Dodaj do ulubionych

Zdjęcia ze Ślubu i Wesela ? tylko nie u Wajzera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 17:39
Wajzer to zdzierca a jego zdjecia tak naprwade nie odbiegaja standardem od innych o wiele wiele tańszych fotografów z radomia.
Pan Wajzer w dodatku prowadzi złodziejsca polityke sprzedaży swoich zdjęć. Nie udostepnia zdjęć w żadnym wypadku w formie zgrania na DVD, jeżeli odbitki to tylko i wylacznie u niego w cenie jaką płacicie tuż po ślubie. Czyli 7zł za zdjęcie jak wam strzeli 80 fotek na ślubie i kolejne 80 na weselu to musicie wźąść wszystkie ( jeżeli wcześniej nie ustalicie co do ilości ). Czas oczekiwania na jakiekolwiek zdjecia to 3 tygodnie i w miedzyczasie musicie zagladać i wybierać i sie wykłucać. Wydalismy u niego ponad 2tys zł i jak sie dowiedziałem pużniej moglobyć o wiele mniej gdybyśmy poszli gdzie indziej. Zamiast Wajzera 100razy bardziej poleciłbym pana Jurczaka lub pana Popiela. Bo firma Wajzer umie robić tylko niezła kase bo zdjecia naprawde nie odbiegaja standardem od innych fotografów. Naszym błedem było to że mu zaufaliśmy i nie dogadalismy szczegółow całej jego usługi, bo gdy chcieliśmy z tych zdjeć wybrać mniejsza ilość postawił ultimatum "wszystkie albo żadne ze zdjęć i zwracam państwu pieniadze oprucz zalićzki 400zł "
Obserwuj wątek
    • Gość: Nina Wajzer to przeżytek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 19:37
      Kolego mojej koleżance odwalił lepszy numer w zeszłym roku i koszt
      był o wiele większy niż ty podawałeś. Nawiasem mówiąc w żadnym
      wypadku nie polecam " FOTOGRAFA WAJZERA "
      • Gość: Mamba Re: Wajzer to przeżytek IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.10, 08:43
        Firmy lecą na ilość nie na jakość...Duzo ślubów, dużo zarobionych pieniędzy i
        coraz więcej niezadowolonych klientów...Jest duzo fotografów tańszych i lepszych
        np pan F. Grzesiak albo panowie wyżej wymienieni...
        • Gość: kaja Re: Wajzer to przeżytek IP: *.ip.netia.com.pl 25.06.10, 23:23
          Nie polecam również oprawy obrazów u Wajzera- fuszerka byle zrobić i mieć z
          głowy...odradzam!
    • Gość: Michał Re: Zdjęcia ze Ślubu i Wesela ? tylko nie u Wajze IP: *.182.69.224.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.10, 13:30
      otóż- kilka lat temu robiła sobie tam zdjęcia ślubne moja siostra i były po
      prostu piękne,więc gdy doszło do mojego ślubu to nakazałem narzeczonej od razu
      iść do Wajzera.Lekko zdziwilo mnie niechlujstwo z jakim była przygotowana
      "wglądówka"- no ale wszystko będzie wyglądać lepiej na gotowych zdjęciach! nic
      bardziej mylnego! źle obrobione,dziwne efekty.Może gdy ktoś jest ślepy nie
      zwróci uwagi,ale mam porównanie ze zdjęciami siostry.To zupełnie inny
      fotograf.tylko nie u Wajzera!
      • Gość: megi Re: Zdjęcia ze Ślubu i Wesela ? tylko nie u Wajze IP: *.ats.pl 09.07.10, 12:43
        Moja siostra zamówiła zdjęcia od Wajzera dwa lata temu na ślub. Pan Wajzer nie
        robił fotek, tylko przysłał jakiegoś młodego pana i efekt jest taki że
        praktycznie nie ma fajnych zdjęć. Poza tym żadnych zdjęć na płycie, odbitki
        tylko u niego.
        • Gość: Kaczuszka Re: Zdjęcia ze Ślubu i Wesela ? tylko nie u Wajze IP: 188.33.22.* 02.08.10, 10:09
          To prawdziwy koszmar, facet wzbogaca się kosztem młodych ludzi!Ja wychodziłam za
          mąż rok temu i fotograf wyniósł mnie 1400zł w tym dostaliśmy 200 wywołanych
          zdjęć z pleneru, ze ślubu i wesela, piękny duży obraz i wszystkie zdjęcia na
          płycie.Fotograf nie robił nam żadnych problemów, był do naszej dyspozycji
          zarówno na błogosławieństwie, ślubie, weselu i na plenerze po weselu.Dobrze że
          piszecie o czarnym obliczu pana Wajzera!
          • Gość: Młoda Żona Re: Zdjęcia ze Ślubu i Wesela ? tylko nie u Wajze IP: 91.189.75.* 28.12.10, 20:37
            Długo szukałam fotografa na nasze wesele w Radomiu i przeczytałam na ten temat wiele wpisów na różnych forach, także to i postanowiłam jeszcze osobiście odwiedzić naszych radomskich fotografów ślubnych. Uchodziłam się strasznie, zdjęć naoglądałam się tyle, że aż śniły mi się po nocach :) Wajzera nawet nie miałam zamiaru odwiedzać po przeczytaniu powyższych wpisów, ale ciekawość - rzecz ludzka- wybrałam się w końcu i tam. Może Was zaskoczę, ale mimo Waszych opinii zdecydowałam się w końcu na usługi Wajzera ( akurat dzięki namowom znajomej) i nie żałuję. Może nie mam 2000 zdjęć, ale przynajmniej wszystkie są ciekawe i mam co pokazać znajomym. Najważniejsze rzeczy są uchwycone i nie mam 30 ujęć samej wiązanki ślubnej ( jak np. jedna z moich koleżanek). Poza tym studio i plener zrobiliśmy na spokojnie już po weselu, a zdjęcia są na prawdę śliczne.
            • domi-111 fotograf na Ślub 05.01.11, 20:19
              Osobiście nie miałam do czynienia z tym Panem, ale szukając fotografa nie zawężałam poszukiwań tylko do terytorium mojego miasta, teraz praktycznie wszyscy maja możliwość dojazdu może nie z krańca światu ale 200 czy 300km to dla większości nie problem. Nasze zdjęcia wyszły super polecam wszystkim Fotoblast Częstochowa.
            • Gość: Młoda mężatka Re: Zdjęcia ze Ślubu i Wesela ? tylko nie u Wajze IP: 178.56.131.* 06.01.11, 20:17
              Widać,że wkroczyła tutaj konkurencja.My mieliśmy sesje u p.Wajzera i jesteśmy b.zadowoleni.Zgadzam się ,nie ma 2000zjęć,ale te,które mamy są piękne i b.profesjonalne.To jest po prostu mistrz!!!Konkurencja niech się duuuużo uczy.
      • Gość: Ewunia Re: Zdjęcia ze Ślubu i Wesela ? tylko nie u Wajze IP: 91.194.199.* 06.01.11, 18:15
        Gość portalu: Michał napisał(a)

> nakazałem narzeczonej<

GRATULUJĘ!!!
    • Gość: Ania Re: Zdjęcia ze Ślubu i Wesela ? tylko nie u Wajze IP: *.open.pl 08.02.11, 15:39
      Ja jestem zadowolona, zdjęcia które się nie nudzą i na pewno nawet jak będę je oglądać za 50 lat to wspomnę ten dzień z łezką w oku. Nie liczy się ilość ale JAKOŚĆ! Chrzciny też zamierzam zrobić u Pana Wajzera :) i polecam tą firmę wszystkim!
      • Gość: rozczarowani Re: Zdjęcia ze Ślubu i Wesela ? tylko nie u Wajze IP: *.centertel.pl 02.06.11, 12:45
        ja również nie polecam zdjęć od tego fotografa,tylko nie liczne mu się udały, pozy na sesji były robione w pośpiechu, w wyniku czego były nie dopracowane,np. źle rozłożona suknia,złe oświetlenie twarzy itp.,zdjęcia z przysięgi zrobione za pleców księży, a nie przodem do ołtarza,a było bardzo dużo przestrzeni, żeby zrobić je z innej perspektywy,poza tym czekałam około 1,5 miesiąca na zdjęcia. Pan Wajzer jak sam mówi ceni jakość,tez się na to nabrałam i na wyselekcjonowane najlepsze zdjęcia na stronie :(
    • Gość: s_gorzka Re: Zdjęcia ze Ślubu i Wesela ? tylko nie u Wajze IP: *.cust.dsl.teletu.it 28.09.13, 12:24
      Wajzer.. najgorsze moje przezycie z fotografem! i to ku mojemu zdziwieniu, nawet wlasciciel nie potrafil sie zachowac. Robilam prezent moim rodzicom, chcialam ladne duze zdjecie ze mna i podziekowaniami dla rodzicow. Zaproponowalam fotografowi czarne tlo, bo myslalam ze tak bedzie ladnie. zgodzil sie i szybko zrobil 3 zdjecia. Ogladajac je na komputerze chcialam aby zrobil z innym tlem i o to poprosilam. odparl ze nie ma czasu bo juz 17 a o 18 zamykaja, a on musi to zdjecie jeszcze obrobic. po wywolaniu zdjecia okazalo sie ze nie mam nog (mialam czarne spodnie ktore zlaly sie z tlem). Przyszedl wlasciciel studia i zaczal mnie wyzywac od idiotek bo to chyba logiczne, ze jak jest czarne tlo i czarne spodnie to nie bedzie nog widac. moze i logiczne, ale to nie ja jestem profesjonalista i nie do mnie nalezalo poinformowanie klienta ze na tym tle zdjecie wyjdzie okropne. sama, jako artystka nigdy bym sie pod takim zdjeciem nie podpisala. a oni niedosc ze sciagneli ze mnie ponad 50zl to jeszcze twierdzili ze zdjecie jest takie jakie chcialam. zenada. nie poelcam. bardzo nieprofesjonalna obsluga i niemila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka