Gość: chinique IP: *.acn.waw.pl 13.06.08, 00:38 Dziewczyny potrafią znacznie lepiej inwestować, niż we wioślarzy. Podejrzewam, że np. chętniej w dżentelmenów z jachtem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japolak kibicuję i popieram 13.06.08, 08:05 Podoba mi się. Od lat trwa rywalizacją wioślarzy między Oxford i Cambridge. Podobne imprezy sa już organizowane np. w Bydgoszczy i Wrocławiu. W tym ostatnim mieście jakiś pasjonat wioślarstwa odkrył, iż ponad 125 lat temu tam były zorganizowane pierwsze w Europie międzynarodowe zawody wioślarskie. Zapraszam 21 czerwca na "Święto Wisły" między mostem Świętokrzyskim a kolejowym. Będą wioślarze, "smocze łodzie", kajaki, jachty, skutery wodne - i wszystko inne, co pływa. No i koncerty, imprezy na brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioslarz Dziewczyny lecą na wioślarzy IP: 85.222.86.* 14.06.08, 21:49 Jak ja wiosłowałem w czwartej klasie podstawówki na mnie nie leciały. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: Dziewczyny lecą na wioślarzy IP: 213.172.185.* 16.06.08, 14:44 Bo leciało ci z paszczy rybami :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_czikita Re: Dziewczyny lecą na wioślarzy 08.07.09, 16:47 boju co za temat liczy sie czlowiek a nie to kim jest - moze i byc nawet pałkarzem :D:D ale swoja drogą, na pewno dziewczyny lubia wysportowanych chlopcow i jestem pewna ze warto zwiesic oko z nawet zainteresowac sie takich CIACHEEEMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioślarz Re: Dziewczyny lecą na wioślarzy IP: 193.109.212.* 31.08.09, 14:50 te ciacha jak piszesz- charują 7 dni w tygodniu przez wiele lat żeby móc potem usłyszeć Mazurka. Więc trochę więcej szacunku i uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korata Re: Dziewczyny lecą na wioślarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:43 nie bądź takim oschłym biszkoptem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erotoman Edek Re: Dziewczyny lecą na wioślarzy IP: 80.50.4.* 02.09.09, 16:31 Ale jak robiom im felge ? Czy sie krztuszom ?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś