Gość: Gela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:55 no to sprawiedliwosci stanie sie zadość, dziwne że znów wszysko bedzie zależeć od meczu z Legionovią, mam nadzieje że teraz sobie policza kartki Ps. wszyscy musimy to zobaczyc na żywo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sadelko 1-0 taka wygrana zadowoli IP: *.udn.pl 07.06.04, 18:47 wszystkich kibiców zielonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek Re: Po 29. kolejce III ligi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 18:51 no i czekamy na baraze ! KOZIENICE KOZIENICE MKS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biceps1910 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.udn.pl 07.06.04, 21:18 Skromne zwycięstwo ale wystarczy!!!Zgadzam sie z sadelko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiak!!!kibic Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:26 jestem kibicem RADOMIAKA od 30-tu lat ale szanuje też KOZIENICE .Cieszę się jak RADOMIAK wygrywa nie mogę spać jak jest do tyłu.Chodzę na wszystkie mecze kibicuje zawsze czy to 1,2 czy 3liga i nie rzucam niczego na boisko bo to szkodzi mojemu klubowi.Wszyscy prawdziwi kibice powinni pamiętać że to jest tylko sport i trzeba szanować tych piłkarzy co aktualnie biegają w zielonych koszulkach.Jestem przekonany że w ostatnim meczu nasi piłkarze zrobią wszystko żeby wygrać a potem powalczą w barażach.Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców z Radomia Kozienic Warki(gratulacje za awans)Pionek i innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: 212.33.66.* 07.06.04, 22:58 Jestem zdeklarowanym kibicem Kozienic, ale gratuluję takiego kibica Radomiakowi. Stawiam Ci człowieku wirtualną kratę warki. Tuś mi brat!!! Trzeba by stworzyć sieć prawdziwych kibiców, a nie popaprańców szalejących niczym psychopaci po trybunach. Jeżeli Radomiak zajmie 2 miejsce w lidze - to całym sobą będę kibicował mu w barażach. Ktoś z dwójki RADOMIAK lub KOZIENICE musi wejść do 2 ligii. Prawdziwy kibicu - pijęTwoje zdrowie i zdrowie wszystkich prawdziwych miłośników futbolu w regionie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomiak!!!kibic Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 23:28 Cieszę się że odpisałeś .Znam wielu ludzi co myślą tak jak TY i ja.Znam piękne okolice nad Wisłą w okolicach KOZIENIC i często tam jeżdżę a poza tym mam paru fajnych kumpli z KOZIENIC ,Oni kibicuja KOZIENICOM ja RADOMIAKOWI ,trochę się zawsze pospieramy kto lepszy ale zawsze zakończymy nasze spory sympatycznie ,ci co piszą bluzgi na WASZ KLUB to są pewnie ci sami co rzucają kamieniami na naszym stadjonie i odstraszają potencjalnych sponsorów.Nikt nie zainwestuje pieniędzy jeśli się gra mecze bez publiczności Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców z KOZIENIC i RADOMIA niech w barażach zagrają lepsi(i niech awansują) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:18 Też jestem kibicem, co prawda klubu z niższej klasy rozgrywkowej (Plon Garbatka), ale zawsze kibicowałem klubom z naszego regionu. Bardzo mi zależy żeby awansował ktoś z dwójki Radomiak lub Kozienice. Rzucanie kamieniami nie zmieni wyniku żadnego meczu za to świadczy o poziomie(dość niskim) kibiców. Dobrze pamiętam czasy kiedy Kozienice przegrywały w okręgówce z Plonem ale cenię trenera Kupisa za jego umiejętności, których miałem okazję doświadczyć na własnej skórze ;-). Trzymam kciuki zarówno za Radomiaka jak i za Kozienice. Niech awansuje lepszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 08.06.04, 09:15 I tak z barażu zwycięsko wyjdzie STAL GORZYCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 11:23 Witaj Marecki, jak fajnie spotkać ziomala! Ja też kibicuję Plonowi, chociaż mieszkam daleko od Garbatki ( ale to moja "druga" ojczyzna - przynajmniej kilka miesięcy w roku)Mam nadzieję, że z Radkomem sobie poradzimy i będziemy świętować awans!!!Jesli masz jakieś namiary bezpośrednio do klubu to mi podaj.Przydadzą się żeby wysłać gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.06.04, 13:25 ja tam jestem poparańcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitold Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.powiatradomski.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:29 Jestem kibicem Radomiaka i popieram w całej rozciągłości Wasze posty, kibicować trzeba umieć. Może kiedyś obejrze mecz Kozienic z Radomiakiem bez wzajemnych wrzutów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:41 qrde ... co to by byl za mecz jakby kibice z kozienic i radomiaka na siebie nie wzucali ... heh ... watpie czy by takie cos wypalilo ... :) pozdrowiania ! niech lepszy wygra ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosman Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!!Lesisz bramke strzeli IP: *.udn.pl 08.06.04, 14:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irwin Re: Po 29. kolejce III ligi IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 08.06.04, 15:36 Zwrocic nalezy uwage iz Tloki Gorzyce pokonali bardzo silny zespol Cracovi a wiec jesli beda mieli motywacje(kasa) moga byc nieobliczalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEC Re: Po 29. kolejce III ligi IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 08.06.04, 19:00 Będzie gorąco. Stawiam na MKS. Kurcze co się porobiło, już dawno nie czytałem takich opinii, widać że kibice obu klubów tak naprawde mają do siebie pewien szacunek. A może dlatego, że na portalu nie wypowiadał się koleś "mk" (czytaj: męska k...). Pozdrowienia dla wszytkich nomalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosman MUSI BYĆ NA MAKSA DOPING!!!! IP: *.udn.pl 08.06.04, 20:28 Ostatnio na Zniczu doping był żaden teraz musi być doping jak na Kozienicach.Pewnie tak w Radomiu jak i w Kozienicach będzie gorąco i nasłuchiwanie co sie sdzieje u rywali.Kibice Radomiaka i Kozienic pokażcie prawdziwy doping!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik 2 liga IP: 212.33.66.* 08.06.04, 23:16 Za rok Radomiak i Kozienice powinny spotkać się w 2 lidze. Ciekawe tylko kto pierwszy awansuje w tym roku. Niech wygra lapeszy. Doping niech się niesie po naszych stadionach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy Legionovia "trzyma" Radomiaka za "gardło" !!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.06.04, 23:23 Szanowni forumowicze jesli chodzi o mecz Radomiaka z Legionovią i Kozienice - Warmia, to będzie to tak, ze Kozienice przegrają z Warmią Grajewo, albo najwyzej zremisuja (bo mają "wiekowych" zawodników, a Ci "jak ognia" boją się II-giej ligi, a "nieszczęścia chodzą czasami po ludziach i mogłoby to akurat na Nich trafić). Legionovia "pozwolila" wygrać w ostatniej kolejce Kozienicom, aby móc "wziac za gardło" Radomiaka. Teraz, ja przewiduję, że po pierwszej połowie będzie w Radomiu remis lub nikłe prowadzenie Legionovii. W przerwie zawodnicy Legionovii "ustalą" ile "chcą za przegraną dostać" od zawodnikow Radomiaka i jesli dostaną to się "podłożą". Jeśli natomiast nie dostaną tego, czego będą chcieli, to mecz zakończy sie sensacyjną porażką Radomiaka, albo conajwyżej remisem, co przy rezultacie meczu z Kozienic (jak wyzej) i tak da Radomiakowi drugą lokatę i prawo do gry w barażach, o miejsce w II-giej lidze z Tłokami Gorzyce. Tłoki przegrały kolejno kilka meczy, ale w niedzielę wygrały u siebie 1:0 z Cracovią, ktora walczy o trzecie miejsce premiowane prawem do gry w barażach z 12-tą druzyna I-szej ligi, o miejsce w pierwszej lidze. Ponadto jak się chce II-giej ligi w Radomiu to trzeba szykować pięciokrotnie wyższą "kasę" niż ta co wwystarczyła w III-ciej lidze. Ewentualne mecze Radomiaka z Tłokami odbędą się 20 czerwca w Radomiu a rewanz w Gorzycach, za tydzien 26 czerwca br. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bron1926.prv.p Re: Po 29. kolejce III ligi IP: 80.249.4.* 09.06.04, 13:19 www.bron1926.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś