zenekpereszczako Re: Koncepcja dla RKS Radomiak. 06.02.04, 23:47 Sorry ale mi sie puste wysłało, ups.. Jestem przekonany, ze jest w Radomiu 25-30 firm, które są na tyle zasobne żeby wziąć na siebie koszty utrzymania jednego zawodnika z kadry piłkarzy. Nie mówię tu o całkowitych kosztach, tylko o kosztach płacy zasadniczej+ZUS+US. ewentualne premie i koszty sprzętowe pokrywałby oczywiście klub. W zamian sponsor otzrymywałby koszty które mógłby odliczyć od przychodu, reklamę indywidualną na koszulce zawodnika, boisku jak to ma miejsce w ekstraklasie i szereg innych profitów, jak choćby reklamę firmy w gazecie lokalnej przy okazji wywiadu lub prezentacji zawodnika. Do dzieła działacze i przedsiębiorcy! A może RKS namówi p.Bojanowicza (Zbyszko) do podjęcia się sponsoringu startegicznego? Na pewno dałby radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Koncepcja dla RKS Radomiak. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 10:43 W poprzednich zarządach było tak, że każdy z członków zarządu "utrzymywał" jednego zawodnika. Dla pozostałych pieniądze były kombinowane z różnych źródeł bo jeszcze trzeba było zpałacić miastu haracz w wysokości 12.000 zł netto miesięcznie. Czy teraz członkowie zarządu "utrzymują" chociaż jednego zawodnika? Jakoś redaktor Stępień nie śmie zapytać o to Kobyłeckiego, którego wsadził do zarządu chcociaż obecny Zarząd radomiaka to nie tylko Kobyłecki. To w wiekszości zbiór działaczy rodem z PZPR a obecnie Radomianie Razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Koncepcja dla RKS Radomiak. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.02.04, 22:46 Podoba mi się że mimo wszystko Radomiak jest w czubie Tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś