Dodaj do ulubionych

Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi

11.07.11, 21:38
Kto już odbiera Naziemną Telewizję cyfrową z nadajnika z Przysuchy? Ja podłączyłem dziś dekoder RWT z Leclerca i działa mi w centrum. Antene mam skierowaną na przysuchę.
Obserwuj wątek
    • j.an Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi 11.07.11, 21:42
      smolama napisał:

> Kto już odbiera Naziemną Telewizję cyfrową z nadajnika z Przysuchy? Ja podłączy
      > łem dziś dekoder RWT z Leclerca i działa mi w centrum. Antene mam skierowaną na
      > przysuchę.
      > jakie programy szanowny Pan odbiera?
      • smolama Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomiu 11.07.11, 21:48
        Cały MUX 2: TVN, Polsat, TV4, PULS, TV6, TVN7 Polsat Sport News
        • Gość: lewek Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 11.07.11, 22:21
          Telewizja Cyfrowa DVB-T <<< Mozna linka co to to za technologia, i telewizja, i jak ją odbierac? dekoder, jaka antena? Co jest potrzebne? Ja tez chce pomimo ze mam kablowke
          • smolama Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomiu 12.07.11, 11:07
            dvb-t jest to telewizja cyfrowa nadawana z nadajników naziemnych i będzei zastępować telewizję analogową darmową. Polecam formu Emitela www.emitel.pl/telewizja/naziemna-telewizja-cyfrowa-dvb-t jeżeli chodzi o dekoder to ja mam z E.Leclerca radomskiej firmy RWT, model DTV-451T i zwykłą antene siatkową skierowaną na przysuchę
    • Gość: mariusz Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi IP: *.is.net.pl 12.07.11, 15:44
      dużo informacji o naziemnej telewizji cyfrowej można znaleźć na www.ntvc.pl
    • Gość: TIVI Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi IP: *.radom.vectranet.pl 12.07.11, 18:26
      "Cały MUX 2: TVN, Polsat, TV4, PULS, TV6, TVN7 Polsat Sport News".

Jak zapodają nowocześni po oglądaniu temu podobnych programów
      Kopernik zapewne stanie się kobietą.
      • Gość: gelerth Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi IP: *.algo.radman.pl 12.07.11, 18:53
        Gość portalu: TIVI napisał(a):
        > Jak zapodają nowocześni po oglądaniu temu podobnych programów
        > Kopernik zapewne stanie się kobietą.

A kto się kretynem urodził temu już nic nie pomoże... Nie interesuje cię to się nie wypowiadaj.
        Jak na razie ruszył pierwszy multiplex akurat z tymi kanałami. Docelowo ma być kilka w tym pakiety tematyczne. Być może z czasem DVB-T zacznie być w pewnym stopniu alternatywą dla Vectry i jej coraz wyższych cen.
        • Gość: TIVI Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi IP: *.radom.vectranet.pl 12.07.11, 22:10
          Zgodnie z zapowiedzią; - już działa.
        • smolama Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi 12.07.11, 22:19
          To będzie zdecydowanie konkurencja dla kablówek. Wole zapłacić raz za dekoder i oglądac niz co miesiąc bulić kasę komuś w kieszeń za to samo.
          • Gość: smolamaniesmolama Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi IP: *.radom.vectranet.pl 13.07.11, 00:25
            smolama, czy czasem nie jesteś dostawcą w E.Leclerc tych dekoderów? Tak tylko pytam, bo wracasz do tego przy każdej sposobności.
            • smolama Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi 13.07.11, 10:59
              A czy jak robie zakupy spożywcze w hipermarkecie i za każdym razem będę mówił ze w tym samym to jestem dostawcą tych produktów? Bez sensu człowieku
              • Gość: Konsument Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi IP: *.gn.gov.ie 13.07.11, 12:58
                Nie, nie bedziesz dostawca ale sprzedawca :)
    • abacab1 Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi 13.07.11, 10:43
      Chodzi super. Tym razem na dekoderze C+ Pace. Strojenie bez problemów i wymiany anteny (antena, zwrotnica do analogowej TV). Co ciekawe jeszcze niedawno Polsat testował nadawanie HD w MUX2. Szkoda.

www.digi-tv.pl/63554-polsat-hd-w-mux2-dvb-t.html

Czy przy DVB-T znowu będzie konieczny cyrk z kilkoma antenami w Radomiu (jedna na Wacyn lub Raszyn MUX3, druga na Kozłowiec MUX2, może nawet trzecia dla MUX1 jeśli będzie z jeszcze innej lokalizacji np. Dęblin lub Św. Krzyż). Plany dla MUX3 z Wacyna (TVP1, TVP2, TVP INFO (wersja regionalna), TVP Kultura, TVP Historia - 626,00 K 40 MUX-3 RON Radom *Wacyn* RAD MAZ 3,000 V ND ) .

Niby duże miasto w centrum kraju, a pod względem odbioru RTV i ilości anten na dachach jak prowincja.
      • Gość: digital Re: Naziemna Telewizja Cyfrowa DVB-T w Radomi IP: *.radom.vectranet.pl 13.07.11, 12:37
        to sobie kup dookólną :-) i po problemie
    • Gość: widmo82 Jakie programy odbieracie i gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 09:04
      • Gość: :) Re: Jakie programy odbieracie i gdzie? IP: *.kobize.pl 30.09.11, 14:12
        te co są na mux 2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka