Dodaj do ulubionych

Po 29. kolejce III ligi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:55
no to sprawiedliwosci stanie sie zadość, dziwne że znów wszysko bedzie zależeć
od meczu z Legionovią, mam nadzieje że teraz sobie policza kartki

Ps. wszyscy musimy to zobaczyc na żywo
Obserwuj wątek
    • Gość: sadelko 1-0 taka wygrana zadowoli IP: *.udn.pl 07.06.04, 18:47
      wszystkich kibiców zielonych
    • Gość: bastek Re: Po 29. kolejce III ligi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 18:51
      no i czekamy na baraze ! KOZIENICE KOZIENICE MKS !
    • Gość: biceps1910 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.udn.pl 07.06.04, 21:18
      Skromne zwycięstwo ale wystarczy!!!Zgadzam sie z sadelko
      • Gość: radomiak!!!kibic Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:26
        jestem kibicem RADOMIAKA od 30-tu lat ale szanuje też KOZIENICE .Cieszę się jak
        RADOMIAK wygrywa nie mogę spać jak jest do tyłu.Chodzę na wszystkie mecze
        kibicuje zawsze czy to 1,2 czy 3liga i nie rzucam niczego na boisko bo to
        szkodzi mojemu klubowi.Wszyscy prawdziwi kibice powinni pamiętać że to jest
        tylko sport i trzeba szanować tych piłkarzy co aktualnie biegają w zielonych
        koszulkach.Jestem przekonany że w ostatnim meczu nasi piłkarze zrobią wszystko
        żeby wygrać a potem powalczą w barażach.Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych
        kibiców z Radomia Kozienic Warki(gratulacje za awans)Pionek i innych
        • Gość: janosik 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: 212.33.66.* 07.06.04, 22:58
          Jestem zdeklarowanym kibicem Kozienic, ale gratuluję takiego kibica Radomiakowi.
          Stawiam Ci człowieku wirtualną kratę warki. Tuś mi brat!!! Trzeba by stworzyć
          sieć prawdziwych kibiców, a nie popaprańców szalejących niczym psychopaci po
          trybunach. Jeżeli Radomiak zajmie 2 miejsce w lidze - to całym sobą będę
          kibicował mu w barażach. Ktoś z dwójki RADOMIAK lub KOZIENICE musi wejść do 2
          ligii. Prawdziwy kibicu - pijęTwoje zdrowie i zdrowie wszystkich prawdziwych
          miłośników futbolu w regionie...
          • Gość: radomiak!!!kibic Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 23:28
            Cieszę się że odpisałeś .Znam wielu ludzi co myślą tak jak TY i ja.Znam piękne
            okolice nad Wisłą w okolicach KOZIENIC i często tam jeżdżę a poza tym mam paru
            fajnych kumpli z KOZIENIC ,Oni kibicuja KOZIENICOM ja RADOMIAKOWI ,trochę się
            zawsze pospieramy kto lepszy ale zawsze zakończymy nasze spory sympatycznie ,ci
            co piszą bluzgi na WASZ KLUB to są pewnie ci sami co rzucają kamieniami na
            naszym stadjonie i odstraszają potencjalnych sponsorów.Nikt nie zainwestuje
            pieniędzy jeśli się gra mecze bez publiczności
            Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców z KOZIENIC i RADOMIA niech w
            barażach zagrają lepsi(i niech awansują)
            • Gość: Marecki Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 00:18
              Też jestem kibicem, co prawda klubu z niższej klasy rozgrywkowej (Plon
              Garbatka), ale zawsze kibicowałem klubom z naszego regionu. Bardzo mi zależy
              żeby awansował ktoś z dwójki Radomiak lub Kozienice. Rzucanie kamieniami nie
              zmieni wyniku żadnego meczu za to świadczy o poziomie(dość niskim) kibiców.
              Dobrze pamiętam czasy kiedy Kozienice przegrywały w okręgówce z Plonem ale
              cenię trenera Kupisa za jego umiejętności, których miałem okazję doświadczyć na
              własnej skórze ;-). Trzymam kciuki zarówno za Radomiaka jak i za Kozienice.
              Niech awansuje lepszy.....
              • Gość: gen Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 08.06.04, 09:15
                I tak z barażu zwycięsko wyjdzie STAL GORZYCE!!!
              • Gość: niki Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 11:23
                Witaj Marecki, jak fajnie spotkać ziomala! Ja też kibicuję Plonowi, chociaż
                mieszkam daleko od Garbatki ( ale to moja "druga" ojczyzna - przynajmniej kilka
                miesięcy w roku)Mam nadzieję, że z Radkomem sobie poradzimy i będziemy
                świętować awans!!!Jesli masz jakieś namiary bezpośrednio do klubu to mi
                podaj.Przydadzą się żeby wysłać gratulacje
            • Gość: rye Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.06.04, 13:25
              ja tam jestem poparańcem
          • Gość: Vitold Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.powiatradomski.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 10:29
            Jestem kibicem Radomiaka i popieram w całej rozciągłości Wasze posty, kibicować
            trzeba umieć. Może kiedyś obejrze mecz Kozienic z Radomiakiem bez wzajemnych
            wrzutów itp.
            • Gość: bastek Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:41
              qrde ... co to by byl za mecz jakby kibice z kozienic i radomiaka na siebie nie
              wzucali ... heh ... watpie czy by takie cos wypalilo ... :) pozdrowiania !
              niech lepszy wygra ;]
              • Gość: Bosman Re: 1-0 wygra Radomiaczek!!!Lesisz bramke strzeli IP: *.udn.pl 08.06.04, 14:58
    • Gość: Irwin Re: Po 29. kolejce III ligi IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 08.06.04, 15:36
      Zwrocic nalezy uwage iz Tloki Gorzyce pokonali bardzo silny zespol Cracovi a
      wiec jesli beda mieli motywacje(kasa) moga byc nieobliczalni
      • Gość: NEC Re: Po 29. kolejce III ligi IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 08.06.04, 19:00
        Będzie gorąco. Stawiam na MKS. Kurcze co się porobiło, już dawno nie czytałem
        takich opinii, widać że kibice obu klubów tak naprawde mają do siebie pewien
        szacunek. A może dlatego, że na portalu nie wypowiadał się koleś "mk" (czytaj:
        męska k...). Pozdrowienia dla wszytkich nomalnych kibiców.
        • Gość: Bosman MUSI BYĆ NA MAKSA DOPING!!!! IP: *.udn.pl 08.06.04, 20:28
          Ostatnio na Zniczu doping był żaden teraz musi być doping jak na
          Kozienicach.Pewnie tak w Radomiu jak i w Kozienicach będzie gorąco i
          nasłuchiwanie co sie sdzieje u rywali.Kibice Radomiaka i Kozienic pokażcie
          prawdziwy doping!!!!
          • Gość: janosik 2 liga IP: 212.33.66.* 08.06.04, 23:16
            Za rok Radomiak i Kozienice powinny spotkać się w 2 lidze. Ciekawe tylko kto
            pierwszy awansuje w tym roku. Niech wygra lapeszy. Doping niech się niesie po
            naszych stadionach...
          • Gość: Trendy Legionovia "trzyma" Radomiaka za "gardło" !!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.06.04, 23:23
            Szanowni forumowicze jesli chodzi o mecz Radomiaka z Legionovią i Kozienice -
            Warmia, to będzie to tak, ze Kozienice przegrają z Warmią Grajewo, albo
            najwyzej zremisuja (bo mają "wiekowych" zawodników, a Ci "jak ognia" boją się
            II-giej ligi, a "nieszczęścia chodzą czasami po ludziach i mogłoby to akurat na
            Nich trafić). Legionovia "pozwolila" wygrać w ostatniej kolejce Kozienicom, aby
            móc "wziac za gardło" Radomiaka. Teraz, ja przewiduję, że po pierwszej połowie
            będzie w Radomiu remis lub nikłe prowadzenie Legionovii. W przerwie zawodnicy
            Legionovii "ustalą" ile "chcą za przegraną dostać" od zawodnikow Radomiaka i
            jesli dostaną to się "podłożą". Jeśli natomiast nie dostaną tego, czego będą
            chcieli, to mecz zakończy sie sensacyjną porażką Radomiaka, albo conajwyżej
            remisem, co przy rezultacie meczu z Kozienic (jak wyzej) i tak da Radomiakowi
            drugą lokatę i prawo do gry w barażach, o miejsce w II-giej lidze z Tłokami
            Gorzyce. Tłoki przegrały kolejno kilka meczy, ale w niedzielę wygrały u siebie
            1:0 z Cracovią, ktora walczy o trzecie miejsce premiowane prawem do gry w
            barażach z 12-tą druzyna I-szej ligi, o miejsce w pierwszej lidze. Ponadto jak
            się chce II-giej ligi w Radomiu to trzeba szykować pięciokrotnie wyższą "kasę"
            niż ta co wwystarczyła w III-ciej lidze. Ewentualne mecze Radomiaka z Tłokami
            odbędą się 20 czerwca w Radomiu a rewanz w Gorzycach, za tydzien 26 czerwca br.
    • Gość: www.bron1926.prv.p Re: Po 29. kolejce III ligi IP: 80.249.4.* 09.06.04, 13:19
      www.bron1926.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka