Dodaj do ulubionych

Prezes Hernik

07.01.12, 08:26
Jak wszystkim sympatykom radomskiej piłki nożnej wiadomo, zmarł prezes Kramczyk. W zeszłym tygodniu na antenie radia Plus wypowiadali się prezesi Broni i Radomiaka, o tym zasłużonym dla radomskiego sportu człowieku. Każdy powiedział kilka zdań. Utkwiło mi pierwsze wypowiedziane przez prezesa Radomiaka Mirosława Hernika. Brzmiało ono tak:

"Odeszed od nas wielki człowiek....."

Czy nawet na taką okoliczność pan Hernik nie może nauczyć się kilku zdań, by wypowiedzieć je poprawnie? Jak widać prostego człowieka nawet Mercedes klasy G nie zmieni w inteligenta. Dodam, że mój post nie ma na celu obrazy kogokolwiek, jest jedynie stwierdzeniem faktu.
Obserwuj wątek
    • Gość: elokętny lizak Re: Prezes Hernik IP: *.radom.vectranet.pl 07.01.12, 09:08
      Koleżko znajdz sobie dziewczyne lub chłopaka to wyluzujesz troche poslady i przestaniesz beczec na forum z braku czasu.Pa pa
      • marcinradom Re: Prezes Hernik 07.01.12, 11:26
        Podejrzewałem, że zaraz odezwą się kibice Radomiaka w obronie swego szefa. Zrozumiałbym to, gdyby nie fakt, że sami kibica Radomiaka wypisali na ścianach obraźliwe epitety pod adresem tegoż prezesa, a innym razem pobili swych piłkarzy, gdy ci wrócili z przegranego meczu wyjazdowego.
    • Gość: k\usek z Rurzy ... Re: Prezes Hernik IP: *.radom.vectranet.pl 07.01.12, 09:19
      Mosz racyje tokie sprowy nalezy pientnować
      • Gość: B. Działacz Prezes Dariusz Hernik jest OK IP: *.play-internet.pl 08.01.12, 13:44
        Pan Prezes Dariusz Hernik działacz SEP jest w porządelu. Dzięki niemu Radom ma najlepszych fachowców stosownej branży w całej historii polskiej techniki
    • Gość: KLAWO JAK CHOLERA Re: Prezes Hernik IP: *.as13285.net 07.01.12, 09:59
      Znam kilku innych dobrze wykształconych magistrów, którzy w dalszym ciągu przechodza przez szos a pomimo to, wspólnotowo pełnią w urzędzie mocne stanowiska.
      Nie zmienia to faktu, że jełop zawsze pozostanie jełopem i zawsze zda się być chciejstwem ponad swoim ego-libido (za Freudem).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka