annobr 01.02.10, 19:37 Czy ktoś z Was, moi Drodzy, wie, jak teraz się ono nazywa - podobno zmieniło nazwę i jaki ewentualnie jest tam telefon kontaktowy? Z góry dziękuję Wam za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zizi-zi Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 01.02.10, 21:47 Teraz nazywa się Hula Park. Byłam dzisiaj z dziećmi ale numeru telefonu nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
zizi-zi Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 02.02.10, 13:46 Numer znalazłam na mieście 48 381 09 94 Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 03.02.10, 14:06 Dzięki za info. Nr tel się zgadza, stary "Fantazji" - ale teraz łączy ze Strefą G2 i tam przełączają. A nr bezpośredni to: 503 - 163 - 777. Byłam wczoraj z Dzieciakami i jestem bardzo zadowolona. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 03.02.10, 23:35 Głównie wygląd :) Przestało to wyglądać jak pomalowany na olejno hangar, a zaczęło jak przyjemna i duża sala. Nie byłam - widziałam zdjęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 04.02.10, 07:54 no właśnie-co z cenami? bo się wybieramy:) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 04.02.10, 19:14 Zmieniło się na pozytyw. Jest dużo nowych zabawek, dużo więcej miejsca. Co do cen, to 12 zł za godzinę, ale 15 zł już za 2 godzinki. Opłaca się to bardziej, ale tak jak dla moich maluchów, to godzina starcza, aż nadto... Możebyśmy się kiedyś umówili z Dzieciakami tam właśnie. Co Wy na to? Serdeczne pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 04.02.10, 19:50 jestem za ale raczej w weekendy albo po godz. 17 w tygodniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 06.02.10, 22:14 o wlasnie temat dla mnie na czasie...mam pytanie czy takie dziecko 1,5 r do takiej fantazji mozna zabrac czy raczej sie tam taki szkrab nie odnajdzie...kiedys znajoma bya z 3 latkiem wiec pytam....mowila, ze raczej to dla wiekszych dzieci...jak sadzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Patir 07.02.10, 09:04 Moja córa ma rok i 10 miesięcy. Wylatała się jak szalona, także Twoje Maleństwo jak najbardziej może iść. Są zabawki (np jeździki, takie do pchania i inne zabawki dla maluchów). Koleżanka była teraz, jak jest Hula Park, czy jeszcze w starej "Fantazji"? Wtedy faktycznie nie było tyle atrakcji dla małych dzieciaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
ewlinp Re: :) 08.02.10, 00:30 a ja troche z innej beczki, po co Wam te nr telefonów, trzeba tam wczesniej dzwonic i rezerwować miejsca?? No i w jakich godzinach jest czynne macie jakieś namiary na stronkę? Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: :) 08.02.10, 01:00 Stronę internetową dopiero robią. Otwarte jest od 10:00 do 19:00. Co do nr telefonów, to mnie były potrzebne, ponieważ moje dzieciaki to jeszcze maluchy i wolę się upewnić, czy w tym czasie nie ma jakiejś szkoły - te rezerwują wcześniej. Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: annabor 08.02.10, 11:46 była w tej fantazjii... faktycznie moze i sie wybiore skoro tak mówisz to mnie zachęciłaś. moj ma rok i 7 mcy wiec mysle ze tez by sie wyszalał. tyle ze nam pasuje tylko niedziela. i właśnie nie wiesz jak tam jest czy wtedy duzy jest tłok. wolałabym właśnie zeby było luźniej. czyli co normalnie ide i nie musze nic rezerwowac? a mozesz mi okreslic blizej gdzie to miejsce sie dokładniej znajduje? pozdrawiam serdecznie i dziekuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: annabor 08.02.10, 11:49 ha i w tym czasie rodzice nie wiem bawia sie tez tam razem z dziecmi itp czy jak ? moze i glupie pytanie ale jak nigdy nie bylam to nie wiem pytam z ciekawosci... Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: annabor 08.02.10, 14:28 Z tego co rozmawiałam z Babką stamtąd, to w weekendy mają więcej ludzi. Rezerwować nic nie musisz. Rodzice mogą siedzieć przy stoliku, albo - w wypadku tych młodszych Łobuziaków - bawić się z dzieciakami. Przyznam, że moja Mała jak się rozszalała i zaczęła wszędzie biegać, to musiał zmienić mnie M, bo nie miałam już siły za Nią latać... :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia111177 Re: annabor 13.03.10, 20:47 My byliśmy dzisiaj. Po remoncie jest tam ślicznie, a łazienki są po prostu zachwycające. No i w końcu kawy można się napić w prawdziwej filiżance, a nie w plastikowym kubeczku. Jest trochę nowych zabawek. I fajny kącik do rysowania. Za dwie godziny pobytu za jedno dziecko policzono 20 złotych. A że mam dwójkę plus kawa dla mnie i picie dla łobuzów to 50 złotych tam zostawiliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 14.03.10, 08:59 Fajnie jest też tutaj: Klub Malucha Stonoga Nawet nie wiedziałam, że powstał nowy klubik, a tak Dortam poprowadziła tu zajęcia z naszymi maluchami. Moim dzieciakom bardzo się tu podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia111177 Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 14.03.10, 22:37 No, ale Stonoga to raczej miejsce dla maluchów - pięciolatek mojej siostry po prost się tam nudził... Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 14.03.10, 23:33 Mojemu Kubie (też 5-latek) podoba się i tu, i tu. W Hula-Parku wścieka się w rurach, a w Stonodze też lubi się bawić, zwłaszcza dużymi klockami (tymi gąbkowymi). Odpowiedz Link Zgłoś
emma90210 Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 14.03.10, 23:58 A moim zdaniem ta Stonoga to jakaś porażka. Wieje nudą już od progu. Pani właścicielka ani me ani be, ani nie zachęci dzieci w żaden sposób.Niby nie drogo ale zabawy na 15 min. Poza tym tam nigdy nikogo nie ma. Mieszkam niedaleko i zaglądam czasami przez szybę to zawsze jest pusto.W czwartek czy piątek było kilkoro dzieci z matkami, bo chyba może coś zorganizowała ta właścicielka ale tak to koszmar.Zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 15.03.10, 11:26 Podsumowując mamy dla dzieci: 1. Fanatazja 2. Gąska balbinka 3. Stonoga Czy jest coś jeszcze dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
anstef Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 20.03.10, 17:37 Dziwi mnie Twoja opinia, poniewaz sama ze swoja coreczka bardzo lubimy tam chodzic. Zabawek jest naprawde duzo i to ciekawych. Ale oczywiscie kazdy ma prawo miec swoje zdanie - ja osobiscie polecam i to bardzo. A tak na marginesie nie przypominam sobie, zeby Gaska Balbinka od samego poczatku miala wielu klientow :) Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 20.03.10, 19:30 Marta też bardzo lubi chodzić do Stonogi :) Przy okazji jest to trening przed przedszkolem, bo zostawiam ją tam z panią na godzinkę i znikam żeby się odpępowiła :) A dzieci jest niewiele, bo to takie miejsce, że ciężko trafić "przechodząc obok". Trochę reklamy i na pewno będą tłumy :) Odpowiedz Link Zgłoś
flying-rafkaka Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 20.03.10, 23:34 nie zawsze reklama pomaga. jak miejsce jest bez klimatu to nie wypali.Fantazja to inna bajka bo można się wyszaleć a Stonoga jest raczej kameralna. Uwierzcie mi,że zabawki to nie wszystko.My poza baseniczkiem z kulkami też po 15 min się znudziliśmy.W Gąsce przynajmniej jakaś pani się nami zajęła a w Stonodze ta dziewczyna co tam pracuje nie wygląda na taką ,która się z dziećmi potrafi bawić.Nie zostawiłąbym u niej maluchów.Ale to oczywiście moje odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 14.03.10, 20:22 Witam . Podoba mi się znacznie bardziej fantazja po remonci niz ta stara. Jest przytulnie i najwazniejsze moje małe są w siódmm niebie jak tam spędzamy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia0608 Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 20.03.10, 19:49 nie byłam tam jeszcze po remoncie, ale wybieram się w najbliższum czasie. Może któraś z Was też tam będzie jeszcze w marcu, napiszcie i umówimy się. Ja będę z 4 letnim synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiulaart Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 23.03.10, 23:42 Byłam tylko w Fantazji i po remoncie jest bardzo przyjemnie.Dużo nowych zabawek dla młodszych dzieci.Tylko jak dla mnie za duży zgiełk i hałas.Mój 1,5roczny synek był wystraszony i dopiero po pół godzinie zainteresował się czymkolwiek.Trochę mało miejsca dla rodziców żeby przysiąść. Odpowiedz Link Zgłoś
ammazuko_powrot Re: Centrum Zabaw "Fantazja"??? 26.03.10, 19:16 W M1 jest całkiem sympatyczny kącik dla dzieci. Są kąciki do rysowania, basen z kulkami, sporo zabawek. We wtorki i czwartki od 10.00-12.00 mogą tam być małe dzieci z rodzicami. Normalnie wpuszczają maluchy, które skończyły 3 lata. A w te 2 dni, jeśli maluszek ma starsze rodzeństwo, to mogą wejść razem. A normalnie starsze dzieci mogą wejść po 12.00 w te 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś