Dodaj do ulubionych

OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU

IP: *.udn.pl 22.03.04, 20:02
Miasto nasze jest niezwykle ubogie w atrakcje dla milusińskich. Może ogród
zoologiczny byłby w stanie "rozruszać" to uśpione rozleniwiałe miasto nad
Mleczną/Brudną/? Nawet maleńki Płock z którym konkurujemy o prymat w
przyszłym woj. mazowieckim /bez stolicy/posiada od wielu lat zoo.
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: Pelikan do zoo IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.03.04, 20:29
      • Gość: m Re: Pelikan do zoo IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.03.04, 21:29
        proponuje porownac budzet "malutkiego" Plocka i Radomia ..... i co sie okazuje
        ze "malutki" Plock ma budzet wiekszy niz "duzy" Radom ..... czy to cos Ci
        mowi?????
        • Gość: krokodyl radom w zoo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:33
          mam kandydata na goryla!
          • isoxazolidine Re: radom w zoo ? 23.03.04, 08:08
            czy naprawde nie potrafisz sie merytorycznie odnoesc do tak czytelnie
            zarysowanego tematu? czy to ze ktos inicjuje dyskusje nad sensem funkcjonowania
            w radomiu czegos wiecej niz tylko sztachoteki dla dresiarzy to powod zeby go
            wyzywac?
    • Gość: pepek Re: OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU IP: *.udn.pl 22.03.04, 23:23
      Obsada ZOO jest.Pokończą się kadencje tu i tam przybędzie ciekawych okazów.
      Może tak połączyć z safari?
      • Gość: klusek Re: OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU IP: *.udn.pl 23.03.04, 08:59
        Mamy już takie okazy jak: wróbel, sikora, gołąbek, kot, karaś, słoń. Od czegoś
        trzeba zacząć.
    • Gość: hienna Re: OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU IP: *.internet.radom.pl 22.03.04, 23:24
      Drogi pelikaniku bardzo się mylisz mamy już własne zoo na ul moniuszki w biurze
      rady co sesjia zasiada tam mnustwo zwierzątek chcesz kilka prosze bardzo w
      poniedziałek można zobaczyć tam : rozwcieczoną słonice zwaną wróblową ,stadko
      pawianów zwane sońtą i fałkiem,os ła zwanego również langowskim,króla lwa który
      majestatycznie obserwóje wszystko dookoła zwanego wędzonką wdzięczną pawice
      zwaną korpetą a może zychową ,hipopotama rybkę nie wiedzieć czemu zwanego
      karasiem,napuszonego jakby kto mu w dupę słomką nadmuchał profesorka ropuchę
      ppppyrciochem zwanego itd itd a nad tym wszystkim czuwa gospodarz domu.
      Paranoja no nie alternatywy 4 no dobra zabrakło mi pomysłów może inni
      forumowicze zechcą dorzucić coś do tej listy.
    • isoxazolidine Re: OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU 23.03.04, 08:10
      w Trablicach k. Radomia jest prywatne mini-zoo.
      na wiecej chyba nas na razie nie stac - sa pilniejsze potrzeby: np. szkola
      muzyczna czy kwestia zapewnienia regionowi radomskiemu pelnego i normalnego
      dostepu do publicznych mediów (niedawno byla o tym mowa).

pozdr.

DO PELIKANA: jak chcesz powaznie porozmawiac o radomskich sprawach i ew. cos
      zaczac dzialac to prosze o kontakt na priva.
      • Gość: cukier puder : OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 21:16
        Masz zwariowane pomysły! Zapytaj tych co chodzą po śmietnikach, czy chca ogrodu...
        Te pieniądze lepiej przeznaczyć choćbna y oświatę lub na służbę zdrowia
        , a nie na głupie i debilskie inicjatywy... Ja włączę się do rozmowy i mam
        nadzieję, że normalni ludzie wiedzą co jest lepsze ogród, czy pomoc biednym
        • Gość: Radomiak Re: : OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU IP: *.qc.sympatico.ca 31.03.04, 23:35
          Tak pomoc biednym jest potrzebna ,lecz jest dwa rodzaje biednych ,ci co
          naprawde nieszczescie spotkalo i ci co chca byc jakimi sa ,a o ruszeniu tylka
          nie pomysla bo tylko wolaja i tak im dobrze. Ludzia pracy ,dziecia tez cos sie
          nalezy,chociazby ZOO.,a nie pasc obibokow. Pozdrawiam za oceanu.
          • Gość: Gela Re: : OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 15:35
            kazda nowa inwestycja to nowe miejsca pracy bez względu na to w jakiej
            branży, mnie sie pomysł podoba
            • Gość: A.Gucfiński Re: : OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 01.04.04, 15:56
              Zoo potrzebne.Coraz więcej dzikich zwierząt ciąga się po radomskich
              ulicach.Ostatnio widziałem dużą dziką świnie szła środkiem ulicy wszyscy
              omijali ją z daleka.Piękny okaz nawet ma imię.Mirek tak do niej wołali.Odyniec
              pierwsza klasa.Kiedyś nawet ktoś próbował ją upolować strzelał nawet
              trafił.Silny zwierz przeżył.
            • Gość: macadam Re: : OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 13:02
              Może początek zrobić przy schronisku dla zwierząt?
    • Gość: Lew Re: OGRÓD ZOOLOGICZNY W RADOMIU IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 02.04.04, 00:13
      Zoo,zoo,zoo.
      • Gość: KARP ogród botaniczny w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 20:07
        jak ma być gród zoologiczny to może powstać też ogród BOTANICZNY. Jestem
        ZAAAAAAAAAA.....
        • isoxazolidine Re: ogród botaniczny w radomiu 09.04.04, 16:08
          a to akurat wcale nie jest głupia sprawa. niedawno na forum pisal na ten temat
          sporo Jacek Słupek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka