Dodaj do ulubionych

Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI!

IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 27.02.04, 13:09
To dyrektor Karol Semik, którego niezwykle miło wspominam, jest ojcem sukcesu
VI LO. Gdyby nie on, radomska oświata osiągnęłaby kompletne dno. Szósta
szkoła w Polsce, a następny Chałubiński zdaje się pod koniec trzeciej setki
rankingu... Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 27.02.04, 13:11
      Święta prawda! Władze w mieście się zmieniają a o robi swoje, nie ulega
      naciskom politycznym. Jest po prostu OK.
      • Gość: ptok Re:jaka chwała ile jestescie lzejsi za korki! IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 19.05.04, 13:25
        a ile na was kasy tumany zarobil
      • Gość: ptok Re:jaka chwała ile jestescie lzejsi za korki! IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 19.05.04, 13:26
        a ile na was kasy tumany zarobil hehe kto nie ma w glowie ten ma w kieszeni
    • Gość: Janek Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 27.02.04, 13:14
      Podpisuję się pod tymi opiniami obiema rękami. "Kochanowszczak" to bodaj jedyna
      radomska "instytucja", która coś jeszcze znaczy na arenie ogólnopolskiej. Niech
      dyrektor Semik trzyma tak dalej!
      • Gość: wujek dobry Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.udn.pl 27.02.04, 15:22
        Hey tam we Frankfurcie, troi ci się w oczach, czy masz rozstrojenie jaźni. Dyr.
        Semik nie potrzebuje głupiego kadzenia.
      • Gość: Darek Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.udn.pl 02.07.04, 22:21
        Też się zgadzam z przedmówcą, jeszcze dwa może trzy lata takiego "trzymania" i
        Kochanowski będzie na poziomie Baczyńskiego.
    • Gość: chefot Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 15:26
      NIESPODZIANKA jak mawial znajomy animator :D
      gdzie wy zyjecie? :DDD
      jak on jest ojcem sukcesu to chyba w tym sensie, że jeśli komuś udalo sie
      osiagnąć ukces to się pod nim podpisywal (semik oczywiście)
      koleś nie ma podejścia do mlodziezy, nie potrafi w żaden sposób wykorzystać
      sukcesów szkoly. Wspomniany sukcesy to zasluga kilku nauczycieli (chemia,
      fizyka, filozofia) którzy dbają o uczniów, czego nie da się powiedzieć o dyr.
      Semiku. Który z kolei dba o tych nauczycieli, którzy na prośbę ucznia o
      zapisanie do olimpiady odpowiadają "A po co ci to?" :DD
      rotfl i koniec tematu
      • Gość: Carolus Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.acn.waw.pl 07.03.04, 21:24
        No wreszcie cos madrego i prawdziwego o p.Semiku.
        Juz kiedys przy okazji innego tematu pisalem, ze czlowiek sie nie nadaje na
        dyrektora tak znanego i dobrego liceum. Ale tu czytalem same piesni na jego
        czesc. Myslalem sobie: W sumie skonczylem Kochanowskiego juz dosyc dawno, wiec
        moze sie facet zmienil, ale widze,ze jednak nie. Zgadzam sie z przedmowca. Ten
        czlowiek nie ma podejscia do uczniow, z ktorymi kontakty traktuje jak zlo
        konieczne. Nauczyciele za moich czasow tez tylko go tolerowali i mysle ,ze w
        tej kwestii rowniez niewiele sie zmienilo. Szkoda takich ludzi jak Wojtyna,
        Golka i inni, ktorzy pracuja na sukcesy szkoly, a chwale przypisuje
        sie "Wielkiemu Dyrektorowi". Przerost ambicji, nad mozliwosciami ( zreszta o
        ile mnie pamiec nie myli, to Semik przyszedl na dyrektora prosto z Hubala, a to
        chyba jednak, z calym szacunkiem dla tej szkoly, zupelnie inny swiat)
        • Gość: duet Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.udn.pl 07.03.04, 22:10
          Ave Cesar Semik !!!
          • Gość: patyk Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.dyn.optonline.net 19.05.04, 00:50
            trzy razy d....
            to slowo ktore w pelni oddaje to kim jest ten pan, a jezeli chdzi o innych typu
            golka czy wojtyna to maja szczescie ,ze ta szkola wciaz przyciaga zdolnych
            ludzi, bo inaczej juz dawno byliby bezrobotni.
      • Gość: jessy230 Do Jakuba Bartosiaka alias chefot. IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 14.06.04, 11:48
        Witaj Kubo Bartosiak! Dlaczego nie podpiszesz się imieniem i nazwiskiem pod
        słowami krytyki. Tchórzostwo? Skończyłam Kochanowskiego kilka lat przed tobą i
        bardzo mile wspominam okres nauki. Pamiętam też, że byłeś zapatrzonym w siebie
        egocentrykiem, który jako przewodniczący Samorządu Uczniowskiego nie umiał
        sklecić kilku sensownych zdań przemówienia. Starsze roczniki miały z Ciebie
        ubaw. I co, fajnie ci? Zanim coś publicznie napiszesz, najpierw się zastanów.
        Nie krytykuj ludzi, którzy o niebo przewyższają cię wykształceniem, sukcesami i
        doświadczeniem życiowym. Obyś osiągnął tak wiele jak dyr. Semik i inni
        nauczyciele, którzy w ciągu ostatnich dziesięciu lat przywrócili świetność
        naszej szkole. Pozdrawiam.
        • Gość: baku do jessy iles tam IP: *.udn.pl 03.07.04, 01:05
          szczegolnym sukcesem pana Semika w ostatnim czasie bylo doprowadzenie jego
          dwoch corek do anoreksji... szpitalne sale, leczenie i uraz, ktory zostanie do
          konca zycia... taki to ojciec sukcesu, gdzie nawet wlasnych dzieci nie potrafi
          wychowac.To jest jego kleska jako pedagoga i jeszcze jako rodzica. Jego corki
          staly sie ofiara chorych ambicji rodzica :/ Zaloze sie, ze nie mogly sprostac
          wymaganiom ojca i tak to sie skonczylo... Naprawde szczerze im wspolczuje.
          [Prosze mi tu nie nie mowic jaki to pan Semik jest wspanialy, bo to wierutna
          bzdura. On jest tak naprawde karzelkiem w pewnych trybikach. Jesli ktos zna
          jego relacje z nauczycielami tej szkoly czy uczniami to wie o co chodzi.
          Wypracowal sobie przez te pare lat marke, otoczony wladzami Radomia, ktorych
          zaprasza na wszelkie uroczytosci - rowniez studniowki - oplacane przez
          uczniow ;-], w szkole ma dobrego kolege wicedyrektora, ktory pojdzie za nim w
          ogien]. Dobrze to sobie uklada, szkoda wlasnie ze nie posiada tej najwanijeszej
          rzeczy czyli talentu pedagogicznego. Jak duzo nauczycieli w tej szkole. Sa
          jednak rowniez bardzo wybitni profesorowie i jestem im wdzieczny za to, ze ich
          poznalem. - dobra koniec tej malej dygresyjki :-P ale o Kochanowskim mozna by
          dlugo dlugo mowic :-] i te dobre rzeczy i te zle].
          A Kube znam, i twoja ocena Kuby to rowniez kompletne pudlo :/
          • Gość: jessy230 do baku IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 05.07.04, 09:45
            Tak cieszy Cie ludzkie nieszczescie? Wpisy na tak niskim poziomie pokazuja,
            jaki jestes maly. Jesli jakies nieszczesnie dotknie Ciebie lub kogos z twojej
            rodziny- nawet smierc, to moze spowazniejesz. Nie uwlaczaj innym ludziom,
            piszac o nich publicznie !!! Jestem normalnym prostakiem.
            • Gość: baku Re: do jessy :) IP: *.udn.pl 05.07.04, 21:21
              Tak cieszy Cie ludzkie nieszczescie? Wpisy na tak niskim poziomie pokazuja,
              > jaki jestes maly. Jesli jakies nieszczesnie dotknie Ciebie lub kogos z twojej
              > rodziny- nawet smierc, to moze spowazniejesz. Nie uwlaczaj innym ludziom,
              > piszac o nich publicznie !!! Jestem normalnym prostakiem.

Cieszy mnie?? Jestes po Kochanowskim i nie umiesz czytac ze zrozumieniem?? W
              ktorym miejscu napisalem, ze sie ciesze?? Chyba wspolczuje wlasnie tym
              dziewczynkom.
              To wlasnie zal mi Ciebie, wlasnie teraz ty okazalas sie maluczka -
              zaatakowalas mnie (tak jak wczesniej inna osobe). Moze zaczelabys trzezwo
              oceniac sytuacje?? :-)
              Nie przyjmujesz do wiadomosci innego zdania niz swoje. To jest raczej przejaw
              ograniczenia. Poza tym nie umiesz prawidlowo oceniac ludzi i jeszcze masz
              czelnosc nazywac kogos, kogo nie znasz prostakiem [choc smiesznie wyszlo ci to
              przejezycznie na swoja niekorzysc]. Bardzo smieszne! Wlasnie tacy ludzie
              okazuja sie najwiekszymi prostakami - Ci ktorzy atakuja bezpodstawnie, bo nie
              maja w zasadzie nic do powiedzenia poza obrazaniem innych.
              Mam nadzieje, ze jednak tak z Toba nie jest i ze twoja wczesnijesza wypowiedz
              to jedynie wpadka (wypadek przy pracy).
              Ja oczekuje od ludzi - z ktorymi prowadze dyskusje - zachowania jakichs zasad
              kultury, chcialbym przeprowadzic merytoryczna dyskusje na pewien temat. Jesli w
              gre maja wchodzic tylko oszczerstwa, to nie zamierzam dalej prowadzic rozmowy.
              Pozdrawiam!
              • Gość: Jessy230 Do BArtosiaka KUby alias Baku. IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 12.07.04, 13:16
                Okazales sie wielkim faryzeuszem. Najpierw mieszasz z blotem ludzi, o ktorych
                malo wiesz, a potem piszesz o kulturze, merytorycznych wypowiedzaich itp. Moge
                sie z toba jedynie zgodzic odnosnie tego, ze dalsza wymiana zdan nie ma sensu...
                PS: Nie dziwie sie, ze znasz Kube Bartosiaka, bo sam nim jestes!
                • Gość: baku do jessy alias megalomanki IP: *.udn.pl 15.07.04, 00:03
                  jestes smieszna jak nigdy!

Skoro twierdzisz ze jestem Kuba Bartosiakiem to jestes wielka ignorantka...
                  I madrzysz sie na tematy, o ktorych nie masz pojecia (pewnie bylas jedna z
                  lizusek w naszym ukochanym liceum - to jedynie moze tlumaczyc twoj brak wiedzy
                  i twoje ograniczenie w tym wzgledzie).
                  Nie mam ochoty dalej toczyc dyskusji... Nie ma z kim...
        • mea Re: Do Jakuba Bartosiaka alias chefot. 03.07.04, 01:06

Imie: Jessy
          Nazwisko:230

lekarz!
    • Gość: llalla Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:11
      jedyny czlowiek ktory pracuje w tej szkole i mozna o nim powiedziec ze jest
      normalny to sorr Nowicki. jest sprawiedliwy a dla reszty liczy sie nazwisko,
      pieniadze, On jest sprawiedliwy i tylko dla niego mam szacunek
      • Gość: dealer Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: 208.22.57.* 26.07.04, 14:48
        Masz racje, Pol-mozg Semik i czerwona Dzezma byli za moich czasow najbardziej
        pazerni na kase (te legalna i te mniej)
    • Gość: Mila Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.sympatico.ca 03.07.04, 00:31
      Sukcesy Kochanowskiego to nie tylko zasluga obecnego dyrektora pana Semika,ale
      jego poprzednikow tez. Gdyby pan dyrektor Stanislaw Zapala nie skompletoawl
      wspanialego grona nauczycielskiego i nie stworzyl odpowiedniej atmosfry w
      szkole nie byloby podstaw sukcesow tej szkoly.
      Mila
      • Gość: absolwent VI L.O Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.90.udn.pl 03.07.04, 10:49
        Wszystko byłoby OK, gdyby nie to, że jakaś jedna czwarta/piąta osób w tej
        szkole to kompletne tumany, które dostały się tam za pieniądze, znajomośći lub
        korepetycje u nauczycieli z "Kochanka". Ale jest ta rónież sporo bardzo zdolnej
        młodzieży, zasługą dyrekcji jest to, że stworzyłą wokół VI LO otoczkę szkoły,
        która jest jedynym miejscem dla talentów.
    • Gość: Fan Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.udn.pl 05.07.04, 22:18
      Brawo Karolu, tak trzymaj, efekty już są w postaci braku naboru.
      • Gość: dj Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 23:45
        buahahaha... wlasnie dotarlo do moich uszu ze elitarna radomska szkola ma lekki
        niedobor(-:
    • ilecka Re: Chwała dyrektorowi Karolowi SEMIKOWI! 09.08.04, 17:08
      najlepsze zdanie jakie pojawilo sie do tej pory na watku, to ze na sukces
      szkoly pracuje pan wojtyna, no trzymajcie mnie! nie sztuka jest nauczyc umysly
      scisle(matfiz) matematyki, sztuka jest nauczyc klasy ogolne (jezykowe). a tego
      akurat on nie umie. traktuje wszystkie klasy jak matfizy. jest BEZNADZIEJNYM
      pedagogiem ktory wyzywa i ubliza uczniom, ktorzy nie rozumieja, wysmiewa sie z
      nich przy calej klasie , a jak klasa jest glupia to sie smieje razem z nim. ja
      zawsze wszystkich bronilam, tylko przez to jeszcze bardziej ucierpialam... tak
      samo z reszta z wieczorkiem... BEZNADZIEJNI PEDAGODZY... i nie mowcie mi o ich
      zaslugach... wieczorek podbiera pomysly innym nauczycielom. jest niedoszlym
      fatalnym filozofem, i juz nie wie co ma ze swoim mozdzkiem zrobic.
      tak to niestety jest. polowa nauczycieli w tej szkole zajmuje sie pupilkami,
      reszta moze nie istniec... a za wlasne zdanie (wlasne zdanie czyt. inne od jego
      zdania)jestes wyrzucony za drzwi(nie zlicze na palcach ile razy mnie wyrzucili)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka