Dodaj do ulubionych

knajpka w radomiu i okolicach na przyjęcie weselne

27.02.10, 23:37
słuchajcie, możecie polecic jakas urokliwą knajpkę na przyjecie weselne na
ok.70 osob??? i jaka moglaby byc cena od osoby??? czy w cene jest wliczony
lokal? czy tylko jedzenie i alkohol??? interesuje mnie radom i okolice ale nie
typowa sala na 200-300 osob ale przytulna knajpka z niewielkim miescem do
tanczenia:) z gory dziekuje za odpowiedzi i sugestie:)
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: knajpka w radomiu i okolicach na przyjęcie we 28.02.10, 01:46
      Na małych weselach bawiłam się kilka lat temu w hotelu Gromada na Bulwarowej i w
      Kredensie (róg Limanowskiego i Staromiejskiej). W obu było sympatycznie, w
      Kredensie klimatycznie, w Gromadzie bardziej standardowo, ale elegancko.
      Niestety, w kwestii cen nie pomogę.
      • Gość: gosc Re: knajpka w radomiu i okolicach na przyjęcie we IP: 80.249.5.* 01.03.10, 18:13
        ja rowniez jestem zainteresowany tym tematem
        • Gość: "@" Re: knajpka w radomiu i okolicach na przyjęcie we IP: *.radom.vectranet.pl 01.03.10, 19:21
          i ja też ,chodzi o ceny bo to chyba jest też ważne.
          • Gość: ee Re: knajpka w radomiu i okolicach na przyjęcie we IP: *.radom.vectranet.pl 01.03.10, 21:13
            Glass koło dworca.
            • katarzynaonly Re: knajpka w radomiu i okolicach na przyjęcie we 01.03.10, 21:30
              slyszalam wlasnie o tej knajpce na rogu limanowskiego, tylko chyba malo miejsca
              jest tam? znajomi mieli w tej knajpce na rwanskiej ale tam bylo tylko jakies
              30-40 osob a ja mysle o ok.50-70 tylko naprawde chcialabym w jakims przytulnym
              klimatycznym miejscu; ciekawa jestem ile by kosztowaly stare katakumby na
              przyklad??? macie jakies inne pomysly???
              • Gość: pawełek Re: knajpka w radomiu i okolicach na przyjęcie we IP: 195.8.217.* 02.03.10, 20:43
                Ja ponad rok temu na swoje przyjecie weselne wybrałem GRACJĘ na Warszawskiej. Spokojnie zmieściło się 70 osób. Restauracja współpracuje z dekoratorką - kwiaciarką, która ładnie przystraja salę. Dodam, że została zatrudniona nowa ekipa w restauracji wraz z nowym kucharzem. Ekipa się sprawdziła. Do dyspozycji masz 2 sale i pokoik na pietrze. Pełna swoboda robisz co chcesz nie patrzą ci na ręce. Co do cen nie pomogę bo od tego czasu się zmieniły ja płaciłem 130zł od osoby. I dobry patent na dodatkowy ciepły posiłek - zamówiłem pieczonego prosiaczka u KRAWCZYKA wyszło 30% taniej niż jakbym dopłacał za każdą osobę i zawsze jest to jakieś urozmaicenie.
    • Gość: polecam Re: knajpka w radomiu i okolicach na przyjęcie we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 23:14
      www.willa-park.eu
      micha super;)
      • muzyka-the-best Polecam Katakumby 03.03.10, 00:59
        Polecam Katakumby (sala bardzo fajnie wygląda jest z antresolą - na
        dole kominek a na antresoli ognisko). Kontakt z właścicielem
        znajdziesz na stronie internetowej www.katakumby.radom.pl
        wszystkiego się dowiesz . Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka