pola731 11.06.10, 13:25 dziewczyny - może się wybieracie i możecie ze sobą zabrać te karteczki ? ja na 99,99% będę - byłoby dla mnie super wygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivinka275 Re: Liptonki i szafa party 11.06.10, 14:54 Aniu, ja mam troche, ale na szafie mnie nie bedzie, obowiazki wzywaja :( Moze zrobmy tak, ze od samego otwarcia bedzie ktoras dla Ciebie zbierac (bo nie wiem o ktorej tam bedziesz) a moje karteczki wezmie sasiadka (ktora tez nie wiem o ktorej zamierza sie tam pojawic). Mozna zorganizowac takie zbiorowe zbieranie? Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Liptonki i szafa party 11.06.10, 18:04 Powiem dziewczynom przy drzwiach :) Przynoście :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Re: Liptonki i szafa party 11.06.10, 19:45 kurcze a ja wszystkie zostawiłam w pracy:/ ech.... no mówi sie trudno...moze kiedys uda nam sie jakos zgadać i ci Ania przekaże, bo mam ich całkiem sporo;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: Liptonki i szafa party 11.06.10, 22:11 hehe, Ania, ja tez zostawilam w pracy, jutro po nie podskocze. Tylko ja mam do pracy 3 minutki, zalatwie to przy okazji zakupow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: Liptonki i szafa party 11.06.10, 22:12 Mialo byc Asia :) czas chyba isc spac :) Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Liptonki i szafa party 11.06.10, 23:03 Asia - jak tylko uda mi się wyjść bez Ady to się pokażę w pracy u Ciebie , bo jak idę z młodą to zaliczam wszystkie place zabaw i juz nie kwalifikuję się do "ludzi" Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Re: Liptonki i szafa party 12.06.10, 10:17 Ania jasne że rozumiem:) place zabaw są ciekawsze niż "jakies tam chodzenie po mieście, tym bardziej do urzędu";) może jakoś uda nam sie styknąć:) a jak nie to najwyżej bedą czekać do następnego razu/następnej szafy...damy rade:) Odpowiedz Link Zgłoś