Dodaj do ulubionych

Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu?

15.06.11, 20:19
Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? No coś nowego....
Dami tv news.
Obserwuj wątek
    • Gość: rozczarowany Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 15.06.11, 20:47
      W wyborach PIS rozliczymy
    • iryda11 Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? 15.06.11, 20:55
      Lotnisko to było od 1927 r ,jest i będzie a tobie o co chodzi?
      • Gość: ginter Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 15.06.11, 22:55
        Jest lotnisko i prosperuje. W spolce ziomale Kosztownego dostaja po 30000 i gitara
      • Gość: wendetta Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 23:53
        Podaj rozkład lotów na drugi czwartek sierpnia.
        • iryda11 Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? 16.06.11, 10:18
          Zaraz ktoś zawarczy i zaszczeka że to wina naszego prezydenta Radomia bo jest z PiS-u.
          • Gość: red.35 Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 16.06.11, 10:20
            Dawajcie wsciekle kundle do ujadania i warczenia na wszystko w okol.
            • Gość: Ile dają za poparc Dzięki PiS-owi będzie lotnisko "struzikowe" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 10:25
              Ciapy z PISU mogą CI UKOCHANY radomski WYBORCO zalatwić TUNEL DO NIKĄD .
              • Gość: Pragmatyk Re: Dzięki PiS-owi będzie lotnisko "struzikowe" IP: *.radom.vectranet.pl 16.06.11, 11:59
                Za to dzięki PO jest wszystko, najwyższa od 10 lat inflacja, najwyższe od 2008 r. bezrobocie, najwyższe w Europie ceny za przejazd nielicznymi autostradami i tak można jeszcze powyliczać, same "naj". Boże dzięki Ci, że w Radomiu rządzi PiS.
                • cedilla Re: Dzięki PiS-owi będzie lotnisko "struzikowe" 16.06.11, 20:17
                  Gość portalu: Pragmatyk napisał(a):

> Za to dzięki PO jest wszystko, najwyższa od 10 lat inflacja, najwyższe od 2008
                  > r. bezrobocie, najwyższe w Europie ceny za przejazd nielicznymi autostradami i
                  > tak można jeszcze powyliczać, same "naj". Boże dzięki Ci, że w Radomiu rządzi P
                  > iS.

nie mieszaj chłopie Boga do polityki (chyba że jesteś z rodziny radyja maryja;)
          • Gość: dobra kontynuacja Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.146.196.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.06.11, 23:30
            Oczywiście, że wina prezydenta Radomia Andrzeja Kosztowniak. Kto powoływał redę nadzorczą, która nic nie nadzoruje tylko bierze pieniądze. Skiba jako przewodniczący rady to jakiś żart. Kto powoływał obecny, nieudolny zarząd z duetem niekompetentnych kolesiów, który nie zarządza spółką tylko nią administruje bo na nic więcej ich nie stać. Oczywiście, że wina Kosztowniaka i to ewidentna, ale nie dlatego, że Kosztowniak jest z PiS-u, ale dlatego, że jest beznadziejnym prezydentem, który potrafi jedynie stroić niewinne minki na plakatach wyborczych i wygłaszać cukierkowe, okrągłe formułki zamiast mówić konkretnie i do rzeczy. Kosztowniak, zawsze podkreśla, że jest samorządowcem a nie politykiem, więc niech „lanie wody” zostawi politykom, a jako samorządowiec niech zacznie mówić prawdę o lotnisku i przyzna w końcu, że lotniska w Radomiu nie będzie bo o tym i tak już wszyscy wiedzą.
    • Gość: senior 76 Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 16.06.11, 21:17
      Bardzo dobrze że nie będzie ,będzie chociaż spokój nad oś.Ustronie od tych piekielnych latających kolosów co miały tu być .Chwała ci PiS-ie chociaż nie byłem nigdy twoim zwolennikiem.
      • Gość: kosmita pyta Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło Jedli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 09:05
        W PIASTOWIE POWSTANIE NOWOCZESNE LOTNISKO PASAŻERSKIE IM.Gombrowicza???
        • Gość: nieuk Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.11, 15:36
          Kto to ten Gombrowicz bo ja o nim nie słyszałem w czasie mojej edukacji.
          • Gość: mentor Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.11, 18:36
            Poprzednik napisal jak dobrze , ze w Radomiu rzadzi PIS, to ja sie pytam - czlowieku ! jezeli tak dobrze rzada , to dlaczego w calej Polsce , we wszystkich duzych i srednich miastach rzadzi Platforma obywatelska , dlaczego ludzie wybieraja Platforme , ano dlatego , ze jest to partia nowoczesna, gospodarna i postepowa i tam gdzie ONI rzadą ludzie maja prace , rozwija sie nowoczesna infrastuktura drogowa , pozyskuje sie inwestorow , zdobywa szybko i sprawnie srodki unijne na rozwoj tych regionow.
            Natomiast w Radomiu jedynym duzym miescie w Polsce , gdzie rzadzi PIS , jest wszystko na odwrot, - brak miejsc pracy , najwieksze bezrobocie wsrod miast w Polsce, najnizsza pozyskiwalnosc funduszy z Unii europejskiej, brak rozwoju nowoczesnej infrastuktury drogowej : - obwodnice , wiadukty , bezkolizyjne węzły drogowe, a dobre rozwiazania drogowe to podstawa do rozwoju kazdego miasta - regionu , - PIS w Radomiu tego wszystkiego nie rozumie - robi wszystko na opak i dlatego Radom stal sie enklawa - bezradnosci , bylejakosci i obciachu na cała Polske , wielbicielom PIS-u jest tu dobrze ,ale czy to jest normalne ? , co o tym sadza Radomianie ?
            • Gość: Jasio Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.11, 19:09
              To kwestia czasu kiedy dzisiejsi zwolennicy PO się od niej odwrócą i będa jeszcze jej większymi przeciwnikami niż ci dzisiejszy. Tak uczy historia. Na razie ambicjonalnie stoja po jej stronie. Jeszcze wytrzymują. A potem jak to nie pie...ie...
          • Gość: nuczycielka tańca Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 10:03
            Matołku nie wiesz ,że Gombrowicz zdaje sie Witek zakochał sę w Ferdydurce i uwielbiał jeśc karasie w smietanie??/
            • Gość: Anna_PIS Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.algo.radman.pl 18.06.11, 13:59
              To kolejny, brutalny atak na PIS.
              • Gość: fof Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 22:39
                popieram!
                • Gość: spieprzajta dziady K...a dokąd to miasto idzie ??????????????do dna!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 09:34
                  Pokłon dla pana radnego i jego brata też radnego wojewodzkiego od kolegi spod znaku "sklerozy spermozy" i" chlopaczków bezradnych ( wprawdzie w majteczkach podsranych)ale juz podłysiawych.
                  • iryda11 Re: chwała jego działalności .... 19.06.11, 13:42
                    Chwała PiS-owi (chociaż nie jestem jego zwolennikiem) że nie będzie lotniska cywilnego na Sadkowie
                    • Gość: KG Re: chwała jego działalności .... IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 14:45
                      Możesz rozwinąć swoją myśl? Bo lotnisko to praktycznie same plusy?
            • Gość: moher Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 17:05
              Czego wyzywasz innych od matołków jak ty sam jesteś matołem .
              • Gość: Logik Do mentora IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 18:22
                Jeżeli przyjąć, co podkreślają niektórzy, że PiS rządzi w Polsce tylko w Radomiu i jeżeli pójdziemy tropem mentora to oprócz Radomia cała Polska to Eden, kraina dobrobytu mlekiem i miodem płynąca., tylko w takim razie gdzie ja żyję, bo chyba nie w Polsce?
                • Gość: hera Re: Do mentora IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 19:25
                  Żyjesz w POlsce. I na dodatek w mieście który wyglada o niebo lepiej niż wększość rządzonych przez ignorantów i wykształciuchów
                  • Gość: :))) Lotnisko Radom nie jest potrzebne IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 22:23
                    Radom to powiat a czy każdy powiat musi mieć lotnisko ??? Najważniejsze są ścieżki rowerowe i starczy
                    • Gość: możemy to zrobić Re: A dzięki nam może nie być PiS-u. IP: *.205.58.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.11, 21:57
                      „Dzięki PiSowi nie będzie lotniska w Radomiu”. A dzięki nam może nie być PiS-u … przy władzy w Radomiu. Kto jest za.
                      • Gość: Lidka Re: A dzięki nam może nie być PiS-u. IP: *.dsl.bell.ca 28.06.11, 05:02
                        Po co w Radomiu lotnisko, skoro na Okęcie jest tylko 90 km? Ja bym raczej zaczęła remontować chodniki bo nie mogę chodzić w butach na wysokim obcasie. Mój brat narzeka, że nie ma obwodnicy, ale ja na tym się nie znam. No i ogólnie to pozdrawiam przystojnych panów!
                        • Gość: Baron le seur Re: A dzięki nam może nie być PiS-u. IP: *.143.64.86.rev.sfr.net 28.06.11, 11:57
                          Ludzie dali sie nabierać tyle lat na "mydlenie oczu" nt lotniska pasażerskiego. Przeciez to było jasne, że ono nie powstanie. A nad Ustroniem i tak będzie hałas z pędzących Orlików o wiele większy niż ten z samolotów pasażerskich!
                          • Gość: Lidka Re: A dzięki nam może nie być PiS-u. IP: *.dsl.bell.ca 28.06.11, 17:24
                            Mój szwagier kiedyś mówił, że paru kolegów królika ma niezłe pensje za sianie tej propagandy o lotnisku w Radomiu. Jakie samoloty miałyby tam przylatywać? Może z Chicago albo Pekinu?

• Gość: lucek Re: A dzięki nam może nie być PiS-u. IP: *.radom.vectranet.pl 28.06.11, 17:27
                        nikt:)
                        • Gość: Siwy mordo ty moja Re: Czego nie powie Kosztowniak. IP: *.147.224.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.11, 13:00
                          Jeżeli nie będzie lotniska, to po co ta cała spółka, a w niej ten śmieszny, nieudolny zarząd. Po zakończeniu pokazów lotniczych w sierpniu należy szybciutko zwijać ten nieszczęsny i bardzo kosztowny eksperyment jakim jest piękna bajeczka o cywilnym lotnisku w Radomiu. Ja już jestem dorosły i w bajki nie wierzę. Tylko, że Kosztowniak tego nie powie bo mu Suski zabroni, wszak w październiku są wybory do sejmu i trzeba się załapać. No i Siwy; upst … przepraszam, Szanowny Pan Prezes Siwak by się na Andrzejka obraził, przecież to dobrzy koledzy.
      • Gość: TIR dobrze ze nie ma obwodnicy, lotniska, pracy... IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.11, 16:33
        Nie lubisz kolosow? To jak wytlumaczyc zamilowanie do ciezarowek ktore suna ulicami naszego miasta zamiast je omijac?
    • Gość: Robotnik Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.11, 01:32
      Największy przegrany !!!..
      niejaki jarosław.K wielokrotnie przegrywał wybory, procesy..
      co jeszcze musi się stać aby ten mały człowiek zrozumiał...
      no tak.. ale do tego trzeba rozumu !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka