Dodaj do ulubionych

POLONEZ Chałubińskiego

IP: *.radom.pilickanet.pl 27.01.04, 18:02
Dzisiaj Dami zaczęło pokazywac relacje z poloneza w wykonaniu uczniów
CHałubińskiego.. TO NAJLEPSZY TEGOROCZNY POLONEZ W RADOMIU!! Naprawdę w
porównaniu do innych to był prawdzimy pokaz umiejętności tańczenia
prawdziwego Poloneza.. GRATULACJE DLA CHAŁUBIŃSZCZAKÓW
Naprawdę polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: quasi Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.pilickanet.pl 27.01.04, 18:06
      POlonez był SUUUPER, NAJLePESZY JAK DOTĄD!! Niech się inni schowają!!
      • Gość: _Robert_ Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.01.04, 18:35
        Najbardziej podobal mi sie polonez w wykonaniu L.O. im. Tytusa Chalubinskiego.
        Był niepowtarzalny, inny niz wszystkie jakie dotychczas widzialem. Moim
        zdaniem pozostałe szkoły mogą Im tylko pozazdrościć.
    • Gość: Bystry hihih ;) Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 27.01.04, 18:07
      Bylo Super ;)
      Polonez Najlepszy!!
      Studniówka też!!!!

Pzodrowienia dla Calej Ekipy!!!
    • Gość: Madzia Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 27.01.04, 18:10
      BUZIAKI DLA CAŁEJ 4c zwłaszcza dla tej męskiej części :-))
      • Gość: chudy Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 16:55
        Chłopaki dziękują za buziaki!!!
        Oczywiście z 4c:)
    • Gość: nauczyciel Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 27.01.04, 20:09
      obiektywnie muszę stwierdzić, że młodzież Liceum im. Chałubińskiego zatańczyła
      pięknie poloneza. Widać było grację u dziewcząt i dostojeństwo u chłopców. W
      porównaniu z dekoracją piekła w Liceum im. Kochanowskiego, która długo
      będzie im się chyba śniła ,Chałubińszczacy pokazali klasę , styl i smak .
      • Gość: owszem Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 27.01.04, 22:11
        W porównaniu z Kochanowskim ten polonez i ta studniówka była z górnej półki,
        no i polityków nie było.
    • Gość: Gość Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 22:10
      Mnie sie wydaje ze chalubinski niczym szczegolnym nie zablysnal.. choreografia
      moze i byla ciekawa, ale wykonanie niestety duzo duzo gorsze... wystarczy
      popatrzec ile osob sie mylilo.... nie wiem czym sie az tak zachwycacie...
      • Gość: quasi Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.pilickanet.pl 27.01.04, 22:37
        Nie wiem o czym mówisz.. Pomyłki zawsze się zdażają (wystarczy popatrzeć na
        inne studniówki, gdzie jeśli akurat o to chodzi było dużo dużo gorzej) W
        CHałubińskim młodziez wykazała się jednak dużym skoncentrowaniem, widać że
        włożyła całe serce w ten układ..
        JESZCZE RAZ GRATULACJE DLA CHAŁUBIŃSZCZAKÓW!!
      • Gość: chuydy183 Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 17:02
        Mądralo!!!Tak się składa, że chodzę do tego liceum(4c), a na dodatek znam się
        trochę na choreografii - 9 lat gram w orkiestrze "Grandioso", więc mogę śmiało
        powiedzieć, że był to najlepszy polonez jaki dotąd widziałem na studniówkach!!!
        Co do błędów... zdarzają się każdemu, i mogę się założyć, że ty byś nie zrobił
        tego lepiej:-)
        • Gość: LENY Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.53.udn.pl 28.01.04, 18:10
          Bardzo ładne mieli stroje chłopcy a dzięwczęta im dorównywaly urodą.
          NAJŁADNIEJSZY POLONEZ JAK DOTĄD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Gracja dziewcząt i dostojeństwo chłopców pobiły 100:1 "kochanowszczaków".
          A tak przy okazji dobrze byłoby gdyby każde liceum w klasie przedmaturalnej
          wprowadzilło obowiązkowe lekcje tańca towarzyskiego.
          Tańce na studniówkach były "pożal się Boże"
          W większości szkół występowały dwa rodzaje: "przyklejone buty do podłogi"
          lub "skakanie w miejscu".
          Jeszcze raz GRATULACJE dla LO im.T.Chałubińskiego.
        • dorociontko38 Re: POLONEZ Chałubińskiego 28.01.04, 20:09
          hehe chudy pozdrow slawka zaworka ode mnie ;-) i nic nie mowiles ze masz neta,
          a w wyborczej wyszedles, hmm.... dosc smiesznie :-) No to jak, ciagle idziesz
          na meil?
          A co do poloneza, gdyby w kazdej szkole bylo az tylu chetnych do poloneza, ze
          az trzeba byloby robic casting, to wszedzie bylby fajny. tak podejrzewam, bo
          nie ogladalam IV LO. U nas byla tragedia z chetnymi, nikt nie chcial tanczyc,
          ledwo sklecilo sie 16 par ktorym slon stanal na ucho... ale i tak wyszedl
          niezle.
          chudy, to sie licytujmy: ja ju 10 rok gram w "Divertimento"... :-)
        • Gość: tłysty Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 02.02.04, 21:32
          chudy, przegrałes. hubal był lepszy.
    • Gość: skórka Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 28.01.04, 18:29
      Ale nie mieliście pani kurator Skałbani i pana Mariana Popisa u siebie. A u
      nas w Skórzance byli i bawili się świetnie.
      • Gość: ja Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.01.04, 19:34
        i co z tego że byli, to dla was jakieś wyróżnienie czy co, szkoda was i
        tyle.polonez w chałubińskim był stylowy ale i sama szkoła w porównaniu z wami
        ma styl co było widać w prezentacjach w dami. dalszych wizyt polityków życzę
      • Gość: X Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 28.01.04, 19:58
        jednak i u nas była pani kurator! sprawdz wcześniej swoje wiadomości!!
    • Gość: Gallu:) Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 22:01
      Chałbińszczacy są najlepsi, a sczególnie klasa 4c. Pozdrowienia dla wszystkich
      szanujących i ceniących naszą wyjątkowość:)
    • Gość: skonekIVLO Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.pilickanet.pl 28.01.04, 22:19
      Chałubińszacy dziękują wszystkim, którzy docenili ich trud i wysiłek a także
      zaangażowanie w tegorocznego Poloneza jak i ogranizację całej studniówki. Jest
      nam tym bardziej miło, o ile próby do układu kosztowały nas wiele wiele
      wysiłku, trwały nieprzerwanie 3 miesiące pod okiem Szanownej Pani Profesor
      Marii Tyczyńskiej, którą z tego miejsca pozdrawiamy i wysyłamy MOC CAŁUSÓW.
      Dziękujemy, że nasz wysiłek został przez Was doceniony.
      MŁODZIEŻ IV LO im. T. Chałubińskiego
      • Gość: M Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 11:53
        W porównaniu do innych studniówek pokazywanych w dami, Chałubińszczacy bawili
        się najlepiej. Polonez wykonany był z wdziękiem i należną powagą- brawo dla
        tańczących! Można było dostrzec, że studniówka sprawia młodzieży wiele radości.
        Jeśli mam porównywać Chałubińskiego z Kochanowskim, przyznaję 100:1 dla IV LO.
        Brawo!
        • Gość: Chałubińszczanka Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.01.04, 12:00
          Nasza Transylwania o niebo przewyższała bal u szatana z Kochanowskiego!!!Byłam
          na obu 100dniówkach i MY--Chałubińszczacy bawiliśmy się naprawdę lepiej.
          Niektórzy z Kochanowskiego opuszczali własną studniówkę ok. północy, a MY
          bawiliśmy się wszyscy do 6 rano! Sala przez cały czas była pełna,tylko
          nieliczni grzali sobie miejsca przy stolikach. Zabawa była naprawdę wspaniała,
          tak powinna wyglądać PRAWDZIWA STUDNIÓWKA!
          Pozdrowienia dla wszystkich uczniów Chałubińskiego i Kochanowskiego.
        • Gość: sawarwiwr Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 29.01.04, 12:01
          Do balu wam daleko. Chłopaki tańczyli bez marynarek a dziewczyny żuły gumę lub
          korzeń żeń-szeń.
          • Gość: XXL Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 06:00
            Kolego, czyś ty kiedy był na 100-dniówce!!!??? Myślałeś, że to jast zabawa dla
            starych dziatków! Całej nocy w marynarce chyba nikt by nie wytrzymał!!!
            • Gość: obs Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 07.02.04, 23:34
              ja tanczylem w marynarce cala noc i nie zaluje... pokazalem dobry przyklad,
              poza tym zasada dobrego wychowania nakazuje nie zdejmowac - a mnie dobrze
              wychowali.
      • Gość: ola Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 19:42
        No musze przyznać że było baaaardzo dobrze! nawet nie było widać tych pomyłek ;-
        ) Na prawdę wyszło wspaniale! Pozdrowienia dla Skonka! No i dla Wild Wild West!
        (chyba ją polubię) Dobra robota! PS czy nie uważacie że 4c najlepiej się
        bawiła ?!
    • Gość: Madzia Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 29.01.04, 12:41
      Chałubińszczacy są THE BEST!!! niech się inni schowają! zabawa była suuuuuuper
      i to do samego rana!!! TAK POWINNA WYGLĄDAĆ KAŻDA STUDNIÓWKA!
    • Gość: Sexik...:] Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 29.01.04, 14:09
      Osobiście uważam że ten polonez był najlepszy... i nie mówie tego tylko dlatego
      że znam paru Chałubińszczaków, ale głównie dlatego że tak naprawde było...
      Wysarczy np. porównać polonezy innych szkół z tym w IV LO. Wszędzie to samo,
      czyli banalne kółeczka, par nawalone że aż się miesza w oczach... i marne
      niestety figury. W IV LO natomiast poloneza zatańczyli najlepsi z najlepszych,
      którzy zostali wybrani przez sorkę Tyczyńską, która nie opierdzielając się z
      niesforną młodzieżą z prawie 30 par wyłoniła 16 tych the best. I tutaj
      podziękowania i wielkie serducha dla surowej, ale świetnej nauczycielki tańca,
      jakim jest polonez. Druga bardzo ważna rzecz, która zwróciła moją uwagę to
      przede wszystkim to jak ten "występ" został nagrany... Zwróćmy uwage że w
      innych szkołach jedna kamera nagrała z jednego miesjca pary chodzące w kółko. A
      u Chałubińszczaków aż 8 kamer obsługiwanych przez 8 kamerzystów było
      wykorzystanych do nagrania. Ponadto stroje chłopców i dziewcząt były piękne...
      Chłopcy w białych rękawiczkach, bordowych pasach i muchach wyglądali jak
      prawdziwi dzielni faceci... a dziewczyny, piękne czarne suknie i białe
      dodatki. Poprostu najwyższa jakoś. I nie był to taki zwykły tanie. Zwróćmy
      uwagę na to jak oni ze sobą tańczyli... po prostu byli szczęśliwi że tańczą, a
      nie jak w innych szkołach "zmuszeni" do tańca... Mógłbym tu poruszyć jeszcze
      wiele innych rzeczy związanych z pięknym i profesionalnym wykonaniem tego
      tańca, ale nie chce was zanudzać... Jednym słowem, a raczej dwoma angielskimi
      słowami było THE BEST!!!! Podziękowania dla tancerzy i tancerek, organizatorów,
      nauczycieli, gości, obsługi technicznej i dla wszystkich którzy do tego sukcesu
      się przyczynili...
      • Gość: qbek POLOnez Chałubińskiego IP: *.udn.pl 29.01.04, 15:15
        Hmm, mozna by rzec ile ludzi na Ziemi, tyle opinii na dany temat. Tak to
        skwituje ;]Wchodzac na forum od razu mi sie geba usmiechnela, bo tylko
        Chalubinski ;] byl zdolny zalozyc taki topic, nie zaden tam Kochanowski, nie
        zadna Konopnicka, itd. W koncu trzeba sie dowartosciowac a ze TWA (dla
        niezorientowanych Towarzystwo Wzajemnej Adoracji). No bo sorry ale robic z tego
        taki topic ze musza wszyscy to zobaczyc - to tylko robia ludzie niedojrzali jak
        zrobili w majty ( sorry za kolokwializm) i chca sie pochwalic ;] (a bo Zosia
        jest ladniejsza od Krysi - tylko ze jednym podoba sie Zosia a drugim Krysia).
        Ale przejdzmy do innej sprawy.
        Rzeczywiscie uwazam, ze polonez IV LO byl ciekawy, choc w pewnym momencie
        wydawalo mi sie, ze jest troszke przekombinowany. Ale mniejsza oto ;]...
        Trudno jest oceniac wszystkie polonezy "z gory", akoro nie wszystkie
        widzielismy i co najwazniejsze (!!!) w profesjonalny sposob zaprezentowane
        zostaly polonezy tylko z III i IV LO --> ilosc kamer wieksza od 1, przekaz
        klarowniejszy... Mysle, ze nie bylibyscie zadowoleni, gdyby zaprezentowano Wam
        poloneza w taki sposob jak przykladowo poloneza z VI LO. To tak jakby kazano
        Wam wybierac miedzy produktem A a produktem A, z tym, ze produkt A jest brzydko
        zapakowany, a drugi produkt A zapakowany ladnie, itd....
        Jesli wymyslacie rankingi i rywalizacje o czolowe miejsca trzeba sie najpierw
        zastanowic czy kazde mial takie same szanse sie zaprezentowac... Oczywiscie
        byly polonezy, podczas ktorych mozna bylo zrywac boki ze smiechu lub lamentowac
        (kazdy robi to, co lubi)...
        Tym niemniej, jesli ja chcialbym jakos ocenic poszczegolne szkoly (choc moim
        zdaniem to jest bez sensu, bo czemu ma to sluzyc) to najbardziej podobal mi sie
        polonez II LO. Powrot do tradycji ale w dobrym stylu (choc uwazam, ze odrobina
        przepychu nikomu by nie zaszkodzila). ;]
        Jesli chodzi o pozostalych to moze w takiej kolejnosci: Chalubinski,
        Kochanowski, Czachowski, choc nie twierdze ze lepszy byl polonez Chalubinskiego
        od Kochanowskiego czy Czachowskiego. Po prostu zawazyl moze jakis szczegol i
        tak sobie przedstawilem. Reszta mnie nie wzruszyla. "Zwyciezca" tylko jeden ;]
        Co do wystroju, to tez nie bede ocenial tak jak wiekszosc powyzej najlepszej
        swojej szkoly, bo tam mialem studniowke. Takie oceny niczemu nie sluza, sa
        bezsensowne i bezpodstawne, poza tym to tak jakby powiedziec: Zosia jest
        ladniejsza od Krysi, itd...
        I kwestia samych bawiacych sie: na pewno na to jak sie bawisz nie wplywa ilosc
        czasu spedzonego na zabawie. Jakies glupiutkie uwagi typu: a bo to niektorzy
        juz o polnocy wychodzili... Jesli mieli powody, czasem bardzo powazne czasem
        prozaiczne, to na pewno nie jest twoja sprawa i nie wiesz jak ta osoba sie
        bawila... Heh ale nie zauwazylem tego, ze akurat chaklubinszczacy sie najlepiej
        bawa. Dla mnie kazda relacja ze studniowki to to samo, pare osob tanczy w
        koleczku, pare osob w parach. Rozumiem, ze po prostu jeszcze przezywaja
        niektorzy wlasne bale, bo w koncu studniowke mieliscie dopiero w ta sobote ale
        z czzasme to przejdzie ;] (Mi chyba juz nie przejdzie)

Peace & Love :P
    • Gość: dżuma Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 29.01.04, 14:26
      Witam i na wstępnie serdeczne pozdro i gratulacje dla IV LO za najlepszego
      poloneza. Szczególne uznanie dla paru osób... , które zwróciły moją uwagę
      oglądając ten występ. chodzi mianowicie o następujące osoby:
      Pierwsza to dziewczyna w okularach, o czarnych włosach tańcząca na początku.
      Zwróciłem na nią uwagę gdyż nie dość że jej prezencja jest świetna, sposób w
      jaki się porusza boski to jeszcze to wyczucie rytmu i bardzo sympatyczna
      twarzyczka. Szczęśliwy ten kto z nią kiedyś bedzie...
      Druga osoba która zwróciła moją uwagę to kolejna dziewczyna tym razem tańcząca
      w ostatniej parze w niebieskiej sukni. Tu z kolei moją uwagę zwróciło to w jaki
      sposób zatańczyła ona ze swoim partnerem (który również w sposów bardzo
      profesionalny podszedł do roli jaką pełni... spójrzcie na niego jak tańczy -
      zero grymasu na twarzy - pełen profesionalizm). Ale wróćmy do partnerki.
      Świetne wyczucie rytmu i "nienaganna sylwetka w tańcu"!
      No i trzecia osoba a w zasadzie czwarta bo opisany wyżej tancerz z ostatniej
      pary również zwrócił moją uwagę to chłopak który tańczył z przepiękną
      blondyneczką. Jego prezencja była świetna. Cały czas uśmiech na twarzy.
      Wyglądało to tak jakby tańczyło on nie dla siebie tylko specjalnie dla
      publiczności... nie zdziwiłbym się gdyby się okazało że również w innych
      tańcach, np. latyno-amerykańskich czuje się świetnie, a sam nauczyłby wiele
      niejedną przypadkowo spotkaną osobę w życiu. To by było na tyle, jeżeli chodzi
      o moje spostrzeżenia. Jeszcze raz wielki pozdro... :]
    • Gość: Siuperek Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 29.01.04, 14:31
      Polonez był najlepszy i tyle. Wszystko mi się podobało. Najbardziej niektóre
      dziewczyny :) Ale tak na serio to odwaliliście kawał dobrej roboty. Aż miło
      popatrzeć!!! Więcej takich występów.
    • Gość: LUKAS Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 29.01.04, 17:57
      Zgadzam się faktycznie polonez w Chałubińskim był najlepszy nie ma co gadać.
      Cieszę się podwójnie bo jestem absolwentem tej szkoły. Jednak wszyscy rozmówcy
      pomijają parę istotnych rzeczy. Tak patrząc z perspektywy czasu na te wszystkie
      bale studniówkowe to czuję się niemalże jak bym był na weselu. Wódzia na
      stołach na legalu, władze miasta bawią się na koszt młodzieży, licealistki
      kreacje minimum za 600 zł, no moim zdaniem delikatna przesada. Chyba nie o to
      chodzi albo się mylę. Jakieś śmieszne dami tak na dobrą sprawę puszcza
      studniówki bo nie ma co puścić nasza niezastąpiona hehe lokalna telewizja,
      stwarza chorą rywalizację, ludzie zejdźcie na ziemię!!!!
