marad_co 30.12.10, 02:08 Ciekawi mnie ile kamer jest pod nadzorem monitoringu miejskiego? Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marad_co Re: Monitoring miejski 30.12.10, 02:26 marad_co napisał: > Ciekawi mnie ile kamer jest pod nadzorem monitoringu miejskiego? Wie ktoś? Dobra już znalazłem: Monitoring na radomskich Plantach 61 kamer na 65 osób, ciekawe ile osób pracuje w Londynie który ma około miliona kamer :D Licząc średnią radomską to powinni zatrudniać 800tyś pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
marad_co Re: Monitoring miejski 30.12.10, 02:26 marad_co napisał: > marad_co napisał: > > > Ciekawi mnie ile kamer jest pod nadzorem monitoringu miejskiego? Wie ktoś > ? > > Dobra już znalazłem: > Monitoring na radomskich Plantach > > 61 kamer na 65 osób, ciekawe ile osób pracuje w Londynie który ma około miliona > kamer :D Licząc średnią radomską to powinni zatrudniać 800tyś pracowników. Ups, miało być 61 kamer na 56 osób :) Odpowiedz Link Zgłoś
pitagor Re: Monitoring miejski 30.12.10, 20:16 Rozmieszczenie kamer: mapy.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=109363169660072158935.000481c89bda9dd0b69b2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manticore Re: Monitoring miejski - Planty IP: *.centertel.pl 30.12.10, 21:10 Ciekawe, dlaczego są kamery na: Zakręt/Cicha i Chałubińskiego/Planty a nie ma Planty/Zakręt przy parku, dwa sklepy jeden serwujący piwo i automaty koneserom, drugi całodobowo sprzedający alkohol. Nieustanny ruch samochodów w nocy i wzrastający w weekendy (latem hałas, samochody, muzyka, dyskusje i wycia), klub piwoszy konsumujący bez skrepowania za małym budyneczkiem, obok placu zabaw. Idealne miejsce na łowy dla Straży Miejskiej+plus kamera. Tylko brak myśliwych i kamery... Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś