Dodaj do ulubionych

Pietrzyk OK!!!

IP: *.internet.radom.pl 02.06.04, 19:19
Żal mi Radomiaka, zal mi Pietrzyka. Musiał odejść bo:
1) był uczciwy, nie dopuszczał sepów do klubowej kasy,
2) przeciw niemu był niemal cały Zarząd z betonowatym Telęgą na czele,
3) przeciw niemu był stary Zarząd,
4) przeciw niemu byli kibole, wykrzykujący epitety pod adresem Pietrzyka na
zlecenie za tanie wina od wiadomo kogo,
5) przeciw Pietrzykowi był Kramczyk z ROZPN, który sprzyjał mu w oczy,
6) przeciw niemu był Łyżwa z Echa Dnia znany radomski intelektualista
z "Echa " i ostatnio kumpel Kramczyka i działacz piłkarski pożal się Boże
rodem z Szydłowca,który na zlecenie krytykował Pietrzyka za to, że żyje.
Pietrzyk nie brał kasy,
nie chciał robić kariery politycznej na klubie jak sp Kowalczyk, Grabowski,
Ścibor czy Fałek,
żył tym klubem od rana do wieczora,
nie chciał zwalniać Andrzejewskiego , co było błędem, bowiem Włodzio A. to
kumpel Kazia Gilewskiego, który ma ogromny wpływ na sędziów (teraz będą
gwizdać przeciwko Radomiakowi, zreszta robią to już od odejścia Włodka).Miał
niestety jeną wadę , która dyskredytowała go jako prezesa - był zbyt uczciwy
i poza radomskimi układami koteryjno - politycznymi. Dlatego musiał odejść.
Wiem ,że zaraz odezwą się kundelki atakujący Pietrzyka, ale jego można będzie
ocenić sprawidliwie po upływie czasu. Teraz koniec z Radomiakiem, ale sami
działaczei i kibole zgotowali mu ten los.
Obserwuj wątek
    • Gość: zig Re: Pietrzyk OK!!! IP: 217.153.179.* 03.06.04, 19:22
      ma pytanie do Ciebie czemu go tak bronisz ?skoro był takim zajebistym prezesem
      to kto powiekszył dług w niecały rok do 900.000!!!!obejmujac ster radomiak
      zadłuzony był na 500.000 teraz na 900.000 POGRATULOWAC!!!
      • Gość: old green hool Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.internet.radom.pl 03.06.04, 19:27
        To nie Pietrzyk zwiększył zadłużenie. Wiesz jaką forsę dostawali ci kopacze? A
        wiesz kto im tyle dał? Jak Pietrzyk próbowął im zdjąć to powiedzieli,że nie
        wyjdą na boisko! I od tego momentu zaczęła się cała awantura. Aha ,a samo
        zadłużenie kolego Sciborzelbo jego kumplu wzięło się właśnie z działalności
        poprzedniego zarządu. Zresztą Monaco czy lech Poznań mają potężne długi i jakoś
        grają , Atletcio Madryt też. Więc spróbuj gościu wysyilić swój intelekt (jeśli
        go masz) i pogadaj ze mną merytorycznie!!!
      • Gość: old green hool Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.internet.radom.pl 03.06.04, 19:28
        Chyba,że jesteś fanem Broni.
      • Gość: old green hool Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.internet.radom.pl 03.06.04, 19:29
        i jeszcze jedno. Jakbyś miał intelekt to z mojego pierwszxego postru wynika kto
        naprawdę rządził Radomiakiem. I jak napisałem , to jedyny grzech Pietrzyka, ze
        liczył,że zrobi z tym dziadostwem porządek a nie dał rady. Tylko za to mam żał
        do niego!
        • Gość: zig Re: Pietrzyk OK!!! IP: 217.153.179.* 03.06.04, 19:43
          sznowny inetektualisto ! a kto w takim razie zatrudniał za dużą kase
          kucenke ,gołebiweskiego (20 000 zł)za transfer i jescze kilku wybitnych graczy
          z łapanki w internecie?

p.s jestem i zawsze bede fanem RADOMIAKA
    • Gość: zig Re: Pietrzyk OK!!! IP: 217.153.179.* 03.06.04, 19:58
      nie zrozum mnie zle ja nie popieram działan poprzedniego zarządu ,doskonale
      wiem ze umowy z pilkarzami były spozadzone za ich rządów ale w takim razie po
      co było trąbic wszem i wobec o awansie do 2 ligi zamiast upozadkowac to bagno
    • Gość: old green hool Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.internet.radom.pl 03.06.04, 20:09
      Zig nie denerwuj sie. Napisałem ,że przeciw Pietrzykowi był cały zarząd, więc
      miał on tylko jeden głos. I jeszcze raz podkreślam, nawet jeśli miał jeden głos
      to mam żal tylko o to ,że nie zrobił porządku z tymi ludźmi, którzy w
      większości są tam albo dla kasy albo dla spełnienia własnych ambicji. Nie
      żartuj,że w jakikolwiek klubie , może poza Groclinem prezes robi transfery.
      Prezes płaci za transfery,ale to nie on wybierał zawodników.
    • Gość: zig Re: Pietrzyk OK!!! IP: 217.153.179.* 03.06.04, 20:20
      chcialbym z toba troche pogadac ale nie tu na forum ,jesli masz jakis nr gg to
      przeslij mi meilem d.p.s@poczta.fm to pogadamy.pzdro
      • Gość: kibic Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:34
        Jak to cały zarząd? Przecież Kobyła był z nim. A reszta? Ostrzegałem, że wybór
        zużytych partyjnych działaczy (m.in. Telęga, Grzyb) tylko pognębi pozycję
        Radomiaczka. Myśleli, że jeżeli oni są związani z rządzącym w Radomiu
        stowarzyszeniem Radomianie Razem i wezmą sobie jeszcze do zarządu Kaczmarku z
        wydziału inwestycji to wszystko będzie OK?! Jeżeli był aż tak bardzo naiwny to
        rzeczywiście nie pasował na Prezesa. Co do wymienionych przez Ciebie nazwisk
        nie chciałbym sie wypowiadać bo znam działania jedynie kilku z nich i naprawdę
        mijają się z rzeczywistą oceną przedstawioną przez Ciebie. Wybory wyborami ale
        jednak jakieś pieniądze włożyli i zapewniam Cię, że nie małe. Pozdrawiam.
        Forza Radomiak
      • Gość: old green hool Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.internet.radom.pl 07.06.04, 19:31
        Hmmm, Kaczmarek już odszedł jak zobaczył co tam się dzieje. O dziwo Radomiak
        wygrał, syszałem,że mecz był dogadany.Ja nie mówię, że ci goście nie wkładali
        pieniędzy w klub, ale to było tak, że coś włożyli, a potem więcej wyjęli.Nie
        mówię,że nie starali się, ale jak któs ma potężne długi, bo źle prowadzi własny
        biznes, to uważasz, że będzie świetnie i do tego bezinteresownie zarządzał
        klubem? Dzis klub jest trudniejszy do prowadzenia jak firma, i może to co
        powiem zabrzmi kontrowersyjnie, ale akurat w Polsce prezes klubu nie musi się
        znać na sporcie, ale na obrocie pieniądza ze wszystkimi konsekwencjami
        (pozyskiwanie,marketing itd), a od sportu mogą być wiceprezesi i trener. A
        Pietrzyk znał sie i na sporcie i na pieniądzu, więc twierdzę, że to duża strata
        dla Radomiaka. kto będzie prezesem? Telęga? Czy może ktos jeszcze bardziej
        rodem z PRLu? Bo jemu w głowie reczne sterwoanie nakazowo-rozdzielcze do
        tego.Pomyślcie o tym co napisałem, starajcie się na chłodno. Dzis bowiem
        każdemu wydaje się, że może byc prezesem, otóz tak nie jest...
        • Gość: Dug Holiday Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.udn.pl 07.06.04, 20:06
          Old Green...stary, proszę przestań juz opowiadac dyrdymały.Skoro ten Pietrzyk
          jest taki świetny to powiedz mi dlaczego piłkarze tacy jak:G,M,B nie dostają od
          dłuższego czasu wypłat?Dlaczego kilku kiboli Radomiaka za swoje własne
          pieniądze w zeszłym tygodniu kupowało im jedzenie?Co się dzieje z pieniędzmi z
          targu i biletów?Jeśli myślisz, że uwierzę w oficjalne frekwencje na Radomiaku
          rzędu 1500 osób to się mylisz bo było dwa razy tyle.Pewne rzeczy juz niedługo
          sie skończą bo wreszcie ta cała klika postkomunistycznych krętaczy będzie pod
          stałą kontrolą.Szykuje sie b. ciekawy zjazd sprawozdawczo-wyborczy...
    • Gość: old green hool Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.internet.radom.pl 07.06.04, 23:45
      nie wiem jaki masz iloraz inteligencji dug, ale jesli posiadłeś niełatwą sztukę
      czytania (ze zrozumieniem)przeczytaj całą tą dyskusję. Przeczytałeś? Nadal nie
      rozumiesz? A co skończyłeś, podstawówkę czy zawodówkę? Czy w ogóle skonczyłeś?
      Więc zajmij się sobą synku, bo jak ja jeździłem na mecze "zielonych" to srałeś
      w swe dziurawe gacie i mleczko miałeś pod nosem. A za żarcie dla piłkarzy
      chwała ci, lepsze to niż rabane na okrągło kwasy , aby poczuć się mocnym
      wgrupie. Takich pako to ja znam, ale jak stanąłbys na przeciwko mnie sam, to
      leciałbyś w strachu w drugi koniec Radomia. Pozdro od Czornego)))Dla mnie to
      małolat , ale ma mój charakter!
    • Gość: old green hool Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.internet.radom.pl 07.06.04, 23:47
      A hoolidays pisze się przez dwa "o" ciemniaku. Chyba, że ty jesteś holyłud...
      • Gość: Dug Holiday Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.frh.faurecia.com 08.06.04, 09:35
        Jeśli holiday pisze się przez dwa "o" to powinienem skończyć już dyskusję z
        Tobą nie sprawdzając swojej inteligencji a zaczynając od Twojej.Na inwektywy
        nie będę odpowiadał powiem tylko tyle, że są na poziomie uwłaczającym tej
        polemice. Śledząc dyskusję widzę, że wszystko wiesz najlepiej i może tak
        jest...Natomiast by skończyć już tę dysputę odnośnie Radomiaka a przede
        wszystkim p. Pietrzyka nie jestem i nie będę jego zwolennikiem czy Ci się to
        komuś podoba czy nie.Na pewno wszystko pójdzie w niepamięć jeśli znajdziemy się
        w 2 lidze i to jest teraz najważniejsze.

PS.
        Sam jeździłem na wyjazdy, także z Czarnym chociaż jestem trochę młodszy ale
        czasy owe dobrze pamiętam bo byłem czynnym ich uczestnikiem.
    • Gość: maks Re: Pietrzyk OK!!! IP: *.udn.pl 08.06.04, 16:06
      Zamiast wypisywać te dyrdymały:
      1. zapisz się do klubu
      2. przyjdź na walne
      3. powiedz to wszystko w oczy tym, których atakujesz
      4. jeśli zostaniesz wybrany - zacznij działać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka