IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 00:36
W niedzielę 25 01 na forum "odezwalo" sie 24 osoby 1 na 10 tysęcy radomian
jutro bedzie lepiej swoje glupoty beda pisac z miejs pracy !!!!!!to forum
jest dla ludzi z kompleksami ,wulgarnych i nie znajacych tematu /jedyne
zródlo informacji to to tematy z "gazety",nie słuchaja lokalnych
rozglosni ,nie oglądaja lokalnej telewizji i nie mają zielonego pojęcia co w
Radomiu w "trawie piszczy" A najwięcej uwag jest na temat pisowni a sam
prof. Bralczczyk wypowiadał się na ten temat na falach radia"REKORD"
Przemyslćie TO
Obserwuj wątek
    • pitagor Re: 24 26.01.04, 08:47
      No widzisz jak miło, należysz do naszego grona :-)
    • Gość: pies Re: 24 IP: 213.199.199.* 26.01.04, 08:50
      Nie za ładnie się określiłeś w tym liście (bo przecież sam piszesz na forum).
    • Gość: AFN Re: 24 IP: *.udn.pl 26.01.04, 11:12
      Człowieku o jakich lokalnych rozgłośniach Ty mówisz?! Może o radiu Rekord czy
      Radom, których poziom jest wręcz obraźliwy dla normalnego człowieka. Dla
      przykładu w Rekordzie lecą non stop jakieś idiotyczne pozdrowienia przesyłane
      SMS-ami, typu "Dla wszystkich palących coś zielonego od Ćpuna, Byka i Ryżego",
      żeby nie przytoczyć innych. Czy może o lokalnej telewizji, która w środę
      nadaje wiadomości pt.Teledziennik z poniedziałku (patrz środa 21.01.br.), bądź
      na okrągło powtarza jakieś chore migawki ze studniówek, lub innych wydarzeń z
      miasta sprzed kilku miesięcy. A może o samej Gazecie lokalnej, która również
      zamieszcza do bulu, jak nie zdjęcia ze studniówek, to zdjęcia nowonarodzonych
      Radomian itp. zapychając te marne cztery strony takimi bzdurami. Czy z takich
      źródeł czerpiesz swoje wiadomości o tym co w Radomiu "w trawie piszczy" i w
      ten sposób poznajesz temat? Jeżeli tak, to życzę powodzenia.
      • Gość: seba AFN popieram (n/txt) IP: *.udn.pl 26.01.04, 11:47
      • Gość: (10) Re: 24 IP: *.udn.pl 26.01.04, 20:07
        Oj matematyku,matematyku. Informacje o Radomiu w radomskich rozgłośniach
        radiowych są żenująco beznadziejne. Kiedyś,kiedy chciałem dowiedzieć się coś z
        Radomia słuchałem "Radia Kielce". A radomskie rozgłośnie milczały jak
        grób.Podawały i podają wiadomości czy informacje, co dzieje się w Polsce lub
        świecie.Bzdurne nowinki stąd i stamtąd.Ale wiadomości z Radomia lakonicznie w
        formie strzępów. "Dami"? Jestem pełen podziwu dla tych którzy to oglądają. Ty
        zaś zgodnie z przysłowiem "Jeśli weszłeś między wrony,wtedy kraczesz jak one" A
        ty już krrrraaaaczeeeesz.
    • yebakka Re: 24 26.01.04, 23:05
      ejże kolego ja byłem aktywny sam ale pod kilkoma nickami robiłem statystyke. a
      co do tv dami to kurwa żal oglądać. Prezenterzy i dziennikarze udają że robią
      programy, właściciele udaja że im płacą, a my wszyscy udajemy że nas to coś
      obchodzi
    • Gość: ja Re: 24 IP: 62.152.120.* 27.01.04, 20:15
      Ten pożal się Boże matematyk kipi wściekłością do forumowiczów oraz do tego,
      że i co piszą.
      Ponieważ wiele z ważnych rzeczy, o których piszą, nie jest poruszane przez
      żadne media to znaczy, że facet nie cierpi tej resztki wolności słowa.
      Pewnie jest mu "nie na rączkę" niejedna wiadomość czy opinia na tym forum.
      No więc co?
      Wiadomo! Psy szczekają karawana jedzie dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna