Dodaj do ulubionych

Przepraszam Kosztowniaka za Piotra Szprendałowicza

27.11.10, 22:50
Niestety, ale zachowanie Piotra zdyskwalifikowało go na samym finiszu. Rozmawiałem z paroma osobami z SLD i powiedzieli wprost: ziom sorry, ale za to co zaprezentował twój kandydat u nas głosu nie dostanie. W najlepszym przypadku nie pójdziemy na wybory. W najgorszym wypadku część SLD (tak samo jak część PO) zagłosuje na Kosztowniaka. Za 4 lata koniecznie trzeba zmienić kandydata, który w pierwszej kolejności pokaże klasę.
Obserwuj wątek
    • Gość: blumtejga Re: Przepraszam Kosztowniaka za Piotra Szprendało IP: *.radom.vectranet.pl 27.11.10, 23:49
      Można przegrać zostając zwycięzcą a można też przegrać pozostając bez twarzy.
    • Gość: klon Re: Przepraszam Kosztowniaka za Piotra Szprendało IP: *.radom.vectranet.pl 28.11.10, 00:19
      Czerwoni zawsze oszukiwali i robia to teraz. A zapomnieliście juz o umowie z PO przeciw Kosztowniakowi ?
    • Gość: wyborca Jestes za bezrobociem i bublami? - Glosuj na Koszt IP: 78.88.132.* 28.11.10, 00:21
      Ziom sorry ale jesli uwazasz ze najlepszym wyborem dla tego miasta jest dalsze poglebianie zadluzenia na budowlane buble ( glownie drogowe) oraz poglebianie bezrobocia to stan w kolejce do urny juz dzis!
    • Gość: lena Re: Przepraszam Kosztowniaka za Piotra Szprendało IP: *.radom.vectranet.pl 28.11.10, 10:00
      Nie bedziemy eksperymentować z facetem, ktory sie kompletnie nie nadaje na prezydenta. Radom widzi, ze Szprendałowicz nie powinien dotrzec do II tury gdyby nie PO dostałby zapewne ilość głosów taki jak pan Rajca
      • Gość: Lakiernik samochod Przepraszam za Kosztowniaka i za Szprendałowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 10:31
        Obaj panowie niech popracują porządnie gdzies w gminie jako referenci .A za kilka lat moze cos z nich bedzie.
        Proponują jako kandydatkę w przyszłych wyborach prezydenckich panią poseł Marżenę tylko niech wystepuje w białej lub czerwonej kamizeli ,a sukces pewny.
        Od wiosny lub jesieni w zależnosci od terminu wyborów parlamentarnych będą wolni; pani posłanka marżena ,pan senator no i poseł chluba Grójca .
        Proponuja aby ich obsadzic jako doradców prezydenta miasta.
        • Gość: lena Re: Przepraszam za Kosztowniaka i za Szprendałow IP: *.radom.vectranet.pl 28.11.10, 10:59
          zajmij sie lakierowaniem a przedtem do słownika zajrzyj
          • Gość: Lazur Re: Przepraszam za Kosztowniaka i za Szprendałow IP: 194.181.137.* 28.11.10, 11:18
            Nie jestem za żadną partią ale teraz dopiero widzę jak wyglądała "współpraca" Kosztowniaka ze Szpremdałowiczem. Myślałam że Szprendałowicz ponosi tylko część winy ale teraz po tym jego zachowaniu widzę że cała to on jest winny spychologii Radomia.
            • Gość: krauze Re: Przepraszam za Kosztowniaka i za Szprendałow IP: *.radom.vectranet.pl 28.11.10, 11:24
              Szprendałowiczowi chodzi o władzę nie o Radom
              • Gość: kania1 Re: Przepraszam za Kosztowniaka i za Szprendałow IP: *.pl 28.11.10, 15:39
                Ale was strach obleciał spokojnie wygra Pan Piotr a wtedy stracicie te ciepłe posadki i do pośredniaka.
                Radom Popiera Piotra-Grójec Kosztowniaka.
                • Gość: 65w Re: Przepraszam za Kosztowniaka i za Szprendałow IP: *.radom.vectranet.pl 28.11.10, 16:20
                  Szprendałowic rzeczywiście namieszał by strasznie, ale na szczęście wygra Kosztowniak
                • Gość: komuch Re: prawda cię wyzwoli IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.10, 16:21
                  A jeżeli jest to prawda co powiedział Szpredałowicz ja i moi znajomi zagłosujemy na niego. Jestem przekonany, że postąpił prawidłowo bo i ja bym tak samo zrobił. Nie rozmawiam z ludzmi którzy mówią nieprawdę.Zaznaczam jeżeli jest to prawda, a sprawdzę to w najbliższym tygodniu.
                  • Gość: otco Re: prawda cię wyzwoli IP: *.radom.vectranet.pl 28.11.10, 17:00
                    Jesli jest to prawda to brak ci piątej klepki
                    • Gość: lol Re: prawda cię wyzwoli IP: 195.47.201.* 29.11.10, 10:12
                      ale o so chosi?
                      • Gość: ketman Re: prawda cię wyzwoli IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 20:00
                        o to, ze głupi mysli, ze jest mądry
          • Gość: pierwszoklasista Re: Przepraszam za Kosztowniaka i za Szprendałow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 10:55
            Lenaka . jak nalezy psać?
            " a przedtem do słownika zajrzyj",
            czy
            ",a przedtem zajrzyj do słownika".

;
            • Gość: Wyborca Żenada!!! IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 11:43
              Panie Szprendałowicz, czemu pan nie wystąpił do sądu w trybie wyborczym skoro prezydent Kosztowniak kłamał? Swoim wyjściem ze studia pokazał pan, że nie ma żadnych argumentów i zachowuje się jak przedszkolak, który zabiera zabawki, obraża się i wychodzi z piaskownicy. Żenada!!!
    • Gość: sylwia080 Re: Przepraszam Kosztowniaka za Piotra Szprendało IP: *.radom.vectranet.pl 29.11.10, 12:05
      Ja także nie jestem za Kosztowniakiem, ale to co pokazał Pan Szprendałowicz....brak słów. Nie wyobrażam sobie takiego prezydenta, który w trudnych chwilach zamiast stawiać czoło wyzwaniom, będzie wychodził i zamykał drzwi za sobą....

• Gość: ketman Re: Przepraszam Kosztowniaka za Piotra Szprendało IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 20:02
        Znajdzcie jakiegos haka na Kosztowniaka i dajcie Szprendalowiczowi bo inaczej bedzie krwawa niedziela
        • Gość: pytam >>> To dlaczego Kosztowniak kłamie, np w sprawie IP: *.radom.vectranet.pl 30.11.10, 20:38
          Lotniska????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka