Dodaj do ulubionych

Buzek w Radomiu

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 12:24
Jeśli macie jakieś pretensje do poprzedniego premiera(chociażby za dziurę)
przyjdźcie na spotkanie z tym zacnym profesorem. Swoja drogą to straszna
bezczelność tego ło-Buzka, ja na jego miejscu bym się bał a conajmniej wstydził.
Obserwuj wątek
    • Gość: Henry Re: Buzek w Radomiu IP: *.4it.net.pl 03.03.02, 12:52
      Heh.. wlasnie sie zastanawiam czy nie pojsc i nie zadac kilka fundamentalnych
      pytan typu: Jak ci gosciu nie wstyd sie pokazywac?
      Przez 4 lata stal na czele rzadu niekompetentnych, zachlannych wieprzy, ktorych
      nie przychamowal bo byl tylko marionetka Maryjana, a teraz przyjezdza nas
      nauczac?? Czego? Jak stac sie popychadlem i zalosnym bezbarwnym czlowieczkiem
      na szczycie fali korupcji i zepsucia? Grrrrr........
      I pewnie zgranie co najmiej 10K zeta za wykladzik i pojedzie zadowolony dalej...
      Co to za kraj... połowa jego ministrów powinna siedziec za kartkami, a on sam
      głowy z domu ze wstydu nie wychylac!
      • Gość: wkurzony Re: Buzek w Radomiu IP: 217.17.41.* 03.03.02, 14:30
        Pan prof.Buzek będąc jeszcze szefem rządu przekonywał nas z ekranu telewizora
        że miasta które stracą status wojewódzki będą rozwijać się równie dobrze jak te
        na prawach stolicy województw.Wygłaszając takie opinie pan Buzek obraził mnie
        szczególnie ponieważ potraktował telewidzów jak imbecyli.Wszak już dziecko w
        piaskownicy wie że jak coś traci to nie zyskuje.I własnie tego nie mogę mu
        darować.Poza tym nie mogę mu wybaczyć że miasto bez mała 250 tys. sprowadził do
        roli powiatowej dziury.Czy jest to moralne że teraz przyjeżdza to tego
        Radomia ? Ale mam nadzieję że to moje kochane miasto jeszcze kiedyś się
        podniesie bez względu na takich jak "Szanowny Pan Profesor Buzek" i Jemu
        podobni.
      • max1234 Re: Buzek w Radomiu 05.03.02, 10:22
        Gość portalu: Henry napisał(a):

> Heh.. wlasnie sie zastanawiam czy nie pojsc i nie zadac kilka fundamentalnych
        > pytan typu: Jak ci gosciu nie wstyd sie pokazywac?
        > Przez 4 lata stal na czele rzadu niekompetentnych, zachlannych wieprzy, ktorych
        >
        > nie przychamowal bo byl tylko marionetka Maryjana, a teraz przyjezdza nas
        > nauczac?? Czego? Jak stac sie popychadlem i zalosnym bezbarwnym czlowieczkiem
        > na szczycie fali korupcji i zepsucia? Grrrrr........
        > I pewnie zgranie co najmiej 10K zeta za wykladzik i pojedzie zadowolony dalej..
        > .
        > Co to za kraj... połowa jego ministrów powinna siedziec za kartkami, a on sam
        > głowy z domu ze wstydu nie wychylac!

KURCZE KOLEJNY DEMAGOG!!!!!!!!!
        Dziury nie zrobił Buzek!!!!
        można mu wiele zarzucać, ale dziura nie jest jego zasługą!!!!!(recesja jest
        prawdziwą przyczyną dziury i zbyt optymistyczne prognozy na całym świecie nie
        tylko w Polsce)
        Człowieku czy ty w ogóle wiesz, co znaczy ten termin!!!!!
        Widzę, że odpowiednia propaganda zrobi wszystko, ale cóż tylko w tym jest dobre
        SLD!!
        SLD ma kompetentnych ministrów, wykształconych(poza Cimoszewiczem i Belką wszyscy
        tylko po szkołach przy KC PZPR)
        A BUZEK UKRADŁ Z BUDŻETU PIENIĄDZE I ZROBIŁ DZIURĘ:)))))))
        Nie wiem czy się śmiać czy płakać.
        Nie chce myśleć, jakiego spustoszenia w umysłach Polaków dokona 4 lata rządów tej
        formacji!!!!
        • Gość: Paweł Re: Buzek w Radomiu IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 10:20
          Maksiu, mówisz o demagogii, a sam wylewasz tyle jadu że aż mnie poskręcało. Jak
          się odzywasz rób to rzeczowo, ok?

PS
    • Gość: wściekły Re: To szok! IP: *.radom.pl 03.03.02, 15:12
      Nie,to szok, jak facet który zniszczył kraj moze tu się pokazywać na wykładach
      z młodzieżą?Niech jedzie do "Łucznika" na spotkanie z byłymi pracownikami tego
      zakładu!
      • Gość: Gregg Re: To szok! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 06:18
        jak miło, że moje wrażenie o naszym całe szczęście byłym premierze pokrywa się
        z opiniami uczestników forum! Z drugiej strony, pewnie te "nauki" się skończą
        jak na którymś spotkaniu dowie się prosto w oczy co ludzie o nim myślą. Szkoda
        że dopiero teraz......
        • Gość: ??? Re: To szok! IP: 194.181.0.* 04.03.02, 12:45
          Szok to będzie po wykładzie. Założę się, że będą kwiaty, uśmieszki,
          podziękowania. Ślicznie i sztywno, z naszymi lokalnymi politykami w tle
          (zbliżają się kolejne wybory).
          W czasie poświęconym mediom padną pytania typu: a co Pan teraz robi, czy jest
          pan dumny z córki, czy wycofa się pan z polityki itp. Sielanka ...i ten znajomy
          z TV uśmiech.
          Nie wydarzy się zupełnie NIC.
          Jeśli więc chcecie sobie ulżyć, zróbcie to tutaj...
          • Gość: Kaboom Re: To szok! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 13:16
            Gość portalu: ??? napisał(a):
            > Nie wydarzy się zupełnie NIC.
            > Jeśli więc chcecie sobie ulżyć, zróbcie to tutaj...

Otoz to, doskonale powiedziane..
            Powinni jeszcze karnety na to spotkanie sprzedawac i robic wstepna selekcje
            kandydatow na sluchanie bzdur gloszonych przez w/w..

• Gość: bodzio Re: To szok! IP: *.4it.net.pl 06.03.02, 10:50
              Najprościej jest opluć (dziś Buzka, jutro Włodarczyka itp.), trudniej
              zrozumieć. Plucie po prostu nie wymaga uzycia mózgu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka