Dodaj do ulubionych

J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100%

26.04.10, 19:44
Jestem tego pewna.Myślę że nastąpi to w pierwszej turze. Reszta
kandydatów będzie jedynie tłem do wielkiej wygranej Jarosława
Kaczyńskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: klaun Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 19:50
      Cuda to nie teraz.
      • Gość: As Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.algo.radman.pl 26.04.10, 19:53
        Na 110 %.
        • Gość: patriota Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 21:06
          Na 120%. Chyba że wyniki poda telewizja WSI24
          • Gość: Szkodnik Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 110.20.26.* 08.05.10, 02:26
            Jaki cudowny bukiecik.... radomskich niemyslacych. Koniecznie wiecej kawy
            rano, koniecznie a bedzie wiecej urojen z dnia na dzien w tych pustych
            glowkach.
      • Gość: kosa Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.10, 10:23
        gdzie jest zapis czarnej skrzynki? dlaczego nie poznalismy jej
        zapisu? dlaczego Tusk lekcewazy spoleczenstwo? co kombinuja z tymi
        skrzynlkami? dlaczego obciazaja pilota i zaloga? dlaczego Sikorski
        obciazyl juz pilota? bez odpowiedzi na te pytania nie mozna wybrac
        nikogo innego na prezydenta tylko J.Kaczynskiego bo inaczej Narod
        nie dowie sie kolejne 70 lat co stalo sie pod Smolenskiem
        • Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 03.05.10, 11:39
          gościu kosa, gdyby wszystko było w porządku z grona prezydenta to
          już byś wiedział co i jak się działo,odbyło /odbywało aJ.K. już
          razem z Tobą/Wami dokonał by przewrotu i wybrał by sobie takie
          stanowisko jakie sobie ubzdurał.Czy przemyślałś dlaczego obie
          komisje zarządały sobie wszystkich przestrzelań broni legalnie
          posiadanych przez pasażerów tupolewa?zapomniałem jak się nazywają te
          karty przestrzelań.Powinneś domagać się wyjaśnienia tego itotnego
          faktu,pokręcony mądrołku.Pozdrawiam
    • Gość: wyborca Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 21:08
      Ja też pewny jestem że trafię 20 mil. w totolotka ale czy trafię to się dopiero okaże.Jako Polak nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.Rzeczywiście jakby się tak stało to byłby w 2012 roku koniec .....(czego to się domyślić proszę } ale Ten nad nami do tego nie dopuści chyba że .....Gościu kawa -rano wsadź główkę w kubeł z zimną wodą to ci dobrze zrobi na umyśle.
    • Gość: Laki Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 21:18
      > Jestem tego pewna.Myślę że nastąpi to w pierwszej turze. Reszta
      > kandydatów będzie jedynie tłem do wielkiej wygranej Jarosława
      > Kaczyńskiego.

Pisowcy w moherowych beretach mają wielkie marzenia.HE HE
      • Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 26.04.10, 22:04
        Gdyby nie zwyciężył to by było bardzo smutno i nudno zarówno na
        arenie polskiej jak i europejskiej a więc życzę mu
        powodzenia,przynajmiej ustawienia byłych zomowców we właściwym
        miejscu,najlepiej w tupolewie.Pozdrawiam
        • Gość: z netu Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 22:17
          Ta decyzja była oczywistą i oczekiwaną. Po śmierci Lecha Kaczyńskiego jego brat
          był nie tylko najlepszym naszym kandydatem, ale także kandydatem naturalnym.
          Mógł do tego najcięższego zadania wydelegować kogoś innego, kogoś młodszego, nie
          poranionego tak smoleńską tragedią. Ale to byłaby łatwizna, wybór zastępczy,
          wyraz słabości…
          Jarosław Kaczyński zdecydował się kontynuować dzieło brata. Bo któż inny mógłby
          to zrobić lepiej? Jeśli w boju ginie król, to kto inny, jeśli nie jego brat
          powinien dalej nieść sztandar? Kto inny lepiej nadaje się do tego, by walczyć o
          te idee i sprawy, za które poprzednik oddał życie? Kto mocniej i godniej trzymać
          będzie drzewiec z proporcem zmarłego? Dlatego stańmy przy królu wszyscy, którym
          bliskie były ideały jego zmarłego brata!
          • Gość: normals Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 09:44
            Boże, co za patos i głupota: "kontynuować dzieło";"ginie
            król";"powinien nieść sztandar";"oddał życie za idee i
            sprawy";"trzymać drzewiec z proporcem";"stańmy przy królu
            wszyscy"
            .Strasznie mnie zemdliło. Popukaj się w łepetynę, tylko
            nie chodzi o podrapanie- to nic nie pomoże
        • zjemwaswszystkich Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 26.04.10, 23:55
          No tak, bo od tego jest prezydent, żeby ustawiał byłych zomowców. Właśnie
          dlatego ten kraj nigdy nie będzie normalny. Nie będzie społeczeństwa, będzie
          NARÓD! Nie będzie polityki i gospodarki, będzie HISTORIA i PATRIOTYZM. Nie
          będzie tolerancji i kultury, będzie KATOLICYZM.
          • Gość: j Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 27.04.10, 07:51
            Ale okazał się nadgorliwy i jeszcze przed wyborem na prezydenta
            zaczął czystki?No i pomylił zomowców z ormowcami ale liczy się
            efekt a ten nie ulega wątpliwości nieprawdaż?Pozdrawiam
      • Gość: z Rzepy Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 22:32
        arosława Kaczyński – czegokolwiek nie powie, będzie piętnowany, że gra tragiczną
        śmiercią swego brata.

Warto podać tutaj dwa cytaty. Pierwszy z poniedziałkowego wywiadu Bronisława
        Komorowskiego dla “Gazety Wyborczej”. Mówi on o odpowiedzialności kandydata PiS
        w tej kampanii. Według marszałka to od Jarosława Kaczyńskiego “dużo będzie
        zależało, jeśli chodzi o język i styl całej kampanii. Czy będziemy mieli do
        czynienia z nową jakością, czy wróci stare.”

Komorowski ma rację, dużo zależy od kandydata PiS. Rzeczywiście może się
        zdarzyć, że ktoś zacznie niegodnie wykorzystywać tragedię smoleńską.

Coś mi jednak mówi, że jeśli ktoś będzie grać katastrofą, to raczej przeciwnicy
        Kaczyńskiego, a nie jego zwolennicy.

Że właśnie tak będzie utwierdza mnie wczorajsze oświadczenie Partii
        Demokratycznej, która postanowiła poprzeć w wyborach Bronisława Komorowskiego.
        Choć PD to margines, warto przypomnieć, że Unia Wolności, z której powstała jest
        również partią matką Platformy, to jej politykiem był przez wiele lat dzisiejszy
        Marszałek Sejmu.

PD swoje poparcie motywuje tak: “czujemy, że nadchodzi, wraca IV RP i to jest
        bardzo groźna dama, ponieważ idzie otoczona współczuciem i owinięta czarnym
        kireą poprzeć Komorowskiego w imię solidarnego oporu przeciwko wojnie
        polsko-polskiej. “Boimy się, że ona nadejdzie. Nie chcemy takiej wojny tym
        bardziej, że w obliczu śmierci, złych emocji, bólu, goryczy i rozpaczy będzie to
        wojna toczona na symbole”.

Co oznaczają te słowa. Że tragedia Smoleńska staje się wygodnym narzędziem
        przeciw Kaczyńskiemu. To o jego projekcie politycznym można mówić szyderczym
        tonem “IV RP owinięta czarnym kirem”. Wtedy gra katastrofą – jak rozumiem – jest
        ok. Ale jeśli tragedia ma stać się symbolem pomagającym Kaczyńskiemu – oj wtedy
        już będzie źle, oznaczać to będzie skandaliczny przykład wykorzystywania pamięci
        o ofiarach i przykład wojny polsko-polskiej:.

To bardzo typowa hipokryzja dla polskiej sceny politycznej. Pewne działania
        okrzyczane są złem samym w sobie. Ale niektórym mimo to wolno się nimi
        posługiwać. I wtedy jest wszystko ok, choć nie jest.
        • Gość: dana Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 22:55
          UD z Frasyniukiem ,śmieszni ,przegrani,nieliczący się .Kogo to
          obchodzi kogo popierają ???
          • Gość: z archiwum Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 26.04.10, 23:20
            Za najważniejszy moment swojego życia Wajda uznał nie stworzenie któregokolwiek
            z filmów czy spektakli, nie wydarzenie z życia osobistego, najważniejszym aktem
            w życiu reżysera okazał się współudział w powołaniu “Gazety Wyborczej”. W ocenie
            minionego roku w jego osobistej perspektywie najlepsze było nie stworzenie
            “Katynia”, ale upadek rządu PiS.

Czyżby Wajda był więc klasycznym przypadkiem niezaspokojenia, które każe
            politykom marzyć o osiągnięciach artystycznych, a artystom – o karierze
            politycznej? Ci pierwsi śnią o akcie twórczym, w którym materia jest bez reszty
            posłuszna działaniom kreatora; ci drudzy roją o bezpośrednim wpływie na zjadaczy
            chleba.

Wajda nie kończy jednak na tym. Okazuje się, że największą grozą napawa go
            istnienie Instytutu Pamięci Narodowej. Postawa ta nie dziwiłaby, gdyby Wajda był
            futurystą, ale w wypadku artysty, który swoją twórczością udowadniał, jak
            głęboko rozumie znaczenie przeszłości dla teraźniejszości narodu… IPN straszy
            teczkami – żali się reżyser. Po czym wyznaje, że obejrzał własną i nic
            strasznego tam nie znalazł.

Czy reżyser w ten sposób stwierdza, że jego konstrukcja psychiczna pozwoliła mu
            przetrwać konfrontację z IPN, która dla zwykłych śmiertelników może okazać się
            nie do zniesienia? Czy uznaje, że wiedza o przeszłości dla zwykłych Polaków
            winna być dozowana wyłącznie przez “Wyborczą”, chyba że jest się wielkim reżyserem?

Czy może wyjaśnienie kryje się w sformułowaniu: “cały czas w PRL udawałem z
            powodzeniem głupiego”. Czy zachowanie takie może pozostać bez konsekwencji? A
            Wajda kontynuuje: “19 lat codziennego czytania “Gazety Wyborczej” nie mogło
            pozostać bez wpływu na moją biedną głowę”.

Trudno nie zgodzić się z autorytetem. Zwłaszcza gdy jego wypowiedzi stanowią
            tego najlepszy dowód.
            • Gość: mungo jerry Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.cdma.centertel.pl 26.04.10, 23:31
              Mamy wspaniałego Honorowego Obywatela Miasta.Brawo panie Wajda!
    • zjemwaswszystkich Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 26.04.10, 23:53
      Nie dodałaś "króla" Jarosława Kaczyńskiego lub przynajmniej "wielkiego bohatera
      narodowego". Następnym razem się popraw.
      • Gość: birkut Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 06:15
        Wajda przeciw IPN i pogrzebowi Prezydenta na Wawelu. Jakież to
        poprawne z punktu widzenia Wyborczej. Stary sklerotyk wolałby PRL i
        powrót kina moralnego niepokoju, gdzie miał monopol na
        interpretacjię najnowszej historii Polski.To se ne wrati!! A walka
        polityczna może zaszkodzić leciwemu panu i jego czwartej czy tam
        piątej żonie
        • Gość: mariola11 Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:01
          Szkoda, że społeczeństwo polskie woli ciemnogród i wspólną politykę prawicy i
          Kościoła. Może popytajcie leciwych dziadków jak było przed wojną, część
          dzisiejszych posłów z PSL pasła by krówki na łące, bo nie stać by ich było na
          naukę (właśnie ta znienawidzona komuna zmusiła ich do nauki i mieli szkołę
          darmo), część posłów pochodzących z miasta pewnie by czyściła buty kapitalistom,
          bo na szkółkę by nie starczyło, a teraz sami kapitaliści chcący się dorobić
          majątku, zapominający po co znaleźli się w parlamencie. Chcieliście mieć
          Amerykę, ale nie zauważyliście, że Amerykanom bokiem wyszła ta Ameryka i rządy
          prawicy (oczywiście poza milionerami, którzy stanowią jednak niewielką część
          społeczeństwa, reszta wybrała demokratę, czarnego prezydenta, który reprezentuje
          najbiedniejszą ale i największą część społeczeństwa. Tylko lewica w Polsce
          walczy o prawa człowieka i zabezpieczenie socjalne dla najbiedniejszych.
    • Gość: jarecki Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 82.197.32.* 27.04.10, 09:06
      Wkońcu to zapasowy prezydent
    • Gość: p J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 09:47
      O!
      • Gość: kekeke uaha rowery dwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 10:26
        Jaja bedą jak jaro wygra, podzieli los Narutowicza i dadzą go na
        Wawel i będą sobie tam w trójkącie buszować :) no i kot,
        zapomniałem.
        • iryda-1 Re: uaha rowery dwa 27.04.10, 11:14
          Gościu portalu: kekeke-ja nie jestem i nie byłem zwolennikiem tego pana i PiSu ale z wypowiedzią trochę przesadziłeś bo kto to by nie był nie możesz tak życzyć.Szanuj innych jeżeli chcesz aby ciebie szanowano.Post twój jest arogancki,złośliwy i uszczypliwy.
          • Gość: PISiurek Jarek zeruje na smierci brata IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 11:23
            Wstyd i hanba!! Minute po katastrofie wiedzialem ze tak bedzie.
            Jarek jest zupelnie inna osoba wiec twierdzenie ze spelnia testament
            brata to poprostu ironia majaca na celu osiagniecie korzysci
            politycznych
        • Gość: jerzy zomowiec Re: uaha rowery dwa IP: *.lublin.mm.pl 27.04.10, 11:40
          Prawdopodobnie jeżeli jeden z bliżniaków żyje w innym świecie to ten
          drugi żyje z defektem rozdwojenia jażni a więc nie ma możliwości
          bycia realnym tu i teraz i nie może być sobą i dlatego
          prawdopodobnie musiał przekazać prezesowstwo PIS-u pozostając tylko
          symbolem też do czasu.Pozdrawiam
          • Gość: iryda Re: uaha rowery dwa IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 12:07
            Zgadzam się z tobą panie "jerzy."
          • Gość: normals Re: uaha rowery dwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 13:01
            Nadzieja w tym, że jak już Jarosław przegra te wybory to nie wróci
            do swojej partii tylko zacznie pisać pamiętniki o tych wszystkich
            tysiacach spisków jakie wytropił i dziesiatkach tysięcy, które
            inspirował kierowany nadrzędnym dobrem oczywiście. Bo my głupi
            jesteśmy i nie wiemy co dla nas jest dobre. Jarosław wie i jest
            gotów poświęcic się dla nas i dlatego zgodził się zostać prezydentem.
            To wielki bohater już teraz, aż strach co będzie potem.
            • Gość: kors Re: uaha rowery dwa IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 14:07
              A co będzie jak WAJDA nie zgodzi się na to żeby Jaro został prezydentem?Właściwie po co te wybory,niech WAJDA powie kto ma obsadzić wakat i tyle,on wie najlepiej.
              • Gość: kekeke Re: uaha rowery dwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:26
                Jaro to juz na Wajde pewno uknuł jakis plan , znajdzie jakies
                zaginone teczki u mamy w szafie , i wyjdzie jeszcze ze Dziadek
                Andrzeja to Bolszewikiem był :))Za ten Wawel to on mu niepopuści,
                oj nie....
                • Gość: Anna_PIS Re: uaha rowery dwa IP: *.algo.radman.pl 27.04.10, 15:53
                  Zwycięstwo jest nasze, Pan Prezydent Jarosław już jest Panem
                  Prezydentem.PIS=Radom, Radom=PIS NA WIEKI !!!!!!
                  • Gość: jerzy zomowiec Re: uaha rowery dwa IP: *.lublin.mm.pl 27.04.10, 20:24
                    zapomniałaś zakończyć odpowiednim słowem a raczej dwoma a nawet
                    więcejnp:Pan Prezydent WIELKI.Pozdrawiam
                  • Gość: uuu Re: uaha rowery dwa IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 20:38
                    pis to najwieksze kurostwo jakie było w Radomiu i bedzie jeszcze gorzej jesli beda dalej rzadzic a jak rządzą to widać :)
            • Gość: . Re: uaha rowery dwa IP: *.radom.vectranet.pl 18.05.10, 00:25
              .
    • teklatoja Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 27.04.10, 17:30
      Przeczytałam te wszystkie - mniej lub bardziej inteligentne i mniej
      lub bardziej "grzeczne" - słowa i w zasadzie mogę napisać tylko
      jedno: Boże (lub co kto z Was chce), miej w opiece nas i naszą
      Ojczyznę,bo od tego wszystkiego robi się niedobrze... takim
      zwykłym,normalnym "szaraczkom"
      a generalnie wszystkim stronom życzę nadal świetnego samopoczucia,
      nie był Pan Prezydent moim z wyboru,ale uznając wybór większości z
      tych,którym CHCIAŁO SIĘ iść na wybory uważam,że żałoba z mojej
      strony była zasadna ze względu na rozmiary tragedii,a NIE ŻYCZĘ
      SOBIE łączenia katastrofy lotniczej z Katyniem - mam do tego
      prawo jako rodzina oficera,który został tam zamordowany!!!

Z opowieści rodzinnych znam swego Dziadka i wiem,że aktualna Polska
      niekoniecznie by Mu się podobała z całym tym swoim dobrodziejstwem,
      to był mądry, dobry i uczciwy Polak i wypraszam sobie
      wszelkie "wycieczki" przy okazji wyborów w kierunku mojego Dziadka
      • iryda-1 Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 27.04.10, 18:32
        Nie bardzo zrozumiałem o co panu chodzi panie "teklatojaw tym napisanym poście,proszę o napisanie tego jaśniej.
        • Gość: JA Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 18:36
          A jeśli wygra Jarosław Kaczyński to kto będzie piewrszą damą w
          paąłcu Prezydenckim????
          • Gość: kekeke Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 27.04.10, 20:27
            Pierwsza damą będzie niezły Kociak ;)
    • Gość: Mirarz Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 203.185.255.* 28.04.10, 03:09
      Za duzo pijesz tej kawy slodziudka , bo we lbie Ci sie pokrecilo.
      Jeszcze w amoku? Ojjojoj to tragedia. Warto czasem prawdzie spojrzec
      w oczy.
    • Gość: z netu Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 08:59
      Tydzień po zakończeniu narodowej żałoby - elektorat PO jest w pełni swojej
      formy. W mediach i w prywatnych rozmowach słyszymy o naciskach Prezydenta na
      lądowanie za wszelką cenę, słyszymy krytykę Jarosława Kaczyńskiego z powodu
      zgłoszenia kandydatury w wyborach.

W wypowiedziach czołowych przedstawicieli tej partii po dwóch tygodniach od
      katastrofy, widać (w ich oczach) z trudem skrywaną radość z tego co się stało.

Elektorat PO to ludzie, którzy popierają partię, której prominentni
      przedstawiciele wprowadzili do polskiej debaty publicznej takie pojęcia jak
      "dożynanie watah", "strzelanie do Kaczek", jak określanie Prezydenta mianem
      "kurdupla", "małego człowieka", "durnia", a zwolenników PiS-u - mianem bydła.

Polska historia nie zna innej grupy politycznej bardziej owładniętej
      nienawiścią, niż zwolennicy PO.
      Moje osobiste doświadczenia (poznańskie) pozwalają mi na powyższe twierdzenie.
      Także doświadczenia z dyskusji na Salonie24 pozwalają to twierdzenie podtrzymać
      - zwolennik PiS-u jest prawie z definicji chorym psychicznie.

Widząc, jaki podnosi się na widok Jarosława Kaczyńskiego, który podjął decyzję
      startu w wyborach, widząc tę niezmienioną przez katastrofę pod Smoleńskiem
      nienawiść polityczną, wiem, że nie ma takiego wydarzenia, nie ma takiej
      tragedii, która mogłaby tych zmienić poglądy tych ludzi.
      Czy trzeba daleko szukać? Wystarczy poczytać na Salonie teksty niektórych
      blogerów, którzy po 10 kwietnia powinni stracić prawo do obywatelskości w tym
      miejscu.

* Tekst Edmunda Dantes, który zniknął z s24:
      • Gość: kram Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 09:44
        Czy to nie jest tak,że w Radomiu WAJDA trzymał z PISEM? Przecież obecna niezależna radna,była pisiara a wcześniej uwka,to pupilka naszej narodowej wyroczni. W tej wojnie wszystko się dokładnie popiepszyło.
        • Gość: kix Re: J. Kaczynski z poparciem 25% - przegra IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 12:15
          Jaroslaw kaczynski z poparciem swojego twardego elektoratu : -
          podkarpacko - torunskiego moze osiagnac z gora 25 % poparcia , a to
          oznacza wyrazna przegraną w wyborach prezydenckich.
          Narod polski nie jest taki ciemny jak zdaje sie PIS-owi i dobrze
          pamieta , ze Jaroslaw podzielił narod na swoich i tych co stali przy
          ZOM-o.
      • Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 28.04.10, 12:05
        gościu z netu!A nie przyszło Ci do głowy skojarzenie że PO i PIS to
        ta sama frakcja ustrojowo-polityczna tylko że z defektem rozdwojenia
        jażni?Dlaczego więc krytykujesz jednych a drugich gloryfikujesz?
        Czyżbyś też uległ temu defektowi?NATURY nie oszukasz żadną obłudą
        więc nie wysilaj się swoimi mądrościami i nie mydlij brudów które
        zostały nagromadzone.To nie Ty ani Wy ich wypierzecie a jedynie
        jesteście zdolni do ich powiększania i zwalania na innych.Pozdrawiam
        • Gość: klik Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 12:26
          Tu w tych wyborach PIS ani Kaczynski, nie zyskaja nic wiecej
          punktow niz liczy ich twardy elektorat, poniewaz wszyscy POLACY -
          maja w pamieci Jaroslawa i jego obrazajace narod wypowiedzi.
    • Gość: WR Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 12:40
      NIGDY WIECEJ KACZYZMU!!!
      • Gość: mała Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 13:21
        to wręcz irracjonalne żeby drugi bliźniak, jednojajowy dodam został
        prezydentem po swoim bracie....tak samo irracjonalne jak wówczas gdy
        na moment dwóch bliźniaków było na czele Państwa, jeden Prezydentem,
        drugi Premierem....Cały świat się dziwił - czyżby w Polsce tylko Oni
        byli warci władzy....Ocknijcie się ludzie, czy jak ginie tragicznie
        Prezes dużej firmy to jego brat obejmuje stanowisko po nim, hmm?
        Tworzy nam sie jakaś monarchia, może ogłośmy go Królem od
        razu.....tyle że to również alogiczne, bo kto po nim odziedziczy
        władzę, kot??????
        • Gość: ZOMOWIEC Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.algo.radman.pl 28.04.10, 13:36
          Ja jestem za !!!!!!
          • Gość: rene Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 81.219.149.* 28.04.10, 17:12
            tego by jeszcze brakowało, żeby następny ksenofob i populista
            dzielił społeczeństwo jak to robią "ulotkarze" DOŚĆ KACZYZMU w tym
            kraju DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: rene Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 81.219.149.* 28.04.10, 17:19
            DOŚĆ KACZYZMU!!!!!!!!!!!
        • Gość: normals Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 15:32
          W pewien sposób jeden już został prawie królem. Trochę to z takiej
          szlachty zaściankowej, ale zawsze. W tej kwestii Jarosławowi nie
          można odmówić zręczności politycznej. Obrotny z niego chłop, nie
          takie to nic pewne rzeczy załatwić.
          A dziedziczenie prezydentury? Ha,ha, może i również IPN-u, CBA, TVP,
          NBP? A jak już jedynym spadkobiercą pozostanie kotka, to europoseł
          Kurski udowodni, że to dla Polski najlepsze rozwiązanie a i
          pochodzenie szlacheckie znajdzie i po dobrej stronie od ZOMO stanie
          udowodni
    • Gość: ed Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 87.205.123.* 28.04.10, 14:53
      to tylko w radomiu
      • Gość: Janusz Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 16:34
        Polityczne i medialne karły udające autorytet - to tytuł ulotki
        rozdawanej na ulicach Warszawy. Są na niej zamieszczeni znani
        politycy, dziennikarze, artyści: Janusz Palikot, Donald Tusk, Stefan
        Niesiołowski, Lech Wałęsa, Bronisław Komorowski, Julia Pitera,
        Radosław Sikorski, Magdalena Środa, Kazimierz Kutz, Michał Figurski,
        Piotr Tymochowicz, Jacek Żakowski, Grzegorz Miecugow, Tomasz Lis,
        Piotr Najsztub, Mikołaj Lizut i Katarzyna Kolenda-Zaleska
        To chyba pierwsza część listy.
        • Gość: lew Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 20:56
          Cieszę się że ja i moja rodzina bedziemy głosować na Jarosława
          Kaczyńskiego.Do tej pory na wybory chodziłem niechętnie ,teraz to
          obowiązek !!!

• jareal Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 28.04.10, 20:59
            Mylisz się. Obowiązek był za komuny. Obecnie to twoje prawo, lecz
            najwyraźniej tego nie rozumiesz.
            • Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 28.04.10, 21:20
              To fakt niezaprzeczalny o rozumowaniu wyborców J.K.
          • Gość: mul Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 21:16
            To znaczy ze jeszcze bardziej sie cieszycie ze smierci Prezydenta !!!!!!!!!!
            • jareal Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 28.04.10, 21:48
              Gość portalu: mul napisał(a):

> To znaczy ze jeszcze bardziej sie cieszycie ze smierci Prezydenta
              !!!!!!!!!!
              Błyskotliwa refleksja, godna tęgiej głowy. Co mają wybory do śmierci
              Prezydenta ? Kolejny prawy Polak przedstawia dziwaczne teorie. Może
              byś postarał się uzasadnić swoją opinię ? Trudno, co nie ?
            • Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 28.04.10, 21:55
              gościu mul jesteś prawdziwy mul chociaż nie wiem co oznacza ten
              nick.Nawet gdyby zginął tylko prezydent to też bym się nie cieszył z
              tego faktu ponieważ tego bliniaka jakoś trawiłem w przeciwieństwie
              do tego który jeszcze egzystuje z wielkimi aspiracjami po zejściu
              brata z jego ścieżki.Pozdrawiam
              • Gość: Ich liebe dich Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:03
                Zgadzam się wpełni z Jerzym zomowcem i Jarealem ,że Jarosław
                Kaczyński jest faworytem wyborów prezydenckich i je wygra.Być może
                jak sugeruje Jareal już w pierwszej turze ,ale ja myślę jednak że
                nastąpi to dopiero w drugiej.
                • Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 28.04.10, 22:34
                  Niech mu Natura będzie przyjazna.Zawsze jest pora i czas na
                  nawrócenie.życzę pozytywnego przekręcenia się.Popzdrawiam
                  • Gość: mieszkaniec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 23:14
                    No i miał rację Kurski mówiąc "ciemny naród to kupi". Ludzie zacznijcie myśleć
                    sami a jak nie potraficie to posłuchajcie innych stacji niż radia maryja lub
                    tel.trwam.
              • Gość: jawa Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.10, 23:50
                wytrzezwiej,w realu ,jutro przeczytaj ,swoj belkot
                • iryda-1 Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 03.05.10, 10:39
                  Ty "jawo"wsadź łeb w kubeł z lodem to ci dobrze zrobi ty piszący sam do siebie i zmieniający nicki .
    • Gość: zomek Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 00:00
      do zomowca Jerzego,wytrzezwiej,w realu ,jutro przeczytaj ,swoj belkot
      • Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 29.04.10, 06:12
        OK gościu zomek.Mam nadzieję że To wam pomoże zrealizować Wasze
        WIELKIE ambicje prezydenckie.Ze mną jak z dzieckiem ,wszystkim życzę
        dobrze ,tylko NATURA kieruje się inną polityką niż Wasze ambicje
        więc raczej zkorzystajcie z pastwiska i obcowania z
        NATURĄ.Pozdrawiam.
    • Gość: pis na bialorus Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 12:49
      kaczor nigdy nie zostanie prezydentem!nie ma zony,dzieci,cale zycie trzepie wacka....poza tym,ciagnie go chlopow!!!!!!!!
      • Gość: konDonek Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 21:11
        Nieżle pajacu. Placa ci za pisanie ? Ile mozna zarobić?
        • Gość: kekeke Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 21:25
          Patrze w prawo , patrze w lewo a może w drugie prawo , ale to niestety Jarki nie
          potrafią złapać dystansu do samych siebie i poglądów , na każdy pretekst się
          czerwienią i nie umieją odróżnić ironii od powagi....jaki jarek taka cała reszta
          jarków...polityka jest jak cyrk, czym więcej klaunów tym więcej śmiechu....choć
          z tym małym już pół bratem to przestaje być śmiesznie...a to już nie jarka wina
          bo jest jaki jest tylko , tych jarków co myślą że on jak duch święty jako trzeci
          Polskę uratuje....no i kot,mama i może inkognito chłopcy z Utopi..;)
          • Gość: Jan Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 21:26
            Problem Komorowskiego jest tego rodzaju ze popieraja go takie mendy
            jak ty.
            • Gość: mała Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:26
              Czy nie uważacie, że gdyby Jarek zrezygnował z prezydentury to
              oddałby hołd zamrłemu tragicznie bratu, hmm? Pokazałby tym, a może
              nawet powiedział, że to Brat był najlepszym prezydentem-
              niezastąpianym, że juz nikt mu nie dorówna, że godzien Wawelu itd.
              Obecnie mozna miec wrażenie, że jego celem jest "dorobienie" się na
              tragicznej smierci brata....Zginął lepszy, największy jego
              konkurent...może mysli: teraz moja kolej, teraz ja będę na szczycie,
              teraz moja szansa - ugram wiele na tej śmierci. Wg mnie jest to
              wręcz beszczelne, że nie usunie sie w cień, że z godnością nie
              przeżyje żałoby, że pcha sie przed szereg mimo tak wielkiej dla
              niego taragedii.....a może potem bedzie się cieszył z wygranej, hmm?
              no nie wyobrażam sobie tego....
              • Gość: duży do małej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 22:41
                Twoje pokrętne nielogiczne wywody świadczą o jednym ,a mianowicie że
                siedzac przy kompie popuszczas ze strachu.A wiec oznajmiam ci
                ścierko ..Następnym prezydentem Najjaśniejszej Rzeczpospolitej
                będzie Jarosław Kaczyński.A więc do końca defektuj ,kąmpiel i
                spać:):)
                • Gość: mała do dużego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 21:31
                  wolę się wykąpać i logicznie porozmyslać, niz dyskutować z kimś, kto
                  myślących inaczej ma za ścierki....
            • Gość: kekeke Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.10, 23:32
              he ;) a kto tu popiera Komorowskiego...:)eh jarki , jarki gotujecie się jak woda
              w czajniku...a ja sobie potem zaparzę pyszną herbatę ;))
    • Gość: jakis Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 30.04.10, 00:03
      No to kto zyska najwiecej na smierci prezydenta???????jakby zyl i nie bylo
      wypadku lotniczego,przegral by jeden i drugi a ktory ukradl ksiezyc??zerowac na
      smierci to ochyda blizniaka?????,,to JEST wykorzystanie tragedi dla wlasnych
      celow i kota
      • Gość: normals Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.10, 12:07
        Zwykła hiena z JK. Tak żerowac na śmierci brata to wstyd, alę
        Jarosław już nieraz udowodnił, że nie cofnie się przed niczym:
        dogadał się już i z Samoobroną i SLD. Rydzykowi obaj bali się
        podskoczyć jak zrypał i obrażał ś.p. MK. Jemu jest wszystko jedno,
        liczy się cel partyjny i chore ambicje.
        • Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 01.05.10, 13:12
          zgadzam się całkowicie gościu normals i dodam od siebie że to musi
          być choroba/defekt psychiczny bardzo przyziemny lecz ubrany i
          ubierany nieprzerwalnie do gigantycznych rozmiarów a podłożem są
          czasy PRL-u i prawdopodobnie kontakt z zomowcem/cami i nie odrzuci
          tego aż do końca swojej egzystęncji życiowej.Pozdrawiam
          • Gość: iga Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.ats.pl 01.05.10, 13:26
            Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska, wsiadł człowiek "mały",
            kłótliwy, przeciętny prezydent, "zaściankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk.
            Autor słów: "spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym", “stokrotka”,"ja panią
            załatwię",
            Borubar, Irasiad,
            nieznający za to słów refrenu hymnu...
            Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej Europy i prezydent
            z rekordowo niskim poparciem społecznym...

W trumnie ze Smoleńska, przywieziono "wybitnego męża
            stanu","patriotę", "bohatera narodowego", "ojca narodu", największego
            Polaka", "równego królom"...

Ja się pytam: kto podmienił ciało?!
            • Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 01.05.10, 15:39
              Gościu igo, nad wyraz trafnie i rzeczowo to ujęłaś. Gratuluję! Pan
              jarek poszedł w jego ślady jak przystało na bliżniaka i spowodu
              większej haryzmy powinień być lepszy i jeszcze większy od
              brata.Ciekawa perspektywa dla Polski i Polaków.Pozdrawiam
            • jareal To nie Rosjanie 02.05.10, 06:28
              Znakomity i jakże trafny tekst. Gratuluje przenikliwości. Pozwolę sobie
              udzielić odpowiedzi na pytanie kto podmienił ciało. Ten kto na tym
              zyskał. Oczywiście Prezes ze swoimi ludźmi. Przy okazji rozwiązuje to
              zagadkę osób, które strzelały na miejscu tragedii.
              • Gość: lubomir Kaczyński, Kaczyński !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 08:07
                Zgadzam się z panem Jarealem J. Kaczyński wygra z każdym a
                szczególnie z Komorowskim.Tekst - wywiad Jadwigi Staniszkis bardzo
                trafny.Pan Jareal staje się prawdziwym guru tego forum ,może by pan
                się bliżej przedstawił np. z imienia i nazwiska.Uściskanie panśkiej
                dłoni byłby dla mnie zaszczytem.
                • Gość: jerzy zomowiec Re: Kaczyński, Kaczyński !! IP: *.lublin.mm.pl 02.05.10, 10:30
                  ciekawa propozycja gościa lubomira tylko że w jedną stronę jak
                  wszystko co wychodzi jedynie od prawych i sprawiedliwych Polaków.Ja
                  w podobnym przypadku dałem się nabrać pomimo mojej niewiary i
                  zarazem wiary ot tak dla przekonania i do dzisiaj mam z tego tytułu
                  poważne problemy.Ciekawe jak zareaguje na tą obłudę jareal.Pozdrawiam
                  • Gość: klin Re: J. Kaczyński, - to dyktator IP: *.radom.vectranet.pl 02.05.10, 10:55
                    czy wy zdajecie sobie sprawe co znaczylaby prezydentura L.
                    Kaczynskiego dla Polski i polakow ? , chyba jeszcze nie , dlatego
                    podburzacie ludzi , ktorzy maja jasno wyrobione opinie o L.
                    Kaczynskim i jego obrazliwym traktowaniu polakow, to nie jest
                    czlowiek , ktory swoim morale i ciagotami dyktatorskimi nadawalby
                    sie na urzad prezydencki , raczej pasowalaby mu wladza na wzor
                    prezydenta Białorusi.
                    • Gość: jerzy zomowiec Re: J. Kaczyński, - to dyktator IP: *.lublin.mm.pl 03.05.10, 08:04
                      Gościu klin a gdzie jemu do prezydenta Białorusi? jak to
                      najgorliwszy pachołek pewnej sekty sejmowo-senatorskiej z przystawką
                      religijną.On nie dorównuje nawet naszemu Wałęsie który swego czasu
                      był ich trzcim bliżniakiem wirtualnym ale zotał przez nich
                      wygryziony według stosunku matematycznego 2:1-go.teraz stosunek ten
                      się wyrównał na 1:1ale to nie te czasy i rewanżu prawdopodobnie nie
                      będzie chyba że pokoleniowy Marta:Jarosław.Pozdrawiam
                      • jareal Re: J. Kaczyński, - to dyktator 03.05.10, 08:43
                        Przyjrzyjcie się mi, bo patrzycie na Łukaszenkę
                        Opis: Przemówienie na konwencji Prawa i Sprawiedliwości.

W ogóle p. Prezes to gość, którego przemyślenia, stymulując
                        zwolenników IV RP do dalszej pracy ku jej nieustającej chwale,
                        świadczą o ogromnej prawdomówności oraz prawości tego Człowieka.
                        Niestety, głupie społeczeństwo nie doceniło mądrości Prezesa. Wkrótce
                        społeczeństwo będzie miało szanse się zrehabilitować. Prawi Polacy
                        głosują na Prezesa !!! Hołota i ruscy agenci nie głosują na Prezesa.
                        Tych załatwi się.
                        Aby uzmysłowić, że nie są to słowa rzucane na
                        wiatr pozwolę sobie przywołać kilka trafnych opinii oraz przepowiedni
                        J. Kaczyńskiego :
                        Ruski agencie, załatwimy cię!
                        Opis: schodząc z sejmowej mównicy do Zygmunta Wrzodaka, posła LPR, w
                        odpowiedzi na jego wezwanie „Niech pan się najpierw rozliczy z III
                        RP, którą pan tworzył!”.
                        Źródło: PAP, 6 czerwca 2005
                        Nie twierdzę, że będzie lepiej, ale nie zdziwię się, jeśli będzie
                        jeszcze lepiej.

Opis: komentarz po nominacji Przemysława Gosiewskiego na
                        wicepremiera.
                        My jesteśmy tu gdzie wtedy. Oni tam gdzie stało ZOMO.
                        Opis: przemówienie na wiecu poparcia w Stoczni Gdańskiej.
                        Źródło: Gazeta.pl
                        My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do
                        władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że
                        kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te
                        które były w poprzedniej kadencji i mamy do czynienia z Samoobroną
                        przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju.

Źródło: Wypowiedź dla radiowej Trójki z 16 lutego 2004
                        Jeśli Lech Kaczyński zostanie prezydentem, ja nie będę
                        premierem.

Opis: po wygranych wyborach o kandydacie na premiera.
                        Źródło: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2934880. html
                        Historia Polski, jak każdego narodu, nie jest idealna. Mieliśmy
                        bohaterów, mieliśmy i hołotę, to jest zupełnie oczywiste. Po 1945
                        roku ta hołota mogła tryumfować, socjalizm to był ustrój hołoty dla
                        hołoty, można powiedzieć.

Źródło: Wprost24 Gazeta.pl
                        Tym, którzy jeszcze nie wiedzą na kogo głosować polecam więcej
                        przemyśleń naszego Wodza :
                        pl.wikiquote.org/wiki/Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski
                        Uważam, że to idealny kandydat na prezydenta wszystkich Polaków.
                        Zwłaszcza prawych.
                        • Gość: jerzy zomowiec Re: J. Kaczyński, - to dyktator IP: *.lublin.mm.pl 03.05.10, 09:34
                          Nic dodać nic ująć gościu jareal.Sam sobie wystawia świadectwo
                          typowego.................. nie będę określał kogo. Niech określą
                          jego zwolennicy ponieważ tak samo są widziani przez resztę
                          społeczeństwa nieprawego.chcą się błażnić niech się błażnią,tylko
                          nie życzę sobie żeby ktokolwiek z nich mnie repręzętował zarówno
                          wewnątz kraju jak i na zewnątrz.Pozdrawiam
    • Gość: kiedyś Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.10, 16:50
      Konstytucja nie dała Lechowi Kaczyńskiemu dużego wpływu na gospodarkę.
      Nie wahał się jednak o ten wpływ walczyć, wetując ustawy lub odsyłając
      je do Trybunału Konstytucyjnego. Wszystko w imię "Polski solidarnej",
      nawet jeśli oznaczało to paraliżowanie reform.
      wyborcza.biz/biznes/1,101716,7811240,Prezydent_Polski_solidarnej__Gospodarczy_bilans_Lecha.html
      Jarosław tak postępował nie będzie.
      • Gość: elo Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.10, 17:38
        Buahahaha buahahahhahaha!!!!!!!!!!
        • Gość: Joanna Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 15:02
          Ladnie sie śmiejesz tyle tylko, ze Komorowski sie nie nadaje na
          prezydenta. Nie ten format.To plastelina e rękach Tuska.
          • jareal Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 04.05.10, 15:08
            Lech Kaczyński się natomiast nadawał. On Jarosławowi Kaczyńskiemu nigdy
            nie ulegał. Był twardy wobec brata bliźniaka, jak stal. A
            charyzmatyczny przy tym niczym Gomółka. Był.
            • Gość: Janusz Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 16.05.10, 16:37
              Bukmacherskie notowania. Kaczyński wygrywa w 1 turze
          • Gość: kekeke Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 15:11
            hmm może i Komorowski sie nie nadaje ale Lechu też sie nie nadawał
            na prezydenta , też był plasteliną w rękach Jarka...a teraz
            uważanay jest najlpeszym z najlpeszych wychwalanych...
    • Gość: Adam Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 15:15
      Dla Platformersow można postawić jako kandydata kija od szczotki a
      będą na niego głosować.
      • tataczanka Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 04.05.10, 15:31
        Jarosław Kaczyńki po prostu ze względu na swoje cechy charakteru nie
        nadaje się na prezydenta. Na króla owszem - ale króla nie wybieramy.
        Kandydując na tę funkcję robi sobie krzywdę, a jego wyznawcy robią
        krzywdę jemu ładując go w taki kanał. Prawda jest taka, że w PiS
        każdy wie, że Kaczyński nie darowałby nikomu robienia sobie takiej
        konkurencji.Jarosław tylko jednej osoby nie podejrzewał, że go
        wydyma, na resztę Was "Wyznawcy" pewnie ma coś ciekawego, tak na
        wszelki wypadek, oczywiście
    • bo-rg Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% 04.05.10, 16:54
      oczekujesz że Ci zawtóruje?

no dobrze widziałem coś dzisiaj w fusach ale
      nie powiem co ;o xD
    • Gość: as Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 17:26
      Będzie prezydentem dopiero jak ja zostanę papieżem
      • Gość: Prawdziwy As Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.algo.radman.pl 04.05.10, 18:33
        Ty mnie tu sie nie podszywaj....
        • Gość: kix Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 19:32
          Czlowiek , ktory przyczynił sie do podziału i skłocenia Polakow ,
          nie jest godzien by wogole kandydowac na tak wazny urzad w panstwie.
          • Gość: brawoPO Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 19:43
            He he już Broneczek wygrał ale ustawiliśmy lewicę będą głosowali na
            Komorowskiego nie mają wyjścia
          • Gość: Marek Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 195.136.249.* 06.05.10, 10:52
            Myślisz pewnie o Tusku. Ale on przecież zrezygnował.
      • Gość: Jinx Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 18.05.10, 20:25
        małokumaci i geje zawsze z Komorowskim
    • Gość: Irka Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 05.05.10, 19:23
      Sala się coraz bardziej na Kaczyńskiego. Komorowskiego popieraja
      bufony w typie Wałęsy i tego rodzaju rozumowania.
      • Gość: Marek Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: 195.136.249.* 17.05.10, 10:55
        Po tym co prezentują elity: Bartoszewski, Wajda, Kutz, Pitera i
        Niesiołowski Lepper to kulturalny gość. Kaczyński wygra w 1 turze
    • Gość: stalin Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.10, 21:19
      Nie ważne kto jak głosuje - WAŻNE KTO LICZY GŁOSY.

• Gość: m Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 05.05.10, 23:47
      zobaczymy
      • Gość: copista:) 1mln.650 tys podpisów!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 14:05
        - Udało nam się zebrać 1 mln 650 tys. podpisów - powiedziała na
        konferencji prasowej Joanna Kluzik-Rostkowska, szefowa sztabu
        wyborczego Jarosława Kaczyńskiego. Wcześniej kandydat PiS
        oświadczył: - Chciałem serdecznie podziękowań wszystkim, którzy
        zbierali podpisy i się podpisali. Jestem przekonany, że coś nas
        łączy.
        - Proszę państwa ja chciałem serdecznie podziękować wszystkim,
        którzy zbierali podpisy i tym którzy się podpisali. Jestem
        przekonany, że coś nas łączy. Że łączy nas przekonanie, że Polska ma
        prawo do marzeń o tym, że będzie silna, licząca się w świecie,
        sprawiedliwa i dumna - powiedział Jarosław Kaczyński w czasie
        wystąpienia w siedzibie PiS. Za nim stała mała piramida z pudełek z
        podpisami.

- Joanno, dziękuję, serdecznie dziękuje - tymi podziękowaniami dla
        szefowej swojego sztabu, Joanna Kluzik-Rostkowskiej, skończył
        przemówienie prezes PiS. Po nim ona zabrała głos.

- Udało nam się zebrać 1 mln 650 tys. podpisów. Chciałem bardzo
        serdecznie podziękować wszystkim tym, którzy w całej Polsce zbierali
        podpisy - powiedziała Kluzik-Rostkowska. - Te wielkie emocje, które
        towarzyszyły zbieraniu podpisów, jest dla mnie największym dowodem,
        że zwycięstwo Jarosława Kaczyńskiego w wyborach jest w zasięgu ręki.
        Wierzę, że zwyciężymy - dodała.

Sztab Kaczyńskiego zebrał najwięcej podpisów. Poparcie dla
        Kaczyńskiego wyraziło ponad 5 proc. wszystkich wyborców. Sztabowcy
        Kaczyńskiego zapewniają, że listy z podpisami jeszcze spływają.

Po wystąpieniu Kaczyńskiego jego sztab ma dostarczyć do Państwowej
        Komisji Wyborczej podpisy pod jego kandydaturą. Żeby mógł startować
        potrzeba ich "tylko" sto tysięcy.

• Gość: cichy Re: 1mln.650 tys podpisów!! IP: *.radom.vectranet.pl 06.05.10, 15:48
          Trzeba brać pod uwagę,że na Kaczyńskiego zagłosują też osoby,które list nie podpisywały,bo wiedziały,że podpisów i tak wystarczy.Trzeba brać pod uwagę też taką opcję,że ktoś kto się podpisał przy urnie zmieni zdanie.Ja kogoś poparłem dla świętego spokoju,praca nie leży na ulicy,więc podpisałem ale wiem kogo poprę przy urnie.Swoją drogą,to ciekawe do jak licznej grupy statystycznej należę?
          • Gość: 51,33 Re: 1mln.650 tys podpisów!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 23:55
            Kaczyński zwycięstwo w pierwszaj turze 51,33 !!! Dwudziestego
            pierwszego czerwca powróci nadzieja na Niepodległą!!!
            • Gość: frak Re: 1mln.650 tys podpisów!! IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 12:11
              Jestem za Kaczyńskim choćby z tego powodu
              wzzw.wordpress.com/2010/05/06/czy-leslaw-maleszka-zostanie-szefem-ipn/
          • tataczanka Re: 1mln.650 tys podpisów!! 08.05.10, 09:28
            Trzeba uważać z interpretacją, ja podpisałam listę Jarosława K., bo mnie o to
            kuzynka poprosiła.Ale jedno jest pewne, na tego Pana na 100% nie zagłosuję, bo
            do tego się nie nadaje po prostu.To nawet ciekawe, że chodzą teraz tacy dumni, a
            ja się śmieję bo przy urnach ( wyborczych, nie ś.p.Ofiar katastrofy, przy
            których ciągle się fotografują ludzie PiSu)już widzę te zdziwione miny i hasła
            typu "POLSKA PRZEGRAŁA". Bo Panie i Panowie z PiS-u: będzie znowu "dupa".
            • Gość: dren Re: 1mln.650 tys podpisów!! IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.10, 23:34
              PIS zbierał pod kosciołami a PO w zakladach karnych,lokalach
              gejowskich i synagogach
    • Gość: fran Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 08.05.10, 22:26
      Niezla strona wzzw.wordpress.com/2010/05/06/czy-leslaw-
      maleszka-zostanie-szefem-ipn/
    • Gość: kasia Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 10:20
      Ludzie przypomnijcie sobie co było!!nigdy więcej kaczyzmu!!!
      • Gość: Kania Bardzo wierzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 11:10
        Bardzo wierzę, że wszystko co się dzieje ma swoją przyczynę i ktoś tym wszystkim
        kieruje. W momencie startu samolotu pogoda w Smoleńsku była dobra. JAK wylądował
        bez przeszkód. W momencie lądowania TU nastąpiło załamanie pogody. Wszyscy wiemy
        co się stało. Kiedy okazało się, że na uroczystości przyjadą głowy państw a sama
        tragedia może stać się przedmiotem kultu wybuchł wulkan na Islandii.... To
        daje do myślenia. Więcej wiary. Uprawianie polityki i bezgraniczna żądza władzy
        w imię Boga - to już było i bardzo źle się skończyło.
      • Gość: Janusz Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.10, 23:24
        Co już zaczynacie panikę. Weżcie sie w garść mazgaje. Kaczyński
        wygra bo oliwa zawsze wypływa jak prawda. Sprawiedliwości staje się
        zadość.
      • Gość: Grażyna Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.10, 23:30
        Jest to czytelny sygnał, że w Polsce jednak coś się stało, coś
        drgnęło, że przebił się inny obraz braci Kaczyńskich, że śmierć
        Lecha Kaczyńskiego sprawiła, że obraz i wizja Polski obu braci
        zostały odkłamane.
        • Gość: normals Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 08:42
          Właśnie zostały zakłamane. Odstawiają jakieś
          przedstawienie, "normalni", czyli butni, aroganccy i chamscy
          politicy PiS maja zakaz pokazywania się. J.Kaczyńskiego chowają, bo
          wiadomo jak u niego z głową i tzw. nerwami. W Trójce PiSowscy
          dziennikarze gadaja takie brednie, że wszystko opada. W tv dzięki
          sojuszowi PiS z SLD również jakby coś koniunkturalnym dziennikarzom
          na rozum padło. Normalni ludzie nie dadzą sie na to nabrać,
          powiedzenie "po trupach do celu" w przypadku PiS-u brzmi w tym
          kontekście obrzydliwie, ale jak prawdziwie. Nie wierzę w powrót
          Ciemnogrodu
        • Gość: kasia Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 10:01
          to jakiś bełkot,jak można coś odkłamać?
          • Gość: rozsądek Re: Bronislaw Komorowski - wygra w I-szej turze. IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 10:19
            Nie dajcie sie omamic zrecznej grze wyborczej J. Kaczynskiego
            podpierajacego sie glownie tragedią - smolenską , ten czlowiek gra
            perfidnie na uczuciach polakow , i zrobi wszystko by zdobyc wladzę.
            Wszyscy trzezwo myslacy polacy , nie są ciemnym ludem i nie kupia
            tej naglej przemiany J. Kaczynskiego.
            Jezeli chcemy Polski - nie podzielonej, - nowoczesnej i postepowej
            glosujmy wszyscy - 20 czerwca na Bronisława Komorowskiego.
            • Gość: adny Re: Bronislaw Komorowski - wygra w I-szej turze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 10:32
              A dlaczego Jarosław Kaczyński nie jest na plakacie w załobie?? To
              skandal i brak poszanowania pamieci zmarłych ,stwierdzi za chwile
              Niesiołowski, Kutz i Bartoszewski (zgodnym chórem ), a wtórować
              bedzie im Wajda i Olbrychski.Godne szacowne towarzystwo :) :);).No
              po prostu elita!!!
              • Gość: normals Re: Bronislaw Komorowski - wygra w I-szej turze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 15:08
                Kolega koalicyjny Kaczyńskiego Grzegorz Napieralski przedstawił
                własnie bardzo podobny plakat.Nikt nie wierzy oczywiście w żałobę
                Kaczyńskiego, siedzi sobie w domu, ogląda "Tom i Jerry" a w
                przerwach pogrywa na Playstation w "jak opanowałem świat" wcielając
                się w rolę agenta Tomka
                • Gość: Olek Re:Jarosław Kaczyński- wygra w I-szej turze IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 15:16
                  Słabe masz rozeznanie. SLD to naturalny partner PO. Napieralski,
                  Jaruzelski i Kwaśniewski będą głosowali na Komorowskiego.
                  • Gość: normals Re:Jarosław Kaczyński- wygra w I-szej turze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 15:26
                    Ciekawe z kim to PiS zagarnął pubiczne radio i tv ? To właśnie
                    nazywa się zakłamanie
                    • Gość: Jan Re:Jarosław Kaczyński- wygra w I-szej turze IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 15:30
                      Nie. To jest normalna polityka. Wcześniej latami Unia Wolności i PO
                      robiła to samo. Nie mowią o TV pana Kwiatkowskiego.
                      Nic nie poradzę, ze prezentujesz moralność Kalego i Michnika
            • Gość: Anka Re: Bronislaw Komorowski - wygra w I-szej turze IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 12:01
              Tu już się dałeś omamić Michnikowi i Tuskowi nie nówiąc o łze
              elitach Bartoszewskim, Wajdzie i Olbrychskiemu.
              PO powinno sięgnąć po Palikota bo Nowak już raz przegrał wybory.
          • Gość: Janusz Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 12:03
            Jak jesteś malo kumata to nikt ci tego nie wytłumaczy. Czytaj dalej
            wyborczą oni takich potrzebują.
      • Gość: Jan Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.10, 12:44
        A co było? Sprawiedliwie? Popłoch wśrod bandytów i marnych
        donosicieli często tzw elit moralości? Jednemu jak tobie odpowiadają
        elity typu Wałęsa innym jak mnie nie.
        • Gość: jnhgsw Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.radom.vectranet.pl 16.05.10, 19:59
          36567
          • Gość: gosia Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 12:40
            Po wystepach debili z Komitetu Poparcia Komorowskiego nie mam
            żadnych watpliwosci .Jarosław Kaczyński wygra juz w I turze.
            • Gość: poparcie Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.10, 14:18
              Wyszło szydło z worów,to znaczy z Wajdy,Bartoszewskiego i tym podobnych
              POdpieraczy.Jeżeli oni uważają się za przedstawicieli intelektualnej elity
              naszego kraju,to ja czegoś nie ogarniam.Poczucie humoru tych "Polaków"wystawia
              im marną cenzurkę.Wyrastają na psią sforę Palikota,która nie potrafi usiedzieć w
              budzie.Mam wrażenie,że Tuckowi nie zależy na wygranej Bronka.No cóż,Polacy
              głosują na polskiego prezydenta Jarosława Kaczyńskiego.
            • Gość: normals Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 11:23
              Mam nadzieję, że nie dojdzie do takiego nieszczęcia, że wygra
              Kaczyński.Chociaż kampaniania Komorowskiego jest póki co fatalna, to
              jak zwykle będzie wybór mniejszego zła. Kaczyński właściwie wcale
              nie ma kampanii schowany za swoimi najkulturalniejszymi ludźmi ( aż
              dwoje:).Wraca Palikot parodiujący Jarosława, co chyba nie wszyscy
              załapali. Wesoło jest
    • Gość: 888 Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 14:14
      rozniesie gajowego
      • Gość: 9999 Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 16:34
        Wystarczy emitować na okrągło spotkanie wczorajsze Komitetu Poparcia
        Komorowskiego, ze szczególnym uwzględieniem wystapień chama
        Bartoszewskiego i toczonego aldzheimerem Wajdy,okrasić kretynem
        Kutzem i schizofrenikiem Niesiołowskim , pedałowatym Nowakiem.A w
        Radomiu wydać złote mysli nijakiego jareala..i nic a nic wiecej nie
        trzeba robic .Kaczyński w I turze wygrywa.:) :)
      • Gość: jerzy zomowiec Re: J.Kaczyński Prezydentem Polski na 100% IP: *.lublin.mm.pl 17.05.10, 19:05
        Scenariusze mogą być różne zależy o co i komu chodzi.Napewno sama
        prezydentura jest drugoplanowa a nawet i dalej.Poto utworzono tą
        Radę Bezpieczeństwa Narodowego czyli prawdopodobnie przekręconą WRON-
        ę -światli kundle Radomscy.A ile kasy można zarobić legalnie w
        zakładach bukmacheskich?AJ Waj to ci dopiero interes.Pozdrawiam
        • Gość: kix Re Komorowski - 20 punktow przewagi nad Kaczynskim IP: *.radom.vectranet.pl 17.05.10, 20:08
          Najnowsze notowania : - rosnie poparcie dla Bronislawa
          Komorowskiego , notowania z dnia dzisiejszego :- Komorowski - 49 % ,
          Kaczynski - 29 %, - znow roznica 20 punktow na korzysc Bronislawa
          Komorowskiego - Brawo !!! - tak trzymac.
          • Gość: W. Bydłoszewski Kaczyński wygra IP: *.radom.vectranet.pl 17.05.10, 23:01
            Widzisz jak ci ładnie w glowie mieszają za dwa dni bedziesz mial
            nowe badania i pewnie sie zdziwisz
            • Gość: gracze z prlu Re: Kaczyński wygra IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.10, 06:09
              Irka ,Zosia,gajowy,wojt<ktorys tam>,widza przerazenie graczy-intelektualistow
              wlasnych i podpowiadaja---wezcie sie do pracy,zadbajcie o rodziny jezeli jeszcze
              je macie.Zamiast alkocholizmu proponujemy spowiedz.To wyzwala od grzechu
              pospolitego jakim jest nienawisc.Przegraliscie wlasne zycie bo tak
              chcieliscie.Tamten plan sie nie powiodl bo my zrozumielismy i mamy dosc.Budujemy
              normalna Polske.Nie zatracicie sensu Rodziny ,Ojczyzny,dumy Narodowej.Nie chcemy
              zniewolenia,mamy wlasny kraj,historie itd.Elity wskazemy sami,nie bedziemy
              upatrywali ojca,matki w EUROPIE bo to nie rodzina ale moze byc jakas wspolnota
              jezeli nas nie bedzie ogrywac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka