Dodaj do ulubionych

SLD nie chce w samorządzie Jacka Nity

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.06.04, 18:36
CZEMU GO NIE CHCĄ ?, PRZECIEZ TO TAKI FAJNY DZIAŁACZ, DOSWIADCZENIE MA, W
RADZIE BYŁ, MIESZKANIE TEZ JUŻ MA, TO MOŻE NIE BĘDZIE CHCIAŁ DRUGIEGO, A TAK
TO PRZJDZIE INNY I TEŻ BĘDZIE CHCIAŁ JAKIES MIESZKANIE. NIECH JUŻ BĘDZIE NITA-
TAKI SAM PARTYJNIAK JAK I PAN KARAŚ - TYLKO PRZEFARBOWANY. NIE MA SIĘ O CO
SPIERAĆ - MOŻE JESZCZE WRÓCI DO SLD I BEDZIE WZOROWYM DZIAŁACZEM.
Obserwuj wątek
    • Gość: fuj Re: SLD nie chce w samorządzie Jacka Nity IP: *.udn.pl 03.06.04, 21:45
      Cholera, ale się ta rada sypie. A zobaczycie co będzie po 13 czerwca.
      • Gość: ironia Re: SLD nie chce w samorządzie Jacka Nity IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.06.04, 06:41
        Bardzo ładnie,że działacze SLD odwołują sie do honoru tylko, że dupki nie
        rozumieją co to tak naprawdę znaczy. Honor to przede wszystkim stałość danego
        słowa. To właśnie różni człowieka honoru od chama. W polityce uprawianej przez
        lewicę nigdy nie odwoływano się do honoru a tylko do tzw. prawa. Przed dwoma
        laty z fotela marszałkowskiego własnie w ten sposób kwestię honoru objaśnił
        wicemarszałek Nałęcz.Mnie osobiście w tamtym momencie zamurowało. Przekonałem
        się bowiem z jakimi chamami mam do czynienia.Jeżeli otwarcie mówi się, że
        polityka to k...a, to oczywistym jest, że sprzedać każdy może każdego- kolegę
        partyjnego najłatwiej. O idei nie wspomnę, bo żal mi profanować w takim
        momencie samo słowo.
        • Gość: kuba Re: SLD nie chce w samorządzie Jacka Nity IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 13:29
          honor trzeba mieć. Ale to chyba nie Nicie zmieniły się poglądy ale SLD.
          Mieliście bronić biednych,słabych i uczciwych. A co zrobiliście - zabierali
          biednym a dawali bogatym, bronili kolegów przestępców. Tochę honoru Panowie
          albo się rozwiążcie ale zmieńcie swoje władze!
    • Gość: bociek Re: SLD nie chce w samorządzie Jacka Nity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:10
      Czyżby złodzieje z SLD obudzili się dopiero teraz? Nie widzieli bandyckich
      metod pracy byłego przewodniczącego Rady Miejskiej, który swoim oponentom
      wyłączał mikrofon? Wtedy było można bo był swój a teraz już nie? Szkoda , że ja
      nie byłem wówczas radnym. Chętnie przyjebałbym mu w łeb tak na oczach widzów
      Dami. Żałuję że z prawej strony zabrakło jakiegoś radnego "z jajami".
      • Gość: hihi Re: SLD nie chce w samorządzie Jacka Nity IP: *.udn.pl 04.06.04, 23:06
        Była Wróblowa z jajami.
        • Gość: peany Re: SLD nie chce w samorządzie Jacka Nity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:24
          A czyje były te "jej" jaja?
          • Gość: hihi Re: SLD nie chce w samorządzie Jacka Nity IP: *.udn.pl 07.06.04, 12:44
            To licencia poetica.
    • Gość: krzysiek Re: SLD nie chce w samorządzie Jacka Nity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 16:39
      Jacek Zygmunt Nita jest fajny.
      • Gość: hihi Re: SLD nie chce w samorządzie Jacka Nity IP: *.udn.pl 08.06.04, 17:07
        Zabierasz go Krzysiu na paradę do Warszawy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka