jareal 25.12.10, 03:02 Prorocy, czy co ? www.youtube.com/watch?v=vjlluR_DsDw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kontynuacja Re: jareal - wesołek jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 08:04 Znowu dopadła cię niemoc i jeno krzyk na puszczy ci pozostał. Mogę ci baranie twoje wpisy przedwyborcze przypomnieć, ty jakiś po..b jesteś. Uważaj bo zgryzota i zazdrość może skutecznie zepsuć ci Święta , a może następne dwie może trzy kadencje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: Kaczyński jestem... IP: *.radom.vectranet.pl 25.12.10, 09:31 żona ci się puszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Kaczyński jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 21:23 Co ty opowiadasz Jareal nie ma żony, na marginesie facet powinien zmienić nick , bo to co wypisywał i jak przewidywał wyniki wyborów to go dyskwalifikuje. No dupek i dajta mu spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-35 Re: Kaczyński jestem... 26.12.10, 21:37 O co ci chodzi niemoto w tym wątku.?Dobrze ci odpisali . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka beła jego wol Lesio podobno ze zmarłych PO -wstał????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 13:16 I co bedzie teraz ?????Aleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: Kaczyński jestem... IP: *.radom.vectranet.pl 27.12.10, 20:36 "Jareal"-na te twoje wstawki to ży..c się chce w kolo to samo na każdym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: służąca z pisu Kaczyńskim jestem, a ja Walewską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 11:30 JESTEM TEŻ ZASŁUZONA DLA SPRAWY POLSKIEJ JAK JARUŚ ! JAKO MATKA POLKA URODZILAM WPRAWDZIE Z NIEPRAWEGO ŁOŻA ALE ZA TO "ORLĄTKO". Odpowiedz Link Zgłoś