Dodaj do ulubionych

Praca w Radomiu

10.11.10, 09:07
Jakie macie sposoby na znalezienie dobrych ofert o pracę w Radomiu? Domyślam się że głównym medium w tej sprawie jest oczywiście Internet i jego serwisy o pracy. Mi ostatnio spodobała się witryna pilnie.net oraz jej dział praca Radom poświęcony rynkowi pracy naszej aglomeracji. Są może jakieś inne ciekawe miejsca, gdzie znaleźć można ciekawe i aktualne anonse rekrutacyjne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Julia P Re: Praca w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.10, 20:10
      TTu wszyscy maja przce w biurze wyborczym kandydata ktorego szybko zidentyfikujesz.
    • Gość: jobrapido Re: Praca w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 20:20
      www.jobrapido.pl zarejestruj się na stronie
    • Gość: biuroavon Zostań konsultantką avon IP: *.radom.vectranet.pl 25.02.11, 21:45
      Witam mam na imię Rafał i jestem liderem sprzedaży avon już od 3 lat.
      Zapraszam do współpracy osoby chcące sobie dorobić.
      Oferta jest skierowana do wszystkich osób z całego kraju.
      Jakie korzyści daje bycie konsutlantką:
      - Zarabiasz 25%-50% ze sprzedaży produktów z katalogu
      - Korzystasz ze specjalnych ofert
      - Zamawiasz taniej kosmetyki
      - Bierzesz udział w konkursach
      - otrzymujesz prezenty
      - ZDOBĄDŹ Torbę Batycki wartą 999zł( z reklamy TV) oraz Zestaw Kosmetyków w prezencie
      - Żadnych opłat , same zyski
      - Brak wymagań takze wiekowych
      Cały pakiet (katalogi, próbki, ulotki, przewodnik konsultantki) wysyłam bezpłatnie dla chetnych

Jeśli jesteś zainteresowana to prosze o kontakt biuro@avonsklep.com oraz gg: 8212712
      Pamiętaj - zawsze warto spróbować
      Pozdrawiam
    • Gość: sawa Re: Praca w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.11, 22:58
      Niestety w Radomiu najskuteczniejszym sposobem znalezienia dobrze płatnej posady jest zapisanie się do właściwej partii, angażowanie w akcje wyborcze. Najlepiej jeszcze jest mieć kuzyna radnego, prezydenta, albo jakiegoś posła. No ostatecznie może to być jakiś prezes miejskiej spółki. Nie masz nikogo takiego? No to masz prze.....ane : (

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka