Dodaj do ulubionych

SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA

IP: *.udn.pl 19.03.04, 12:22
Witam, jak w temacie, szukam suczki dla mojego psa amstafa, ma 5 lat, po
rodowodowych rodzicach( ale nie ma rodowodu ), dobrze zbudowany,duża głowa,
ładne szczeniaki po nim wychodza:). Zainteresowanych prosze o wpis tutaj a ja
wtedy podam nr tel. albo gg, pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jest Re: SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 12:48
      Marzena Wróbel
      • Gość: kruko Re: SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 19.03.04, 13:21
        MIS GOGO.PIEKNA SUCZKA.
        • Gość: mis gogo Re: SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA IP: *.radom.pilicka.pl 19.03.04, 16:15
          co sie pedal zawzial
          moze sie ustawimy na realu
          zlamalbym ci sie na klate
          a pozniej zrobisz pale dupa
          to jak frajerzyno
          si ju sun
          • Gość: borys Re: SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA IP: *.udn.pl 19.03.04, 20:46
            aha a frajer to ty jestes , idz se zadzwon na krajms stopers cwelu
            • Gość: mis gogo Re: SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA IP: *.radom.pilicka.pl 20.03.04, 11:54
              nie wpierdalaj sie Borys bo to nie do ciebie bylo
    • Gość: mis gogo Re: SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA IP: *.radom.pilicka.pl 19.03.04, 16:14
      czy to jakis podchwytliwy post?
      chodzi o partnerke do zoofilskiego seksu jak mniemam
      dla amstaffa
      a moze partner dla imć borysa?
      wielki ptak bylby chetny
      wielki ptaku, masz ochote na anala z amstaffem?
      WP: olłejs, tylko wezme wazeline to i borysa sie dojedzie
      • Gość: borys Re: SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA IP: *.udn.pl 19.03.04, 20:45
        BUEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH mis gogo król i miszcze jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee napisz
        jeszcze cos miszczu kakalaki to siem posmiejem hehehehehe
        • Gość: mis gogo Re: SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA IP: *.radom.pilicka.pl 20.03.04, 11:54
          taka juz moja funkcja na tym forum
          zapewniac rozrywke umyslowo dorozwinietym ludziom (ktorych tu ze swieca szukac)
          dojezdzajac rozne intelektualno-mentalne kaleki
          pozdrovki
          • Gość: borys Re: SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA IP: *.udn.pl 20.03.04, 17:47
            to mis gogo jak komus wpierda*** od frajerów to pisz to do kogo...
            • Gość: KRUKO Re: SZUKAM SUKI DLA MOJEGO AMSTAFFA IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 20.03.04, 20:20
              Jak chcesz spotkania DROGI MISIU to bardzo chetnie .Prosze ogolic nogi i umyc
              dupsko.Mam dla ciebie prezent.Kilka par ponczoch w roznych rozmiarach.Tylko
              prosze pzestan sie pruc publicznie.Swedzi ci dupsko wiem jak ci pomoc.Badz
              cierpliwy a znam kogos kto ci gwint w dupsku zerwie.Frajer,cwel itd.itp..Prosze
              nie uzywaj swoich imion.Ty jestes FEST CHLOPAK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka