patir23 23.04.10, 15:10 witam...pytanie jak w temacie czy jest gdzies miejsce gdzie mozna kupic ubranka z H&M?? dziekuje za odpowiedź...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivinka275 Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 23.04.10, 15:14 ja niestety nie znalazlam, zamawiam u znajomych z wyprzedzeniem rozmiarowym, bo oni pojawiaja sie w radom tylko co pol roku :( Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 23.04.10, 15:20 qurcze szkoda tak mi zalezy na tych ciuszkach czasem kupuje na allegro ale myslalam ze moze nie bede musiala tylko podjade i kupie bez dodatkowych kosztow przesylki no i w realu lubie widziec jak ciuch wyglada...a jakies firmowki gdzie mozna kupic??mam obecnie synka 2 latka Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 23.04.10, 15:32 nie umiem pomoc :( zadowalam sie allegro Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 23.04.10, 15:32 pojawił się sklepik na Traugutta przy przystankach - na wprost ul Piłsudskiego - zagladąłam , mają trochę firmówek - ale nie znam cen Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 23.04.10, 15:44 co prawda nie bylam tam osobiscie, ale podobno sa fajne ciuszki na ul. osiedlowej w outlecie-znajoma mi polecala. Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 23.04.10, 16:16 chodzi o Waabi ? to porażka - ciuszków naprawdę niewiele , ceny wysokie , wybór marny - chyba , że ja nie trafiłam tam po prostu nic dla mnie fajnego. a H&M tam nie widziałam nic Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 23.04.10, 19:02 jest fajny sklepik z nowymi ciuszkami na ul. stanczyka ( na wprost poczty na malczewskiego, obok tego sklepu jest sex-shop;)) -są tam fajne, angielskie ciuszki w całkiem przystępnych pieniądzach. Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 23.04.10, 19:20 mniej więcej za rok będzie h&m w Radomiu w galerii Słonecznej, będzie też C7A i Kapphal z tego co sie orientuję, a mi tak przypadkiem "udalo" się kupić np. sweterek H&M dla Adasia i dla mnie sweter Vero Moda w Fenixie i w jednym z butików w stokrotce ( obydwa sklepy obok dworca, kupiłam nieświadomie oba ciuchy miały wycięte dziurki w metkach w miejscu gdzie znak firmowy, dopatrzyłam się dopiero w domu na pozostałych metakch, min była strona h&m podana, zresztą mają charakterystyczne metki, sądzę ,że w tych sklepach handlują kradzionymi ciuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
flying-rafkaka Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 23.04.10, 20:39 jest jeszcze szmateks na Michałowie u "Jagody" ciut drogo ale ma też nowe rzeczy a dla dziewczynek to setki bajecznych sukienek.A ja sporo znajduję firmówek w takim małym sklepiku na Malczewskiego . Tam facet sprzedaje i ma całe kosze fajnych ciuchów.nie w trafice tylko obok. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 24.04.10, 14:19 > wtakim małym sklepiku na Malczewskiego . Tam facet sprzedaje i ma całe kosze > fajnych ciuchów.nie w trafice tylko obok. wiem o którym mówisz- czesto ten facet mówi że ceny są do negocjacji;) całkiem fajne ma tam rzeczy, tylko niestety trzeba w tych koszach nieźle przebierac... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 23.04.10, 22:41 Hej na Gołebiowie I koło restouracji DaVinci jest hurtownia i tam masz fajne ciuchy i firmowe i często też jest H&m. Kolejny sklep jest na struga koło ciuchoolandu też jest sklep z firmowymi i fanymi ciuchami z Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 25.04.10, 09:01 Ten sklep na struga 20A COOl KIDS Odpowiedz Link Zgłoś
majk-anet Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 14.05.10, 14:34 napisałam maila do autorki wątku, ale nie przeszedł. No cóż generalnie mam dużo róznych ciuszków równiez H&M noszone przez 1 dziecko. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o maila. Odpowiedz Link Zgłoś
majk-anet Re: czy kupie w Radomiu ciuszki H&M? 14.05.10, 14:29 wysłałam maila do autorki wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: majk-anet 14.05.10, 18:02 witam cie i przepraszam za brak odzewu czy mozesz wyslac mi maila na adres patir23@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś