Dodaj do ulubionych

ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va

IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.czest.pl 12.02.04, 16:02
Obserwuj wątek
    • Gość: marcel Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.lublin.pl 29.02.04, 01:28
      • Gość: marcel Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.lublin.pl 29.02.04, 01:29
        98 Vb
        • Gość: mirek Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 14:12
          Dawno minęły te fajne czasy nauki na Wacynie chętnie spotkałbym się z
          niektórymi nauczycielami : sorem Ptaszkiem, soreczką Skalińską, sorem
          Piętakiem, jest co wspominać
      • Gość: xyz Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.06, 21:07
        ...opowieści np. o tym jak było na praktykach w NRD, i jak to po nich przwoziło
        się MZ-ty i Simsony, jak się wywróciło ciągnik z przyczepą, albo kopało
        ziemniaki choć nie miało się o tym pojęcia, bo było się 100% mieszczuchem. To
        były czasy.Ach.... Na warsztatach na obróbce mechanicznej wierciło się sita lub
        inne ciekawe rzeczy.
        Wirtualny Wacyn czemu nie. Napewno znajdą się osoby, które maja jakieś zdięcia,
        które można wykorzystać
      • Gość: maturzysta 1992 Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.06, 20:13
        Cieszę się że choć ZSMR już nie ma to odzywają się jego absolwenc, ja mogę
        powiedzieć że najlepiuej wspominam sorkę Dorotkę , wiela nam pomagaszła zawsze
        była wesoła
        • Gość: Jazon Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.aster.pl 04.02.07, 21:47
          Ja też kończyłem w 1992 (5b) - pamiętam z nauczycieli Dorotę Skalińską
          (wychowawczynię) , Tomasza Ptaszka (pierwszej klasy polonista) , Jolantę Wardę
          (chyga mieliśmy z nią rolnictwo), Stanisława Galińskiego, Ołtarzewskiego
          (fizyka), Piętaka (dyrektora), ś.p. Zaczka(świetny matematyk) ś.p. Franeckiego.
          To były czasy !!! - szkoda że taka szkoła z takimi tradycjani i tak dużym
          zapleczem nie przetrwała do lepszych czasów.Jestem naprawdę dumny że jestam
          absolwentem "BYKÓW". Pozdrawiam tych, którym takie ksywy coś mówią: Mały,
          Czarny, Keczup, Haze, Kaczy, Leniu, Gibon, Tytus, Plastek, Kijan, Koślik,
          Paździoch,Sieczek, itd...(luki w pamięci) Odezwijcie się.
    • Gość: Kajtek Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 14:44
      Ja kończyłem w 1999 r. To była zajebista szkoła;)
      • Gość: marcel Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.lublin.pl 13.05.04, 00:23
        Absolutnie sie z Toba zgadzam!!
        zniszczyli ja nam sk.....

kto byl Twoim wych..
        pozdro
        • Gość: Kiler Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 18.05.04, 15:21
          Ja konczyłem w 2002 moją wychowawczynia była Dorota Skalińska Szkoda mi bardzo
          tej szkoły Ostatni rok chodziliśmy juz na wośniki
    • Gość: hmm Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.udn.pl 19.05.04, 14:31
      a znacie tostera i szweja??
      • koscilukasz Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va 23.05.04, 15:56
        Ta szkoła miała przyzłość teraz po wejściu do Unii to ta szkoła mogła by być
        naprawde na topie..tylko troche zmienic profile i by wszytko grało....a teraz
        tam siedzi UMCS...tylko ze ktoś chyba wzioł dużą kase zeby zniszczyć ta
        szkołe.... tam to było pięknie...bardzo ładny park cisza spokój.....a co do
        nauczycieli to mojim wychowawca była pani Jolanta Warda... :-)
        • Gość: Paweł Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.chello.pl 13.07.06, 22:34
          Jolka Warda to moja ciotka, ale też chodziłem na Wacyn skończyłem w 1994 moją
          wychowawczynią była Zinka Dionisiuk
          Pozdrowionka
    • Gość: Robert Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 01:48
      Ta szkoła to wielka pomyłka. Zastanówcie się, komu może przydać się dzisiaj
      dyplom mechanizatora maszyn rolniczych. To taki twór poprzedniego ustroju.
      Ukonczyłem tą szkołę i uważam je za pięć lat przerwy w życiorysie.
      • Gość: koscilukasz Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.internet.radom.pl 30.05.04, 23:09
        Mi sie zdaje ze nie masz racjii...ta szkoła wiele mnie nauczyła.....patrzac z
        perspektywy czasu....... to była naprawde dobra szkoła...tylko troszke powinien
        sie ją zaopiekowac.....
      • Gość: rw Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.15, 14:39
        Wcale nie szkoła kształciła bardzo dobrych fachowców. Mechanika u Gierały na najwyższym poziomie. Nie żałuje, że chodziłem do tej szkoły rocznik 1989-1994 . Zinka wspaniała wychowawczyni. Wspomnienia bardzo pozytywne . Jeszcze raz wybrałbym ta szkołę z poważaniem Wojtek
    • Gość: malina Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 1996 V b IP: 12.178.66.* 05.06.04, 23:35
      a czy jest tu ktos z rocznika 1996 ??
      pozdrowionka dla naszego rocznika, a szczegolnie dla calej Vb i naszego
      wychowawcy p. B. Pietaka
    • Gość: Robert Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 01:19
      I tak uważam że ta szkoła to przeżytek. Nauczyciele zamknięci w mieszkaniowym
      getcie "wacyn-szkoła" pili na umór. Twór komunistyczny nie podlegający żadnym
      reformom. Sami tą szkołę utopili. Pamiętacie wyjazdy na praktyki do NRD?
      • Gość: Robert Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 15:19
        WACYN BULLS ha ha ha. Niestety chodziłem z całym tym dresiarstwem do szkoły.
    • Gość: mustafa Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: 217.153.29.* 06.09.04, 14:47
      Szkołę kończyłem w 1992r.To był rocznik!Wych.Stalińska-Owczarek.
      Proszę o kontakt ludzi z mojego rocznika.
      • Gość: leszek Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:04
        Nie sestem z twojego rocznika, (matura rocznik 1991 wychowawca niestety ś.p.
        Jacek Zaczek) ale pewnie się znamy. Ja mam kontakt z kims z Twojej klasy. A
        szkola byla OK - jak ktos chcial sie uczyc nie?
      • Gość: gość Tadeusz Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:47
        ja kończyłem szkołę w 1980 roku i mam inne zdanie na jej temat było
        przyzwoicie , nauczyciele w deche zwłaszcza Bachus. Czy jest ktoś kto pamięta
        tamte czasy jeśli tak proszę o kontakt . Szukam ludzi z rocznika 1975-80
        • Gość: Tadeusz Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 1980 r. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:40
          ludzie gdzie wy jestecie-szukam Misia,Saszy,Leszka,Pontonika z pokoju 49 -
          matura 80 odezwijcie się.Jeśli ktoś przeczyta moją wypowiedż to niech odpowie
          czy po roku 1980 był zjazd maturzystów.
          • grazkax Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 1980 r. 25.10.05, 22:39

Moim wychowawcą był Bachus klasa była fajna i niepowtarzalna mam kontakt z
            kilkoma chłopakami z klasy mój kontakt tel.0602219390 albo konto Żony
            grazkax@gazeta .pl Bogdan J.pozdrowienia
          • Gość: Janusz S. Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 1980 r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 19:24
            Kończyłeś zapewne 5-cio letnie a ja 3 letnie. Moi nauczyciele to :
            Pszczółkowska, Bachus, Zinajda, Malinowski i wielu innych, których musiałbym
            sobie przypomnieć. Jakby nie było minęło już od matury 27 lat.
            • Gość: ZKOS Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 1980 r. IP: 64.252.18.* 16.12.07, 03:43
              BYLEM W KLASIE S HULLA CIEKAWE CZY IESTESIMY Z TEJ SAMEI KLASY
        • Gość: krzysiek Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: 81.15.166.* 29.12.05, 14:36
          ukończyłem tmr w 1983
          • Gość: Zbyszek K Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 07:25
            Ja kończyłem szkołę w 1984, pewnie się znamy. Mieszkałem w internacie II
            piętro. Moją wychowawczynią była ZINA. Ja także mam kontakt z kilkoma
            chłopakami. Pozdrowienia
        • Gość: Janusz S. Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 19:11
          Pamiętam Bachusa, mądry gość. Rocznik 1976-1979.
    • Gość: Cwaniak Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.04, 11:53
      Siema wszystkim. Kończyłem V-cio letnie w 2001. Moim wychowawcą był
      Ołtarzewski "Dziad". A później Jolanta Warda (niezła dupa z niej była :P )
      Mieszkałem w internacie, było zajebiscie, non stop balet :p
      A jeszcze jedno: Gierała to był dopiero palant od mechaniki, co?
      Pozdrawiam wszystkich !!! JADOM RADOM
    • Gość: Wespazjan Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: 193.111.145.* 03.02.05, 10:16
      To była bardzo dobra szkoła. Ukonczyłem ja w 1993 roku kl. 5A
      • Gość: Wespazjan Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: 193.111.145.* 03.02.05, 10:24
        a zapomniałem dodać wychowawca p. Kalinin a Zenon G. dawał wycisk, na
        klasówkach wychodził czasami na tyły klasy a nastepnie przez ukryte szpary
        widział co sie dzieje i kto sciaga a zreszta zadarał z cyganami i sam zrobił
        swoja pracownie - czasami tam pojade (do parku) powspominać.... to były czasy
        • czorny10 Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va 16.02.05, 12:01
          Gościu, to chodziliśmy do jednej klasy. Odezwij sie kiedyś. Kim jesteś?
          Trafiłem tu przypadkiem. Już kiedyś próbowałem rozkręcic podobny watek. A
          teraz? Tylu tu Wacyniaków. Niektórzy są osłami, to fakt. Nic z tej szkoły nie
          wynieśli oprócz kulki z łożyska na warsztatach. Ale olać takich.
          Zaczek jest św.p.? K...a mać! Taki facet. Lubiłem go, choć z matmy miałem
          zawsze przegwizdane. Ale gdzie tam takiemu Pigmejowi do niego. Bachus juz dawno
          zszedł. Tez go lubiłem. A Schola to była nasza idolka prawie. W ogóle tam było
          fajnych twarzy wśród kadry. Dziad, Palant, Blady, Zina, Włodek B. od
          elektrotechniki i cały zestaw z warsztatów. No i sor Białucha, co podpisywał
          odrobienie godzin za alpagę. Pyszczek, Czesio Popiel (Polagra)....
          Zgadajmy sie jakoś. Szkoły nie ma, ale zlot można zrobić... Przez archiwum
          (pewnie w UM Radomia) dotrzemy do ludzi i coś zrobimy. Choćby z rocznika 1993,
          jesli nie wszystkich. Ktoś tu pisał z 5B. Paru kolesi sie odszuka, oni
          odszukają innych. Zróbmy to. Jak ktoś ma chcicę na taki manewr, niech się do
          mnie odezwia.
          Stolar
          czorny10@gazeta.pl
          • Gość: misiop Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.AFLd8.vectant.ne.jp 21.06.06, 14:13
            No niezle a ja szukam znajomych a tu taki wątek. Szukam rocznika 93 5a i 5b.
            Moze wreszcie jakis zlot, tyle czasu minęło. Ja chodzilem do "B" klasy.
            Pozdrawiam wszystkich
            • Gość: absolwent 93''B Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.06, 08:57
              pewnie możemy zorganizować jakiś zjazd
              • Gość: misiop Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 00:20
                ok naszego rocznika czy jakiś ogólniejszy
                Piszcie opinie kto jest zainteresowany, albo jakieś spotkanie w wąskim gronie,
                podyskutować jakie szanse jaki skład, kiedy, itp
                Pozdrawiam
    • Gość: Z_teemeru Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:41
      Pewnie jestem tu najstarszy - matura 1967, kl. Vb, wychowawca Malinowski. Kto
      pamieta proszę o kontakt:
      einar@vp.pl
      Pozdrawiam wszystkich Byków
      • Gość: UCZEŃ ZSMR AD 1997 Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: 82.139.8.* 12.08.05, 19:19
        JA PAMIĘTAM p.MALINOWSKIEGO STARSZY PAN OD PRZYSPOSOBIENIA OBRONNEGO. A
        PAMIĘTACIE LEGENDY ZENKA JAK TO PILNIKIEM IMADŁO ZROBIŁ!?
        • Gość: zz Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.08.05, 22:40
          no i miał też motocykl z 24 biegami na baku
          • Gość: Jarek Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.06, 21:57
            Zenek opowiadał wam może jak ustrzelił muchę w lewa noge na końcu alejki ze
            swojego ckm.i ten jego spiacy nietoperz :)to była zaje... szkoła
      • Gość: lprecikowski@o2.pl Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.std.tsi.tychy.pl 04.06.06, 16:44
        Ja skończyłem TMR dwa lata później,w 1969.Z nostalgią wspominam te czasy.Moim
        wychowawcą był Kozak,ale Malinowskiego też dobrze pamiętam.ja również dyrektora
        Pszczółkowskiego i innych.Mam nawet jeszcze oryginalną tarczę szkolną z tych
        czasów jak i kilkadziesiąt zdjęć. także pozdrawiam wszystkich Byków!
    • Gość: leszek nostalgicznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:32
      Dawno tu nikogo nie było... Smutno jakoś. Co tam w Wacynie? Ja mieszkam pod
      Lublinem, to rzadko bywam w parku...(matura 1991)
      • Gość: xyz Re: nostalgicznie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.01.06, 22:21
        Na Wacynie totalny bajzel, warsztaty które na początku lat 90-tych wyglądały
        okazale popadaja w ruinę. M - matura 1993. Widać brak gospodarz i napewno brak
        funduszy
        • Gość: leszek Re: nostalgicznie IP: *.man.pulawy.pl 17.01.06, 11:16
          Jednak... ktos tu zaglada... Ciągnie nas to miejsce...Chyba sie starzejemy;).
          Moze zrobić wirtualny Wacyn? Każdy z nas ma jakies fotki... Pewnie jakiś
          webmajster tez wsrod nas by sie znalazl... . Czy ktoś wie coś na temat sora
          Tomka Ptaszka... Bo kiedyś namierzylem go jako polonistę w radomskim Koperniku a
          teraz nie widze go tam, a chciałbym sie z nim skontaktować... No to się
          podpiszę, bo myślę że anonimowość trochę na takiej liście trochę przeszkadza...
          Leszek Łuczywek
          • Gość: xyz Re: nostalgicznie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.01.06, 22:09
            W Koperniku pracuje Pani Dorota Skalińska, kiedyś nauczyciel w ZSMR, moze ona
            Ci pomoże. Z tego co pamiętam Ona i jeszcze kilkoro nauczycieli łącznie z
            Tomaszem trzymali się razem.
            • Gość: leszek Re: nostalgicznie IP: *.man.pulawy.pl 18.01.06, 08:40
              O Skalińskich w Koperniku wiem, Dorota uczyła mnie historii na pierwszą lekcję
              przyszła ze złamaną jedynką i powiedziała,że "pseprasa za swoj wygląd, ale
              wcoraj złamała sobie ząb, co sobie popłakała to popłakała, a dzis juz sie z
              tego smieje". Nie chciałem pani dyrektor zawracać głowy, ale pewnie nie będę
              miał innego wyjścia...Ptaszka zawsze wspominam ciepło... w moim życiu spotkałem
              dwoje znakomitych polonistów pan Tomek był jednym z nich... Poza tym zawsze
              odpowiadało mi jego poczucie humoru i ten inteligentny kontakt, który nawiązywał
              z nami nieokrzesanymi, nie czytającymi lektur prostaczkami... Na naszej klasowej
              wycieczce miał walkmena i słuchał Sade...cóż dodać...
              • Gość: Adam (pokój nr 16) Re: nostalgicznie IP: *.satbit.pl / 81.219.210.* 30.01.06, 22:03
                No jest już nas dwóch z rocznika 1996:)
                Też wspominam Tomasza, supper gościu.
                Szukam kontaktu z ludźmi z Wacyna, może jakieś spotkanie po latach?

Leszek napisz na adres: adam1225@poczta.onet.pl
                • Gość: leszek Re: nostalgicznie IP: *.pulawy.powiat.pl 31.01.06, 08:27
                  oczywiście zaraz cos skrobne, chociaż jak napisalem wczesniej jestem maturzysta
                  z 1991 r. A mieszkalem w sali 15... PS
                  Jakoś nikt tu nie wspomina chóru pod kierunkiem Zygmunta Kolosa ;)...i w ogóle
                  internatu....
                  • Gość: krzysiek Re: nostalgicznie IP: 81.15.166.* 01.02.06, 15:03
                    ja śpiewałem w chórze pod kierunkiem Kolosa, mieszkałem w sali 24 matura 1983
                    jeśli ktoś wie co się dzieje z Kolosem i Danusią Kolos niech napisze.
                    • Gość: xyz Re: nostalgicznie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.02.06, 22:27
                      Zygmunt Kolos jest kierownikiem schroniska dla bezdomnych zwierząt
                    • Gość: Krzysztof '87 Re: nostalgicznie IP: *.w81-248.abo.wanadoo.fr 07.05.06, 03:52
                      W 82 Kolos chcial mnie ze szkoly wyrzucic bo nie chcialem w jego chorze spiewac.
                      Dawne to juz czasy.Jest jeszcze jakis maturzysta z 87-go ?
          • Gość: Adam91' Re: nostalgicznie IP: 80.48.255.* 31.01.06, 11:56
            Pomysł wirualnego Wacyna całkiem niezły..:) Może strona www? służę pomocą mam
            możliwość umieszczenia tej strony na serwerze, którym administruję. Wykonanie
            strony też by nie było problemem. Najważniejszy jest pomysł, zdjęcia,
            opowieści....
          • Gość: Jarek Re: nostalgicznie IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.06, 22:03
            Jak chcesz to napisz mi swój nr tel. to podam Ci nr do Ptaszka Tomasza
            juniorek1@gazeta.pl (matura 2004)
            • Gość: leszek Re: nostalgicznie IP: *.pulawy.powiat.pl 27.02.06, 07:56
              Wielkie dzięki. Zaraz napisze na priva.
    • Gość: misiop Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.AFLd8.vectant.ne.jp 21.06.06, 14:11
      Czesc co robisz w p.cz. po Wacynie. Ja skończylem w 93 Wacyn 5B, P.Cz. w 98
      Pozdrawiam
      • robrojek Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va 13.07.06, 22:59
        Gość portalu: misiop napisał(a):

> Czesc co robisz w p.cz. po Wacynie. Ja skończylem w 93 Wacyn 5B, P.Cz. w 98
        > Pozdrawiam

Ty pewnie chodziłeś z Pajkiem, Piechem i Piechotą. Ja byłem z
        • Gość: misiop Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.pis.hitachi.co.jp / *.hitachi.co.jp 14.07.06, 01:25
          Ja chodziłem do "B" klasy ale pamiętam Pająka
          Pozdrawiam
          • Gość: długi Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:43
            cześć ja skończyłem w 94 roku Vb moze odezwie się ktoś z tego rocznika
    • Gość: arkan Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.tkdami.net 14.09.06, 10:05
      Hello Bulls.
      Rany ile to lat minęlo od matury w 93r. Czorny gdzie bywasz- pamiętam Cię
      jeszcze z SP 24, mieszkaliśmy na Gołębiowie. Chodziłem do VB. Misiop widzieliśmy
      się ostatnio w Cerfurze, z Ursusem mam stały kontakt. Cieszy wypowiedź na
      sąsiednim forum Binia. Ciekawi mnie tylko, czy w dalszym ciągu rozwija zdolności
      siatkarskie. Pamiętasz wyjazdy na mecze do Borkowic. Spotykam czasami innych
      kolesi Bynia, Waldiego, Marcina P oraz Marcina S., Pawła. Dużo osób mieszka w
      Radomiu i okolicach. Warto może się skrzyknąć i powtórzyć imprezę końcową w
      Antoniówce "Pod Lipami" u naszego kolesia Marcina- zresztą zapraszał, gdy
      ostatnio z nim rozmawiałem.
      Kadra profesorska rozrzucona po radomskich szkołach, choć najwięcej znajomych
      wykładowców można spotkać w Koperniku. Czasami nawet widuję Zenka-mechanika w
      markecie. Ciekawi mnie co dzieje się z ślamazarnym Dziadem- człowiek od
      magicznych plusów i minusów. Jednak najzabawniej było na warsztatach- niektórzy
      z kadry to były prawdziwe dziwolągi, ale niebywale przez to zabawni.
      Wszystkich chętnych z naszego rocznika na spotkania po latach zapraszam o kontak
      arguz@op.pl.
      Arek.

widzimCo z włosami
      • bienkowskimariusz Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va 20.09.06, 22:46
        No Cześć Arek G.
        Pisałem tam bo tam były wypowiedzi raczej samych absolwentów 93'.
        W siatkówkę już nie gram bo nie ma z kim i waga już nie ta 105 kg. A na
        spodkanie pewnie że się piszę, jak tylko bede mógł przyjechac to czemu nie. Już
        od 5 lat mieszkam w Szczecinie wiec jest kawałek. Ja też mam kontakt z Ursusem
        mam też numer do Grześka W i Krzyśka B, choć dawno do niech się nie odzywałem.

Mój adres: bienkowskimariusz@wp.pl

Pozdrawiam wszystkich Byków
      • Gość: czorny10@gazeta.pl Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: 88.220.112.* 02.04.07, 15:07
        cześć Arek. Twarz pamiętam, choć większości chłopaków z Twojej klasy nie
        pamiętam. Bynia spotykałem na gołębiowie, ale teraz sam bywam tam sporadycznie.
        Wywiało mnie z Radomia, i to raczej na dobre. A włosy poszły do piachu...
        Najmilej z Twojej klasy wspominam Waldka Ścieśka (chyba tak sie nazywał).
        Odwaliłem z nim praktyki w Agromie na glinicach. Też tam chyba byłeś. I
        Krzysiek W. Potem z nim kiedyś pracowałem w jednej firmie. A kiedyś z nim
        chodziłem do przedszkola... Ale grajdół...
        narka
    • Gość: bulss Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.hsd1.md.comcast.net 04.03.07, 05:26
      witam wszystkich byków, właśnie siedzę w usa wraz z bratem i naszym wspólnym
      przyjacielem i wspominamy wszystkich nauczycieli i dobre czasy.Było wspaniale...
      • Gość: ZBYSZEK MATURA"81 Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: 64.252.18.* 16.12.07, 04:58
        BUBU YOGI KALI KAITEK KOBZA G M KOWALSKI W WOICIK M ZYLA sp w drozd
        yoyo-bialkowski mikulski m ziemski k z deblina gutkiewicz k marek
        suchocki b potkanski nowakn gregorczyk adam ,zaiac r rychlicki ,Z
        KOSCIELNIAK,KTO JESZCZE BYL W TEJ KLASIE PAN ST HULL WYCHO
        P.PSZCZULKOWSKA,P.PIETAK,BLADY,CYCEK,OWCZAREK,SZTYRLIC CHBA
        NOWAK,PAN ZAREBA SUPER,MISIAK TEZ SUPER,JESLI KTOS TO CZTA NIECH COS
        DOZUCI PUKI CO TRZYMTA SIE
    • Gość: ursus Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: *.247.udn.pl 03.06.07, 20:31
      spotkanie klasy matura "93b", 02.26.2007, kto wiedział, a nie był niech żałuje
      • czorny10 Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va 22.06.07, 09:12
        Było to powiesić. Pewnie szeżej by było.
        A ja coś nie mogę moich namówić. Próbowałem w 12 rocznicę. Równo tuzin. Juz
        Szwejk mówił, ze na tuziny zawsze wychodzi taniej. Gdybym był-mieszkał w
        Radomiu, to bym to dawno załatwił. Na razie dogadałem z nowymi władzami
        internatu - obecnie akademik jakiś, że nam wynajmą pokoje i salę. Nie mam tylko
        namiaru na większośc chłopaków. Może tak wspólnymi siłami? Po prawdzie, to z
        pamięci wycisnąłem ledwo 20 nazwisk. Brak lecytyny?
        Mimo wszystko zazdroszczę Wam tego spotkania. Zawsze byliście lepiej
        zorganizowani (tacy bardziej ułożeni). U nas zawsze był artystyczny pie..ik
        i fajnie to działało. Pewnie przez to mam do dzisiaj największy w całej firmie
        pie..ik na biurku. Jak sobie posprzątam, to ginę i nic nie mogę znaleźć.
        Waspezjan - rusz dupę i podskocz na Wośniki. Tam Maleta jest Dyrem. Mają w
        archiwach nasze dane. Pogadaj z nim, powiedz, o co chodzi. Niech po cichu da
        zrobic xero namiarów.
        • czorny10 Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va 22.06.07, 09:14
          za to "szeżej" to Kalinin jeszcze przedwcześnie zejdzie. Przypomniało mi się
          moich 12 ortografów i 27 interpunkcji na próbnej maturze :)
          Sory Sorko
          • sylwestermosionek Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va 02.11.07, 20:34
            Matura 84 ,,wampirek''kontakt sylwestermosionek@gazeta.pl
            • Gość: Adam91 Re: ZSMR Radom-Wacyn A.D 2002 Va IP: 81.219.211.* 03.11.07, 12:24
              Witam wszystkich Byków;) znalazłem w necie taką stronke nasza-
              klasa.pl. Jest to stronka absolwentów, znajdziecie tam także Wacyn i
              parę wpisów innych Byków, no i fotki można zamieszczac:). Myślę że
              to bedzie dobra skrzynka kontaktowa. Pozdrawiam wszystkich BYKÓW

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka