Dodaj do ulubionych

Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilton?

11.04.12, 20:07
Taak..... A do Hiltona i centrum konferencyjnego w Radomiu swoje firmy przeniosą z Denver Blake Carrington i Alexis Colbie. I oczywiście będą lądować swoimi odrzutowcami na lotnisku Radom - Sadków Airport zbudowanym przez miejską spółkę za 22,5 mln złotych. Bo koniunktura w przemyśle się bardzo zmienia i zamiast inwestować w wydobycie ropy zaczną niezwykle owocną współpracę z radomskimi garbarzami... Obok nich w biurowcu o miejsca do wynajmu zaczną się oczywiście bić przedstawiciele rodzimego biznesu. A w tym wszystkim będzie im przyświecać nasze niezrównane motto.... siła w precyzji.....
A świstak siedzi i zawija w te sreberka....
Dobra. Czas lądować. Ziemia Proszę Państwa. Pobudka! To był tylko kolejny piękny sen....

Obserwuj wątek
    • gregory_z_radomia Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilton? 11.04.12, 20:11
      Bardzo dobry pomysł. Ogranizacja techniczna nie udżwignąłby tej inwestycji, a tak powstanie niezbędne centrum konferencyjne, hotel oraz lokale biurowe.
      • Gość: w w w Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.12, 20:21
        A po co powstaną?
        • gregory_z_radomia Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi 11.04.12, 20:27
          Powstaną po to aby przyjezdni mogli w nim przenocować, aby można były wynająć salę na konferencję szkolenie lub wykład. Po to aby zmienić oblicze centrum miasta, uporządkować przestrzeń w około.
          • Gość: w w w Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.12, 20:33
            Oczywiście to żarty, nie? Bo w Aviatorze nie dało się przespać a w Not zrobić konferencji a tu nagle ktoś chce wywalić hotel i salę konferencyjną bo nagle to takie opłacalne.
            W bajki wierzysz?
            • gregory_z_radomia Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi 11.04.12, 20:50
              Nie każdy chce organizować konferencję w hotelu, w sali w tym obiekcie który wymieniasz, która spełnia różne zadania w zależności od zapotrzebowania. Niktórym podmiotom zależy na profesjonaliźmie. Przykładem jest tutaj centrum konferencyjne na ulicy 1905 roku. Z usług tej formy korzysta coraz więcej firm. Nie wiem w czym widzisz problem. Jest okazja odmianę ścisłego centrum miasta.
              • Gość: w w w Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.12, 20:54
                Problemu żadnego nie widzę, tylko proponowałbym chłodniejszą ocenę sytuacji.
              • Gość: Ewa Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.icpnet.pl 30.04.12, 12:11
                Jeśli szukacie miejsc na konferencję w Rzeszowie poszukajcie czegoś tu: www.mojekonferencje.pl/rzeszow
          • Gość: pier.dolnienty Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.12, 10:09
            Idioto, czy Ty kiedyś byłeś chociaż w Hiltonie? Jedna noc nawet w jedynce pochłania miesięczny zasiłek z mopsu :)

• gregory_z_radomia Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi 21.04.12, 12:33
              Na początku chciałem pogratulować Ci wyboru nicka, ponieważ wzrowo odzwierciedla on Twój stan psychiiczny i w mniejszym stopniu iloraz intelignecji. Otóż jesteś następną osobą która nie zapoznała się z artykułem. Podpoiwiem Ci że napisano w nim było że sieć HILTON może być operatorem hotelu który znajdzie się w planowanym budynku.
              Chciałem także dodać że obrażając i krzycząc nikogo nie przekonasz do swoich argumentów.

• Gość: pier.dolnienty Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.12, 20:02
                Więc tak jak myślałem nie byłeś nigdy w Hiltonie i nie będziesz, bo to za drogi gips :)

A w Radomiu nigdy coś takiego nie powstanie - to miasto umiera!
                • gregory_z_radomia Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi 21.04.12, 23:15
                  A jakie mu tu znaczenie że przykładowo nigdy nie korzystałem z usług tej sieci hotelowej?
                  Czy na tej podstawie ta sieć zdecyduje się otworzyć swój obiekt w Radomiu??
                  Nie, na podstawie badań marketingowych, rynku i oceny konkurencji. Najwidoczniej jest to opłacalne ponieważ rozpoczął rozmowy z inwestorem i miastem.
                  Całe szczęście że inwestorzy nie podejmują decyzji o inwestycji na podstawie wpisów malkontentów nie wierzących w sukces o nickach świadczących prawdopodobnie o chorobie psychicznej.
                  • Gość: pier.dolnienty Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.12, 10:13
                    Dalsza "polemika" z Tobą, burku radomski, nie ma żadnego sensu. Ten Hilton powstanie podobnie jak lotnisko, metro i tor formuły-1 ... ten grajdoł się wyludnia. Zgadnij dlaczego?
                    • gregory_z_radomia Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi 22.04.12, 13:29
                      Kolejne pytanie do Ciebie. Jakie znaczenia ma fakt wyludniania się miasta Radom, na planowaną inwstycję Naczelnej Organizacji Technicznej i plany ulkowania hotelu znanej sieci??
                      Przecież z usług nie będą korzystali mieszkańcy tylko przyjezdnii. To raczej z Tobą nie ma sensu dyskutowac bo się gubisz i przedstawiasz argumenty nie mające wpływu na podejmowane decyzje. Potwierdzeniem tego jest używania obrażliwych słów w każdym poście. Zwyczajnie brakuje Ci argumentów i kultury.
                      • zjemwaswszystkich Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi 22.04.12, 20:01
                        "Przecież z usług nie będą korzystali mieszkańcy tylko przyjezdnii." - a po co ci przyjezdni będą przyjeżdżać do Radomia? Tylko po to, żeby się w hotelu przespać? Chyba maja hotele u siebie, jeśli tak lubią w nich spać. A może przyjadą pospacerować po parku Kościuszki? Albo wspaniałym deptakiem Żeromskiego wraz ze słynną radomską starówką?
                        • Gość: KY Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.radom.vectranet.pl 22.04.12, 20:24
                          Większość gości radomskich hoteli przyjeżdża to do firm znajdujących się w naszym mieście. Fakt, ze nie mamy wspaniałych atrakcji turystycznych nie oznacza, że hotele nie są tu potrzebne. Zwróć też uwagę, ze ceny w radomskich hotelach są w weekendy niższe niż w ciągu tygodnia.
                          • Gość: pier.dolnienty Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.12, 22:04
                            Do jakich firm przyjeżdżają ci goście? Do Urzędu Miejskiego czy Skarbówki?
                            • Gość: Mądry Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.radom.vectranet.pl 23.04.12, 04:24
                              Do Ciebie przyjeżdżają i nie mają gdzie spać.
                            • Gość: KY Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.radom.vectranet.pl 23.04.12, 15:28
                              Nie. Do tych międzynarodowych i produkcyjnych.
                              • Gość: pier.dolnienty Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.12, 16:35
                                Pewnie wszyscy przyjeżdżający z Warszawy do tych nowych zakładów General Electric :)
        • Gość: Fantazja Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.12, 21:31
          Co jest powodem nadmiernej fantazji ???
          • gregory_z_radomia Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi 11.04.12, 21:48
            Chyba pomyliłeś adresata. To pytanie niedowiarku kieruj do Prezesa NOT-u. Moje słowa są tylko komentarzem i opinią na ten temat.
          • Gość: c.d. Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 07:03
            Architekci roboty nie mają a zlecenie lepiej płatnego projektu trzeba jakoś "nagonić" ?
      • Gość: Sowaprzmądrzała Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 23:49
        Najbardziej potrzebny jest hotel..bo ten naprzeciwko NOTu jest zapchany do granic możliwości. Chociaż może hmmm klienci Słonecznej jak już tak się obkupią to wpadną do Hiltona podrzemać . Pierdoły panowie opowiadacie, pierdoły ....konferencje na temat upadku miasta będziecie organizować??????
        • Gość: Anja Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.04.12, 00:21
          Może jak Gesslerowa przyjedzie znowu robić te swoje "rewolucje" to wynajmie ze swoją ekipą kilka pięter w tym Hiltonie, bo słyszałem, że lubi się wygodnie wyspać ... ten hotel naprzeciwko NOT to dawna porodówka i czasami przechodząc rzucam okiem - kilka samochodów i to wszystko.

Po co u licha centrum konferencyjne w takiej dziurze jak Radom? Zabawne :)
    • fnx1 Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilton? 11.04.12, 20:37
      Czy tam aby na przeciwko nie funkcjonuje jakiś hotel? Może to nie Hilton ale cóś tam jest! To przypuszczam, że potencjalny inwestor strategiczny dokładnie sprawdził zajętość pokoi u najbliższej konkurencji i mu się będzie to opłacało! Kurcze wydawało mi się, że tu nie ma kto mieszkać w hotelach a tu proszę! A do tego zebrania pracowników, narady itp nie będą już się odbywały w urzędach (miejskim, skarbowym, pracy, zusie itp...) tylko aby wspierać inwestycje - w centrum konferencyjnym! Super pomysł!
    • balon76 Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilton? 11.04.12, 20:49
      Ja proponuje nawiazac wspolprace ze slynna siecia hotelowa "Hotel 52".Rodzinna atmosfera,obsuga na poziomie iscie swiatowym.Co Wy na to?
    • Gość: marek Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.04.12, 22:16
      Niech próbują! Przecież nie będą robić tego za nasze pieniądze.
      • Gość: AVO Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.12, 22:31
        Pomysł przedni, ale jakoś nie widzę wyjścia z Hiltona prosto na... stację benzynową.
        • gregory_z_radomia Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi 11.04.12, 22:43
          I tu jest największy problem, ponieważ termin końca dzierżawy terenu pod stacją benzynowową kończy się prawdopodobnie około 2020 roku. Mam nadzieje że plany inwestora zakładają likwidację stacji i jej przeniesienie w inne miejsce.
          • Gość: w w w Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.12, 23:21
            wow, mocne.
    • pa03 Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilton? 12.04.12, 08:45
      Z tego co wiem to jest koncepcja wybudowania dwóch pietrowych budyneczków oczywiście według radomskich inwestycji
    • ae-ode Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilton? 12.04.12, 15:05
      Super, już widzę jak biznesmeni z Radomia organizują swoje cotygodniowe meetingi w tym centrum i ściągają na nie przedstawicieli swoich firm z kraju i ze świata. Takie centrum jest miastu tak potrzebne, jak kolejny hipermarket. Brawo! Już widzę jak inwestorzy zabijają się, żeby zaiwestować i zarobić miliony na tej inwestycji.
    • wielocha Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilton? 12.04.12, 20:26
      Na forum odzywają się ciągle" hamulcowi "dla których normalny dynamiczny rozwój miasta nawet do rozmiarów milionowej metropolii jest solą w oku .Zawsze widzą więcej problemów w każdej sprawie niż planowanych korzyści dla miasta.Z bezproduktywnymi krytykantami nam nie po drodze.
      • ae-ode Re: Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilto 12.04.12, 21:09
        Dobre "normalny, dynamiczny rozwój miasta" w Radomiu.. milionowa metropolia w Radomiu :-D
        Z bezproduktywnymi krytykantami nam nie po drodze :-D
        Już lotnisko uruchomiliście!
        • gregory_z_radomia Re: Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilto 12.04.12, 21:21
          ae-ode napisała:

> Dobre "normalny, dynamiczny rozwój miasta" w Radomiu.. milionowa metropolia w
          > Radomiu :-D
          > Z bezproduktywnymi krytykantami nam nie po drodze :-D
          > Już lotnisko uruchomiliście!

Lepiej narzekać, wyszukiwać kolejnych brudnych miejsc w centrum, porównywać Radom z innymi miastami i punktować negatywy. W sytuacji kiedy pojawia się perspektywa zmian, uregulowania kilku kwestii naraz, nadal lepiej dostrzegać jest negatywy niż wyszukać tak jak napisał Wielocha pozytywy tej inwestycji. Ludzie więcej optymizmu.
          • Gość: bla Re: Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilto IP: *.acn.waw.pl 13.04.12, 04:48
            Gdy ludzie nauczeni są pesymistycznego myślenia "wyszukiwania kolejnych brudnych miejsc", słuchania o niezrealizowanych inwestycjach i innych porażkach to z dużym dystansem podchodzą do tego typu informacji po to żeby nie rozczarować się gdy plan rzeczywiście nie dojdzie do realizacji.
            Mieszkając kilka lat w Radomiu zauważyłem, że pesymizmu i złej opinii wśród mieszkańców o swoim mieście nie brakuje. A to przecież właśnie mieszkańcy są najważniejszą częścią miasta i mogą je zmieniać.
            A co do do samej inwestycji, to jeżeli będzie tam przede wszystkim biurowiec, najlepiej klasy A to Radom może dostać porządnego kopa w rozwoju. Inwestorzy nie będą gnieździć się w zabytkowym NOT - to zupełnie inne realia. Dla nich zaletą Radomia będzie głównie niski koszt pracowników oraz wykwalifikowani studenci z Politechniki Radomskiej. Przyczyn zniechęcających jednak nie brakuje. Przede wszystkim transport. Jazdy pociągiem do Warszawy czyli 100km w ok. 2h to porażka. Na szczęście remonty już ruszyły, ale z tego co się orientuję nie ma jeszcze gotowych przetargów na drugi tor oraz nowy most nad Pilicą. Do tego dochodzi transport lotniczy, który jest bardzo ważny dla dużych korporacji i na razie nie istnieje. Na szczęście coś już się ruszyło i jeżeli będzie dobre tempo prac, to lotnisko cywilne zostanie wybudowane w podobnym czasie co budynek z artykułu. Ważne jednak żeby miało połączenia również poza krajowe. Jedynym dobrym połączeniem jest świeżo wybudowana trasa do Warszawy choć autostrada to to nie jest. Pozostaje jeszcze kwestia wykwalifikowanych pracowników. Politechnika to typowo techniczna uczelnia choć uruchamia coraz więcej kierunków humanistycznych. Niestety pogłębia się niż demograficzny więc studentów jest coraz mniej, dlatego niektóre kierunki nawet nie startują, a te, które są, trzymają studentów na siłę, przez co obniża się poziom kształcenia. Radom to jednak 200 tys. miasto z jednym z najlepszych liceów w Polsce, więc potencjał na pewno jest. Jak inwestycje ruszą to na pewno część Radomian wróci do swojego rodzinnego miasta, bogatszych o doświadczenia z poprzednich miejsc pracy.
            Ministerstwo Finansów zdecydowało się na stworzenie swojego Centrum Przetwarzania Danych w Radomiu czyli widzi w nim potencjał i inne firmy też go dostrzegą. Ściąganie do siebie inwestorów to moim zdaniem najlepsza obecnie droga dla rozwoju miasta. Dzięki temu rozwija się Warszawa, Wrocław, Kraków i zaczyna Łódź. Kolej na Radom.
          • ttty Re: Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilto 13.04.12, 11:33
            gregory_z_radomia napisał:

> ae-ode napisała:
            >
            > > Dobre "normalny, dynamiczny rozwój miasta" w Radomiu.. milionowa metropo
            > lia w
            > > Radomiu :-D
            > > Z bezproduktywnymi krytykantami nam nie po drodze :-D
            > > Już lotnisko uruchomiliście!
            >
            > Lepiej narzekać, wyszukiwać kolejnych brudnych miejsc w centrum, porównywać Rad
            > om z innymi miastami i punktować negatywy. W sytuacji kiedy pojawia się perspek
            > tywa zmian, uregulowania kilku kwestii naraz, nadal lepiej dostrzegać jest nega
            > tywy niż wyszukać tak jak napisał Wielocha pozytywy tej inwestycji. Ludzie więc
            > ej optymizmu.

ja mam bardzo duzo optymizmu i chciałbym, zeby radom byl milionowa metropolią, z przemysłem, lotniskiem, dziesiątkami hoteli itd
            niestety prawda jest bardzo bolesna. miasto moze robic przeróżne plany, nawet budowy kosmodromu, niestety ktos musi dac na to pieniądze
            a prywaty inwestor nie wyłoży swoich pieniędzy jeżeli na tym nie zarobi! i niestety dlatego nie bedzie w radomiu lotniska, hiltona i innych nierealnych pomysłów.
            • gregory_z_radomia Re: Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilto 13.04.12, 17:35
              ttty napisał:

> ja mam bardzo duzo optymizmu i chciałbym, zeby radom byl milionowa metropolią,
              > z przemysłem, lotniskiem, dziesiątkami hoteli itd
              > niestety prawda jest bardzo bolesna. miasto moze robic przeróżne plany, nawet b
              > udowy kosmodromu, niestety ktos musi dac na to pieniądze
              > a prywaty inwestor nie wyłoży swoich pieniędzy jeżeli na tym nie zarobi! i nies
              > tety dlatego nie bedzie w radomiu lotniska, hiltona i innych nierealnych pomysł
              > ów.

Mam wrażenie że nie przeczytałeś artykułu a go komentujesz. Jest w nim wymieniony z nazwy inwestor który prowadzi negocjacje w sprawie budowy. Skoro je rozpoczął to chyba nie wmówisz mi że nie jest świadomy czego się podejmuje. Że będzie zmuszony wyłożyć pewną sumę pieniędzy na inwestycję i że wszystko przekalkulował, zbadał rynek, ocenił swoje możliwości inwestycyjne i zdecydował się podjąć ryzyko. Na tą chwilę nie wiemy czy rozmowy zakończą się pozytywnie czy nie, ale wiemy już że Radom jest atrkacyjnym miejscem na stworzenie pomieszczeń biurowych, uruchomienia hotelu oraz centrum konferencyjnego w nowoczesnym biurowcu skoro ktoś chce się podjąć takiej inwestycji.
              A i jeszcze chciałem zapytać w jakim celu wtrąciłeś tu sprawę lotniska??
              • Gość: Kielce Re: Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilto IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.12, 10:25
                To święta prawda, bo wczoraj przejeżdżałem przez Wasz piękny gród piastowski i widziałem, że już kładą fundamenty - na jesieni będzie tam podobno zjazd PiS-u?

Radom będzie pierwszym miastem na świecie z 30% bezrobociem i hotelem Hilton :)
    • ka-mi-la789 Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi 12.04.12, 21:16
      A może Waldorf Astoria? Milionerzy z całego świata będą ściągać do Radomia, żeby z okien hotelu podziwiać stację benzynową, zmurszałe rudery i ochlapane farbami brezentowe szmaty zwane dumnie reklamą.
    • Gość: Maniek Re: Zamiast NOT centrum konferencyjne i hotel. Hi IP: *.radom.vectranet.pl 12.04.12, 21:36
      Garbarzami ? Chyba grabarzami...... Cha,cha,cha.....
    • succour Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilton? 13.04.12, 10:03
      Zaiste, rzecz by można, każdy nawet głupi pomysł rodzi pewne skutki (przypadek reformy zdrowia, etc,,,.).
      Zajrzyjmy do profilu działań NOT-u a okaże się iż, jest to obiekt i kilka pokoi NOT-u wypełnionych ludźmi, którzy z natury coś robią a szczegónie utrzymują kontakty, czsami coś zaopiniują i pobierają za przynależność (ciężkią kasę).
      Postawmy pytania; gdzie ten przemysł na podstawie którego możnaby organizować różnego rodzaju konferensje, czym takim szczególnym zajmuje się NOT w Radomiu, co szczególnego siedzi w głowach decydentów, że wszędzie chcą budować sklepy, sale konferencyjne lub biura.
      Dość dywagacji.
      • Gość: gość Re: Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilto IP: 212.160.114.* 13.04.12, 11:28
        Moi drodzy,
        Bardzo wspieram rozwój swojego miasta, chociaż sytuacja zmusiła mnie do pracy
        poza Radomiem, ale czy ktokolwiek z Was był kiedyś w hotelu Hilton?
        Wiecie jakie tam są ceny?
        Uważam, że Radomian nie stać będzie na korzystanie z tak wysokiego standardu hotelu Hilton, no chyba że firmy będą organizować konferencje?
        • Gość: RADOM Re: Obok NOT centrum konferencyjne i hotel. Hilto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.12, 12:04
          TERA SZKODNIK-KOSZTOWNIK WYKONCZY KOLEJNYCH MALYCH PRZEDSIEBIORCOW CO NA PIS I JEGO GLOSOWALI BO JUZ NIEDLUGO NASZ LYSY PREZYDENCIK KAŁ-FLANDA OTWORZY!!!
          • Gość: TYLKO nie TU Róg Witolda i placu pod hotel a plac poszpitalny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 10:20
            To znaczy ze rudery gdzie urzeduje pan od kryzyów rodzinnych pójdą pod zabudowę???
            RÓG WITOLDA I PLACU jest dobrym punktem na taka inwestycje/hotel/ zas teren dawnego szpitala można przeznaczyc pod biurowiec i centrum konferencyjne.Taki budynek dobrze by zamykał plac od strony zachodniej.
            • radomianin79 Re: Róg Witolda i placu pod hotel a plac poszpita 16.04.12, 20:53
              Inwestycja ciekawa, powinna byc zrealizowana, jest potrezbna miastu. Czekam zatem na wieżowiec.
              • Gość: miglanc Re: Róg Witolda i placu pod hotel a plac poszpita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 10:32
                Czy rogatka to znaczy galeria i stacja benzynowa będą w podziemiach projektowanego wieżowca NOTU????
                • Gość: pier.dolnienty Re: Róg Witolda i placu pod hotel a plac poszpita IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.04.12, 20:32
                  Podobno na 17-tym piętrze w tym Hiltonie ma być porodówka?
                  • Gość: RaDÓŁ Re: Róg Witolda i placu pod hotel a plac poszpita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.12, 11:35
                    Proponuje za Kosztowniaka Wielkiego zmianę nazwy naszego grodu na: RaDÓŁ !
                    • Gość: pier.dolnienty Re: Róg Witolda i placu pod hotel a plac poszpita IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.12, 19:50
                      Najpierw powstanie pomnik Prezydęta Tysiąclecia :)

• Gość: olo Re: Róg Witolda i placu pod hotel a plac poszpita IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.12, 16:51
                        Kolejny naćpany kretyn z holoty Palikmiota
                        • Gość: pier.dolnienty Re: Róg Witolda i placu pod hotel a plac poszpita IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.12, 06:25
                          Ludzie mi mówią, że raczej apolityczny ... skąd takie skojarzenie?
    • Gość: Dawca moczu A jednak będzie Hilton! IP: *.30.253.165.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.12.13, 17:29
      Tylko najpierw musi ruszyć "lotnisko" :)
      • Gość: Anna_PIS Re: A jednak będzie Hilton! IP: *.itypo.nl 07.12.13, 17:59
        Lotnisko już ruszyło, mamy piękny wóz strażacki, Kie sportage, a żadne samoloty nam są niepotrzebne, bo mi będą robiły hałas nad moim mieszkaniem na Ustroniu.
        • Gość: Remik ja protestuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 13:09
          A ja z moimi wspaniałymi sąsiadami "mieszczuchami z Ustronia" szykują list protestacyjny przeciw zakłócaniu spokoju przez lotnisko na naszym pięknym osiedlu .
          • prawdziwyradomianin Re: ja protestuję 08.12.13, 13:18
            lotnisko musi być...tramwaje ożywiłoby Centrum...dworzec PKP jeśli zlikwidują te szpetne pawiloniki w przejsciu ...bedzie okey.. Radom ładnie je czy wam to się podoba czy nie...szkoda ze władze miejskie i niestety Prezydent nie mają wizji tego miasta...
            • prawdziwyradomianin Re: ja protestuję 08.12.13, 13:20
              prawdziwyradomianin napisał:

> lotnisko musi być...tramwaje ożywiłoby Centrum...dworzec PKP jeśli zlikwidują
              > te szpetne pawiloniki w przejsciu ...bedzie okey.. Radom ładnie je czy wam to
              > się podoba czy nie...szkoda ze władze miejskie i niestety Prezydent nie mają wi
              > zji tego miasta...

marzę o takim Prezydencie DUTKIEWICZ LUB SZCZUREK
              • Gość: Gabriella Re: ja protestuję IP: *.algo.radman.pl 08.12.13, 13:35
                A po ile bedzie tego odszkodowania za hałas, ?inaczej od domku i mieszkania czy tak samo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka