Gość: Ula IP: *.radom.pl 03.03.04, 20:05 Gdzie są miejsca pracy? Mam studia wyższe, studia podyplomowe? Chcę wykorzystać wiedzę, którą mam, a nie kolejny raz się szkolić - tym razem jak hodować pszczoły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radomianin Re: Program promocji zatrudnienia dla Mazowsza IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 17:02 I znów szkolenia, przekwalifikowania, podwyższanie kwalifikacji, a pracy jak nie było, tak nie ma. Interes zrobią ci co opracowują te programy i ci co te programy będą realizować, a bezrobotny zostanie przeszkolony i dostanie dyplom, i na tym skończy się likwidacja bezrobocia. Będziemy mieli bezrobotnych wszechstronych, mogących robić prawie wszystko, tylko niemających co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Program promocji zatrudnienia dla Mazowsza IP: *.ioip.com 04.03.04, 18:29 Takich opowiadających jakie to wielkie dzieło tworzą dla Radomian było dużo a efekty najczęściej żadne. Nowych zbawców będziemy podziwiać jak zobaczymy efekty. Odpowiedz Link Zgłoś