Dodaj do ulubionych

"Daftrans"

04.11.09, 09:20
Czy znacie ta firmę?? Jeśli nie to uważam, że lepiej nie miec do czynienia z tymi ludźmi. Tak niskiej kultury osobistej jeszcze nie spotkałam:( Jak można być tak nieuprzejmym w stosunku do klienta?? A podobno mówi się, że nasz klient nasz pan...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: "Daftrans" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 18:11
      Hmmm, chyba wiem co to za firma. Osobiście się z tymi ludźmi nie spotkałem, ale słyszałem, że nie są zbyt mili. Poza tym chyba prowadzą działalność bez pozwolenia... No bo kto wyda zgodę na skład węgla czy żwiru w dzielnicy domnów jednorodzinnych?? Zwłszcza, że plan zagospodarowania przestrzennego w tej dzielnicy nie uwzględnia prowadzenia tego typu działalności...
      • Gość: abc Re: "Daftrans" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 19:37
        Powinieneś wiedzieć, że na prowadzenie działalności gospodarczej nie potrzeba
        zezwolenia. Po prosu ją rejestrujesz w gminie, itd. Sąsiedzi mogą walczyć o
        zakaz prowadzenia określonej działalności.
        • Gość: martynka Re: "Daftrans" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 20:29
          to chyba zależy jaka to jest działalność... jeśli obok Ciebie ktoś otworzy np. wysypisko śmieci to co?? chyba musi się postarac o zgodę na nie??
    • axel-1033 Re: "Daftrans" 05.12.09, 18:47
      >>"pysiu 735 nie ruszaj gó..a bo śmierdzi...
      • pysia735 Re: "Daftrans" 06.12.09, 20:32
        wiem, że gó... śmierdzi, ale czy to znaczy, że ma sobie leżeć żeby ktoś w nie wdepnął???
        • Gość: edyta Re: "Daftrans" IP: *.radom.vectranet.pl 08.12.09, 00:52
          a tak a propos ,sprzątasz po swoim psie jak je zrobi?nie ,pozwalasz wlezć w nie
          innym.
        • Gość: Karol Re: "Daftrans" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 10:29
          A tak, byłem tam. No cóż, widziałem już lepszą obsługę i milsze osoby. No ale nikt nikogo nie zmusi żeby był uprzejmy. Ci ludzie prowadzą swoja firmę tak jak chcą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka