Dodaj do ulubionych

Radomiak przed barażami

IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.06.04, 17:44
O MKSie klubie Ty nasz ! MZKS MZKS MZKS eja o ! A dziś jeszcze też ZKS Stal
Gorzyce !
Obserwuj wątek
    • Gość: SUDEK01 WARKI ŻYCY RADOMIAKOWI AWANSU IP: *.ewarka.pl / 212.244.70.* 15.06.04, 18:17
      MAM NADZIEJĘ, ŻE ZA 2-3 LATA RADOMIAK ZAGRA W EKSTRAKLASIE
      • Gość: kibic Kozienic Radomiak do boju IP: 212.33.66.* 15.06.04, 22:46
        Życzę wszystkim prawdziwym kibicom Radomiaka awansu do drugiej ligi. Powalczcie
        i zwyciężajcie. Nie można stracić takiej okazji !!! Do boju Radom !!!
    • Gość: wielki Re: Radomiak przed barażami IP: *.udn.pl 15.06.04, 18:18
      ile jest w tym prawdy ze kibice Stali Gorzyc nie zostaną wpuszczeni na mecz z
      Radomiakem?aha i jesli tak to nas nie wpuszczą do Gorzyc
    • Gość: !zielony1910! Re: Radomiak przed barażami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 20:15
      Hheehe nie wpuszcza ;) zobaczymy ,jedzie nas minimum 3 autokary + okolo 50
      samochodow razem minimum 350 kiboli a znajac zycie i odleglosc do gorzyc bedzie
      nas dwa razy tyle.Pamietajac wyjazd do pobliskich kozienic.Bylo nas wtedy okolo
      1000- 1500 osób.Teraz ranga meczu jest o niebo wieksza i wrazie dobrego
      pierwszego meczu na Struga ,napewno spora ludzi pojedzie tam .Ja napewno bede
      tam !!!! zapraszać reszty chyba też nie musze.........
    • Gość: Irwin Re: Radomiak przed barażami IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 15.06.04, 21:28
      Starzy kibice Radomiaka pamietaja baraz o II lige w Piotrkowie z Sparta
      Zabrze.Bylo nas okolo 10 tysiecy.Radomiak walil przecietna druzyne glowa o mur
      ktorej wystarczylo dwie kontry aby wygrac 2 do 0 .Nie lekcewazyc Tlokow.Pisalem
      wiele drazliwego na temat Radomiaka gdyz z perspektywy lepiej widzialem glupote
      zarzadu.Jesli Radomiak awansuje odszczekuje publicznie wszystko co pisalm ale
      jesli nie to potwierdzam ze Engel to nieporozumienie a Radom to sportowa
      prowincja
    • Gość: wsfib Re: Radomiak przed barażami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:43
      WSFiB Radom a w szczególności grupa 2.03 życzy AWANSU DO DRUGIEJ LIGI !!!
    • Gość: mk Radomska Kolonia na Śląsku wierzy w Radomiaka! IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 08:43
    • Gość: Radomianin Re: Radomiak przed barażami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:02
      Radom Radomiak!!! z nieoficjalnych wiadomosci wiem ze Mlawa nie dostanie
      licencji na 2 lige ,(brak 1500 krzeselek i brak zadaszenia na 1000 siedlisk).Z
      tego co wiem i widze Radomiak juz rozbiera dach i rusztowanie z od
      niewybudowanego basenu krytego i przeniesie go od strony klubowej(!).Ciekawe
      czy kozieniczanie zagraja w barażach???.A i jescze Gwardia Warszawa i Ruch
      Wysokie Mazowieckie chca razem fuzji, Panowie zaczynaja sie jaja !!!! Korona ma
      problem z licencja !!! powód? brak zadaszenia!!!
    • Gość: !zielony1910! Re: Radomiak przed barażami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 13:02
      Mam pytanie: wrazie awansu Radomiaka z kim byś sie pożegnał a kogo sprowadził
      do składu Radomiaka.?

Ja jako pierwszy podaje nazwisko napastnika Okęcia Warszawa chodzi mi o Tataja,
      ten zawodnik dla swojej drużyny zdobył 15 bramek a Okęcie jest na 11 miejscu i
      zdobyli razem 33 bramki.

Z drużyny napewno bym wywalił pierwszego Minde i Wachowicza. Takie jest moje
      zdanie. Jakie wasze propozycje. Może nasz manager weźmie to pod uwage ;)
    • Gość: Kosik Czy zarząd chce awansu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:33
      Czy zarząd jest w stanie zabezpieczyć przyszłość w II lidze??
      Jeśli nie no to może nie robić pośmiewiska.
      • Gość: !zielony1910! 0 WSTYDU !!!!!!! grać i przegrywać w 2 lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 18:36
        Ty lepiej nic wiecej nie pisz bo robisz z siebie wieksze
        pośmiewisko.......Wiadomo ze jak zieloni awansuja do drugiej ligi to nie beda
        walczyc o 1 czy 2 miejsce ,tylko beda próbowali sie utrzymać. Wiadomo że np. ze
        spadkowiczami z 1 ligi jak i stałymi bywalcami drugiej ligi bedzie trudno o
        wygraną, ale beda grały tam też drużyny o podobnej sile.Nie mam pojęcia kto
        bedzie grał jeszcze w 2 lidze zobaczymy po barażach,ale mecze moim zdaniem w
        kolejnosci atrakcyjności typu z Koroną,Widzewem(?)Ruch Chorzów(?),Cracovia
        (?),ŁKS,Jagielonia,Arka(?)Śląsk(?),Zagłębiem to będą mecze na które przyjdzie
        minimum 10 tysięcy ludzi, i NAPEWNO WSTYDU DLA TAKIEJ RZESZY LUDZI RADOMIAK NIE
        PRZYNIESIE.DRUZYNA RADOMIAKA NIESIONA CHURALNYM SPIEWEM TYLU KIBICOW WALCZY I
        MOZE WYGRAC KAZDY CIĘŻKI MECZ.WSTYD TO SIE PODLOZYC I PRZEGRAC ,ALE GDY SIE
        PRZEGRYWA PO OSTREJ WALCE DO KONCA TO RACZEJ NIE JEST WSTYD.
        • Gość: Bosman Tylko zwycięstwo!!! IP: *.udn.pl 16.06.04, 18:54
          Radomiaczku taka szansa się może nie powtórzyć.SPONSORZY SIE ZNAJDĄ Zbyszko
          chce wejść na 100%!!!
          • Gość: kibol Re: Tylko zwycięstwo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:34
            czekam na odpowiedż od prezesów czy to prawda o buncie
    • Gość: Marcinkowski Zbyszko w Radomiaku IP: *.udn.pl 16.06.04, 19:02
      Bosman mnie wyprzedził.Jak Radomiak awansuje do 2 ligi to Zbyszko wejdzie w
      klub z ulicy Struga jako sponsor strategiczny.
      • Gość: markarkos Re: Zbyszko w Radomiaku IP: *.lublin.mm.pl 16.06.04, 20:34
        Kibice Radomiaka nie rozpędzajcie się w swoich zapędach mocarstwowych, bo z
        tego co można przeczytać na stronach "gazety" to rozpoczęły się problemy klubu
        z kasą. Bunt piłkarzy? I jak z takimi walczyć w barażach, już nie mówiąc o II
        lidze. Choć kibicuje Kozienicom to nie życzę wam abyście musieli grać
        juniorkami bo wtedy marzenia o II lidze pękną jak bańka mydlana. Jednak odmowa
        wyjazdu na zgrupowanie przed ważnym meczem to zły prognostyk dla klubu
        grającego nawet u III lidze. Oby z II ligi nie zrobiła się IV lub gorzej
        • Gość: Andrzej Re: Zbyszko w Radomiaku IP: *.udn.pl 16.06.04, 22:16
          Michalski tak sie odwdzieczasz kibicom za przychylnosc???
          My do ciebie z sercem a ty nas olewasz???
    • Gość: Wielki Chcemy zwycięstwa IP: *.udn.pl 16.06.04, 22:37
      O jakim buncie wy mówicie w klubie jest ok.wszyscy palą sie do gry.Nikt sie nie
      buntuje.
    • Gość: Bosman Niestety to prawda IP: *.udn.pl 16.06.04, 23:03
      Odmówili wyjazdu bo im kasy nie zapłacili.
      • Gość: kibol Re: Niestety to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:21
        Jeśli to prawda to proszę niech pan KOBYŁECKI to potwierdzi.Jeśli tak to ja
        deklaruje 1000zł do przekazania na klub proszę o podanie nr.telefonu pod który
        mogę do pana p.Kobyłecki zadzwonić. Liczę kibice RADOMIAKA że nie będę jedyny.
        • Gość: Miazio Re: Niestety to prawda IP: *.udn.pl 16.06.04, 23:54
          Tak to prawda:(
          • Gość: Tata Niestety to prawda - GTW jak chce to gra !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.06.04, 00:37
            GTW, czyli Grupa Trzymająca Władzę w zespole Radomiaka działa od dawna. Ich
            wcale nie interesuje to, czy kibice w Radomiu będą mieć okazję oglądać mecze
            Radomiaka w II-giej lidze, czy nie. Tu, tak jak i w całym kraju nadwiślańskim
            liczy się tylko "szmal" i to duży. Jak sprostać oczekiwaniom (żądaniom)
            tych "naszych" kopaczy, musi odpowiedzieć i znaleźć stosowną "kasę" Zarząd.
            Nikt Wam, Panowie z Zarządu, nie pomoże, władze miasta, owszem jakby jakieś
            ordery wręczano to pierwsi ustawią się w kolejce, ale żeby pomóc
            najpopularniejszemu klubowi w mieście, to na taki zbytek łaski nie liczcie!
            Jeśli chodzi o wyjazd grupy "kibiców" do Gorzyc, to jeśli to Wy byliście na
            meczu w Legionowie, w rundzie jesiennej, to ja wolałbym aby radomska policja
            nie wypuściła Was z Radomia.
            • Gość: Tata 2 Re: Niestety to prawda - GTW jak chce to gra !!!! IP: *.chello.pl 17.06.04, 13:31
              No to chyba jednak nadeszła już pora podziękować poniektórym "gwiazdom", a
              właściwie "tycim gwiazdeczkom". Jak tak chcą Oni szantażować Zarząd Radomiaka
              przed najważniejszymi meczami w sezonie, to i tak jest już prze....ne.
              Ustąpienie przed Ich żądaniami nic nie zmieni, bo nawet jak dostaną, to o co
              zabiegają, to wyjdą na boisko i "oleją" mecz jak już to niejednokrotnie robili
              w rundzie wiosennej. Szanowni członkowie Zarządu "wylejcie to doborowe
              towarzystwo na zbity pysk" i zagrajcie juniorami, to naprawdę nie jest mecz "O
              być albo nie być radomskiej piłki!!!!!!!!!". Nawet przegrana, może i klęska,
              będą lepsze niż kolejne ustępstwa, bo taka droga prowadzi "do nikąd". Trzeba
              raz, a stanowczo zadziałać, po to jest Zarząd, żeby rządzić a nie słuchać
              kopaczy, nawet w sytuacji gdy są zaległości w wypłatach sum kontraktowych dla
              poszczególnych zawodników.
    • Gość: .... Re: Radomiak przed barażami IP: 80.249.4.* 17.06.04, 08:25
      www.bron1926.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka