Dodaj do ulubionych

PorównanieAquaparków

30.09.11, 18:27
Pokusiłem się od dzisiaj o porównanie aquaparków, które niestety wychodzi na plus dla galerii słonecznej. Po pierwsze czystość i schludność w szatniach, mimo włażenia Pań sprzątaczek do szatni męskiej gdy się panowie przebierają...GS bije tu na głowę NEPTUNA. Dalej cieplejsze,aczkolwiek mniejsze i czyściejsze jacuzzi w Aquaparku Galerii Słonecznej. W NEPTUNIE woda chłodna, co się czuje od razu.... Dalej: Sauny. Aquapark GS bije na głowę,aczkolwiek bulwersuje mnie fakt, ze czasem osoby prosto z basenu w kostiumach kąpielowych włażą ukrywając je pod ręcznikami. Minusem jest wydłużenie w czwartek godzin tylko dla Pań. W NEPTUNIE tragedia...dwie sauny gdzie każdy włazi bez ręczników ociekający wodą z basenu, włażą dzieci, ciekawskie...Mało tego obsługa nie pozwala saunowac nago....Dziwne...Ale to tyle... Jedynym minusem Aquaparku w GS jest cena za cały dzień saun i basenów na poziomie 40zł...W nEPTUNIE zaś 22zł, ale czy warto... Może dyrektor Ścibor jakieś wnioski wyciągnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: w ww www A byłeś w Aquaparku Czarnych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.11, 18:53
      A byłeś w Aquaparku Czarnych? To nie narzekaj.
      • Gość: iii Re: A byłeś w Aquaparku Czarnych? IP: *.play-internet.pl 30.09.11, 19:18
        W jakim aquaparku Czarnych?
        • Gość: Flądra Re: A byłeś w Aquaparku Czarnych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 18:23
          .....no właśnie w tym co go nie ma , to dlatego nie ma co narzekac :) :)
      • Gość: :))) Aquapark Czarnych? IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 07:37
        Ja nie byłem w aquaparku na Czarnych a chętnie skorzystam i wystąpię reklamie w której pokażę moją klatę i zareklamują ten Aquapark
    • Gość: :))) A Ścibor ??? IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 07:35
      Ten Ścibor jaką pełni funkcję na basenach ? Czy umie pływać ?
      • Gość: plywak Re: A Ścibor ??? IP: *.algo.radman.pl 04.10.11, 10:30
        Chodzę czasami w niedzielę na Basen "Delfin" na michałowie, jaki szok ostatnio przeżyłem to masakra...
        Kartka na basenie, od października basen nieczynny w soboty i niedziele.
        Czyli teraz jak chce skorzystać z basenu kiedy tylko mogę tzn w dni wolne muszę jechać do GS lub Orki gdzie mam najbliżej... normalnie szok... oby się to zmieniło i zostało jak było, gdyż ja chodzę pływać a nie pluskać się w bajerach wodnych,ale jak kto woli..
    • Gość: Lucjan Re: PorównanieAquaparków IP: *.radom.vectranet.pl 04.10.11, 11:56
      Jakie Aquaparki, tyś chyba nie widział prawdziwych Aquaparków. Gdzie sie uchowałeś.
      • Gość: haj Re: PorównanieAquaparków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 12:21
        moje dziecko niech będzie za sędziego gdy pytam gdzie by chciał iść wybiera neptuna tam się lepiej bawi chłopiec 10 lat ale czasami chodzimy do słonecznego ze względu na ceny jak i różnego rodzaju promocje np. wejście za 1 zł. w dniu urodzin lub bilet rodzinny brak tego na neptunie brak polityki promocyjnej a szkoda
        • Gość: ona Re: PorównanieAquaparków IP: 80.249.4.* 04.10.11, 12:31
          dokładnie mam to samo; wolałabym na Neptun ale... ceny dla naszej piatki są... w kazdym razie stać mnie na basen raz w tygodniu w Słonecznym; i to jest super...w końcu cos fajnego mozna zrobic z dzieciakami w Radomiu
          • Gość: dwfw Re: PorównanieAquaparków IP: *.play-internet.pl 05.10.11, 12:36
            Ceny cenami, ale zwracajcie uwagę na czystość. co wolicie droższy, ale bardziej odkażany basen i czystszy w aquaparku czy zasyfiony NEPTUN
            • Gość: Kotela Re: PorównanieAquaparków IP: *.rivalhost.com 05.10.11, 13:28
              Nie siej celowego fermentu chlopcze. Sanepid co chwila sprawdza czystosc i na Neptunie w przeciwienstwie do GS na tablicy wisza wyniki badan. Jakos nic nie pisales kiedy GS byla zamknieta ze wzgledu na bród i bakterie.
              • Gość: **** Re: PorównanieAquaparków IP: *.radom.vectranet.pl 05.10.11, 22:02
                Przed wajkacjami tego roku podczas pobytu na basenie NEPTUN w stopę wszedł mi odłamek szkła. Gdy zgłosiłem kasjerkom,to potraktowały mnie jak intruza i odesłały do ratowników. W szatni brudno, pryszniców mało, a tym bardziej mydła w mydelniczkach. Woda w basenie dezynfekujacym stopy albo bruuuuudna, albo spuszczona. Swoje doświadczenia zdobyłem będąc dwukrotnie na tym basenie. Podczas pobytu jedyne co dobrze słychać to huk wentylacji. Słowem kompleks niezbyt godny polecenia.
                Odmiennie jest natomiast w aquaparku przy CH. To inny świat, czysto, miło, aż chce się tam nawet codziennie się relaksować.
    • Gość: KLAWO JAK CHOLERA Re: PorównanieAquaparków IP: *.radom.vectranet.pl 06.10.11, 16:44
      Porównywać można obiekty o podobnych parametrach.
      Pływalnia w GS jest prywatna i to rodzi zależność.
      Pozostałe pływalnie to są budżetówki i tam jedyną zależnością jaką się posługują to zależy od kogo dana osoba jest a nie jaki poziom reprezentuje.
      A zatem porównanie dotyczyć może co najwyżej potencjalnych klientów
      i w tej kwestii wychodzi to znacząco na korzyść GS-u.
      Zaś co do wniosków co ma je wyciągnąć pan Ścibor to proszę się nie trudzić - nie ten poziom właściwości sprawczych.
      No chyba, że chodzi o "bydło" lub jak je tam zwał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka