yelow.dot 25.11.11, 10:38 czy któraś z Was lubi i korzysta z zabiegów kosmetycznych SPA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patsy79 Re: spa 25.11.11, 10:45 nie korzystałam, jedyne co to w domu robię zabiegi "niby spa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia111177 Re: spa 25.11.11, 18:43 hehe, u mnie też sobotni wieczór jest zawsze "wieczorem w spa". Odpowiedz Link Zgłoś
annathema Re: spa 25.11.11, 20:25 U mnie piatkowy albo sobotni wieczór jest tzw. wieczorem dobroci dla zwierząt - hihihihi czyli dla mnie. Staram się czasami się wyluzować z ogórkiem na pyszczku. I lubię to. Odpowiedz Link Zgłoś
kamar26 Re: spa 27.11.11, 09:01 niedawno nawet patrzyłam na oferty Radomskich Spa,tylko ceny mnie odstraszyły, więc na razie też mam domowe spa Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: neurolog dziecięcy 29.11.11, 07:15 Ja kozystam raz do roku ale nie w Polsce. Czesem w gabinecie kosmetycznym leże w Radomiu -moja chrzestna ma gabinet komsetycznao-fryzjrski i tam chodze Odpowiedz Link Zgłoś
anabel5454 Re: spa 09.02.12, 14:15 ja uważam, że zabiegi spa sa bardzo fajnym pomysłem i że co jakis czas każda z nas powinna w taki sposób się zrelaksować, przede wszystkim fajnie zadbać o siebie w profesjonalny sposób, spa stają się teraz coraz ciekawe i maja coraz ciekawszą ofertę, np kapiele w winie i winoterapia , można jej zażyć w hotelu Głęboczek, uważam, że to bardzo ciekawa alternatywa Odpowiedz Link Zgłoś