0haskis 01.05.10, 15:15 Co sadzicie? jakie progi punktowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdfg Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 01.05.10, 19:32 Średnie liceum... nie polecam... 100% więcej nauczysz się w konopnickiej... a prog pkt w konopei to chyba od 120pkt (ale wam teraz angielski się wlicza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 02.05.10, 00:03 ang sie nie wlicza konop lepsza od kop? haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REWA Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 02.05.10, 02:01 oczywiście, że lepsza - od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizus Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 02.05.10, 08:11 Konopnicka co najwyzej moglaby ob. Kopernikowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REWA Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 02.05.10, 11:26 jeśli obecnie w Koperniku są tacy uczniowie jak "lizus", to widać, że niestety, poziom sięgnął dna... smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 06.05.10, 16:48 jasne ze KOPERNIK LEPSZY!!!! w koperniku nauczyciele lepsi, a poziom wiekszy bo nauczyciele Cie nauczą tyle ile chcesz, nic na siłe, a do matury profesjonalne przygotowanie! a i w konopnickiej gorsza mlodzież, z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: I Lo Kopernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 08:42 To jedno ze słabszych liceów, ale zato dobrze strzeżone, brak w nim atmosfery którą szczyciło się przez lata. Wszystko pod linijkę i ma się mieściś w sztywnych ramach bo jak wiadomo uczeń nie jest od myślenia.Jeśli chcecie się rozwijać i mieć swobodę w rozumowaniu to rzeczywiście wybrałbym Konpnicką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 08.05.10, 08:49 a czemu ta atmosfera ulegla zmianie? dlaczego teraz jest tak inaczej niz kiedys bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiolka :) Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.pilicka.pl 13.05.10, 14:12 Czy 127 pkt wystarczy do kopernika ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REWA Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 13.05.10, 20:02 bez wątpienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka :) Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.pilicka.pl 14.05.10, 17:43 Ooo to dobrze ;) Ale zdaje mi się że będę miała mniej bo egzamin mi nie bardzo poszedł:/ lecz patrząc na statystyki jestem spokojna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja;) Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.pilicka.pl 15.05.10, 10:36 Ja złożyłam do kopernika na pierwszym miejscu ;) Bardzo chce się tam dostać :) A Wy gdzie macie zamiar iść ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: I Lo Kopernik IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 11:46 czy do bio-chemu do kopernika dostanę się mając 122 punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.pilicka.pl 30.06.10, 15:32 Ja mam 114 na bio-chem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: I Lo Kopernik IP: 87.204.211.* 30.06.10, 22:43 Ja gdybym miała 114 to byłabym happy, niestety zawaliłam egzamin i mam 105 punktów i raczej za pierwszą rekrutacja sie do Kopernika nie dostane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.pilicka.pl 01.07.10, 15:32 Niedostałam sie do Kopernika;( Tylko do konopnickiej na bio-chem z rosyjskim MASAKRA:,( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 01.07.10, 16:26 W kwestii rankingu Konopincka versus Kopernik: Konopnicka górą - wystarczy obejrzeć progi punktowe w obydwu szkołach i statystyki przyjętych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.pilicka.pl 01.07.10, 20:09 Ja nie dostałam sie do kopernika a przyjeli mnie do konopnickiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;d Re: I Lo Kopernik IP: *.radom.pilicka.pl 23.08.10, 16:29 Ja też jestem w konopnickiej i bardzo sie ciesze ze nie jestem w koperniku.żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: I Lo Kopernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 20:54 A ja jestem w Koperniku i nigdy nie zamieniłabym tej szkoly na żadną inną :) Odpowiedz Link Zgłoś
rotteni123 Re: I Lo Kopernik 01.05.14, 10:37 I co, udało ci się dostać? Bo ja mam teraz podobną sytuację, bo mam 110 punktów, albo i nawet 108.. A chcę iść do tej klasy geo wos ang. Odpowiedz Link Zgłoś
rotteni123 Kopernik 06.04.14, 13:58 Chciałabym się spytać, czy jest szansa, bym dostała się do Kopernika w Radomiu do klasy humanistycznej ze średnią 4,55 i łączną ilością punktów: 110? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K. Re: Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 06.04.14, 20:20 Raczej trudno będzie. Kopernik od kilku lat piął się w rankingach. Ma świetnych nauczycieli, gdzie na pierwszy plan wychodzi pani Serafin. Obecnie Kopernik jest trzecim liceum po przereklamowanym Chałubińskim i Kochanowskim. Córka skończyła Kopernika w zeszłym roku. Bez problemu dostała się na medycynę w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Kopernik IP: *.radom.vectranet.pl 07.04.14, 11:46 picu picu - znam ludzi z tego lo i wcale tak nie pieją z zachwytu ; a już o medycynie to zapomnij ; zresztą jeśli już to korki WYMAGALNE !!! pomimo sorki Serafin Odpowiedz Link Zgłoś
rotteni123 Re: Kopernik 09.04.14, 16:59 Hmm, gdy byłam na dniach otwartych jakieś dwa tygodnie temu, to szkoła właściwie nie ma zbyt dużych wymagań, by się do niej dostać. Przynajmniej tak mówili uczniowie, którzy mnie oprowadzali. Już w sumie sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
matka67 Re: Kopernik 15.04.14, 09:46 Witam.ile punktów trzeba miec zeby dostać sie do Kopernika? Moje dziecko tez zastanawia się nad Kopernikiem lub Konopnicką.Która z tych szkół jest bardziej przyjazna młodzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
l_oeil_du_spectateur Re: Kopernik 01.05.14, 11:44 Przyjazna mlodziezy? Czy bardziej zalezy Ci na "przyjaznosci", czy na pozadnej edukacji corki? Znam taka jedna osobe, co chodzila do "przyjaznej" szkoly. Daleko ta osoba w zyciu nie zaszla. Wiec radzilbym rownac do gory, a nie do dolu. No chyba, ze chcesz wychowac tepaka z klapkami na oczach, ktory sie nie rozwinie, tylko odbebni, bo tak trzeba, a pozniej (i to jesli ) skonczy na "najwyzszej uczelni"... w Radomiu. Uklony. Odpowiedz Link Zgłoś