    • Gość: Łukasz 4h Chałubiń Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.01.04, 20:50
      Zgadzam się w zupełności . Sam na żywo widzialem ten pokaz umięjętności mioch
      kolegów i koleżanek .Żałuje że sam nie tańczyłem , ale brak czasu mi na to nie
      pozwolił . Szczególne gratulacje dla Mizera , ktory opanował nerwy i ciągle
      przekrzywiającą się muchę . Gratulacje
    • Gość: Łukasz 4h Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.01.04, 21:04
      to jeszcze rza ja . Pozdro dla Ani Drab , która tańczyła z Mizerem a także dla
      Bystrego . Polonez 1st class .A tak w ogóle to Zajzajer , Mizer i Sroka
      vel.Ptasie Radio bawili się najlepiej .Chłopaki Strzała
    • Gość: Sonty cien Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.internet.radom.pl 29.01.04, 21:31
      Taaaaaak, oto Mizera ,Sonta i paru kolezkow chwali sie jak sie bawilo w
      Chalubinskim! Ale w ktorym roku? Radziu prezydent Banasiewicz juz cie tu
      namirayzl przy innych watkach, chyba cos smierdzi sadem!
    • agnes174 Re: POLONEZ Chałubińskiego 29.01.04, 23:43
      Hmmmmmm....ale urosliscie:))Ja tez tak chce:P Khehe ale ja tez podzielam opinie
      iz ten polonez byl naprawde ciekawy(widzialam na wlasne oczka:P)taaak to
      wszystko dopracowane, nawet stroje!!:))Uklad wcale nie przekombinowany
      powiedzialabym ambitny ...a cio wazniejsze udalo sie spelnic wszelkie
      zamierzenia:)) Wpadki byly ale przeciez"ludzie sa tylko ludzmi a nie aniolami"
      a zreszta takie ciupenkie....praktycznie nie widoczne:P ciekawe jak moja szkola
      sie postara...mam nadzieje ze pojdzie im rownie dobrze.A ogolnie bawilam sie
      swietnie:)))
      P.S.POZDRAWIAM SLAWETNA 4C....jednak NIE POPRZESTANE NA CHLOPCACH:pp CALUSKi
      rowniez dla dziewczynek(nie dewaloryzujcie, tzn..nie defraudujcie:P mi kolegi
      ktory wyroznia sie szczupla postura ciala:P khehehe)
      • Gość: chudy183 Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 11:26
        Na temat poloneza juz się wypowiadałem. Chcałem tylko podziękować Agnes za
        wpis!!!:)
    • Gość: student Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.lastnet.pl 31.01.04, 00:31
      Gratulacje dla tanczacych poloneza i dla sorki Tyczynskiej w
      szczegolnosci.Pamietam, jak sie z nami meczyla 5 lat temu i ile bylo
      problemow, ale oplacilo sie. Ma sorka talent choreograficzny:) Kawal swietnej
      roboty. Gratuluje!!!
      • Gość: Klon Re: Studniówka w Chałubińskim IP: *.53.udn.pl 31.01.04, 15:25
        Pierwszy raz na studniówce w Chałubińskim wystąpili licealiści z gitarami
        elektrycznymi z klasy przed maturalnej.
        Dobry występ!!!!!!!!
        Dobry pomysł !!!!!!!
        Myślę, że nie ostatni raz i z roku na rok będzie co raz więcej.
        Liceum bez zespołu gitarowego to ... nie liceum.
        • Gość: xQBAMISZCZx Re: Studniówka w Chałubińskim IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.04, 20:21
          Na studniowce nie bylem, weic nie wiem jak wypadli, ale co to za zespol bez
          gitary basowej... :>
          • Gość: Uczestnik Re: Studniówka w Chałubińskim IP: *.udn.pl 01.02.04, 22:09

Studniówka byla The Best!!!
            Polonez tez ;)
            Pozdrowienia dla wszystkich co sie Tam* bawili;)!!
            • Gość: kejt Re: Studniówka w Chałubińskim IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.04, 10:24
              ZNOWU TEN KOMPLEKS IV LO!!! czy Chalubinski nie potrafi nic zrobic bez
              porownywania sie z Kochanowskim... i ta ich obsesja,zeby zrobic cos lepiej...
              braki w intelekcie nadrabiac umiejetnosciami tanecznymi... hmm jasne ,ze
              mozna...
    • Gość: Grzybek Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: 193.111.144.* 03.02.04, 11:00
      Nie rozumiem, o co w ogóle sie sprzeczać. Polonez jak polonez. To, że w jednej
      szkole wyszedł lepiej a w innej gorzej o niczym nie świadczy. Liczy się sam
      fakt, że w ogóle ktoś się pofatygował i go zatańczył. Brawa dla
      Chałubińszczaków. Sam jestem absolwentem tej szkoły i odkąd pamiętam, to nasza
      młodzież zawsze była dobrze "wytrenowana". Pozdro dla wszystkich tegorocznych
      maturzystów, grona pedagogicznego i absolwentów rocznika 1982 :D
    • Gość: mama maturzystki Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 00:00
      W Liceum Ogólnokształcacym im. M. Kopernika w Iłży co roku każda klasa tańczy
      swojego poloneza ( w tym roku cztery polonezy). Każdy układ jest inny i
      przepiękny. Mimo iż nie watpię, że uczniowie z Chałubińszczaka zaprezentowali
      się super, to jestem pewna że każdy z iłzeckich układów nie ustępował tym z
      Radomia. I co najważniejsze: nasi nauczyciele WF robią to społecznie, w dwa
      tygodnie(cztery układy)a nie trzy miesiące i bez zatrudniania choreografa.Czyż
      nie warto się tym pochwalić? Pozdrowienia dla wszystkich tegorocznych
      maturzystów. Na pewno dacie radę.
      • Gość: chuydy183 Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 15:24
        Kochana pani!!!
        Choreografa nie było, a poloneza układała sorka Tyczyńska!!!
        • Gość: cioteczka25 Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.04, 10:18
          Musze przyznać że polonez w Chałbińskim był wyborny, pełny gracji i
          elegancji.Nie byłam tam ale widziałam w telewizji.Nikt nie dorówna wam
          Chałbińszczakom!!Wszystko w samych superlatywach. Pochwale się że chodzi tam
          mój siostrzeniec ale nie powiem kto, ponieważ po przeczytaniu pewnie on będzie
          wiedział kto ten list napisał. /Pozdrowionka dla reszty rodzinki i Agnieszki/.
          • Gość: xymena Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.visp.energis.pl 13.02.04, 22:08
            Wiem,że polonezy za sprawą dami skłuciły maturzystów i osoby odpowiedzialne za
            polonezy w szkołach. Jestem ździwiona,że TV pokazała materiały tylko z
            niektórych szkół. Może znalazła by się konkurencja dla Chałubińszczaków? A tak
            na marginesie ile wzięła p. Tyczyńska za układ? Może za rok poszaleje w innych
            szkołach, gdzie nauczyciele robią to za friko. Oczywiście gratulacje bo układ
            był fajny ale czy na pewno najlepszy? Dami pokasz wszystkie układy..........
            • Gość: ja Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: *.udn.pl 17.02.04, 17:07
              sorka Tyczyńska nie brała za to pieniędzy! jest jedną z nauczycielek i robiła
              to społecznie. Mimo że nie należy ona do grona lubianych przeze mnie
              nauczycieli to musze się tu za nią wstawić. Układ wymysliła samodzielnie,
              wkładając w to wiele serca i wysiłku, niekiedy poświęcając swój wolny czas i
              nie biorąc za to żadnych pieniędzy. TAK TRZYMAĆ!!! BRAWO DLA SORECZKI!!!
              • Gość: Grzybek Re: POLONEZ Chałubińskiego IP: 193.111.144.* 18.02.04, 08:49
                Nie rozumiem o co się tu kłócić. A co do sorki Tyczynskiej to nawet nie śmiem
                wątpić, że układ zrobiła za darmo!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka