Dodaj do ulubionych

Rektor, kandydat PSL disco polo Bayer Full. Żenada

21.10.10, 19:32
Widział ktoś tą żenadę? Osoba niby wykształcona a muzyka z wiadra. Tragedia panie Kwaśnik.
Obserwuj wątek
    • kapitan_sowa Re: Rektor, kandydat PSL disco polo Bayer Full. Ż 21.10.10, 20:22
      Zapożyczył iventa od poprzedniego prezia Marcinkowskiego. To ów typ, który działał w oficjalnej koalicji z ludźmi dzisiejszego PiS (Rejczak, Fałek etc) lansował pszenno-buraczane festyny. Teraz tylko czekam aż znowu zacznie publicznie tańczyć Józef Nita. Jak ogłoszono kandyduje z Radomian Razem. Gdyby ktoś nie pamiętał jego kompromitacji na AirShow to przypomnę filmik:
      www.youtube.com/watch?v=Ijt9vs5rJeY
      Gdzie jest molo Panie Nita????
      • Gość: jaj Re: Rektor, kandydat PSL disco polo Bayer Full. Ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 20:41
        Podobno na wieczornej konwencji PSL wszyscy kandydaci ubrani byli w zielone majteczki w kropeczki. Najbardziej mi żal, tej biednej młodzieży z Zakładu Doskonalenia Zawodowego, która udawała podobno elektorat PSL!
      • obiektywny79 Re: Rektor, kandydat PSL disco polo Bayer Full. Ż 24.10.10, 21:34
        Panie Sowa! Jeżeli chodzi o Prezydenta Marcinkowskiego to trzymał z burakami, tak ale takimi typowymi z SLD.Jak objął urząd żadnego nie zwolnił!!! a ludzie na niego liczyli i dlatego głosowali, wygrał z Włodarczykiem.Po upływie czterech lat przegrał i to tragicznie bo ludzie już nie dali się nabrać!!!A te pajace piastowali stanowiska nie mając pojecia o pracy!!!Także warto sie zastanowić nad kandydatem i zagłosowac na sprawdzonego,który nie dopuści idiotów na poważne stanowiska
    • Gość: peezel Re: Rektor, kandydat PSL disco polo Bayer Full. Ż IP: 178.56.150.* 21.10.10, 21:13
      Normalny bajer.Na full.Taka kampania w mieście to antykampania ale konkurentom w to graj.Kto zagłosuje na kandydata na prezydenta wyznawcę disco polo?PSL się cofnął w sondażach.
      • Gość: peezel Re: Rektor, kandydat PSL disco polo Bayer Full. Ż IP: 178.56.150.* 21.10.10, 21:14
        A ta młodzież to skąd była wyczarterowana bo nie kumam?
        • Gość: Gazel Re: Rektor, kandydat PSL disco polo Bayer Full. Ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 06:45
          Podobno to była młodzież z Zakładu Doskonalenia Zawodowego. Dostali koszulki i udawali młodych PSLowców!
          • lew-35 Re: Rektor, kandydat PSL disco polo Bayer Full. Ż 22.10.10, 09:56
            Błaznów w Polsce nigdy dosyć ........
    • Gość: janusz Re: Brawo panie Kwaśnik IP: *.radom.vectranet.pl 22.10.10, 10:09
      Wreszcie profesjonalna kampania wyborcza z całym rozmachem. Konkurencja z zazdrości wypisuje te paszkwile. Teraz głośno o PSL w Radomiu, partii której w Radomiu podobno nie ma. Radom potrzebuje dobrego gospodarza, wyborcy w gminach dawno już się przekonali jakimi gospodarzami są ludzie z PSL.Trzeba wreszcie w Radomiu zrobić trochę porządku z politycznym zarządzaniem. Tak trzymać.
      • Gość: POTRZEBNE ZMIANY Brawo,brawo Panie Rektorze Kwaśnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 10:34
        Tych wszystkich byłych i obecnych :prezydentów ,wiceprezydentów ,posłow radnych należy PRZEGONIC NA ZBITY PYSK .
        Oni pokazali co potrafią, ,a w zasadzie gów..o.
        Są w Radomiu potrzebne głebokie zmiany personalne we władzach i samorządzie.
        Stare pryki kilukadencyjne niech przejdą na sponsoryng do ZUSU.Pozdrawiam kadencyjnego posła z SLD Wikinskiego z PISU SUSKIEGO i radnych -bezradnych: seniorÓW Rejczaków,i weteranów pania Karpetę oraz panów Fogla,Gajewskiego,Wozniaka .PRZESTANCIE od wielu lat grzać łAWY za nasze pieniadze. Czas zacząc pracować na SIEBIE ,a nie brać wynagrodzenia z naszych podatków!!!1
        • Gość: psl-familiada Re: Brawo,brawo Panie Rektorze Kwaśnik IP: *.radom.vectranet.pl 22.10.10, 10:52
          PSL to najgorsza partia na scenie politycznej kiedyś komunistyczne ZSL teraz Kolesiowskie PSL- popatrzcie na zatrudnianie rodzin, tam gdzie PSL tam strach i pożoga Boże uchowaj Radom przed PSL-em. Pozatym popatrzcie na kandydatów PSLu byli SLDowcy i wyrzutki z wszystkich partii często wyrzuceni za krętactwa i kombinowanie! ot i cały PSL w Radomiu.
          • Gość: Obserwator Obserwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 11:12
            A ja tam byłem i jako niezależny obserwator wszystko profesjonalnie zaobserwowałem. Kampania jak kampania czy partia taka czy owaka musi być dzieciaki poprostu były jako hostessy i jak na wielu spotkaniach innych kandydatów też były ubrane w odpowiednie koszulki. Ja juz widziałem koszulki noszone przez młodych na festynie na Borkach reklamujących stronę www pana Sz.... i co? to byli jego fani chba nie? teraz "wolontariusze" pis za 300-400 złotych roznoszą listy po Radomiu od prezydenta i przewodniczącego reklamujące ich pseudo dokonania i co? i wszyscy milczą! A ci z was , którzy tylko krytykują powinni spojrzeć w metryki swoich rodziców i we własne gdzie się urodzili wali obornik że aż miło i wszyscy zapomnieli że mieli pynkty za pochodzenie jak dostawali się na studia . PRAWDZIWI Radomianie to 5% tego miasta.
            • Gość: Zenada Re: Obserwacja IP: *.radom.vectranet.pl 22.10.10, 12:04
              Żenada do kwadratu byłem, widziałem i uciekłem impreza jak w remizie brakowało bimbru i salcesonu na papierowych talerzykach....
              • Gość: Oserwator Obserwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 12:45
                A jak smakowała ci papryka ?
    • Gość: Kasztelan foto echo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 13:19
      zapraszam na stronę echa dnia i tam widać jak było
      • Gość: misiek Re: Brawo panie Kwaśnik IP: *.radom.vectranet.pl 22.10.10, 13:46
        Ciekawe dlaczego ludzie z PSL zarządzają gminami i powiatami, niektórzy trzecią kadencję z rzędu. Tam widać gospodarność i dbałość jak o swoje. Poprawione drogi, odremontowane szkoły i to bez zadłużania, prawidłowo wykorzystywane fundusze unijne. W tym podłym Radomiu chodzi tylko o koryto. Brak fachowców samodzielnych, wielkiego formatu a nie marionetki sterowane przez " ojców lub matki chrzestne"
        • Gość: p dla m Re: Brawo panie Kwaśnik IP: 80.249.5.* 22.10.10, 14:46
          człowiek jest najważniejszy ;-) pożegnanie było słodkie... a odnośnie PSL to mam nadzieję, że nie nic nie ugrają...
          • Gość: abd Re: Brawo panie Kwaśnik IP: *.radom.vectranet.pl 22.10.10, 17:33
            PSL tylko kase by brało, żadnych propozycji i projektów. Widzimy jak działa minister Fedak, nic nie robi! A jak dzielą stanowiska to wiemy dzięki posłowi Kłopotkowi! Jedyne co ich kręci to, żeby nie rozlać, pozdrowienia dla posła Andrzeja Płuska! A ten Żelichowski w Sejmie siedzi od 1985 r. z małą przerwą! To jest 23 lata!!!!!!!!! I co zrobił?
            • Gość: Goral Re: Brawo panie Kwaśnik IP: *.radom.vectranet.pl 22.10.10, 19:09
              Przypomnijmy czym jest PSL:
              Pacholczak - byla dyrektor szpitala na Jozefowie, obecnie glowna ksiegowa bo zamienila sie stanowiskami (tak, tak, to nie pomylka, PSL tak robi) ze swoja podwladna tylko dlatego bo ustawa zakazuje laczenia funkcji (szpital ten podlega sejmikowi, w ktorych Pacholczak jest... wiceprzewodniczaca).

Bakula - wspolpracujacy z Pascholczak. Zamiast pomagac bezrobotnym w Radomiu, daje Pacholczakowej maksymalna ilosc stazystow. Pomimo wielokrotnych apelow nigdy nie odpowiedzial ilu daje jej darmowych pracownikow, ilu z tych pracownikow zsotalo pozniej przez Pacholczak zatrudnionych, pomimo takiego wymogu wobec pracodawcow spoza ukladu.

Zona Bakuly zostala zatrudniona przez koalicjanta czyli PO

Golabka przez przypadek opisal panproblem

Skwarczynskiego mozna sobie nawet darowac.
              • Gość: Donosiciel poszukajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 00:49
                Wszędzie znajdziemy takie przykłady np: SLD pan Czesław K,kandydat na radnego z centrum znany z jazdy pod wpływem itp....., a przewodniczący Rady Nadzorczej Ustronia były senator PO , jest teraz dyrektorem od łapania tirowców ,którzy tankują opał i skąd jego syn ma pawilon(biały blaszak) na ustroniu w którym jest pizza itp,supermarket ten obok kładki? o członkach PiS już z grzeczności nie wspomnę- wystarczy tylko zobaczyć radę nadzorczą radomskiego lotniska? Co do Pacholczakowej to jest jej ostatni start i jest przykładem przegranego polityka jako jedyna nie weszła z PSL-u do sejmu a startowała z pierwszego numeru wystarczy dobrze poczytać wyniki wyborów. Radomianie Razem stracili sponsora i teraz chcą odnieść sukces za pieniądze p.Fogla i to jest radomskie piekiełko
                • Gość: ngty Re: poszukajmy IP: *.radom.vectranet.pl 24.10.10, 07:19
                  O jakim sponsorze mowisz? O tym ktory ma da wyroki za jazde po pijanemu?
                  • Gość: MAGISTERKA Studenci i absolwenci poprą Rektora Kwasnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 11:37
                    Studiowałyśmy pod okiem pana Rektora Kwasnika na Politechnice Radomskiej.
                    Aktualnie moje dzieci studiowały i stydiują na uczelniach gdzie Rektorem byl i jest Pan PROFESOR Kwasnik tj .Wyzszejk Szkole Hndlowe i Radomskiej Szkole Wyzszej.
                    Ta uczelnia MA 10-TE MIEJSCE W POLSCE W RANKINGU PRYWATNYCH WYZSZYCH SZKÓŁ.
                    Z CAŁA SATYSFAKCJĘ ZAGŁOSUJEMY NA NASZEGO PREKTORA-NAUCZYCIELA EKONOMII.
                    Chyba się nie pomylę pisząc, że np. Wikinski i Kosztowniak byli studentami Pana Rektora na Politechnice?Wykłady pana Rektora wysłuchało w czasie Jego pracy dydaktycznej kilka tysiecy studentów.
                    LICZYMY ŻE POPRĄ W WYBORACH SWOJEGO BEZPARTYJNEGO NAUCZYCIELA!!!!!NOMINOWANEGO PRZEZ PSL A TO DLATEGO ,ŻE PIS I PO OTACZA SIĘ RACZEJ LUDZMI POSIADAJACYMI NISKI WYKSZTAŁCENIE NP.PAN SUSKI,WICEMARSZAŁEK SEJMU KUCHCINSKI/ogrodnicze/,ITD.NP.PONCYLIUSZ,BIELAN, KURSKI,CZY PIELEGNIARKA SZCZYPINSKA .
                  • Gość: Podpowiadacz Re: poszukajmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 10:06
                    nie ten od kostki i siatkówki
    • Gość: Podglądacz OK jestem za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 10:17
      Ja popieram Kwaśnika bo ma doświadczenie w zarządzaniu, wykształcenie i ma poparcie w Struziku ,który i tak zostanie marszałkiem bo PSL ma na Mazowszu 20% poparcia, a marszałek to kasa dla Radomia. PiS rządzi w Radomiu i Płocku i te miasta są na szarym końcu. Takie są brutalne realia polityki , można pisać że ci są lepsi a ci gorsi ale realnie co Fogiel(jestem przeciw bo jestem), Kluziński(który czyta przez 4 lata z internetu co sie dzieje w Radomiu)mogą zrobić? nic! będą w długiej kolejce stali do Marszałka tak ja Kosztowniak stoi i płacze przez 4 lata.W PO wewnetrzna opozycja rozwala tę partię , Szprendałowicz otwiera port lotniczy w Modlinie(zapraszam na stronę sejmiku), Wikińskiego interesuje tylko posłowanie, jak zostanie prezydentem to Grabowska zostanie przez rok posłem (tak ta z PZPR-u) i to są realja Radomia Tylko Kwasnik logicznie analizując ma coś do powiedzenia. Reszta teraz będzie mówiła i pisała że chcieli tylko inni im nie chcieli itp...........
      • Gość: Zenek Re: OK jestem za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 11:30
        Kwaśnik Zbigniew jest w porządku,nadaje się bardzo na to stanowisko,najgorsze to to jego imię,bo jak mu znów odbije i zdradzi PSL?
    • Gość: . Re: Rektor, kandydat PSL disco polo Bayer Full. Ż IP: *.radom.vectranet.pl 19.11.10, 01:10
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka