Gość: kiss IP: *.udn.pl 06.06.04, 22:08 Standing ovulation? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koń który mówi Re: Zakończyły się Dni Radomia IP: *.udn.pl 06.06.04, 23:29 W Skaryszewie było ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majcher Re: Zakończyły się Dni Radomia IP: *.udn.pl 07.06.04, 09:55 he he,nie ważne co dostała, ważne że na stojąco. Szkoda że Pani Magda nie wiedziała że to nie były sztuczne ognie tylko fireworks, nie koncert tylko performance, nie deptak tylko promenade, nie fontanny tylko waterworks a w ogóle to były Radom`s Days :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin Re: Zakończyły się Dni Radomia IP: 217.96.36.* 07.06.04, 11:56 Bardzo podobała mi się ekspozycja samochodów Mercedesa i Chryslera na Żeromskiego. Szkoda, że nie można było dokonać jazdy próbnej. Ale dziwi mnie, że tylko Mercedes, Chlysler i VW się wystawiał, ciekawe czemy inne marki zawiodły, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: non Re: Zakończyły się Dni Radomia IP: *.udn.pl 07.06.04, 12:39 Ja żałuję,że nie mogłem kupić, a jeszcze bardziej mnie wkurza,że nigdy w życiu nie będę mógł kupić. To tak jakby głodnym Murzynkom pokazywać banany przez szybę. Oj wkurza mnie ta władza coraz bardziej, chyba zostanę anarchistą.Precz ze świckimi odpustami w małomiasteczkowym stylu. dajcie nam pracę, a rozrywki sami sobie zorganizujemy. jak widzę ile na te bzdury idzie miejskiej kasy to mi się scyzoryk otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody18 Re: Zakończyły się Dni Radomia IP: *.radom.pilickanet.pl 07.06.04, 13:44 Mnie bardzo podobał się koncert MAANAMU szkoda że było tak mało osób.A tak wogółe to ta ania dąbrowska jest fatalna i tyle .A w niedzielę ten koncert HEY też by słaby i tyle a to dlatego że oni już byli na Dniach Radomia w 2002 r. w amfiteatrze może za rok ktoś z mega gwiazd rocka w tym był maanam w następnym może LADY PANK .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serniksa Re: Zakończyły się Dni Radomia IP: 195.116.189.* 07.06.04, 14:25 a może ŻUKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubba Re: Zakończyły się Dni Radomia IP: *.internet.radom.pl 07.06.04, 17:13 a może stahujski albo just 5 albo ich trolle?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aanka Re: Zakończyły się Dni Radomia IP: *.udn.pl 07.06.04, 17:47 COOOOOOO?! chyba nie wiesz co mówisz :) Na Hey słabo? Bueheehe :D dobre sobie... :D:D:D:D:D chyba Cie tam nie było :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś