oczerniać fajnego miejsca.
              • Gość: boniek Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.chopin.edu.pl 13.09.11, 11:20
                A Ty jesteś chyba właścicielem innej sali, skoro tak piszesz.
                Żarcia dużo, ale dla kogoś kto wpierdziela wiadro ziemniaków na obiad, faktycznie talerzyk to za mało!
            • Gość: nowożeńcy Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.12, 12:24
              Witajcie, możemy powiedzieć kilka słów na temat przyjęcia weselnego w Jaworze w Kolonii lesiów z perspektywy nowożeńców. Na początek kontakt: Obie Panie właścicielki pomocne w każdej sprawie można pytać o wszystko na co uzyskamy sensowną radę. Myślę, że cenowo za to co było podawane było naprawdę warto. Za czerwiec 2012 płaciliśmy po 170złotych. Jedzenie było naprawdę smaczne i różnorodne niczego na stołach nie brakowało. Wszystko tak jak ustalaliśmy wcześniej. Obsługa bardzo starannie dbała o sytuację na stołach współpracowała z orkiestrą, co też jest ważne. Mieliśmy również drink bar co naprawdę się sprawdziło, bo goście byli zadowoleni. Na temat wyglądu sali nie będziemy pisać, bo to kwestia gustu nam się naprawdę podobało, zarówno wewnątrz sali jak i w jej obrębie (duzy ogród, parking). Organizowaliśmy również poprawiny na tej sali i było naprawdę świetnie. Jeżeli ktoś z was miałby pytania proszę pisać lub dzwonić 517980896 lub poczta damian.platos@onet.pl . Pozdrawiam
    • Gość: Karolina i Przemek Re: Sala JAWOR Kolonia Lesiów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 15:34
      Sala weselna jest naprawdę rewelacyjna!!! Właścicielki są bardzo miłe i elastyczne, nie było żadnych problemów organizacyjnych ani przed weselem ani w trakcie - bardzo profesjonalnie. Sala konsumpcyjna jest bardzo przestronna, a jedzenie smakuje jak domowe. Nie zgadzamy się z opiniami mówiącymi o tym, że jedzenia brakuje czy goście wychodzą głodni, ponieważ każdy dostawał porcje i jeśli nie było kogoś przy stole to obsługa donosiła ciepłe dania tak żeby każdy zjadł. Dodatkowo cała dekoracja stołów (kwiaty na stoły i stół młodych) są wliczone w cenę, czego nie oferują inne domy weselne w Radomiu. Nasze wesele było naprawdę udane. Obsługa, lokalizacja, teren wokół domu weselnego, wystrój wnętrza i jedzenie były na bardzo wysokim poziomie.
      Polecamy każdemu.
    • Gość: marta i piotr jawor radom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.14, 19:42
      Jesteśmy świeżo po weselu które odbyło się w jaworze i jesteśmy zadowoleni:)
      Wszystko się udało , sala jest przepiękna tym bardziej że wnętrze się zmieniło a eco skóra za stołem młodych jest zarąbista ,wystrój stołów i pozostałe rzeczy są na wysokim poziomie .
      Jedzenie przepyszne jak w domu, obsługa przemiła i właścicieli spoko porostu warto zrobić tam wesele polecamy !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka