Dodaj do ulubionych

Normalnie kurde wróciłem!!!!!!

IP: *.internet.radom.pl 09.06.04, 22:29
Znowu byłem troszkę za granicą. Po miesiącu wróciłem i już rozeznałem teren.
I mówię wam , przewiduję kłopoty jednego pana prezydenta w związku z systemem
ciepłowniczym (tak to sie teraz ładnie mówi). A przy okazji , niech sobie
sprawdzi jak to działa w Birmingham albo czy Wigan w Anglii. Tylko czy w
Urzędzie ktoś zna angielski poza słowami money , fuck me czy też plaese, good
mroning and goodbye??? ;) Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Wołodia Re: Normalnie kurde wróciłem!!!!!! IP: *.udn.pl 09.06.04, 23:30
      A pa ruski ty gawarisz.
      • Gość: Rumun prawdziwy Re: Normalnie kurde wróciłem!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 10.06.04, 09:26
        Gavariu!
    • Gość: Marcin Re: Normalnie kurde wróciłem!!!!!! IP: *.udn.pl 10.06.04, 09:38
      Ja też przewiduję kłopoty ale nie prezydenta a mieszkańców Radomia.
      Zastrzeżenia wobec jego pomysłów odnośnie ciepłownictwa zgłaszane na tym forum
      były często, więc już nie chce się ich powtarzać.

Pozdrowienia dla znających języki.
      • Gość: misia Re: Normalnie kurde wróciłem!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.04, 10:38
        z tym systemem ciepłowniczym jest tak jak z kupnem krowy, żeby móc napić się
        mleka. przerażenie ogania gdy pomyślę że będziemy musieli za to zapłacić.dobrze
        że wróciłeś, ale tak naprawdę po co wraca się do takiego miejsca jak radom?
    • Gość: miś Re: Normalnie kurde wróciłem!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 17:52
      Witaj!!! Dopieprz znowu tym komuchom z Radomian Razem tak jak zawdy bywało!
    • Gość: Rumun prawdziwy Re: Normalnie kurde wróciłem!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 10.06.04, 18:01
      Hm, nie wiem czy dopieprzanie ma jakiś sens, bo ludzie żałują sie tych co sie
      im dopieprza. A dziś w Dami strasznie dopierzyły im UW i PIS.Ale ale kto wie,
      może jutro cos dopieprzę? /\^/\
    • Gość: pies Re: Normalnie kurde wróciłem!!!!!! IP: 213.199.199.* 11.06.04, 13:32
      Please chyba nie znają
      • Gość: Zły na rumuna jedn Re: Normalnie kurde wróciłem!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:10
        Rumun ty pakuj walizki i wyjazd za granicę ieżeli ci sie tu nie podoba.
        Zabieraj dupę i wypad...
        • Gość: Zły na rumuna jedn Re: Normalnie kurde wróciłem!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 21:31
          Przepraszam polonistów ale wkradł się błąd (było iżeli- ma być,jeżeli)
          Ale fakt jest faktem i rumuna aut...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka