Dodaj do ulubionych

Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS-u

IP: *.udn.pl 26.05.04, 23:10
Nie chcemy "Szcipki" w Radomiu, tu grają ludzie, którzy wkładają całe swoje
serca w to co robią. A z tego co wiem, w/w zawodnik do takich nie nalezy.
...kilka cytatów kibiców pogoni, skąd ów Szypka miałby przyjść : "Tutaj nie
chodzi o to że SZcipka i Piński ten mecz sprzedali, ale bardziej o to że z
niewiadomych powodów go za*****!!!! Bo co do tego to chyba nikt nie ma
wątpliwości!!! Nawet gdyby zagrali słaby mecz można to darować, ale ich
zachowanie mówi wszystko." "...wedłóg mnie najlepszą nagrodą byłby soczysty
kop w dupsko od pozostałych zawodników..bo cały trud zjeba*** im dwuch ludzi
nie godnych miana sportowców...mam nadzieje ze ich wiecej nie zobacze..
Szczypce zycze zeby zatrzasnął się w solarium i wysuszył sie jak figa..."

...tak wiec temu panu podziękujemy
Obserwuj wątek
    • Gość: sing Szczypka i Pan Bartnik IP: *.internet.radom.pl 26.05.04, 23:25
      Proszę sobie poczytać o Szczypce na forum Pogoni
      pogon.e-basket.pl/phpBB2/index.php . Nie są to pochlebstwa ;). Szkoda że
      działacze toczą rozmowy tylko z Panem Bartnikiem bo już przez chwile media dały
      nadzieje na Wołoszyna lub Jareckiego :(
    • Gość: giennios Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS-u IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.05.04, 23:27
      A ten caly Szczypka podobno sprzedal pierwszy mecz w Rudzie. Ja osobicie tego
      nie widzialem i w sumie sie z tego ciesze bo AZS przeszedl ale jego opinia w
      pogoni jest beznadziejna. Na temat jego gry ludzie wypowiadają sie raczej zle
      bo czesto wychodzil na parkiet i gral na "odwal sie". Oskarzaja go o
      poddawanie i sprzedawanie meczy... o kibicach nawet nie wspomne. nawrzucali mu
      i zawodnicy takze. (nie jestem pewien ale mozliwe ze zostal nawet wyrzucony z
      pogni), wiec prosze was drodzy DZIALACZE dajcie sobie z nim spokoj i
      zainteresujscie sie bardziej jednym lub dwoma wysokimi graczami a potem
      dopiero szukajcie drugiego rozgrywającego.
      P.S. Dla mnie jest to troche dziwne za zawodnik pcha sie do klubu ktory jak
      narazie nie jest w dobrej sytuacji finansowej. Moim zdaniem poprostu nigdzie
      go nie chcą...
      • Gość: fifik coś o Szcypce IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 27.05.04, 01:41
        Drodzy kibice AZSu macie naprawde drużyne z charakterem, może nie geniuszy koszykarskich, ale ludzi walczacych na 120% o osiagniecie swojego celu. Nie pozwólcie aby wasi działacze, zniweczyli i rozp... ten team, wprowadzając do niego tego pseudosportowca. Ktoś napisał że przypomina on Kardasia, moze warunkami fizycznymi tak ( choc nie, kardaś nie wygląda jak spieczony kurczak) ale umiejętnościami WASZ kapitan bije go na łeb na szyje, róznica przynajmniej jednej ligi, jak nie wiecej. Co do ścipy to na juwenaliach, chodzil nawalony i się chwalił, że sprzedał mecz ( on go odpuscił, bo nikt by takiemu zeru kasy nie dał, a w szczegolności WY)Pcha sie do WAS bo mysli, ze jesteście słabi i bedzie "gwiazdą", a jak nie dostanie kasy,to WAS sprzeda, lub podstawi nastepnemu zespolowi, do ktorego będzie sie chcial załapać... Jeszcze raz gratuluje awansu, a ze swej strony osobiscie złożylem je Waszemu Kapitanowi.
        pozdr fifik (Pogoń Ruda Śląska)
        • Gość: xxxx Re: coś o Szcypce IP: *.radom.pl 27.05.04, 06:35
          co wy pierd.....cie o tym Sczypce,ktos napisal same głupoty i nieprawdę,że
          sprzedał mecz.Zapewniam was w 100%,ze tak sie nie stało,a on sam jest bardzo
          dobrym zawodnikiem.Te opinie na forum Rudy Śląskiej nie mają podstaw.Myślą że
          sprzedał mecz.bo nie trefił osobistych w koncówce,no dajta spokoj,to nasi
          zawodnicy jak nie trafiają to tez sprzedaja mecz????zastanówcie sie zanim cos
          napiszecie.
          • Gość: Czeppo Re: coś o Szcypce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:05
            Jeżeli byłeś na tym meczu i uważasz że Szcipka tego meczu nie odpuścił, to
            jesteś ślepy! To wie w Rudzie Śląskiej każdy, jego zachowanie po meczu w szatni
            mówi samo za siebie. Jeżeli zagra w Radomiu to za kilka miesięcy rozdupi wam
            drużynę!!!
            P.S. Jeszcze jedna sprawa: poczytajcie statystyki tego zawodnika i nigdy więcej
            nie nazywajcie go ROZGRYWAJĄCYM!!! Bardziej nadaje się na modela niż
            koszykarza:)
            • benek.upr Re: coś o Szcypce 27.05.04, 13:04
              XXXX jestem pewien, że nie byłeś na meczu. Gdybyśmy twierdzili, że ścipka
              odpuścił mecz na podstawie tylko nietrafionych osobistych to również powinniśmy
              winić Pustiego za niecelny rzyt w ostatniej sekundzie 3 meczu i Adama za 3
              faule w 1 minucie tego samego meczu... Ale tak nie jest, tych zawodników nikt
              nie wini bo nie ma za co, oni walczyli i należą się im słowa uznania !
              natomiast Ścipka póścił mecz do czego się przyznał najpierw w szatni Pogoni po
              1 meczu kiedy z Pińskim szybko uciekali, a później na Juwenaliach. A zaległości
              wcale nie były wobec niego duże, jedne z najmniejszych w zespole! Więc nie
              życze Rodomiowi takiego zawodnika, a jeśli przyjdzie do Was to zadowoleni będą
              tylko właściciele solarium ;)
    • Gość: DuAnE Re: Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS IP: *.gdc.pl / *.godula.net 27.05.04, 14:09
      Wiecie co???Odradźcie tego zawodnika działaczom!!!On został z Pogoni wyrzucony
      tak jak Piński!!!U nas odpuścił najważniejszy mecz w sezonie, a co sie stanie
      jak wam sie(niedaj Boże)takie coś przytrafi!!!Też odpuści ważny mecz i może to
      mieć taki skutek jak u nas!!!Nie życzę wam tego, dlatego róbcie wszystko dopóki
      nie jest za późno, żeby ten człowiek(bo zawodnikiem go nazwać nie można)u was
      nie grał!!!Powodzenia w 1 lidze i do zobaczenia mam nadzieję wkrótce:-)
    • Gość: aga Bartnik IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 14:52
      dajcie spokoj, Bartnik moze nadaje sie ale na asystenta, potrzeba druzynie
      prawdziwego trenera, ktory umialby kierowac chlopakami, doradzac itd. Spoko -
      Pan Bartnik byl w miare dobry ale dla druzyny ktora walczy o wejscie do
      najlepszej 8 ale 2 ligii, a nie dla druzyny ktora jest w 1. Chlopaki dali z
      siebie wszystko, wypruwali flaki na treningach i meczach zeby osiagnac sukces,
      ale w 1 lidze to nie bedzie juz wystarczajace! trzeba dobrego, doswiadczonego
      trenera!!!!!!
    • Gość: aga Bartnik cd IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 14:58
      a i jeszcze jedno
      Z Pana Bartnika bedzie taki trener jak i ze mnie moglby byc! :P
      (dla druzyny 1-ligowej)
      • Gość: koc Re: Bartnik cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:29
        ooo dobry pomysl niech AGa bedzie trenerem :)
        albo nie...najlepiej Ja :)
        chociaz w sumie obecny tez moze byc
        sami wybierzcie przeciez mamy takie same kwalifikacje :)))
        ja ogladalem NBA 2 lata hehe
        a Aga mecze AZS :)
    • Gość: ten Re: Bartnik do bani IP: *.udn.pl 27.05.04, 16:45
      no to klapa. a nie mowilem ze azs trzyma swoich przydupasow zeby zaoszczedzic i
      wiecej bylo dla nich. nawet sie nie staraja rozmawiac z innymi trenerami, jak
      nie bedzie innego to chlopaki moga pomazyc tylko o utrzymaniu sie w I lidze.a z
      tym rozgrywajacym to sie nie wypowiadam bo nic nie wiem na jego temat.
    • Gość: widz Re: Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:52
      Panowie działacze, prezesi i pozostali decydenci AZS. Z dobrego serca odradzam
      zawodnika, który otwarcie chwali się odpuszczeniem meczu. Rozbije Wam dobrą
      atmosferę jaka panuje w AZS-ie. Powinniście raczej(jeśli mogę doradzić)
      rozejrzeć się za centrem, bo już mecze w Łańcucie pokazały, że większość piłek
      tak w ataku jak w obronie padała łupem "wysokich" z Bafry. A I liga jeszcze
      wyższa szkoła jazdy. Poza tym bądźcie łaskawi przyjrzeć się jak zachowuje się
      Pan Bartnik podczas przerw w meczu. Nie udziela żadnych wskazówek zawodnikom,
      stoi z otwartymi ustami i czeka na podpowiedź Kardasia, czy Majewskiego. To oni
      sami wymyślają jak ograć przeciwnika. Trener traktowany jest jak koleżka,
      któremu można nawtykać, a wynika to stąd, że nie może ich czegokolwiek nauczyć,
      jest figurantem. Jeśli chcecie pograć w I lidze, z całym szacunkiem dla Pana
      Bartnika, musicie pomyśleć o nowym trenerze. Życze Wam i sobie sukcesów w I
      lidze. Pozdrawiam
    • fanat Re: Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS 27.05.04, 19:08
      Panowie działacze, prezesi i pozostali decydenci AZS. Z dobrego serca odradzam
      zawodnika, który otwarcie chwali się odpuszczeniem meczu. Rozbije Wam dobrą
      atmosferę jaka panuje w AZS-ie. Powinniście raczej(jeśli mogę doradzić)
      rozejrzeć się za centrem, bo już mecze w Łańcucie pokazały, że większość piłek
      tak w ataku jak w obronie padała łupem "wysokich" z Bafry. A I liga to jeszcze
      wyższa szkoła jazdy. Poza tym bądźcie łaskawi przyjrzeć się jak zachowuje się
      Pan Bartnik podczas przerw w meczu. Nie udziela żadnych wskazówek zawodnikom,
      stoi z otwartymi ustami i czeka na podpowiedź Kardasia, czy Majewskiego. To oni
      sami wymyślają jak ograć przeciwnika. Trener traktowany jest jak koleżka,
      któremu można nawtykać. Wynika to stąd, że nie może ich czegokolwiek nauczyć,
      jest figurantem. Jeśli chcecie pograć w I lidze, z całym szacunkiem dla Pana
      Bartnika, musicie pomyśleć o nowym trenerze. Życze Wam i sobie sukcesów w I
      lidze. Pozdrawiam!
    • Gość: Gość Re: Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 19:22
      Trener, trener i jeszcze raz trener. Pan Bartnik na I ligę absolutnie się nie
      nadaje!!! Nowy trener niech dobiera zawodników, a nie działacze. Sczypka może
      odpuścić najważniejszy mecz sezonu i co?
      • Gość: Gość Re: Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 19:25
        Ludzie po co wam Szczypka? Zbieracie śmici, czy co! Rozglądajcie się za
        trenerem!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ktos najnowsze wiesci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 09:55
      z nieoficjalnego zrodla wiem ze Sobień na zatrudnic Phila Jacksona jako
      asystenta p. Bartnika.Dodatkowo maja sciagnac Chrisa Weebera na skrzydlo i na
      zmiane dla Piotrka K. Jasona Kidda...a tak powaznie mowiac to pewnie wszystko
      spali na panewce.bo chyba nikomu z dzialaczy nie zalezy tak bardzo na tym zeby
      cos sie ruszylo w radomskiej koszykowce.juz dali ciala z jadarem,ale co tam
      bede pisac.Piotrek Kardaś biez to wszystko w swoje rece bo te kasztany wszytko
      zniszcza co wywalczyliscie z druzyna na parkiecie.
      ps.dadam jeszcze ze gdyby nie Piotrek juz dawno wszystko by ch...strzelil.To on
      byl trenerem,kapitanem i mentorem druzyny.zreszta wszyscy o tym wiecie to co
      bede sie rozpisywac.
      • Gość: do do ktos-ktos Re: najnowsze wiesci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 11:29
        do ktos
        nie mowie zeby Piotrek byl trenerem i wszystkim na raz .chodzilo mi o to ze
        jesli zawodnicy sami nie znajda sponsorow i nie zainteresuja sie tym to
        prawdopodobnie zapijaczeni dzialacze nie zrobia nic w tym kierunku.uwierz mi.
        a jesli chodzi o pana Bartnika to wierz mi ze nawet nie nadaje sie zeby
        prowadzidz narybek koszykarski a co dopiero druzyne dorosych zawodnikow.jesli
        bedziesz mial okazje to zapytaj ile zagrywek opracowal chlopakom,a jego taktyka
        na mecze to celnie rzucac i dobrze bronic,smiechu warte.moze i ma pojecie o
        pchnieciu kula,ale na pewno nie o koszykowce.
    • Gość: Broń Re: Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS IP: *.udn.pl 28.05.04, 10:01
      ZAPRASZAMY : www.bron1926.prv.pl
    • Gość: do ktos Re: Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 11:15
      Piotrek choćby był jeszcze dwa razy lepszy, sam wszystkiego nie zrobi. Na zespół
      trzeba patrzeć z boku, nie jest w stanie wszystkiego widzieć będąc na biosku. Z
      boku t.j. z ławki nie ma fachowego wsparcia. Niech Bartnik zajmie się
      "koszykarskim narybkiem".
    • Gość: ten Re: Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS IP: *.udn.pl 28.05.04, 17:03
      nie chce sie ciebie czepiac bardzo "REALISTA" ale cos przycichles i jakos nie
      reagujesz na obelgi innych rozmowcow na twoich wspanialych dzialaczy ktorzy tak
      wile robia dla radomskiej koszykowki. cieszy mnie to ze inni terz to widza jak
      dzialacze zamiast dzialac na korzysc sportu probuja isc po najmniejszej lini
      oporu i co bedzie to bedzie. tak jak juz mowilem bazuja ciagle na tym ze kto do
      nich sam sie zglosi to gra a nie staraja sie sami kogos pozyskac.panowie takim
      dzialaniem nic nie zdzialacie i bedziecie ciagle trwac w marazmie. WEZCIE SIE
      DO ROBOTY BO KIBICE NA WAS LICZA!!!!!!!!
    • Gość: tomek Re: Jest kandydat do gry w zespole koszykarzy AZS IP: *.babilon.ds.polsl.pl 02.06.04, 18:33
      Szczypa gra jesli jest kasa Nie jest sportowcem tylko materialista Jesli bedzie
      gral w Radomiu to wielki Blad dzialaczy tego klubu Waszym atutem nie sa
      zawodnicy a zespol Szczypa jest indywidualista popsuje atmosfere w drozynie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka