Dodaj do ulubionych

Wybierzmy Prezydenta Radomia

17.02.10, 13:34
Nie jesteście zadowoleni z partyjnych kandydatów na Prezydenta naszego miasta?

Żaden z nich nie spełnia waszych wymagań?

Nie musicie ich wybierać!!!!!!!!!

W dobie internetu jest inna możliwość.

Wybierzcie mnie - ja jestem jednym z was.

Na pewno Was nie zawiodę.

Postaram się rzeczywiście godnie, jak prawdziwy gospodarz sprawować władzę.

Czas na zmiany - wybierzcie swojego PREZYDENTA.

Zapraszam do dyskusji: Jakiego chcecie mieć Prezydenta.

Więcej ......
Obserwuj wątek
    • Gość: KG A weżmiesz odpowiedzialność za Radom??? IP: *.radom.vectranet.pl 17.02.10, 15:51
      j.w
      • Gość: elektor Re: A weżmiesz odpowiedzialność za Radom??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:55
        i za sekretarkę?
    • Gość: "@" Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 17.02.10, 17:40
      Ciekawe czy autor tego wątku dobrze się czuje i nie wymaga konsultacji u lekarzy specjalistów w Krychnowicach.
      • Gość: stan Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 17.02.10, 17:45
        Przecież my wybierzemy Kosztowniaka
        • kopa_w_kabana Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia 19.02.10, 22:26
          ale na kogo? przecież praw do wybierania Prezydenta republiki
          bananowej nie mamy?
        • Gość: ania Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 23.02.10, 08:35
          Zapomnij szczególnie ludzie bezrobotni go wybiorą. Niech pan prezydent pojedzie
          do urzędu pracy i posłucha jak naród o nim mówi.
      • Gość: Pudelek Słuchaj pajacu "@" !!!!! IP: *.radom.vectranet.pl 21.02.10, 23:31
        Jedynym w mieście fachowcem od psychiatrii jest Pan Poseł Suski. Nie
        ma potrzeby wysyłania kogokolwiek do psychiatry skoro mamy w mieście
        znawcę tematu. Niezależnie od powyższego w byłym ZSRR przeciwników
        politycznych wysyłano do szpitali psychiatrycznych. Weź się pajacu
        za naukę i przestań smrodzić na tym forum. Puścisz bąka ni przypiął
        ni przyłatał :(((
    • j.an Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia 17.02.10, 19:43
      Uważam,że wybrany Prezydent,Burmistrz,Wójt oraz Radni powinni w trakcie
      przysięgi zawiesić członkostwo w partii do której wcześniej należeli,jeżeli tego
      nie zrobią powinien wchodzić następny z listy który zdobył najwięcej
      głosów.Teraz wybrańcy słuchają swoich partyjnych notabli a sprawy miasta lub
      gminy traktują po macoszemu,jeżeli tego się nie zmieni to będziemy dreptać w
      miejscu obciążając innych za swoje nieudolne lub partyjne rządy mając wyborców
      którzy im zaufali w głębokim poważaniu.
      • iryda-1 Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia 17.02.10, 19:48
        Trafiono w dychę za pierwszym strzałem!!!!Brawo j.an
        • twoj_prezydent_radomia Wkrótce was przekonam 17.02.10, 21:09
          Dlaczego mieszkańcy Radomia maja wybierać partyjnego Kosztowniaka lub
          Szprendałowicza?

Ilu członków PO i PiS jest w Radomiu?
          Kto mi odpowie?

Może 200 może 500 osób.

I oni będą nam mieszkańcom narzucać swoich znajomych.
          Zastanówmy się.
          • Gość: sympatyksympatyka Re: Wkrótce was przekonam IP: *.radom.vectranet.pl 17.02.10, 22:01
            no to zróbmy sobie z nich jaja i zagłosujmy na kogoś bezpratyjnego. Ja jestem za.
            • Gość: zig Re: Wkrótce was przekonam IP: *.pl 18.02.10, 19:57
              Tylko KOSZTOWNIAK !!!
              • Gość: Nene Re: Wkrótce was przekonam IP: *.radom.vectranet.pl 18.02.10, 20:04
                KOSZTOWNIAK to kosztowny wybór!!! Naszego miasta nie stać na to!!!
                • Gość: Heniek Re: Wkrótce was przekonam IP: *.radom.vectranet.pl 18.02.10, 21:04
                  Przekonałeś mnie wreszcie, ze mogę spokojnie głosować na Kosztowniaka
                  • Gość: ja Re: Wkrótce was przekonam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 21:38
                    i na sekretarkę :)
                    • twoj_prezydent_radomia popisld 18.02.10, 21:55
                      Ilu jest członków partii PiS w Radomiu???

Proszę o informację.
                      • Gość: jarek Re: popisld IP: *.radom.vectranet.pl 19.02.10, 07:06
                        200.000 i ciągle rośnie....
                        • Gość: gość dzisiaj Re: popisld IP: *.ats.pl 23.02.10, 20:15
                          jeżeli wliczasz w to Pana Robercika S. to powinieneś odjąć jeden, on
                          jest z Jedlni L. czyli góra 199.999 szt. ;-)
                          Pozdrawiam!
    • Gość: Ela Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 11:26
      nie wierzę
      • Gość: Czytelnik Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 19:14
        A może przeprowadzimy losowanie - będzie sprawiedliwie - a po niektórych
        decyzjach ( zakup basenu Radomiaka, tworzenie lotniska, remonty ulic w zimie ) i
        tak nie będzie gorzej
        • Gość: fan Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 19.02.10, 20:56
          Zgadzam sie na losowanie pod warunkiem, że wylosujemy Kosztowniaka
          • Gość: bleble Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 20.02.10, 11:46
            Wypluj to slowo ! , to by było zakosztowne.
            • Gość: das Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.10, 12:03
              Jedynym kandydatem nadającym się na to stanowisko jest Szprendałowicz. Zna się
              na pracach w samorządzie, wie czego potrzeba naszemu miastu. Jest dobrą
              alternatywą w przeciwieństwie do dotychczasowej władzy
              • Gość: Dociekliwy Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 21.02.10, 23:27
                Miasto podobno daje szpitalowi pożyczkę w kwocie 3 mln PLN. Skąd
                miasto weźmie skoro samo pożycza ?
                • twoj_prezydent_radomia To w końcu ilu jest członków PiS w Radomiu... 22.02.10, 14:03
                  skoro w CAŁEJ POLSCE jest tylko 22.000 (słownie dwadzieścia dwa tysiące)
                  członków - dane z lutego 2010 roku.
                  pl.wikipedia.org/wiki/PiS
                  To chyba w Radomiu jest ze stu członków, i to jest reprezentacja mieszkańców.
                  Zastanówcie się kogo wybieracie!!!
                  • Gość: RAA Re: To w końcu ilu jest członków PiS w Radomiu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 11:05
                    nie wierzę że w Radomiu jest aż tylu głupków!
                    • Gość: BuzzAstral Re: To w końcu ilu jest członków PiS w Radomiu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 12:45
                      Ja też zagłosuję na Kosztowniaka. Tylko na niego!
                      • Gość: gerd Re: To w końcu ilu jest członków PiS w Radomiu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 18:58
                        Najlepszym kandydatem jest Szprendałowicz. Chce współpracować z ludźmi dla ich
                        dobra, a nie zbierać laury jak nasz dotychczasowy pan prezydent.
                        • Gość: fan Re: To w końcu ilu jest członków PiS w Radomiu... IP: *.radom.vectranet.pl 23.02.10, 20:33
                          a ty co, rodzina Szprendalowicza ? Już dawno nie było w miescie
                          takiego faworyta na prezydenta jak Kosztowniak. I to jest
                          rzeczywistość.
                          • Gość: Radomianka Re: To w końcu ilu jest członków PiS w Radomiu... IP: *.pl 23.02.10, 22:09
                            Kochanie rzeczywistość jest taka, że za panowania Pana Kosztowniaka Radom miał
                            wiele zyskać... faktycznie troszkę zaczęło się dziać,ale co się okazało to była
                            taka mydlana bańka. Pękła bardzo szybko!
                            Tak nam się pięknie drogi budowały, tak cierpliwie stałam w korkach z nadzieją,
                            iż później będzie lepiej... a tymczasem właśnie dziś poszły mi dwie opony. Czy
                            ktoś widział co się stało z drogami w naszym mieście? Z nowymi drogami?
                            Było dużo szumu, dużo pracy na pokaz!
                            Ja już tak nie chcę, ja chcę dla Radomia coś innego! Ja chcę zmian!
                            Najlepiej na lepsze!
                            Ja chcę Szprendałowicza!
                            • Gość: fan Re: To w końcu ilu jest członków PiS w Radomiu... IP: *.radom.vectranet.pl 24.02.10, 13:41
                              Za Szprendalowicza to wcale autem możesz nie pojeździć.Zdobądż sie
                              na obiektywizm.
    • Gość: Kasia Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.10, 07:51
      Wybierzmy Zośkę na prezydenta
      • Gość: rm Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.pl 28.02.10, 09:23
        ja zagłosuje na kosztowniaka lepszy on niż jakis wynalazek który nic
        nie będzie robił jak generał.
        • Gość: kix Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 01.03.10, 16:35
          Tak go szanujesz , ze mała literą GO piszesz, moze i trafnie , bo to
          zakosztowny i nieudany prezydent - jest.
          • twoj_prezydent_radomia Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia 01.03.10, 22:15
            Czy rzeczywiście prezydent musi być partyjny?

Przecież rządząca partia Platforma Obywatelska tez w całej Polsce ma tylko 45
            tysięcy członków.
            pl.wikipedia.org/wiki/Platforma_Obywatelska
            Wybierzmy Prezydenta spośród nas, mogę być ja.
            • Gość: koch rad Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 01.03.10, 23:29
              A gdzie szparka sekretarka no gdzie?????
              • Gość: Lewica Tylko Wikiński IP: *.radom.vectranet.pl 02.03.10, 07:21
                On jest najlepszy.
                • Gość: radomianin Re: Tylko Wikiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 17:52
                  Najlepszym kandydatem jest pan Szprendałowicz, który jest dobrym reprezentantem
                  naszego miasta w zarządzie sejmiku wojewódzkiego. Jest on osobą na pewno o wiele
                  bardziej nadającą się na to stanowisko niż dotychczasowy prezydent.
                  • Gość: Janek Re: Tylko Wikiński IP: *.radom.vectranet.pl 02.03.10, 19:20
                    Ha,ha, ha dobry kawal
                    • Gość: kix Re: Tylko Wikiński IP: *.radom.vectranet.pl 04.03.10, 10:49
                      Szprendałowicz albo Wikinski - ONI stoczą miedzy soba walke o fotel
                      prezydenta Radomia.
                      Trzeba przerwac to kosztowne - d o ł o w a n i e - miasta.
    • Gość: senior rad. Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.radom.vectranet.pl 04.03.10, 11:11
      Do twoj_prezydent_radomia-czy ty masz wszystko z głową w porządku??
      • Gość: anty Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: 80.249.5.* 04.03.10, 11:53
        a mnie jest obojetne kto byle nie kosztowniak. To co sie dzieje za
        jego kadencji przyprawia o bol głowy . potrafi tylko długi zaciagac
        i drogi "remontowac" hm... jeszcze zeby to bylo prawda :) całe
        miasto naraz sparaliżowane .... koszmar ... no ale zobaczymy co
        bedzie
      • twoj_prezydent_radomia do seniora rad. 04.03.10, 19:42
        Dlaczego inne spojrzenie na temat wyboru prezydenta od razu pytanie: czy ty
        masz wszystko z głową w porządku?

Może właśnie mam???
        Odrzućmy standardowe myślenie.
        A może prezydenta wybierze społeczność z www.nasz-klasa.pl z Radomia?
        Podobno jest tam zarejestrowanych kilkadziesiąt tysięcy mieszkańców Radomia.
        PREZYDENT RADOMIA Z NASZEJ-KLASY
    • Gość: zumi Re: Wybierzmy Prezydenta Radomia IP: *.xdsl.centertel.pl 07.03.10, 16:18
      wybory wygra Podolski z Radomianie Razem.!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka