Dodaj do ulubionych

Wspólnota Samorządowa to błazenada

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 13:34
Czterech panów Rejczaki , Sońta i Fałek maqją obecnie receptę na wszystko co
złego w naszym mieście. Ciekawe że wówczas kiedy Rejczak był i Wojewodą i
Przewodniczącym Rady Miejskiej Fałek prezydentem i nie tylko panowało w ich
działaniach żenująca niemoc.Nie zrobili nic dla tego miasta przeciwnie bardzo
mu zaszkodzili swoja niekompetencją i oszołomstwem.Te ich wypowiedzi
konferencje prasowe krytyka wszystkiego to wielka błazenada czterech
niespełnionych politycznie awanturników.Cóż ma Radom taką klasę polityczną
jaką mieszkańcy wybrali.Dziwię sie tylko ks.Tuszyńskiemu , że daje robić te
przedstawienia Wspólnocie w Arce ,która nie zasłużyła sobie na takich gosci.
Obserwuj wątek
    • Gość: look Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.udn.pl 27.04.04, 13:56
      Donosik. Jak ktoś ma we krwi donoszenie to już zawsze donosi.
      • Gość: Dominik Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.internet.radom.pl 28.04.04, 19:49
        Bzdury koles opowiadasz... Za Fałka wydano deyzcję o warunkach zabudowy i
        pozwolenie na budowe na Hipernova. Komuchy są winne minimala,choc drogę
        rzeczywiście zrobili ono do marketu. A tak naprawdę za Fałka nie zrobiono nic
        szpiutal popadłw długi robiono tylko ciasne ronda itp itd. Połozyli z Wlazło
        całe miasto na łopatki.
    • Gość: miki Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 14:30
      Konkrety a nie tylko bicie piany.Ten to, ten tamto.Pokaż jakie decyzje podjęli
      które doprowadziły do takiego stanu o jakim piszesz.
      • Gość: krysek Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 15:00
        Fałek jako prezydent poprzez sprzedaż Radia Radom spółce Purytia i podpisaniu
        umowy nakładającej na samego siebie czyli Gminę ogromne kare finansowe w
        przypadku zerwania umowy doprowadził do obecnej sytuacji gdzie my wszyscy za to
        płacimy. Pomógł mu w tym również prezydent Włodarczyk zmieniając pozbywając sie
        większościowego pakietu w spólce.
        Będąc v-ceprezydentem miasta doprowadził wspólnie z ówczesnym prezydentem
        Włazło do nie zgodnych z prawem wywłaszczeń / sławne rondo/ ekspansji
        supermarketów przez co praktycznie padli lokalni kupcy , a nie ma wyroku
        skazującego w sprawie karnej w przeciwieństwie do swego pryncypała Włazło bo
        zapomniał podpisać listy obecności na Zarządzie Miasta kiedy te problemy były
        rozpatrywane.
        Szczytem jego możliwości intelektualnych jako prezydenta była tzw. akcja
        wagarowicz polegajaca wyłapywaniu wagarowiczów przez straż miejską.
        Przez co "bezpieczeństwo w mieście" wzrosło niewyobrażalnie.
        Za jego prezydentury wzrósł o około 34% deficyt budżetowy miasta , a pieniądze
        zostały przejedzone.
        Kolejne afery z egipską firmą prowadzącą w Radomiu inwestycje podczas kiedy
        prezydenci wypoczywali , a właściwie grzali tyłki na egipskiej plaży za
        pieniądze firmy , która zainwestowała w Radomiu ale kredyt jej zabezpieczyło
        swoim majatkiem miasto. Takie były rządy Fałka i jemu podobnych obrzydliwych
        cyników i populistów. to tylko mały wycinek ich "sukcesów" , o pozostałyzh
        trzech wspaniałych w następnych odcinkach
        • Gość: maria Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.udn.pl 27.04.04, 19:22
          Ja osobiście nie ufam ludziom pokroju Fałka Sońty i im podobnych.Te ich hasła konferencje obietnice . Pamiętam ich jak rządzili .... pożal się Boże
    • Gość: ?! Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.04.04, 20:28
      Przecież takiemu Sońcie nie chodzi o to, że ma być lepiej. Od jego gadania się
      nie polepszy, ale jemu chodzi o to, że jak BĘDZIE CZĘSTO WYSTĘPOWAŁ TO ZOSTANIE
      ZAPAMIĘTANY NIE JAKO TEN, KTÓRY BEŁKOTAŁ, ALE ZE COŚ CHCIAŁ "DOBREGO ZTROBIĆ" i
      głupi wyborcy znów go wybiorą do rady i znów będzie obrażał radnych.
      Pozdrawiam.
      • Gość: nauczyciel Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 06:43
        Bardzo dokładnie to określiłeś tym Panom dokładnie o to chodzi
        pozdrowienia
    • Gość: syfek Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.internet.radom.pl 28.04.04, 07:39
      Panowie ze Wspólnoty nic nie zrobili dla Radomia jak sami rządzili a teraz mają
      pomysły na wszystko. A chodzi im tylko o własne tyłki i kasę. Liczą że za dwa
      lata (tak tak juz za dwa) wygrają wybory samorządowe i urządzą w naszym mieście
      pruwatny folwark.
    • Gość: ADWOKAT Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 10:30
      ODPOWIEDŹ DO KRYSKA
      Fałek jako prezydent poprzez sprzedaż Radia Radom spółce Purytia i podpisaniu
      umowy nakładającej na samego siebie czyli Gminę ogromne kare finansowe w
      przypadku zerwania umowy doprowadził do obecnej sytuacji gdzie my wszyscy za to
      płacimy.
      TO NIE FAŁEK DOKONAŁ ZERWANIA UMOWY ANI TYM BARDZIEJ SPRZEDAŻY.JEŻELI ZNASZ SIĘ
      CHOCIAŻ TROCHĘ NA GOSPODARCE TO POWINIENEŚ WIEDZIEĆ ŻE CZYM INNYM JEST
      DOKAPITALIZOWANIE (TAK JAK ZROBIŁ FAŁEK) A CZYM INNYM SPRZEDAŻ. NAJWAŻNIEJSZE
      ŻE GMINIE POZOSTAWIŁ PAKIET BEZ KTÓREGO INWESTOR NIEWIELE MÓGŁ ZROBIĆ.
      Pomógł mu w tym również prezydent Włodarczyk zmieniając pozbywając sie
      większościowego pakietu w spólce.
      TO WŁODARCZYK I JEGO ZARZĄD DOPROWADZILI DO ZERWANIA UMOWY, ZA CO TERAZ
      BĘDZIEMY PŁACILI MY WSZYSCY.
      Będąc v-ceprezydentem miasta doprowadził wspólnie z ówczesnym prezydentem
      Włazło do nie zgodnych z prawem wywłaszczeń / sławne rondo/ ekspansji
      supermarketów przez co praktycznie padli lokalni kupcy , a nie ma wyroku
      skazującego w sprawie karnej w przeciwieństwie do swego pryncypała Włazło bo
      zapomniał podpisać listy obecności na Zarządzie Miasta kiedy te problemy były
      rozpatrywane.
      JAK KIEDYŚ BYŁO Z WYJAZDEM Z NARUTOWICZA W LIMANOWSKIEGO KAŻDY PAMIĘTA.RONDO
      BYŁO NIEODZOWNE A PEWNE ŻYDKI CHCIELI PRZY TYM ZBIĆ MAJĄTEK.PRZY TYM PUNKCIE
      UMKNĄŁ CI (ZAPEWNE PRZEZ PRZYPADEK BO NIE PODEJRZEWAM CIĘ O NIECHĘĆ), ŻE
      INWESTYCJA TA BYŁA ZROBIONA DLA MIESZKAŃCÓW, NAS WSZYSTKICH, KTÓRZY TERAZ Z
      TEGO KORZYSTAJĄ!!! NIE - TAK JAK W WIELU PRZYPADKACH RZĄDÓW WŁODARCZYKA - DLA
      SIEBIE I PARTII.
      Szczytem jego możliwości intelektualnych jako prezydenta była tzw. akcja
      wagarowicz polegajaca wyłapywaniu wagarowiczów przez straż miejską.
      Przez co "bezpieczeństwo w mieście" wzrosło niewyobrażalnie.
      CO TO JEST "WZROSŁO NIEWYOBRAŻALNIE"? KONKRETNE DANE UZYSKANE Z KMP MÓWIĄ WRĘCZ
      CO INNEGO. PRZYPOMNĘ TYLKO ŻE TO FAŁEK W GŁÓWNEJ MIERZE BYŁ GŁÓWNYM INICJATOREM
      I PÓŹNIEJ WYKONAWCĄ ZAINSTALOWANIA MONITORINGU WIZYJNEGO NA UL.ŻEROMSKIEGO I W
      OKOLICACH.ALE ZAPENE TEN DROBIAZG TEŻ CI UMKNĄŁ.
      Za jego prezydentury wzrósł o około 34% deficyt budżetowy miasta , a pieniądze
      zostały przejedzone.
      KOLEJNA BZDURA.GWOLI PRAWDY TRZEBA PRZYPOMNIEĆ SOBIE W JAKIM CZASIE "RZĄDZIŁ".
      BYŁO TO ZARAZ PO PRZEJĘCIU RZĄDÓW W MIEŚCIE PO 50 LETNICH RZĄDACH KOMUNISTÓW W
      INNYCH WARUNKACH EKONOMICZNYCH I GOSPODARCZYCH.
      Kolejne afery z egipską firmą prowadzącą w Radomiu inwestycje podczas kiedy
      prezydenci wypoczywali , a właściwie grzali tyłki na egipskiej plaży za
      pieniądze firmy , która zainwestowała w Radomiu ale kredyt jej zabezpieczyło
      swoim majatkiem miasto. Takie były rządy Fałka i jemu podobnych obrzydliwych
      cyników i populistów. to tylko mały wycinek ich "sukcesów" , o pozostałyzh
      trzech wspaniałych w następnych odcinkach
      FAŁEK NIGDY NIE BYŁ W EGIPCIE A MIASTO NIGDY NIE PORĘCZAŁO ŻADNYCH KREDYTÓW A
      TYM BARDZIEJ ZA NIKOGO TERAZ NIC NIE SPŁACA.ZA TAKIE CELOWE POMÓWIENIA POWINNI
      ZAMYKAĆ TAKICH... JAK TY.PRZYPOMNIJ O SWOICH (CZERWONYCH) CO TAKIEGO WYPRAWIALI
      NAJPIERW PRZEZ 50 LAT A PÓŹNIEJ PRZEZ 4 LATA KADENCJI WŁODARCZYKA.Z RESZTĄ
      POŁOWA TYCH SAMYCH OSÓB RZĄDZI NADAL WESPÓŁ Z MARCINKOWSKIM. bARDZO LUBIĘ TAKĄ
      DYSKUSJĘ MERYTORYCZNĄ.NA DALSZY CIĄG CZEKAM Z WIELKĄ OCHOTA.
      POZDRAWIAM

• Gość: krysek Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 11:50
        Adwokat ty jesteś gówniany , który przekręca fakty znane w latach ubiegłych z
        doniesień prasowych.Ja nie mam innym wiadomości jak doniesienia prasowe.Jeśli
        facet mówisz że miasto nie poreczyło kredytu dla egipskiej firmy za czasow
        Fałka I Wlazły to weż gazety lokalne z okresu 1993-1996 i zabaczysz co wówczas
        pisano na ten temat. Faktem niezaprzeczalnym jest również że jeden z
        prezydentów ma prawomocny wyrok skazujący w procesie karnym za delikatnie
        mówiąc działanie na szkodę miasta , a jeden z członków Zarządu ówczesnego
        miasta niejaki p.W BYŁ RODZINNIE UMACZANY W SPÓŁCE PURYTJA, której sprzedano
        Radio Radom za niewielkie pieniądze.
        RZECZ NAJISTOTNIEJSZA , ŻE WÓWCZAS RZĄDZIŁ W MIEŚCIE ZARZĄD MIASTA W KTÓRYM
        TWÓJ ADWOKACIE KLIJENT FAŁEK BYŁ V-CE PREZYDENTEM I PREZYDENTEM. WIĘC DECYZJE
        PODEJMOWANE BYŁY KOLEGIALNIE A NIE JEDNOOSOBOWO JAK OBECNIE.OBECNIE TWÓJ
        KLIJENT FAŁEK KRYTYKUJE TYCH KTÓRZY NAPRAWIAJĄ TO CO ON SPIEPRZYŁ I TO JEST
        NIEETYCZNE.
        POZDRAWIAM
    • Gość: ADWOKAT Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 12:11
      Widzę, że za winy innych lubisz obardczać innych tylko dlatego że akurat
      tamtędy przechodzili. Wszystko elegancko Ci umotywowałem i - co najważniejsze -
      nie ubliżałem Ci. Ale widzę, że gdy tracisz argumenty ponoszą Cię nerwy. Prasa
      kiedyś o tych rzeczach pisała alre nigdzie tam nie ma że z tego tytułu miasto
      ma zapłacić jakieś odszkodowanie. Jeżeli piszesz o jakimś krewnym to pisz czyj
      to krewny bo zapewne nie Fałka. Pisz również - i nie bój sie tego - po nazwisku
      ktos został skazany prawomocnym wyrokiem. Twoje działania oparte są na
      powiedzeniu cygan zawinił kowala powiesili. I na zakończenie ostatnia uwaga.
      Pan Fałek ma ogromne zaufanie społeczne (może nie na tym forum gdzie nie
      dystkutuje się merytorycznie, a jeśli już, to - gdy brakuje argumentów - pluje
      sie na innych), które przekładało się na najlepszy wynik wyborczy wszystkich
      radnych i innych kandydatów startujących do Rady Miasta (a było ich blisko
      1000).Ale dla Ciebie pewnie też to było ukartowane. Tym razem niepozdrawiam.
      • Gość: krysek Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 13:51
        Ja nerwy mam w bardzo dobrym stanie i bynajmniej i populiści typu:Fałek ,
        Sońta , Lepper nie popsują mi dobrego nastroju.
        Natomiast Pan Fałek nie "przechodził" koło urzędu miejskiego w Radomiu tylko
        pełnił w nim jedna z najważniejszych funkcji przez wiele lat. Ty Adwokat
        stosujesz zasadę wszystko co złe to "oni" Ale w tych onych rządzacych był Twój
        klijent Rysio , który głosując w Zarządzie Miasta podejmował kolegialne decyzje
        w wyniku których miasto ponosiło określone straty , a pełniący funkcje
        prezydenta Kazio W zorobił wyrok. Ale tak naprawde na ten wyrok pracował
        również Twój klijent. W procesie karnym udowodnienie winy p. Fałkowi było
        niemożliwe z przyczyn określonych w KPK co znamy choćby z ostatniego wyroku w
        sprawie Rywina. Latwiej skazać określoną osobę niż grupę trzymającą władzę , a
        taką grupą był ówczesny Zarząd Miasta.
        • Gość: maria Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 14:20
          Nie wiem skąd p.adwokat ma takie dane że p.Fałek ma ogromne zaufanie społeczne.
          Z tego co wiem startował w różnych wyborach i np: nie wybrali go posłem jakby
          tak było że ma ogromne zaufanie społeczne bez problemu byłby posłem,senatorem
          ba nawet prezydentem . Ale ja jestem spokojna , bo takie wybory mu nie grożą.
          Dlaczego spokojna? bo ludzie mają już dosyć ciągłej paplaniny politycznej ,
          obrzucania się błotem a w tym specjalizują się Ci Panowie z tej całej
          wspólnoty.Pamiętam jak w telewizji p. Rejczak z plastrem na czole/ dlatego
          pamiętam/ chwalił generała i mówił że go popierają bez żadnych warunków
          wstępnych. Około m-ca póżnej jak głosowali absolutorium dla Prezydenta
          Marcinkowskiego Ci Panowie byli przeciw choć jeszcze dobrze nie usiadł za
          biurkiem a oni ponoć byli w tzw. koalicji. Co oni są warci jako poprostu ludzie
          co jest warte ich słowo.To gracze polityczni małego formatu i miejmy nadzieje
          że następna rozpętana przez nich "wojna na górze" będzie ostatnią. Ja osobiście
          mam dosc tych wszystkich politykierów. Czy w Radomiu muszą być ciągle te same
          twarze w Radzie Miejskiej. Jak oni nie mają wstydu.
    • Gość: Edzio Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 17:08
      Masz rację, robią wokół siebie szum, wyszukują dziury w całym i czepiaja się.
      Sami (Rejczak i Fałek) nie pamietają swoich błędów i "uczciwości" - jazdy po
      deptaku samochodami służbowymi, wyjazdy prywatne służbowymi samochodami (chyba
      zagraniczne), a potem głupawe tłumaczenia. Inne grubsze sprawy to już
      wymieniono wcześniej. Sońta - powtórzenie głosowania, bo był wtedy w Egipcie i
      inne. Można tak wymieniać, ale po co. Szkoda ...
    • Gość: ADWOKAT Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 17:30
      Pamięta co się chce pamiętać. Po pierwsze pan Fałek startował do Sejmu tylko
      raz.Nie dostał się z dwóch powodów:
      1) Zabrakło mu raptem 346 głosów i wyprzedził go "radomianin" Szeremietiew.
      2) Zdecydowanie przegrał w powiecie gdzie poprostu go nie znali. Tu należy
      dodać, że ze wszystkich wówczas startujących kandydatów uzyskał największe
      społeczne poparcie w samym mieście Radomiu!!!
      To są niezaprzeczalne fakty a obarczanie "mojego" klienta wszelkim złem jest co
      najmniej niesmaczne a napewno nieprawdziwe.
      • Gość: Dominik Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.internet.radom.pl 28.04.04, 18:23
        Nie no wszelkim złem Fałka nie obarczamy. Ale bezrobocie markety i kupa
        podejrzanych transakcji jak ta z Purytią to wszystko jego. I tyle...
    • Gość: ADWOKAT Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 18:55
      I następny. Za Fałka powstał jeden, powtarzam JEDEN market. Było to M1. Tylko
      on jako prezydent zmusił inwestora do wykoannai całej infrastruktury dojazdowej
      łącznie ze światłami, przejściami itp za sumę ok.1 miliona złotych!!! Tyle
      musiałoby wyłożyć miasto gdyby miało samo robić tą infrastrukturę. Przy
      inwestycjach prowadzonych już za kadencji Włodarczyka takich inwestycji nie
      było bo przecież nie można nazwać inwestycją MiniMala sadzawki w Sarym Ogrodzie
      za 30.000zł a robi się im oświetlenie i dokumentację i inwestycję drogową za
      850.000. To samo miało miejsce z Hipernovą itp.
      Także piszcie prawdę a napewno odniosę się do niej z pokorą.
      • Gość: maria Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 06:51
        Od czegoś trzeba zacząć......
        • Gość: Marcin Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.udn.pl 29.04.04, 17:27
          Ponieważ wypomina się tu wyrok jaki obciążył Wlazłę, chciałbym przypomnieć za
          co go skazano. Chodziło o rondo na skrzyżowaniu Narutowicza/Limanowskiego.
          Właściciele działki położonej na tym terenie stawiali żądania finansowe, na
          jakie budżet miasta (nasze przecież pieniądze!!) nie było stać. Wlazło
          zadecydował o wejściu na ten teren pomimo protestu właścicieli. Można mieć
          wątpliwości, czy takie rzeczy wolno robić ale było to działanie dla dobra
          miasta. Natomiast kłopoty kolejnego prezydenta (mam na myśli Włodarczyka) wiążą
          się z popieraniem - niezgodnie z prawem - firmy swojego kolegi partyjnego w
          przetargu.
          • Gość: zenek Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 07:14
            Zwolnienie od podatku Grabka/ znanego hosztaplera/ przez Wlazłę to był
            też "drobiazg" jak wiele innych i oczywiście Rysio Fałek o niczym nie
            wiedział , bo poprostu od 1990 roku Ci panowie pełniąc najważniejsze funkcje w
            mieście cały czas się uczyli jak rządzić. Teraz mają już zdobytą przez 14-lat
            wiedzę gdy rozpiepszali to miasto jak to wszystko naprawić,
            • Gość: Marcin Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.udn.pl 30.04.04, 18:15
              Nie "zwolnienie od podatku" tylko umorzenie odsetek poda warunkiem zapłacenia
              podatku. Zrobił to jako wojewoda. Jaką rolę Fałka tu widzisz to zupełnie nie
              rozumiem, bo on województwem nigdy nie rządził a Grabek firmę miał pod Grójcem.
              A poza tym uważam, że powinieneś upomnieć się u Szwedów o odbudowę radomskiego
              zamku królewskiego. To oni go przecież zniszczyli.
    • Gość: morgan Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 17:36
      Marcin ale z kim ty dyskutujesz? Z Czerwonym pospulstwem, którzy swoim wybaczą
      złodziejstwo dla własnych celów a innym nie wybaczą błędów robionych w
      działalności dla społeczeństwa.
      • Gość: ulka Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.udn.pl 29.04.04, 19:11
        Tak, nie ma co języka strzępić. Wytykanie błędów zarządu miasta przez radnych
        powoduje,że karze ich się odwołaniami z komisji a nawet koniecznie chce się ich
        skazać i zamknąć w więzieniu. Nietykalni chcą nam zrobić Białoruś.
        • Gość: V-1 ADWOKAT ,Dobrze piszesz IP: *.udn.pl 29.04.04, 23:10
          ADWOKAT, jesteś gość przez duże G.
    • Gość: morgan Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 10:08
      A ty lubisz ten smak?
      • muzyk2 Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada 30.04.04, 10:41
        Tak, najlepszy sposób na WS to rzucić gównem, może się coś do nich przyklei.
        • Gość: oj Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.udn.pl 30.04.04, 10:46
          oni się sami oblepili, nie musiał tego robić pajac GAJEWSKI
    • Gość: morgan Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:29
      A co? Gajewski miał wtedy zatwardzenie? Dziwi mnie ta miernota. Tyle lat był w
      zarządach prawicowych a teraz podciera du..ę czerwonym.
      • Gość: kazio Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.udn.pl 09.05.04, 18:49
        Jak widzę tych czterech buców z WS w "Dami" na konferencji prasowej na której mają receptę na wszystko to nie wiem jak ci panowie mogli zostać radnymi.Pamiętam ich rządy co prawda komuchy z SLD nie byli lepsi ale dla mnie oni wszyscy są siebie warci
        • Gość: mario Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 07:22
          Ja mam podobne odczucie
    • Gość: mariusz Re: Wspólnota Samorządowa to błazenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 11:54
      Tylko kolejny raz okazuje się że mieli rację. Fałek jak wskazał na TAŃSZE
      ROZWIĄZANIE BUDOWY ciepłowni to Wożniak i inni z Radomian Razem nazwali to
      dyrdymałami. teraz - jak widać po wypowiedzi pana Mity - wracają do tematu
      przedstawiajać jednak go jako swój.
      • Gość: >>>>>>>>>>>. Re: Wspólnota Samorządowa to wyrzut sumienia władz IP: *.udn.pl 10.05.04, 14:57
        ... dlatego ich nienawidzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka