kawa-rano 26.04.10, 19:44 Jestem tego pewna.Myślę że nastąpi to w pierwszej turze. Reszta kandydatów będzie jedynie tłem do wielkiej wygranej Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klaun Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 19:50 Cuda to nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.algo.radman.pl 26.04.10, 19:53 Na 110 %. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 21:06 Na 120%. Chyba że wyniki poda telewizja WSI24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkodnik Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 110.20.26.* 08.05.10, 02:26 Jaki cudowny bukiecik.... radomskich niemyslacych. Koniecznie wiecej kawy rano, koniecznie a bedzie wiecej urojen z dnia na dzien w tych pustych glowkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.10, 10:23 gdzie jest zapis czarnej skrzynki? dlaczego nie poznalismy jej zapisu? dlaczego Tusk lekcewazy spoleczenstwo? co kombinuja z tymi skrzynlkami? dlaczego obciazaja pilota i zaloga? dlaczego Sikorski obciazyl juz pilota? bez odpowiedzi na te pytania nie mozna wybrac nikogo innego na prezydenta tylko J.Kaczynskiego bo inaczej Narod nie dowie sie kolejne 70 lat co stalo sie pod Smolenskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 03.05.10, 11:39 gościu kosa, gdyby wszystko było w porządku z grona prezydenta to już byś wiedział co i jak się działo,odbyło /odbywało aJ.K. już razem z Tobą/Wami dokonał by przewrotu i wybrał by sobie takie stanowisko jakie sobie ubzdurał.Czy przemyślałś dlaczego obie komisje zarządały sobie wszystkich przestrzelań broni legalnie posiadanych przez pasażerów tupolewa?zapomniałem jak się nazywają te karty przestrzelań.Powinneś domagać się wyjaśnienia tego itotnego faktu,pokręcony mądrołku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 21:08 Ja też pewny jestem że trafię 20 mil. w totolotka ale czy trafię to się dopiero okaże.Jako Polak nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.Rzeczywiście jakby się tak stało to byłby w 2012 roku koniec .....(czego to się domyślić proszę } ale Ten nad nami do tego nie dopuści chyba że .....Gościu kawa -rano wsadź główkę w kubeł z zimną wodą to ci dobrze zrobi na umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laki Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 21:18 > Jestem tego pewna.Myślę że nastąpi to w pierwszej turze. Reszta > kandydatów będzie jedynie tłem do wielkiej wygranej Jarosława > Kaczyńskiego. Pisowcy w moherowych beretach mają wielkie marzenia.HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 26.04.10, 22:04 Gdyby nie zwyciężył to by było bardzo smutno i nudno zarówno na arenie polskiej jak i europejskiej a więc życzę mu powodzenia,przynajmiej ustawienia byłych zomowców we właściwym miejscu,najlepiej w tupolewie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z netu Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 22:17 Ta decyzja była oczywistą i oczekiwaną. Po śmierci Lecha Kaczyńskiego jego brat był nie tylko najlepszym naszym kandydatem, ale także kandydatem naturalnym. Mógł do tego najcięższego zadania wydelegować kogoś innego, kogoś młodszego, nie poranionego tak smoleńską tragedią. Ale to byłaby łatwizna, wybór zastępczy, wyraz słabości… Jarosław Kaczyński zdecydował się kontynuować dzieło brata. Bo któż inny mógłby to zrobić lepiej? Jeśli w boju ginie król, to kto inny, jeśli nie jego brat powinien dalej nieść sztandar? Kto inny lepiej nadaje się do tego, by walczyć o te idee i sprawy, za które poprzednik oddał życie? Kto mocniej i godniej trzymać będzie drzewiec z proporcem zmarłego? Dlatego stańmy przy królu wszyscy, którym bliskie były ideały jego zmarłego brata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 09:44 Boże, co za patos i głupota: "kontynuować dzieło";"ginie król";"powinien nieść sztandar";"oddał życie za idee i sprawy";"trzymać drzewiec z proporcem";"stańmy przy królu wszyscy".Strasznie mnie zemdliło. Popukaj się w łepetynę, tylko nie chodzi o podrapanie- to nic nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
zjemwaswszystkich Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 26.04.10, 23:55 No tak, bo od tego jest prezydent, żeby ustawiał byłych zomowców. Właśnie dlatego ten kraj nigdy nie będzie normalny. Nie będzie społeczeństwa, będzie NARÓD! Nie będzie polityki i gospodarki, będzie HISTORIA i PATRIOTYZM. Nie będzie tolerancji i kultury, będzie KATOLICYZM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 27.04.10, 07:51 Ale okazał się nadgorliwy i jeszcze przed wyborem na prezydenta zaczął czystki?No i pomylił zomowców z ormowcami ale liczy się efekt a ten nie ulega wątpliwości nieprawdaż?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Rzepy Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 22:32 arosława Kaczyński – czegokolwiek nie powie, będzie piętnowany, że gra tragiczną śmiercią swego brata. Warto podać tutaj dwa cytaty. Pierwszy z poniedziałkowego wywiadu Bronisława Komorowskiego dla “Gazety Wyborczej”. Mówi on o odpowiedzialności kandydata PiS w tej kampanii. Według marszałka to od Jarosława Kaczyńskiego “dużo będzie zależało, jeśli chodzi o język i styl całej kampanii. Czy będziemy mieli do czynienia z nową jakością, czy wróci stare.” Komorowski ma rację, dużo zależy od kandydata PiS. Rzeczywiście może się zdarzyć, że ktoś zacznie niegodnie wykorzystywać tragedię smoleńską. Coś mi jednak mówi, że jeśli ktoś będzie grać katastrofą, to raczej przeciwnicy Kaczyńskiego, a nie jego zwolennicy. Że właśnie tak będzie utwierdza mnie wczorajsze oświadczenie Partii Demokratycznej, która postanowiła poprzeć w wyborach Bronisława Komorowskiego. Choć PD to margines, warto przypomnieć, że Unia Wolności, z której powstała jest również partią matką Platformy, to jej politykiem był przez wiele lat dzisiejszy Marszałek Sejmu. PD swoje poparcie motywuje tak: “czujemy, że nadchodzi, wraca IV RP i to jest bardzo groźna dama, ponieważ idzie otoczona współczuciem i owinięta czarnym kireą poprzeć Komorowskiego w imię solidarnego oporu przeciwko wojnie polsko-polskiej. “Boimy się, że ona nadejdzie. Nie chcemy takiej wojny tym bardziej, że w obliczu śmierci, złych emocji, bólu, goryczy i rozpaczy będzie to wojna toczona na symbole”. Co oznaczają te słowa. Że tragedia Smoleńska staje się wygodnym narzędziem przeciw Kaczyńskiemu. To o jego projekcie politycznym można mówić szyderczym tonem “IV RP owinięta czarnym kirem”. Wtedy gra katastrofą – jak rozumiem – jest ok. Ale jeśli tragedia ma stać się symbolem pomagającym Kaczyńskiemu – oj wtedy już będzie źle, oznaczać to będzie skandaliczny przykład wykorzystywania pamięci o ofiarach i przykład wojny polsko-polskiej:. To bardzo typowa hipokryzja dla polskiej sceny politycznej. Pewne działania okrzyczane są złem samym w sobie. Ale niektórym mimo to wolno się nimi posługiwać. I wtedy jest wszystko ok, choć nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 22:55 UD z Frasyniukiem ,śmieszni ,przegrani,nieliczący się .Kogo to obchodzi kogo popierają ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z archiwum Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 23:20 Za najważniejszy moment swojego życia Wajda uznał nie stworzenie któregokolwiek z filmów czy spektakli, nie wydarzenie z życia osobistego, najważniejszym aktem w życiu reżysera okazał się współudział w powołaniu “Gazety Wyborczej”. W ocenie minionego roku w jego osobistej perspektywie najlepsze było nie stworzenie “Katynia”, ale upadek rządu PiS. Czyżby Wajda był więc klasycznym przypadkiem niezaspokojenia, które każe politykom marzyć o osiągnięciach artystycznych, a artystom – o karierze politycznej? Ci pierwsi śnią o akcie twórczym, w którym materia jest bez reszty posłuszna działaniom kreatora; ci drudzy roją o bezpośrednim wpływie na zjadaczy chleba. Wajda nie kończy jednak na tym. Okazuje się, że największą grozą napawa go istnienie Instytutu Pamięci Narodowej. Postawa ta nie dziwiłaby, gdyby Wajda był futurystą, ale w wypadku artysty, który swoją twórczością udowadniał, jak głęboko rozumie znaczenie przeszłości dla teraźniejszości narodu… IPN straszy teczkami – żali się reżyser. Po czym wyznaje, że obejrzał własną i nic strasznego tam nie znalazł. Czy reżyser w ten sposób stwierdza, że jego konstrukcja psychiczna pozwoliła mu przetrwać konfrontację z IPN, która dla zwykłych śmiertelników może okazać się nie do zniesienia? Czy uznaje, że wiedza o przeszłości dla zwykłych Polaków winna być dozowana wyłącznie przez “Wyborczą”, chyba że jest się wielkim reżyserem? Czy może wyjaśnienie kryje się w sformułowaniu: “cały czas w PRL udawałem z powodzeniem głupiego”. Czy zachowanie takie może pozostać bez konsekwencji? A Wajda kontynuuje: “19 lat codziennego czytania “Gazety Wyborczej” nie mogło pozostać bez wpływu na moją biedną głowę”. Trudno nie zgodzić się z autorytetem. Zwłaszcza gdy jego wypowiedzi stanowią tego najlepszy dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mungo jerry Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.cdma.centertel.pl 26.04.10, 23:31 Mamy wspaniałego Honorowego Obywatela Miasta.Brawo panie Wajda! Odpowiedz Link Zgłoś
zjemwaswszystkich Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 26.04.10, 23:53 Nie dodałaś "króla" Jarosława Kaczyńskiego lub przynajmniej "wielkiego bohatera narodowego". Następnym razem się popraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birkut Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 06:15 Wajda przeciw IPN i pogrzebowi Prezydenta na Wawelu. Jakież to poprawne z punktu widzenia Wyborczej. Stary sklerotyk wolałby PRL i powrót kina moralnego niepokoju, gdzie miał monopol na interpretacjię najnowszej historii Polski.To se ne wrati!! A walka polityczna może zaszkodzić leciwemu panu i jego czwartej czy tam piątej żonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola11 Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:01 Szkoda, że społeczeństwo polskie woli ciemnogród i wspólną politykę prawicy i Kościoła. Może popytajcie leciwych dziadków jak było przed wojną, część dzisiejszych posłów z PSL pasła by krówki na łące, bo nie stać by ich było na naukę (właśnie ta znienawidzona komuna zmusiła ich do nauki i mieli szkołę darmo), część posłów pochodzących z miasta pewnie by czyściła buty kapitalistom, bo na szkółkę by nie starczyło, a teraz sami kapitaliści chcący się dorobić majątku, zapominający po co znaleźli się w parlamencie. Chcieliście mieć Amerykę, ale nie zauważyliście, że Amerykanom bokiem wyszła ta Ameryka i rządy prawicy (oczywiście poza milionerami, którzy stanowią jednak niewielką część społeczeństwa, reszta wybrała demokratę, czarnego prezydenta, który reprezentuje najbiedniejszą ale i największą część społeczeństwa. Tylko lewica w Polsce walczy o prawa człowieka i zabezpieczenie socjalne dla najbiedniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 82.197.32.* 27.04.10, 09:06 Wkońcu to zapasowy prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 09:47 O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kekeke uaha rowery dwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:26 Jaja bedą jak jaro wygra, podzieli los Narutowicza i dadzą go na Wawel i będą sobie tam w trójkącie buszować :) no i kot, zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: uaha rowery dwa 27.04.10, 11:14 Gościu portalu: kekeke-ja nie jestem i nie byłem zwolennikiem tego pana i PiSu ale z wypowiedzią trochę przesadziłeś bo kto to by nie był nie możesz tak życzyć.Szanuj innych jeżeli chcesz aby ciebie szanowano.Post twój jest arogancki,złośliwy i uszczypliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISiurek Jarek zeruje na smierci brata IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 11:23 Wstyd i hanba!! Minute po katastrofie wiedzialem ze tak bedzie. Jarek jest zupelnie inna osoba wiec twierdzenie ze spelnia testament brata to poprostu ironia majaca na celu osiagniecie korzysci politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: uaha rowery dwa IP: *.lublin.mm.pl 27.04.10, 11:40 Prawdopodobnie jeżeli jeden z bliżniaków żyje w innym świecie to ten drugi żyje z defektem rozdwojenia jażni a więc nie ma możliwości bycia realnym tu i teraz i nie może być sobą i dlatego prawdopodobnie musiał przekazać prezesowstwo PIS-u pozostając tylko symbolem też do czasu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iryda Re: uaha rowery dwa IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 12:07 Zgadzam się z tobą panie "jerzy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: uaha rowery dwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 13:01 Nadzieja w tym, że jak już Jarosław przegra te wybory to nie wróci do swojej partii tylko zacznie pisać pamiętniki o tych wszystkich tysiacach spisków jakie wytropił i dziesiatkach tysięcy, które inspirował kierowany nadrzędnym dobrem oczywiście. Bo my głupi jesteśmy i nie wiemy co dla nas jest dobre. Jarosław wie i jest gotów poświęcic się dla nas i dlatego zgodził się zostać prezydentem. To wielki bohater już teraz, aż strach co będzie potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kors Re: uaha rowery dwa IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 14:07 A co będzie jak WAJDA nie zgodzi się na to żeby Jaro został prezydentem?Właściwie po co te wybory,niech WAJDA powie kto ma obsadzić wakat i tyle,on wie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kekeke Re: uaha rowery dwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:26 Jaro to juz na Wajde pewno uknuł jakis plan , znajdzie jakies zaginone teczki u mamy w szafie , i wyjdzie jeszcze ze Dziadek Andrzeja to Bolszewikiem był :))Za ten Wawel to on mu niepopuści, oj nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_PIS Re: uaha rowery dwa IP: *.algo.radman.pl 27.04.10, 15:53 Zwycięstwo jest nasze, Pan Prezydent Jarosław już jest Panem Prezydentem.PIS=Radom, Radom=PIS NA WIEKI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: uaha rowery dwa IP: *.lublin.mm.pl 27.04.10, 20:24 zapomniałaś zakończyć odpowiednim słowem a raczej dwoma a nawet więcejnp:Pan Prezydent WIELKI.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: uaha rowery dwa IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 20:38 pis to najwieksze kurostwo jakie było w Radomiu i bedzie jeszcze gorzej jesli beda dalej rzadzic a jak rządzą to widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
teklatoja Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 27.04.10, 17:30 Przeczytałam te wszystkie - mniej lub bardziej inteligentne i mniej lub bardziej "grzeczne" - słowa i w zasadzie mogę napisać tylko jedno: Boże (lub co kto z Was chce), miej w opiece nas i naszą Ojczyznę,bo od tego wszystkiego robi się niedobrze... takim zwykłym,normalnym "szaraczkom" a generalnie wszystkim stronom życzę nadal świetnego samopoczucia, nie był Pan Prezydent moim z wyboru,ale uznając wybór większości z tych,którym CHCIAŁO SIĘ iść na wybory uważam,że żałoba z mojej strony była zasadna ze względu na rozmiary tragedii,a NIE ŻYCZĘ SOBIE łączenia katastrofy lotniczej z Katyniem - mam do tego prawo jako rodzina oficera,który został tam zamordowany!!! Z opowieści rodzinnych znam swego Dziadka i wiem,że aktualna Polska niekoniecznie by Mu się podobała z całym tym swoim dobrodziejstwem, to był mądry, dobry i uczciwy Polak i wypraszam sobie wszelkie "wycieczki" przy okazji wyborów w kierunku mojego Dziadka Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 27.04.10, 18:32 Nie bardzo zrozumiałem o co panu chodzi panie "teklatojaw tym napisanym poście,proszę o napisanie tego jaśniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 18:36 A jeśli wygra Jarosław Kaczyński to kto będzie piewrszą damą w paąłcu Prezydenckim???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kekeke Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 20:27 Pierwsza damą będzie niezły Kociak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirarz Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 203.185.255.* 28.04.10, 03:09 Za duzo pijesz tej kawy slodziudka , bo we lbie Ci sie pokrecilo. Jeszcze w amoku? Ojjojoj to tragedia. Warto czasem prawdzie spojrzec w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z netu Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 08:59 Tydzień po zakończeniu narodowej żałoby - elektorat PO jest w pełni swojej formy. W mediach i w prywatnych rozmowach słyszymy o naciskach Prezydenta na lądowanie za wszelką cenę, słyszymy krytykę Jarosława Kaczyńskiego z powodu zgłoszenia kandydatury w wyborach. W wypowiedziach czołowych przedstawicieli tej partii po dwóch tygodniach od katastrofy, widać (w ich oczach) z trudem skrywaną radość z tego co się stało. Elektorat PO to ludzie, którzy popierają partię, której prominentni przedstawiciele wprowadzili do polskiej debaty publicznej takie pojęcia jak "dożynanie watah", "strzelanie do Kaczek", jak określanie Prezydenta mianem "kurdupla", "małego człowieka", "durnia", a zwolenników PiS-u - mianem bydła. Polska historia nie zna innej grupy politycznej bardziej owładniętej nienawiścią, niż zwolennicy PO. Moje osobiste doświadczenia (poznańskie) pozwalają mi na powyższe twierdzenie. Także doświadczenia z dyskusji na Salonie24 pozwalają to twierdzenie podtrzymać - zwolennik PiS-u jest prawie z definicji chorym psychicznie. Widząc, jaki podnosi się na widok Jarosława Kaczyńskiego, który podjął decyzję startu w wyborach, widząc tę niezmienioną przez katastrofę pod Smoleńskiem nienawiść polityczną, wiem, że nie ma takiego wydarzenia, nie ma takiej tragedii, która mogłaby tych zmienić poglądy tych ludzi. Czy trzeba daleko szukać? Wystarczy poczytać na Salonie teksty niektórych blogerów, którzy po 10 kwietnia powinni stracić prawo do obywatelskości w tym miejscu. * Tekst Edmunda Dantes, który zniknął z s24: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kram Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 09:44 Czy to nie jest tak,że w Radomiu WAJDA trzymał z PISEM? Przecież obecna niezależna radna,była pisiara a wcześniej uwka,to pupilka naszej narodowej wyroczni. W tej wojnie wszystko się dokładnie popiepszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: J. Kaczynski z poparciem 25% - przegra IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 12:15 Jaroslaw kaczynski z poparciem swojego twardego elektoratu : - podkarpacko - torunskiego moze osiagnac z gora 25 % poparcia , a to oznacza wyrazna przegraną w wyborach prezydenckich. Narod polski nie jest taki ciemny jak zdaje sie PIS-owi i dobrze pamieta , ze Jaroslaw podzielił narod na swoich i tych co stali przy ZOM-o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 28.04.10, 12:05 gościu z netu!A nie przyszło Ci do głowy skojarzenie że PO i PIS to ta sama frakcja ustrojowo-polityczna tylko że z defektem rozdwojenia jażni?Dlaczego więc krytykujesz jednych a drugich gloryfikujesz? Czyżbyś też uległ temu defektowi?NATURY nie oszukasz żadną obłudą więc nie wysilaj się swoimi mądrościami i nie mydlij brudów które zostały nagromadzone.To nie Ty ani Wy ich wypierzecie a jedynie jesteście zdolni do ich powiększania i zwalania na innych.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 12:26 Tu w tych wyborach PIS ani Kaczynski, nie zyskaja nic wiecej punktow niz liczy ich twardy elektorat, poniewaz wszyscy POLACY - maja w pamieci Jaroslawa i jego obrazajace narod wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 12:40 NIGDY WIECEJ KACZYZMU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 13:21 to wręcz irracjonalne żeby drugi bliźniak, jednojajowy dodam został prezydentem po swoim bracie....tak samo irracjonalne jak wówczas gdy na moment dwóch bliźniaków było na czele Państwa, jeden Prezydentem, drugi Premierem....Cały świat się dziwił - czyżby w Polsce tylko Oni byli warci władzy....Ocknijcie się ludzie, czy jak ginie tragicznie Prezes dużej firmy to jego brat obejmuje stanowisko po nim, hmm? Tworzy nam sie jakaś monarchia, może ogłośmy go Królem od razu.....tyle że to również alogiczne, bo kto po nim odziedziczy władzę, kot?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMOWIEC Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.algo.radman.pl 28.04.10, 13:36 Ja jestem za !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 81.219.149.* 28.04.10, 17:12 tego by jeszcze brakowało, żeby następny ksenofob i populista dzielił społeczeństwo jak to robią "ulotkarze" DOŚĆ KACZYZMU w tym kraju DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 81.219.149.* 28.04.10, 17:19 DOŚĆ KACZYZMU!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 15:32 W pewien sposób jeden już został prawie królem. Trochę to z takiej szlachty zaściankowej, ale zawsze. W tej kwestii Jarosławowi nie można odmówić zręczności politycznej. Obrotny z niego chłop, nie takie to nic pewne rzeczy załatwić. A dziedziczenie prezydentury? Ha,ha, może i również IPN-u, CBA, TVP, NBP? A jak już jedynym spadkobiercą pozostanie kotka, to europoseł Kurski udowodni, że to dla Polski najlepsze rozwiązanie a i pochodzenie szlacheckie znajdzie i po dobrej stronie od ZOMO stanie udowodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 87.205.123.* 28.04.10, 14:53 to tylko w radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 16:34 Polityczne i medialne karły udające autorytet - to tytuł ulotki rozdawanej na ulicach Warszawy. Są na niej zamieszczeni znani politycy, dziennikarze, artyści: Janusz Palikot, Donald Tusk, Stefan Niesiołowski, Lech Wałęsa, Bronisław Komorowski, Julia Pitera, Radosław Sikorski, Magdalena Środa, Kazimierz Kutz, Michał Figurski, Piotr Tymochowicz, Jacek Żakowski, Grzegorz Miecugow, Tomasz Lis, Piotr Najsztub, Mikołaj Lizut i Katarzyna Kolenda-Zaleska To chyba pierwsza część listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 20:56 Cieszę się że ja i moja rodzina bedziemy głosować na Jarosława Kaczyńskiego.Do tej pory na wybory chodziłem niechętnie ,teraz to obowiązek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 28.04.10, 20:59 Mylisz się. Obowiązek był za komuny. Obecnie to twoje prawo, lecz najwyraźniej tego nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 28.04.10, 21:20 To fakt niezaprzeczalny o rozumowaniu wyborców J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mul Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 21:16 To znaczy ze jeszcze bardziej sie cieszycie ze smierci Prezydenta !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 28.04.10, 21:48 Gość portalu: mul napisał(a): > To znaczy ze jeszcze bardziej sie cieszycie ze smierci Prezydenta !!!!!!!!!! Błyskotliwa refleksja, godna tęgiej głowy. Co mają wybory do śmierci Prezydenta ? Kolejny prawy Polak przedstawia dziwaczne teorie. Może byś postarał się uzasadnić swoją opinię ? Trudno, co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 28.04.10, 21:55 gościu mul jesteś prawdziwy mul chociaż nie wiem co oznacza ten nick.Nawet gdyby zginął tylko prezydent to też bym się nie cieszył z tego faktu ponieważ tego bliniaka jakoś trawiłem w przeciwieństwie do tego który jeszcze egzystuje z wielkimi aspiracjami po zejściu brata z jego ścieżki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ich liebe dich Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:03 Zgadzam się wpełni z Jerzym zomowcem i Jarealem ,że Jarosław Kaczyński jest faworytem wyborów prezydenckich i je wygra.Być może jak sugeruje Jareal już w pierwszej turze ,ale ja myślę jednak że nastąpi to dopiero w drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 28.04.10, 22:34 Niech mu Natura będzie przyjazna.Zawsze jest pora i czas na nawrócenie.życzę pozytywnego przekręcenia się.Popzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 23:14 No i miał rację Kurski mówiąc "ciemny naród to kupi". Ludzie zacznijcie myśleć sami a jak nie potraficie to posłuchajcie innych stacji niż radia maryja lub tel.trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawa Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 23:50 wytrzezwiej,w realu ,jutro przeczytaj ,swoj belkot Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 03.05.10, 10:39 Ty "jawo"wsadź łeb w kubeł z lodem to ci dobrze zrobi ty piszący sam do siebie i zmieniający nicki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomek Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 00:00 do zomowca Jerzego,wytrzezwiej,w realu ,jutro przeczytaj ,swoj belkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 29.04.10, 06:12 OK gościu zomek.Mam nadzieję że To wam pomoże zrealizować Wasze WIELKIE ambicje prezydenckie.Ze mną jak z dzieckiem ,wszystkim życzę dobrze ,tylko NATURA kieruje się inną polityką niż Wasze ambicje więc raczej zkorzystajcie z pastwiska i obcowania z NATURĄ.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis na bialorus Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 12:49 kaczor nigdy nie zostanie prezydentem!nie ma zony,dzieci,cale zycie trzepie wacka....poza tym,ciagnie go chlopow!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konDonek Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 21:11 Nieżle pajacu. Placa ci za pisanie ? Ile mozna zarobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kekeke Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 21:25 Patrze w prawo , patrze w lewo a może w drugie prawo , ale to niestety Jarki nie potrafią złapać dystansu do samych siebie i poglądów , na każdy pretekst się czerwienią i nie umieją odróżnić ironii od powagi....jaki jarek taka cała reszta jarków...polityka jest jak cyrk, czym więcej klaunów tym więcej śmiechu....choć z tym małym już pół bratem to przestaje być śmiesznie...a to już nie jarka wina bo jest jaki jest tylko , tych jarków co myślą że on jak duch święty jako trzeci Polskę uratuje....no i kot,mama i może inkognito chłopcy z Utopi..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 21:26 Problem Komorowskiego jest tego rodzaju ze popieraja go takie mendy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:26 Czy nie uważacie, że gdyby Jarek zrezygnował z prezydentury to oddałby hołd zamrłemu tragicznie bratu, hmm? Pokazałby tym, a może nawet powiedział, że to Brat był najlepszym prezydentem- niezastąpianym, że juz nikt mu nie dorówna, że godzien Wawelu itd. Obecnie mozna miec wrażenie, że jego celem jest "dorobienie" się na tragicznej smierci brata....Zginął lepszy, największy jego konkurent...może mysli: teraz moja kolej, teraz ja będę na szczycie, teraz moja szansa - ugram wiele na tej śmierci. Wg mnie jest to wręcz beszczelne, że nie usunie sie w cień, że z godnością nie przeżyje żałoby, że pcha sie przed szereg mimo tak wielkiej dla niego taragedii.....a może potem bedzie się cieszył z wygranej, hmm? no nie wyobrażam sobie tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duży do małej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:41 Twoje pokrętne nielogiczne wywody świadczą o jednym ,a mianowicie że siedzac przy kompie popuszczas ze strachu.A wiec oznajmiam ci ścierko ..Następnym prezydentem Najjaśniejszej Rzeczpospolitej będzie Jarosław Kaczyński.A więc do końca defektuj ,kąmpiel i spać:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała do dużego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 21:31 wolę się wykąpać i logicznie porozmyslać, niz dyskutować z kimś, kto myślących inaczej ma za ścierki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kekeke Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 23:32 he ;) a kto tu popiera Komorowskiego...:)eh jarki , jarki gotujecie się jak woda w czajniku...a ja sobie potem zaparzę pyszną herbatę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 30.04.10, 00:03 No to kto zyska najwiecej na smierci prezydenta???????jakby zyl i nie bylo wypadku lotniczego,przegral by jeden i drugi a ktory ukradl ksiezyc??zerowac na smierci to ochyda blizniaka?????,,to JEST wykorzystanie tragedi dla wlasnych celow i kota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.10, 12:07 Zwykła hiena z JK. Tak żerowac na śmierci brata to wstyd, alę Jarosław już nieraz udowodnił, że nie cofnie się przed niczym: dogadał się już i z Samoobroną i SLD. Rydzykowi obaj bali się podskoczyć jak zrypał i obrażał ś.p. MK. Jemu jest wszystko jedno, liczy się cel partyjny i chore ambicje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 01.05.10, 13:12 zgadzam się całkowicie gościu normals i dodam od siebie że to musi być choroba/defekt psychiczny bardzo przyziemny lecz ubrany i ubierany nieprzerwalnie do gigantycznych rozmiarów a podłożem są czasy PRL-u i prawdopodobnie kontakt z zomowcem/cami i nie odrzuci tego aż do końca swojej egzystęncji życiowej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.ats.pl 01.05.10, 13:26 Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska, wsiadł człowiek "mały", kłótliwy, przeciętny prezydent, "zaściankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk. Autor słów: "spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym", “stokrotka”,"ja panią załatwię", Borubar, Irasiad, nieznający za to słów refrenu hymnu... Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej Europy i prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym... W trumnie ze Smoleńska, przywieziono "wybitnego męża stanu","patriotę", "bohatera narodowego", "ojca narodu", największego Polaka", "równego królom"... Ja się pytam: kto podmienił ciało?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 01.05.10, 15:39 Gościu igo, nad wyraz trafnie i rzeczowo to ujęłaś. Gratuluję! Pan jarek poszedł w jego ślady jak przystało na bliżniaka i spowodu większej haryzmy powinień być lepszy i jeszcze większy od brata.Ciekawa perspektywa dla Polski i Polaków.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jareal To nie Rosjanie 02.05.10, 06:28 Znakomity i jakże trafny tekst. Gratuluje przenikliwości. Pozwolę sobie udzielić odpowiedzi na pytanie kto podmienił ciało. Ten kto na tym zyskał. Oczywiście Prezes ze swoimi ludźmi. Przy okazji rozwiązuje to zagadkę osób, które strzelały na miejscu tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubomir Kaczyński, Kaczyński !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 08:07 Zgadzam się z panem Jarealem J. Kaczyński wygra z każdym a szczególnie z Komorowskim.Tekst - wywiad Jadwigi Staniszkis bardzo trafny.Pan Jareal staje się prawdziwym guru tego forum ,może by pan się bliżej przedstawił np. z imienia i nazwiska.Uściskanie panśkiej dłoni byłby dla mnie zaszczytem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: Kaczyński, Kaczyński !! IP: *.lublin.mm.pl 02.05.10, 10:30 ciekawa propozycja gościa lubomira tylko że w jedną stronę jak wszystko co wychodzi jedynie od prawych i sprawiedliwych Polaków.Ja w podobnym przypadku dałem się nabrać pomimo mojej niewiary i zarazem wiary ot tak dla przekonania i do dzisiaj mam z tego tytułu poważne problemy.Ciekawe jak zareaguje na tą obłudę jareal.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin Re: J. Kaczyński, - to dyktator IP: *.radom.vectranet.pl 02.05.10, 10:55 czy wy zdajecie sobie sprawe co znaczylaby prezydentura L. Kaczynskiego dla Polski i polakow ? , chyba jeszcze nie , dlatego podburzacie ludzi , ktorzy maja jasno wyrobione opinie o L. Kaczynskim i jego obrazliwym traktowaniu polakow, to nie jest czlowiek , ktory swoim morale i ciagotami dyktatorskimi nadawalby sie na urzad prezydencki , raczej pasowalaby mu wladza na wzor prezydenta Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J. Kaczyński, - to dyktator IP: *.lublin.mm.pl 03.05.10, 08:04 Gościu klin a gdzie jemu do prezydenta Białorusi? jak to najgorliwszy pachołek pewnej sekty sejmowo-senatorskiej z przystawką religijną.On nie dorównuje nawet naszemu Wałęsie który swego czasu był ich trzcim bliżniakiem wirtualnym ale zotał przez nich wygryziony według stosunku matematycznego 2:1-go.teraz stosunek ten się wyrównał na 1:1ale to nie te czasy i rewanżu prawdopodobnie nie będzie chyba że pokoleniowy Marta:Jarosław.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: J. Kaczyński, - to dyktator 03.05.10, 08:43 Przyjrzyjcie się mi, bo patrzycie na Łukaszenkę Opis: Przemówienie na konwencji Prawa i Sprawiedliwości. W ogóle p. Prezes to gość, którego przemyślenia, stymulując zwolenników IV RP do dalszej pracy ku jej nieustającej chwale, świadczą o ogromnej prawdomówności oraz prawości tego Człowieka. Niestety, głupie społeczeństwo nie doceniło mądrości Prezesa. Wkrótce społeczeństwo będzie miało szanse się zrehabilitować. Prawi Polacy głosują na Prezesa !!! Hołota i ruscy agenci nie głosują na Prezesa. Tych załatwi się. Aby uzmysłowić, że nie są to słowa rzucane na wiatr pozwolę sobie przywołać kilka trafnych opinii oraz przepowiedni J. Kaczyńskiego : Ruski agencie, załatwimy cię! Opis: schodząc z sejmowej mównicy do Zygmunta Wrzodaka, posła LPR, w odpowiedzi na jego wezwanie „Niech pan się najpierw rozliczy z III RP, którą pan tworzył!”. Źródło: PAP, 6 czerwca 2005 Nie twierdzę, że będzie lepiej, ale nie zdziwię się, jeśli będzie jeszcze lepiej. Opis: komentarz po nominacji Przemysława Gosiewskiego na wicepremiera. My jesteśmy tu gdzie wtedy. Oni tam gdzie stało ZOMO. Opis: przemówienie na wiecu poparcia w Stoczni Gdańskiej. Źródło: Gazeta.pl My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czynienia z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju. Źródło: Wypowiedź dla radiowej Trójki z 16 lutego 2004 Jeśli Lech Kaczyński zostanie prezydentem, ja nie będę premierem. Opis: po wygranych wyborach o kandydacie na premiera. Źródło: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2934880. html Historia Polski, jak każdego narodu, nie jest idealna. Mieliśmy bohaterów, mieliśmy i hołotę, to jest zupełnie oczywiste. Po 1945 roku ta hołota mogła tryumfować, socjalizm to był ustrój hołoty dla hołoty, można powiedzieć. Źródło: Wprost24 Gazeta.pl Tym, którzy jeszcze nie wiedzą na kogo głosować polecam więcej przemyśleń naszego Wodza : pl.wikiquote.org/wiki/Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski Uważam, że to idealny kandydat na prezydenta wszystkich Polaków. Zwłaszcza prawych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J. Kaczyński, - to dyktator IP: *.lublin.mm.pl 03.05.10, 09:34 Nic dodać nic ująć gościu jareal.Sam sobie wystawia świadectwo typowego.................. nie będę określał kogo. Niech określą jego zwolennicy ponieważ tak samo są widziani przez resztę społeczeństwa nieprawego.chcą się błażnić niech się błażnią,tylko nie życzę sobie żeby ktokolwiek z nich mnie repręzętował zarówno wewnątz kraju jak i na zewnątrz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.10, 16:50 Konstytucja nie dała Lechowi Kaczyńskiemu dużego wpływu na gospodarkę. Nie wahał się jednak o ten wpływ walczyć, wetując ustawy lub odsyłając je do Trybunału Konstytucyjnego. Wszystko w imię "Polski solidarnej", nawet jeśli oznaczało to paraliżowanie reform. wyborcza.biz/biznes/1,101716,7811240,Prezydent_Polski_solidarnej__Gospodarczy_bilans_Lecha.html Jarosław tak postępował nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.10, 17:38 Buahahaha buahahahhahaha!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 15:02 Ladnie sie śmiejesz tyle tylko, ze Komorowski sie nie nadaje na prezydenta. Nie ten format.To plastelina e rękach Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 04.05.10, 15:08 Lech Kaczyński się natomiast nadawał. On Jarosławowi Kaczyńskiemu nigdy nie ulegał. Był twardy wobec brata bliźniaka, jak stal. A charyzmatyczny przy tym niczym Gomółka. Był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 16.05.10, 16:37 Bukmacherskie notowania. Kaczyński wygrywa w 1 turze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kekeke Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 15:11 hmm może i Komorowski sie nie nadaje ale Lechu też sie nie nadawał na prezydenta , też był plasteliną w rękach Jarka...a teraz uważanay jest najlpeszym z najlpeszych wychwalanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 15:15 Dla Platformersow można postawić jako kandydata kija od szczotki a będą na niego głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
tataczanka Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 04.05.10, 15:31 Jarosław Kaczyńki po prostu ze względu na swoje cechy charakteru nie nadaje się na prezydenta. Na króla owszem - ale króla nie wybieramy. Kandydując na tę funkcję robi sobie krzywdę, a jego wyznawcy robią krzywdę jemu ładując go w taki kanał. Prawda jest taka, że w PiS każdy wie, że Kaczyński nie darowałby nikomu robienia sobie takiej konkurencji.Jarosław tylko jednej osoby nie podejrzewał, że go wydyma, na resztę Was "Wyznawcy" pewnie ma coś ciekawego, tak na wszelki wypadek, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
bo-rg Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 04.05.10, 16:54 oczekujesz że Ci zawtóruje? no dobrze widziałem coś dzisiaj w fusach ale nie powiem co ;o xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 17:26 Będzie prezydentem dopiero jak ja zostanę papieżem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy As Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.algo.radman.pl 04.05.10, 18:33 Ty mnie tu sie nie podszywaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 19:32 Czlowiek , ktory przyczynił sie do podziału i skłocenia Polakow , nie jest godzien by wogole kandydowac na tak wazny urzad w panstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawoPO Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 19:43 He he już Broneczek wygrał ale ustawiliśmy lewicę będą głosowali na Komorowskiego nie mają wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 195.136.249.* 06.05.10, 10:52 Myślisz pewnie o Tusku. Ale on przecież zrezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jinx Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 18.05.10, 20:25 małokumaci i geje zawsze z Komorowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 05.05.10, 19:23 Sala się coraz bardziej na Kaczyńskiego. Komorowskiego popieraja bufony w typie Wałęsy i tego rodzaju rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 195.136.249.* 17.05.10, 10:55 Po tym co prezentują elity: Bartoszewski, Wajda, Kutz, Pitera i Niesiołowski Lepper to kulturalny gość. Kaczyński wygra w 1 turze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalin Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.10, 21:19 Nie ważne kto jak głosuje - WAŻNE KTO LICZY GŁOSY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 05.05.10, 23:47 zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copista:) 1mln.650 tys podpisów!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 14:05 - Udało nam się zebrać 1 mln 650 tys. podpisów - powiedziała na konferencji prasowej Joanna Kluzik-Rostkowska, szefowa sztabu wyborczego Jarosława Kaczyńskiego. Wcześniej kandydat PiS oświadczył: - Chciałem serdecznie podziękowań wszystkim, którzy zbierali podpisy i się podpisali. Jestem przekonany, że coś nas łączy. - Proszę państwa ja chciałem serdecznie podziękować wszystkim, którzy zbierali podpisy i tym którzy się podpisali. Jestem przekonany, że coś nas łączy. Że łączy nas przekonanie, że Polska ma prawo do marzeń o tym, że będzie silna, licząca się w świecie, sprawiedliwa i dumna - powiedział Jarosław Kaczyński w czasie wystąpienia w siedzibie PiS. Za nim stała mała piramida z pudełek z podpisami. - Joanno, dziękuję, serdecznie dziękuje - tymi podziękowaniami dla szefowej swojego sztabu, Joanna Kluzik-Rostkowskiej, skończył przemówienie prezes PiS. Po nim ona zabrała głos. - Udało nam się zebrać 1 mln 650 tys. podpisów. Chciałem bardzo serdecznie podziękować wszystkim tym, którzy w całej Polsce zbierali podpisy - powiedziała Kluzik-Rostkowska. - Te wielkie emocje, które towarzyszyły zbieraniu podpisów, jest dla mnie największym dowodem, że zwycięstwo Jarosława Kaczyńskiego w wyborach jest w zasięgu ręki. Wierzę, że zwyciężymy - dodała. Sztab Kaczyńskiego zebrał najwięcej podpisów. Poparcie dla Kaczyńskiego wyraziło ponad 5 proc. wszystkich wyborców. Sztabowcy Kaczyńskiego zapewniają, że listy z podpisami jeszcze spływają. Po wystąpieniu Kaczyńskiego jego sztab ma dostarczyć do Państwowej Komisji Wyborczej podpisy pod jego kandydaturą. Żeby mógł startować potrzeba ich "tylko" sto tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: 1mln.650 tys podpisów!! IP: *.radom.vectranet.pl 06.05.10, 15:48 Trzeba brać pod uwagę,że na Kaczyńskiego zagłosują też osoby,które list nie podpisywały,bo wiedziały,że podpisów i tak wystarczy.Trzeba brać pod uwagę też taką opcję,że ktoś kto się podpisał przy urnie zmieni zdanie.Ja kogoś poparłem dla świętego spokoju,praca nie leży na ulicy,więc podpisałem ale wiem kogo poprę przy urnie.Swoją drogą,to ciekawe do jak licznej grupy statystycznej należę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 51,33 Re: 1mln.650 tys podpisów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 23:55 Kaczyński zwycięstwo w pierwszaj turze 51,33 !!! Dwudziestego pierwszego czerwca powróci nadzieja na Niepodległą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frak Re: 1mln.650 tys podpisów!! IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 12:11 Jestem za Kaczyńskim choćby z tego powodu wzzw.wordpress.com/2010/05/06/czy-leslaw-maleszka-zostanie-szefem-ipn/ Odpowiedz Link Zgłoś
tataczanka Re: 1mln.650 tys podpisów!! 08.05.10, 09:28 Trzeba uważać z interpretacją, ja podpisałam listę Jarosława K., bo mnie o to kuzynka poprosiła.Ale jedno jest pewne, na tego Pana na 100% nie zagłosuję, bo do tego się nie nadaje po prostu.To nawet ciekawe, że chodzą teraz tacy dumni, a ja się śmieję bo przy urnach ( wyborczych, nie ś.p.Ofiar katastrofy, przy których ciągle się fotografują ludzie PiSu)już widzę te zdziwione miny i hasła typu "POLSKA PRZEGRAŁA". Bo Panie i Panowie z PiS-u: będzie znowu "dupa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren Re: 1mln.650 tys podpisów!! IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.10, 23:34 PIS zbierał pod kosciołami a PO w zakladach karnych,lokalach gejowskich i synagogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 08.05.10, 22:26 Niezla strona wzzw.wordpress.com/2010/05/06/czy-leslaw- maleszka-zostanie-szefem-ipn/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 10:20 Ludzie przypomnijcie sobie co było!!nigdy więcej kaczyzmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kania Bardzo wierzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 11:10 Bardzo wierzę, że wszystko co się dzieje ma swoją przyczynę i ktoś tym wszystkim kieruje. W momencie startu samolotu pogoda w Smoleńsku była dobra. JAK wylądował bez przeszkód. W momencie lądowania TU nastąpiło załamanie pogody. Wszyscy wiemy co się stało. Kiedy okazało się, że na uroczystości przyjadą głowy państw a sama tragedia może stać się przedmiotem kultu wybuchł wulkan na Islandii.... To daje do myślenia. Więcej wiary. Uprawianie polityki i bezgraniczna żądza władzy w imię Boga - to już było i bardzo źle się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.10, 23:24 Co już zaczynacie panikę. Weżcie sie w garść mazgaje. Kaczyński wygra bo oliwa zawsze wypływa jak prawda. Sprawiedliwości staje się zadość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.10, 23:30 Jest to czytelny sygnał, że w Polsce jednak coś się stało, coś drgnęło, że przebił się inny obraz braci Kaczyńskich, że śmierć Lecha Kaczyńskiego sprawiła, że obraz i wizja Polski obu braci zostały odkłamane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 08:42 Właśnie zostały zakłamane. Odstawiają jakieś przedstawienie, "normalni", czyli butni, aroganccy i chamscy politicy PiS maja zakaz pokazywania się. J.Kaczyńskiego chowają, bo wiadomo jak u niego z głową i tzw. nerwami. W Trójce PiSowscy dziennikarze gadaja takie brednie, że wszystko opada. W tv dzięki sojuszowi PiS z SLD również jakby coś koniunkturalnym dziennikarzom na rozum padło. Normalni ludzie nie dadzą sie na to nabrać, powiedzenie "po trupach do celu" w przypadku PiS-u brzmi w tym kontekście obrzydliwie, ale jak prawdziwie. Nie wierzę w powrót Ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 10:01 to jakiś bełkot,jak można coś odkłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądek Re: Bronislaw Komorowski - wygra w I-szej turze. IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 10:19 Nie dajcie sie omamic zrecznej grze wyborczej J. Kaczynskiego podpierajacego sie glownie tragedią - smolenską , ten czlowiek gra perfidnie na uczuciach polakow , i zrobi wszystko by zdobyc wladzę. Wszyscy trzezwo myslacy polacy , nie są ciemnym ludem i nie kupia tej naglej przemiany J. Kaczynskiego. Jezeli chcemy Polski - nie podzielonej, - nowoczesnej i postepowej glosujmy wszyscy - 20 czerwca na Bronisława Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adny Re: Bronislaw Komorowski - wygra w I-szej turze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 10:32 A dlaczego Jarosław Kaczyński nie jest na plakacie w załobie?? To skandal i brak poszanowania pamieci zmarłych ,stwierdzi za chwile Niesiołowski, Kutz i Bartoszewski (zgodnym chórem ), a wtórować bedzie im Wajda i Olbrychski.Godne szacowne towarzystwo :) :);).No po prostu elita!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Bronislaw Komorowski - wygra w I-szej turze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 15:08 Kolega koalicyjny Kaczyńskiego Grzegorz Napieralski przedstawił własnie bardzo podobny plakat.Nikt nie wierzy oczywiście w żałobę Kaczyńskiego, siedzi sobie w domu, ogląda "Tom i Jerry" a w przerwach pogrywa na Playstation w "jak opanowałem świat" wcielając się w rolę agenta Tomka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re:Jarosław Kaczyński- wygra w I-szej turze IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 15:16 Słabe masz rozeznanie. SLD to naturalny partner PO. Napieralski, Jaruzelski i Kwaśniewski będą głosowali na Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re:Jarosław Kaczyński- wygra w I-szej turze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 15:26 Ciekawe z kim to PiS zagarnął pubiczne radio i tv ? To właśnie nazywa się zakłamanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re:Jarosław Kaczyński- wygra w I-szej turze IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 15:30 Nie. To jest normalna polityka. Wcześniej latami Unia Wolności i PO robiła to samo. Nie mowią o TV pana Kwiatkowskiego. Nic nie poradzę, ze prezentujesz moralność Kalego i Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Bronislaw Komorowski - wygra w I-szej turze IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 12:01 Tu już się dałeś omamić Michnikowi i Tuskowi nie nówiąc o łze elitach Bartoszewskim, Wajdzie i Olbrychskiemu. PO powinno sięgnąć po Palikota bo Nowak już raz przegrał wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 12:03 Jak jesteś malo kumata to nikt ci tego nie wytłumaczy. Czytaj dalej wyborczą oni takich potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 12:44 A co było? Sprawiedliwie? Popłoch wśrod bandytów i marnych donosicieli często tzw elit moralości? Jednemu jak tobie odpowiadają elity typu Wałęsa innym jak mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jnhgsw Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 16.05.10, 19:59 36567 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 12:40 Po wystepach debili z Komitetu Poparcia Komorowskiego nie mam żadnych watpliwosci .Jarosław Kaczyński wygra juz w I turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poparcie Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.10, 14:18 Wyszło szydło z worów,to znaczy z Wajdy,Bartoszewskiego i tym podobnych POdpieraczy.Jeżeli oni uważają się za przedstawicieli intelektualnej elity naszego kraju,to ja czegoś nie ogarniam.Poczucie humoru tych "Polaków"wystawia im marną cenzurkę.Wyrastają na psią sforę Palikota,która nie potrafi usiedzieć w budzie.Mam wrażenie,że Tuckowi nie zależy na wygranej Bronka.No cóż,Polacy głosują na polskiego prezydenta Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 11:23 Mam nadzieję, że nie dojdzie do takiego nieszczęcia, że wygra Kaczyński.Chociaż kampaniania Komorowskiego jest póki co fatalna, to jak zwykle będzie wybór mniejszego zła. Kaczyński właściwie wcale nie ma kampanii schowany za swoimi najkulturalniejszymi ludźmi ( aż dwoje:).Wraca Palikot parodiujący Jarosława, co chyba nie wszyscy załapali. Wesoło jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 14:14 rozniesie gajowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9999 Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 16:34 Wystarczy emitować na okrągło spotkanie wczorajsze Komitetu Poparcia Komorowskiego, ze szczególnym uwzględieniem wystapień chama Bartoszewskiego i toczonego aldzheimerem Wajdy,okrasić kretynem Kutzem i schizofrenikiem Niesiołowskim , pedałowatym Nowakiem.A w Radomiu wydać złote mysli nijakiego jareala..i nic a nic wiecej nie trzeba robic .Kaczyński w I turze wygrywa.:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 17.05.10, 19:05 Scenariusze mogą być różne zależy o co i komu chodzi.Napewno sama prezydentura jest drugoplanowa a nawet i dalej.Poto utworzono tą Radę Bezpieczeństwa Narodowego czyli prawdopodobnie przekręconą WRON- ę -światli kundle Radomscy.A ile kasy można zarobić legalnie w zakładach bukmacheskich?AJ Waj to ci dopiero interes.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Re Komorowski - 20 punktow przewagi nad Kaczynskim IP: *.radom.vectranet.pl 17.05.10, 20:08 Najnowsze notowania : - rosnie poparcie dla Bronislawa Komorowskiego , notowania z dnia dzisiejszego :- Komorowski - 49 % , Kaczynski - 29 %, - znow roznica 20 punktow na korzysc Bronislawa Komorowskiego - Brawo !!! - tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Bydłoszewski Kaczyński wygra IP: *.radom.vectranet.pl 17.05.10, 23:01 Widzisz jak ci ładnie w glowie mieszają za dwa dni bedziesz mial nowe badania i pewnie sie zdziwisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracze z prlu Re: Kaczyński wygra IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.10, 06:09 Irka ,Zosia,gajowy,wojt<ktorys tam>,widza przerazenie graczy-intelektualistow wlasnych i podpowiadaja---wezcie sie do pracy,zadbajcie o rodziny jezeli jeszcze je macie.Zamiast alkocholizmu proponujemy spowiedz.To wyzwala od grzechu pospolitego jakim jest nienawisc.Przegraliscie wlasne zycie bo tak chcieliscie.Tamten plan sie nie powiodl bo my zrozumielismy i mamy dosc.Budujemy normalna Polske.Nie zatracicie sensu Rodziny ,Ojczyzny,dumy Narodowej.Nie chcemy zniewolenia,mamy wlasny kraj,historie itd.Elity wskazemy sami,nie bedziemy upatrywali ojca,matki w EUROPIE bo to nie rodzina ale moze byc jakas wspolnota jezeli nas nie bedzie ogrywac. Odpowiedz Link Zgłoś