Dodaj do ulubionych

Monitoring miejski

30.12.10, 02:08
Ciekawi mnie ile kamer jest pod nadzorem monitoringu miejskiego? Wie ktoś?
Obserwuj wątek
    • marad_co Re: Monitoring miejski 30.12.10, 02:26
      marad_co napisał:

> Ciekawi mnie ile kamer jest pod nadzorem monitoringu miejskiego? Wie ktoś?

Dobra już znalazłem:
      Monitoring na radomskich Plantach

61 kamer na 65 osób, ciekawe ile osób pracuje w Londynie który ma około miliona kamer :D Licząc średnią radomską to powinni zatrudniać 800tyś pracowników.
      • marad_co Re: Monitoring miejski 30.12.10, 02:26
        marad_co napisał:

> marad_co napisał:
        >
        > > Ciekawi mnie ile kamer jest pod nadzorem monitoringu miejskiego? Wie ktoś
        > ?
        >
        > Dobra już znalazłem:
        > Monitoring na radomskich Plantach
        >
        > 61 kamer na 65 osób, ciekawe ile osób pracuje w Londynie który ma około miliona
        > kamer :D Licząc średnią radomską to powinni zatrudniać 800tyś pracowników.

Ups, miało być 61 kamer na 56 osób :)
    • pitagor Re: Monitoring miejski 30.12.10, 20:16
      Rozmieszczenie kamer:
      mapy.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=109363169660072158935.000481c89bda9dd0b69b2
      • Gość: manticore Re: Monitoring miejski - Planty IP: *.centertel.pl 30.12.10, 21:10
        Ciekawe, dlaczego są kamery na: Zakręt/Cicha i Chałubińskiego/Planty a nie ma Planty/Zakręt przy parku, dwa sklepy jeden serwujący piwo i automaty koneserom, drugi całodobowo sprzedający alkohol. Nieustanny ruch samochodów w nocy i wzrastający w weekendy (latem hałas, samochody, muzyka, dyskusje i wycia), klub piwoszy konsumujący bez skrepowania za małym budyneczkiem, obok placu zabaw. Idealne miejsce na łowy dla Straży Miejskiej+plus kamera. Tylko brak myśliwych i kamery... Ciekawe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka