Dodaj do ulubionych

skręt w lewo z ul.Maratońskiej.....

12.06.11, 19:35
Ciekawie jest przy skręcie w lewo z ul.Maratońskiej jadąc od ul.Kieleckiej w ul. Limanowskiego( Rondo na Maratońskiej) strzałka dosłownie pali 4 sek .Dziś tam stałem ok.20 min.Mogą skręcić tylko 2 samochody.Kilkakrotnie pisano już o tym ale do nikogo nie dociera.Niech ktoś z Wydz.Komunikacji spróbuje tam przejechać to zrozumie nas kierowców.W ogóle to całe rondo jest spiep...e o czym tez już pisano .Nie wiem może ja jestem tylko pechowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ginter Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.11, 20:16
      Czego się spodziewałeś? Rondo Kotlarza, Słowackiego to ofiary geniuszy z MZDiK
      • Gość: Adek Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.11, 20:24
        Zaraz, to tam jest rondo?
        • Gość: leff Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.11, 20:54
          Rondo czy nie rondo ,coś w rodzaju ronda .Co łapiesz za słówka jedź ćwoku i zobacz i dopiero pisz .Czepiasz się jak rzep psiego ogona .
          • Gość: Adek Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.11, 21:59
            Po pierwsze ćwokiem nazywaj siebie palancie! A po drugie nie czepiam się niczego tylko grzecznie zapytałem czy tam jest rondo. Wiec zanim coś napiszesz to pomyśl a nie się czepiasz!
            • iryda11 Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... 13.06.11, 11:44
              Gość portalu: Adek napisał(a):

> Po pierwsze ćwokiem nazywaj siebie palancie! A po drugie nie czepiam się niczeg
              > o tylko grzecznie zapytałem czy tam jest rondo. Wiec zanim coś napiszesz to pom
              > yśl a nie się czepiasz!
              • b-ania Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... 13.06.11, 13:26
                Wg mnie najgorzej sa ustawione światła na:
                1. Chrobego (od Żółkiewskiego do 11 listopada) brak synchronizacji i tzw. zielonej linii
                2. na całej długości 25 czerwca, brak synchronizacji i tzw. zielonej linii
                3. skręt w lewo w ul Główną z Okulickiego
                4. Zjeżdzając z rond ks. Kotlarza w ul. Limanowskiego brak synchronizacji
                5. skręt w lewo z Żółkiewskiego w Mieszka (za krótko pali się zielona strzałka!!!)
    • iryda11 Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... 13.06.11, 10:06
      Dzisiaj ok g.10 znów stałem w długiej kolejce a światło jak mrugało tak mruga i puszcza po dwa auta .
      • b-ania Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... 13.06.11, 10:20
        Raz w życiu udało mi się coś załatwić w MZDiK a minowicie zadzoniłam do Sekretariatu MZDiK : tel. 48 365-46-52, i w rozmowie poprosiłam odpowiedniego pana od organizacji (chyba pan Drabik) aby strzałka w lewo z 11 listopada w Chrobrego paliła się 2 sekundy dłużej. Obiecał, za 2 dni było porawione. Spóbuj, możei tobie się uda.
        • iryda11 Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... 13.06.11, 11:40
          Dzięki panie "b-ania" z telefon ,dzwoniłem tam opisując to co się tam dzieje .Pan bardzo mile odpowiedział mi że sprawę tą załatwi.Nadmieniłem mu też że o tym piszą na naszym forum.Ciekawe czy ta sprawa będzie załatwiona .Nadmieniam że podobna sytuacja jest na skrzyżowaniu ze skrętem w lewo z ul.Chrobrego w Żółkiewskiego. Piesi natomiast muszą szybko drałować na przejściach aby zdążyć przejść na światłach bo "czerwone "wskakuje w połowie drogi.Ale mamy bolszą technikę w XXI wieku ,nie ma co .
          • Gość: szofer Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.11, 17:51
            W ogóle w całym Radomiu prawie wszystkie ronda i skrzyżowania są poj....e
            • Gość: kier35 Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.11, 20:28
              No to jedziem dalej ..........
              • iryda11 Re: skręt w lewo 14.06.11, 08:11
                Dochodzę do wniosku ze te skręty raz w lewo w prawo są podobne do naszej polityki jaka prowadzą nasze władze państwowe a zwłaszcza lokalne
                • Gość: szofer Re: skręt w lewo IP: *.radom.vectranet.pl 14.06.11, 09:08
                  a no pajechali i skręcili .....
                • b-ania Re: skręt w lewo 14.06.11, 09:23
                  To już inny temat, ale napisz kiedy poprawią ten skręt w lewo, OK?
    • Gość: mirluk Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... IP: *.medcom.com.pl 14.06.11, 14:14
      Ja z kolei często widzę taką sytuację. Do skrętu w lewo ustawia się długa kolejka, która kończy się nie na wydzielonym pasie lewoskrętu tylko na lewym pasie ulicy, prawy pas też zajęty, część będzie skręcać w Limanowskiego, część pojedzie prosto ale pewnie będzie skręcać w Łukasika, efekt to spory zator z PUSTYM środkowym pasem.
      • Gość: szofer3 Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.11, 13:16
        Jak było tak jest .
        • Gość: szofer2 Re: skręt w lewo z ul.Maratońskiej..... IP: 62.233.215.* 02.09.11, 15:44
          nic nie zrobili ,mają wsio w du..ie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka