Dodaj do ulubionych

Przed 26. kolejką III ligi

IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.05.04, 19:31
O MKSie klubie Ty nasz - MZKS MZKS MZKS eja o !
Obserwuj wątek
    • Gość: vsb Re: Przed 26. kolejką III ligi:rks AWANSUJE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 19:43
      RKS RADOMIAAK RAAAADOM!!!!
    • Gość: Irwin Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 20.05.04, 20:16
      Poczekamy,zobaczymy.bez zbednego podniecania sie.Gdzie jest ten gosc co robil
      symultane punktowa to raz i co z tym odwolaniem Radomiaka.
      • Gość: Ja Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 10:18
        No ja robiłem te symulacje punktowa.....masz jakies pytani?
        • Gość: BAYER Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 10:23
          A MNIE MOZESZ NAPISAC O TYCH SYMULACJACH JESTES M BARDZO CIEKAW JAK CI TO
          WYSZŁO POZDRAWIM I PROSZE NAPISZ MI JE PODAM CI MAILA MJ10000&POCZTA.ONET.PL
    • Gość: lo-lek Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 20.05.04, 21:23
      A może zagrać takim składem:
      Gałczyński - Ziółek, Michalski, Wachowicz - Cieciura, Gołoś, Rysiewski, Wojtaś,
      Szary - Barzyński, Krześniak.
      wydaje mi się że czas Mindy już minął, należy postawić na mlodość. Niezależnie
      od tego czy radomiak awansuje do II ligi (o czym jestem święcie przekonany),
      czy też awans wywalczy w następnym sezonie to Gałczyński już teraz powinien się
      ogrywać i zbierać doświadczenie. Uważam że Cieciura mógłby się sprawdzić na
      pozycji defensywnego pomocnika. Przemawia za tym jego waleczność i dobra gra w
      odbiorze piłki, a ewentualne błędy które mu się przytrafiają miałby kto
      naprawić. Przesdunięcie Cieciury do drugiej lini pozwoli na bardziej ofęsywną
      grę Gołosia. Jeśli chodzi o atak to postawiłbym od pierwszej minuty na
      Krześniaka i np Barzyńskiego( kżdy tylko nie: Kucenko i Gołębiewski).
      Doświadczenie Krześniaka może się przydać w pierwszej fazie meczu. A że
      Krześniak ma już swoje lata to ok 60 minuty mugłby zastąpić Lesisz lub Janas
      (młodzi i szybcy na podmęczonego rywala).
      To są tylko wywody kibica, moja opcja na ten mecz.
      Co wymyśli JUNIOR, jaki wystawi skład (mam nadzieję że zwycieski)?-o tym
      przekonamy się w niedziele.
    • Gość: bayer Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 10:11
      ZNOWU NIE OBEJRZYMY MECZU PRZEZ TAK ZWANYCH ŁOBÓZÓW SZALIKOWCÓW MECZ W
      NIEDZIELE BEZ UDZIAŁU PUBLICZNOŚCI DZIEKI WAM BARDZO SZANOWNA ZYLETO. A MIANEM
      KIBICÓW SIE JUZ NIE NAZYWAJCIE BO POPROSTY WY JESTESCIE JEDNYM WIELKIM BŁEDEM
      NA STADIONIE RADOMIAKA POWINNI WAS WIECEJ NIE WPUSCIC NA STADION I NA ZADEN
      INNY TO CO ROBILISCIE W WARSZWIE TEZ SIE NIE ODBEDZIE BEZ ECHA I TYLKO PRZEZ
      WAS NASZ KOCHANY RADOMIAK NIE AWANSUJE DO II LIGI BO DECYZJE PODEJMUJE ŁODZKI
      ZWIAZEK KTO MA AWANSOWAC A PRZEZ WAS ŁOBUZY TOP JEST NIE MOZLIWE PRECZ ZE
      STADIONU ALBO WZIAŚC SIE ZA PORZADNE KIBICOWANIE ZEBY CAŁA POLSKA O WAS MÓWIŁA
      DOBRZE TAK JAK O KIBICACH OSTATNIO LECHA I LEGII BIERZCIE PRZYKŁAD A
      RADOMIACZKOWI ZYCZE AWANSU DO II LIGI

POZDRAWIM WSZYSTKICH KIBICÓW BAYER Z RADOMIA WIELKI FAN RADOMIAKA
    • Gość: fan wolanów Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 10:16
      Popieram cie bayer wielki fanie radomiak tez jestem kibicem o 20 lat a to masz
      wielka racje łobuzy precz z naszego stadionu i panie prezesie Pietrzyk nie
      wpaszczac tych łobuzów wiecej na stadion oni nie sa potrzebni naszemy klubowi
      pozdrowienia z wolanowa dla całej druzyny i dla wiernych kibiców
      • Gość: Trendy Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: *.chello.pl 22.05.04, 17:26
        I znów wielu z Was czeka z nadzieją na wygraną Radomiaka i upragniony awans.
        Analizując aktualną sytuację w naszej grupie i mecze jakie pozostały do
        rozegrania doszedłem do przekonania, że Radomiak ma jednak realne
        szanse "dotrwać" do końca rozgrywek na drugim miejscu premiowanym grą w
        barażach z 14 drużyną II-giej ligi. Wygląda na to, że Radomiak będzie musiał
        grać w barażach z TŁOKAMI Gorzyce, a tam bieda z nędzą idą w parze i żadnych
        pieniędzy nasze "ukochane" orły nie dostaną. Na dodatek Tłoki widać, że mają
        dość drugiej ligi i chcą spaść do III-ciej, więc zrobią wszystko aby drużyna
        grająca z Nimi baraże o prawo gry w II-giej lidze wygrała ten baraż, nawet
        strzelając dwa a może jak będzie trzeba to i trzy "samobóje". Co o takim
        scenariuszu wydarzeń?
    • Gość: mk Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:32
      rye czyli ryj! zamknij wiec ryj pajacu ze wsi!
      • Gość: rye Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.05.04, 15:42
        ok
        • Gość: mzks Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: 80.51.118.* 23.05.04, 11:54
          racja rye, głupcom, ignorantom i stadionowym troglodytom należy ustąpić...
    • Gość: www.bron1926.prv.p Re: Przed 26. kolejką III ligi IP: 80.249.4.* 24.05.04, 06:55
      Wszystko o radomskim sporcie znajdziesz na www.bron1926.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka