Gość: miller IP: *.pwr.wroc.pl / *.am.wroc.pl 29.03.04, 21:16 komuno wroc!!!!!!!!! a JA wnuczke posle na stidia do moskwy choc jeszcze czytac nie umie ale towarzysze naucza!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oleksy Re: Przeprowadzka Delikatesów IP: *.udn.pl 29.03.04, 22:23 A co sa te ciepłe krówki? chyba wdówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Przeprowadzka Delikatesów IP: *.221.udn.pl 29.03.04, 22:25 Wstrząsające! Współczucia dla Pani Heleny! Czy w Radomiu naprawdę nie ma o czym pisać? U mnie za rogiem zlikwidowali warzywniak. Istniał przez 23 lata. Hm może o tym tez skrobnąć? Życzę natchnienie! POZD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trampki Re: Przeprowadzka Delikatesów IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 29.03.04, 22:51 no temat troche lipny :) Ale swoją drogą,dlaczego PSS zmienia siedzibe?a co bedzie po PSSie?mam nadzieje ze nie kolejny dresiarski sklep gdzie najtansze spodnie kossztuja 300zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gery Re: Przeprowadzka Delikatesów IP: *.udn.pl 29.03.04, 22:55 Zwróćcie uwage kto to napisał. To ulubienica publiczności Irmina. Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Przeprowadzka Delikatesów 30.03.04, 12:51 Zejdzcie z Irminy. Pisze nienajgorzej jak na GwR - a co wazniejsze: w ogole cos pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
romekz Re: Przeprowadzka Delikatesów 30.03.04, 12:11 > Czy w Radomiu naprawdę nie ma o czym pisać? Urodziłem się i mieszkałem przez 20 lat w Radomiu. Wiele razy w tym okrasie bywałem w tym sklepie. Muszę przyznać że wiadomośc o jego likwidacji mnie zasmuciła. Ponieważ mieszkam w innym mieście, nie interesują mnie zbytnio lokalne przepychanki partyjne. Bardziej interesujące są dla mnie opisy zmian w samym Radomiu z punktu widzenia zwykłego mieszkańca. Artykuł jest jak dla mnie bardzo interesujący i oby takich więcej. Pozdrawiam Radomiaków Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Przeprowadzka Delikatesów 30.03.04, 12:53 "Starsi radomianie pamiętają jeszcze czasy, gdy w sklepie można było kupić mieloną na miejscu kawę, najszlachetniejsze w mieście alkohole i zagraniczne papierosy." (...) Ech, wychodzi na to, ze znalazlem sie juz w grupie "starszych radomian", bo tez pamietam te rzeczy. Coz, lezka sie w oku kreci - starosc nie radosc ;) A przy okazji: czy to przeprowadzka na stale? Czy wiadomo, co tam sie bedzie miescic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trampki do IRMINY O. IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 30.03.04, 13:32 czy nie masz rodziny w garbatce letnisko może? Odpowiedz Link Zgłoś