el.do.ra.do.m 15.06.11, 20:19 Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? No coś nowego.... Dami tv news. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozczarowany Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 15.06.11, 20:47 W wyborach PIS rozliczymy Odpowiedz Link Zgłoś
iryda11 Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? 15.06.11, 20:55 Lotnisko to było od 1927 r ,jest i będzie a tobie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginter Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 15.06.11, 22:55 Jest lotnisko i prosperuje. W spolce ziomale Kosztownego dostaja po 30000 i gitara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wendetta Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 23:53 Podaj rozkład lotów na drugi czwartek sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
iryda11 Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? 16.06.11, 10:18 Zaraz ktoś zawarczy i zaszczeka że to wina naszego prezydenta Radomia bo jest z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red.35 Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 16.06.11, 10:20 Dawajcie wsciekle kundle do ujadania i warczenia na wszystko w okol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ile dają za poparc Dzięki PiS-owi będzie lotnisko "struzikowe" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 10:25 Ciapy z PISU mogą CI UKOCHANY radomski WYBORCO zalatwić TUNEL DO NIKĄD . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pragmatyk Re: Dzięki PiS-owi będzie lotnisko "struzikowe" IP: *.radom.vectranet.pl 16.06.11, 11:59 Za to dzięki PO jest wszystko, najwyższa od 10 lat inflacja, najwyższe od 2008 r. bezrobocie, najwyższe w Europie ceny za przejazd nielicznymi autostradami i tak można jeszcze powyliczać, same "naj". Boże dzięki Ci, że w Radomiu rządzi PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
cedilla Re: Dzięki PiS-owi będzie lotnisko "struzikowe" 16.06.11, 20:17 Gość portalu: Pragmatyk napisał(a): > Za to dzięki PO jest wszystko, najwyższa od 10 lat inflacja, najwyższe od 2008 > r. bezrobocie, najwyższe w Europie ceny za przejazd nielicznymi autostradami i > tak można jeszcze powyliczać, same "naj". Boże dzięki Ci, że w Radomiu rządzi P > iS. nie mieszaj chłopie Boga do polityki (chyba że jesteś z rodziny radyja maryja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra kontynuacja Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.146.196.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.06.11, 23:30 Oczywiście, że wina prezydenta Radomia Andrzeja Kosztowniak. Kto powoływał redę nadzorczą, która nic nie nadzoruje tylko bierze pieniądze. Skiba jako przewodniczący rady to jakiś żart. Kto powoływał obecny, nieudolny zarząd z duetem niekompetentnych kolesiów, który nie zarządza spółką tylko nią administruje bo na nic więcej ich nie stać. Oczywiście, że wina Kosztowniaka i to ewidentna, ale nie dlatego, że Kosztowniak jest z PiS-u, ale dlatego, że jest beznadziejnym prezydentem, który potrafi jedynie stroić niewinne minki na plakatach wyborczych i wygłaszać cukierkowe, okrągłe formułki zamiast mówić konkretnie i do rzeczy. Kosztowniak, zawsze podkreśla, że jest samorządowcem a nie politykiem, więc niech „lanie wody” zostawi politykom, a jako samorządowiec niech zacznie mówić prawdę o lotnisku i przyzna w końcu, że lotniska w Radomiu nie będzie bo o tym i tak już wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior 76 Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 16.06.11, 21:17 Bardzo dobrze że nie będzie ,będzie chociaż spokój nad oś.Ustronie od tych piekielnych latających kolosów co miały tu być .Chwała ci PiS-ie chociaż nie byłem nigdy twoim zwolennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmita pyta Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło Jedli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 09:05 W PIASTOWIE POWSTANIE NOWOCZESNE LOTNISKO PASAŻERSKIE IM.Gombrowicza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuk Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.11, 15:36 Kto to ten Gombrowicz bo ja o nim nie słyszałem w czasie mojej edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.11, 18:36 Poprzednik napisal jak dobrze , ze w Radomiu rzadzi PIS, to ja sie pytam - czlowieku ! jezeli tak dobrze rzada , to dlaczego w calej Polsce , we wszystkich duzych i srednich miastach rzadzi Platforma obywatelska , dlaczego ludzie wybieraja Platforme , ano dlatego , ze jest to partia nowoczesna, gospodarna i postepowa i tam gdzie ONI rzadą ludzie maja prace , rozwija sie nowoczesna infrastuktura drogowa , pozyskuje sie inwestorow , zdobywa szybko i sprawnie srodki unijne na rozwoj tych regionow. Natomiast w Radomiu jedynym duzym miescie w Polsce , gdzie rzadzi PIS , jest wszystko na odwrot, - brak miejsc pracy , najwieksze bezrobocie wsrod miast w Polsce, najnizsza pozyskiwalnosc funduszy z Unii europejskiej, brak rozwoju nowoczesnej infrastuktury drogowej : - obwodnice , wiadukty , bezkolizyjne węzły drogowe, a dobre rozwiazania drogowe to podstawa do rozwoju kazdego miasta - regionu , - PIS w Radomiu tego wszystkiego nie rozumie - robi wszystko na opak i dlatego Radom stal sie enklawa - bezradnosci , bylejakosci i obciachu na cała Polske , wielbicielom PIS-u jest tu dobrze ,ale czy to jest normalne ? , co o tym sadza Radomianie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.11, 19:09 To kwestia czasu kiedy dzisiejsi zwolennicy PO się od niej odwrócą i będa jeszcze jej większymi przeciwnikami niż ci dzisiejszy. Tak uczy historia. Na razie ambicjonalnie stoja po jej stronie. Jeszcze wytrzymują. A potem jak to nie pie...ie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuczycielka tańca Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 10:03 Matołku nie wiesz ,że Gombrowicz zdaje sie Witek zakochał sę w Ferdydurce i uwielbiał jeśc karasie w smietanie??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_PIS Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.algo.radman.pl 18.06.11, 13:59 To kolejny, brutalny atak na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fof Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 22:39 popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzajta dziady K...a dokąd to miasto idzie ??????????????do dna!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 09:34 Pokłon dla pana radnego i jego brata też radnego wojewodzkiego od kolegi spod znaku "sklerozy spermozy" i" chlopaczków bezradnych ( wprawdzie w majteczkach podsranych)ale juz podłysiawych. Odpowiedz Link Zgłoś
iryda11 Re: chwała jego działalności .... 19.06.11, 13:42 Chwała PiS-owi (chociaż nie jestem jego zwolennikiem) że nie będzie lotniska cywilnego na Sadkowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KG Re: chwała jego działalności .... IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 14:45 Możesz rozwinąć swoją myśl? Bo lotnisko to praktycznie same plusy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher Re: Dzięki komu będzie lotnisko w Piastowie koło IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 17:05 Czego wyzywasz innych od matołków jak ty sam jesteś matołem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Do mentora IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 18:22 Jeżeli przyjąć, co podkreślają niektórzy, że PiS rządzi w Polsce tylko w Radomiu i jeżeli pójdziemy tropem mentora to oprócz Radomia cała Polska to Eden, kraina dobrobytu mlekiem i miodem płynąca., tylko w takim razie gdzie ja żyję, bo chyba nie w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: Do mentora IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 19:25 Żyjesz w POlsce. I na dodatek w mieście który wyglada o niebo lepiej niż wększość rządzonych przez ignorantów i wykształciuchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Lotnisko Radom nie jest potrzebne IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 22:23 Radom to powiat a czy każdy powiat musi mieć lotnisko ??? Najważniejsze są ścieżki rowerowe i starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: możemy to zrobić Re: A dzięki nam może nie być PiS-u. IP: *.205.58.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.11, 21:57 „Dzięki PiSowi nie będzie lotniska w Radomiu”. A dzięki nam może nie być PiS-u … przy władzy w Radomiu. Kto jest za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: A dzięki nam może nie być PiS-u. IP: *.dsl.bell.ca 28.06.11, 05:02 Po co w Radomiu lotnisko, skoro na Okęcie jest tylko 90 km? Ja bym raczej zaczęła remontować chodniki bo nie mogę chodzić w butach na wysokim obcasie. Mój brat narzeka, że nie ma obwodnicy, ale ja na tym się nie znam. No i ogólnie to pozdrawiam przystojnych panów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baron le seur Re: A dzięki nam może nie być PiS-u. IP: *.143.64.86.rev.sfr.net 28.06.11, 11:57 Ludzie dali sie nabierać tyle lat na "mydlenie oczu" nt lotniska pasażerskiego. Przeciez to było jasne, że ono nie powstanie. A nad Ustroniem i tak będzie hałas z pędzących Orlików o wiele większy niż ten z samolotów pasażerskich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: A dzięki nam może nie być PiS-u. IP: *.dsl.bell.ca 28.06.11, 17:24 Mój szwagier kiedyś mówił, że paru kolegów królika ma niezłe pensje za sianie tej propagandy o lotnisku w Radomiu. Jakie samoloty miałyby tam przylatywać? Może z Chicago albo Pekinu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: A dzięki nam może nie być PiS-u. IP: *.radom.vectranet.pl 28.06.11, 17:27 nikt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy mordo ty moja Re: Czego nie powie Kosztowniak. IP: *.147.224.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.11, 13:00 Jeżeli nie będzie lotniska, to po co ta cała spółka, a w niej ten śmieszny, nieudolny zarząd. Po zakończeniu pokazów lotniczych w sierpniu należy szybciutko zwijać ten nieszczęsny i bardzo kosztowny eksperyment jakim jest piękna bajeczka o cywilnym lotnisku w Radomiu. Ja już jestem dorosły i w bajki nie wierzę. Tylko, że Kosztowniak tego nie powie bo mu Suski zabroni, wszak w październiku są wybory do sejmu i trzeba się załapać. No i Siwy; upst … przepraszam, Szanowny Pan Prezes Siwak by się na Andrzejka obraził, przecież to dobrzy koledzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIR dobrze ze nie ma obwodnicy, lotniska, pracy... IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.11, 16:33 Nie lubisz kolosow? To jak wytlumaczyc zamilowanie do ciezarowek ktore suna ulicami naszego miasta zamiast je omijac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Re: Dzięki PiS-owi nie będzie lotniska w Radomiu? IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.11, 01:32 Największy przegrany !!!.. niejaki jarosław.K wielokrotnie przegrywał wybory, procesy.. co jeszcze musi się stać aby ten mały człowiek zrozumiał... no tak.. ale do tego trzeba rozumu !! Odpowiedz Link Zgłoś