Dodaj do ulubionych

Narodowy gniew (SLD) przeciw min. Grabarczykowi

20.12.10, 15:24
- Ta dymisja się ludziom należy - mówił poseł Jerzy Wenderlich na konferencji prasowej SLD na Dworcu Centralnym w Warszawie. Politycy SLD zaprezentowali druk, na którym zbierają podpisy pasażerów, popierających wniosek o wotum nieufności wobec ministra infrastruktury Cezarego Grabarczyka - Będziemy zbierać podpisy na dworcach w wielu miastach polski, żeby pasażerowie wpisywali się w ten ogólnonarodowy gniew przeciwko PO i zastanawianiu się nad opłacalnością dla Platformy odwołania Grabarczyka. To musi być interes Polski, a nie jednej partii politycznej - dodał.
Brawo !!Pomimo że nie jestem sympatykiem lewicy przyłączam się całym sercem do tej akcji Radomianie podpisują się obydwoma rękami pod tą dymisją szczególnie teraz gdy Grabarczyk zapowiedział że zostaną anulowane przetargi na budowę dwóch ważnych odcinków S7 koło Radomia obwodnicy zachodniej i drogi do Skarżyska Liczę że do tej akcji przyłączy się radny Karaś na swoim blogu w końcu to jego partia i jego miasto
Radomianie podpiszmy się pod dymisją grabarczyka radomskiej "siódemki"!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zxcv Re: Narodowy gniew (SLD) przeciw min. Grabarczyko IP: *.ghnet.pl 21.12.10, 00:01
      może jestem naiwny ale licze na dymisje tego facia
    • Gość: Apartczyk Re: Narodowy gniew (SLD) przeciw min. Grabarczyko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 00:10
      >"Brawo !!Pomimo że nie jestem sympatykiem lewicy...."

Dobre. Ale nie kłam już więcej.
      Wiendelich byłby z pewmościom najlepsy
    • Gość: Quick Nick Narodowy gniew SLD IP: 109.255.132.* 21.12.10, 00:34
      Raczej marna próba ugrania coś na sytuacji w PKP. SLD tonie w sondażach i próbuje grać na nastrojach. Problem z koleją jest taki że od czasu PRL-u prawie nic tam się nie zmieniło i nikt z kolejnych rządów nie miał odwagi nic z tym zrobić. Ani AWS, ani SLD, ani PIS ani PO. Hipokryci z SLD teraz będą krzyczeć podczas gdy sami mieli okazję coś zmienić nie zrobili nic.
      • Gość: lewak Re: Narodowy gniew SLD IP: *.cdma.centertel.pl 21.12.10, 09:21
        To twoje ugrupowanie raczej tonie.Skoro nie SLD,PiS,PO tzn. że reprezentujesz partyjkę niszową albo któreś ze stowarzyszeń,które poniosły w Radomiu druzgocącą klęskę!Martw się o pozycję swoją i swoich koleżków!
        • Gość: Heniu Re: Narodowy gniew SLD IP: 62.77.183.* 21.12.10, 10:16
          A nie przyszło ci baranie do głowy ze ktoś może mieć w dupie partie i politykę? Dla mnie liczą się realne działania, a nie krzyki jakichś wariatów? Przez takich jak ty tłumoków glosujących wg politycznych kluczy mamy takie władze w Radomiu jak mamy. Spójrz na Wrocław czy Gdynię. Można rządzić dobrze bez polityki? Można.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka