Dodaj do ulubionych

Postawmy się bandytom!

IP: *.internet.radom.pl 19.06.04, 17:11
Wiele wymagamy od urzędów i Policji. Ale gdy coś się dzieje nie reagujemy.
Boimy się, zmieńmy to i rozpocznijmy akcję "Postawmy się bandytom!"
Niech wiedzą, że nie są bezkarni. To oni niech zaczną się bać nas a nie my
ich... (dziękuję dwóm panom, którzy właśnie tak uratowali mi być może nawet i
życie, pozdrawiam tych trzech, którzy z zaciekawieniem się przypatrywali)
Obserwuj wątek
    • Gość: ptak Re: Postawmy się bandytom! IP: 213.199.199.* 19.06.04, 21:48
      Święte słowa. Sprawcy ogromnej większości przestępstw i wykroczeń nie są
      wykrywani i karani właśnie przez bierność społeczeństwa. Nie chcemy być
      świadkiem w sądzie, nie chcemy zareagować na ulicy, nie dzwonimy na Policję,
      nie zgłaszamy przestępstw do prokuratury... a później opowiadamy jaka to
      Policja, prokuratura, sądy są be.
      • Gość: obywatel Re: Postawmy się bandytom! IP: *.internet.radom.pl 19.06.04, 22:04
        Wczoraj przed moim blokiem 3 młodzieńców w wieku max 16 lat piło piwo, już
        zataczającym się krokiem poszli po następne do pobliskiego sklepiku. Oczywiście
        zostali obsłużeni. Wtedy się wk... i zadzwoniłem na policję. Panowie owszem
        przyjechali po 8 min. Niestety spisali tylko gówniarzy, mimo że jeden z nich
        nie mógł się już utrzymać na nogach. Nawet nie raczyli podejść do sklepiku i
        porozmawiać ze sprzedawcą. Mało tego w czasie interwencji samochód policyjny
        zatarasowało drogę osiedlową, w tym momencie chciał przejechać inny samochód,
        panowie oczywiście w du… uprzejmi, przepościli go. Następnie kierowca na oczach
        policjantów zaparkował samochód na środku trawnika. Oczywiście ci udali, że nic
        nie widzą. Wkurzony zadzwoniłem jeszcze raz do dyżurnego i po prostu
        opieprzyłem go, ale on pewnie też mnie olał.
        MORAŁ: ludzie możecie liczyć tylko na siebie samych.
        • Gość: misua Re: Postawmy się bandytom! IP: 213.199.199.* 19.06.04, 22:10
          Takie działania policjantów są niestety nieodosobnione. Warto o nich pisać
          (nawet z nr radiowozu). Przełożeni tych leni czasem czytają gazetę/forum.
          • Gość: Radomianin Re: Postawmy się bandytom! IP: *.internet.radom.pl 21.06.04, 11:12
            Bardzo podobała mi się sytuacja kiedy jakiś dres skakał po samochodach u nas
            pod blokiem. Wyleciał prawie cały blok ale sk... zdążył uciec. Policja
            oczywiście zjawiła się po 15-stu minutach. Ale to chyba właśnie o taką
            solidarność mieszkańców chodzi. Wyobrażam sobie jak koleś miał pełne gacie jak
            zobaczył ze dwudziestu chłopów wybiagających z klatek :)
            • Gość: pd1 Re: Postawmy się bandytom! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.06.04, 12:53
              Jakie wy jesteście chłopy, jak wam spieprzył? Biegać samemu nie zaszkodzi!!!
              Trenować panowie, brzuszki bedą mniejsze, a i dresy pełne gówna ze strachu.
    • Gość: nie frajer ALE FRAJERY!!! IP: *.internet.radom.pl 21.06.04, 13:05
      LUDZIE QRW... MAC GADACIE DSSAME PIERDOŁY, NIE MACIE P[OJĘCIA O ZABIJANIU, TEN
      KU... KTÓRY PISAŁ O KOLESIACH, PRZEZ KTÓRYCH ZADZWONIŁ NA POLICJĘ , POWINIEN
      ZOSTAĆ ZAPOZNANY Z JAKIMŚ MURZYHNEM, CO TY FACET NIGDY DZIECIŃSTWA NIE MIAŁEŚ,
      JAK TAKI MĄDRY JESTES TO SAMEMU TRZEBA ICH BYŁO SPISAĆ POLICJQANCIE... BALUJMY
      WIĘCEJ
      • Gość: Guci Re: ALE FRAJERY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:38
        I cóż tu więcej mówić. Frajer - autor wypowiedzi, piszący jakimś mało
        zrozumiałym slangiem zmieni ton, dopiero jak mu balujący koleżkowie rozbiją
        samochód. Problem w tym, że jeżeli nie ukradnie to samochodu nie będzie nigdy
        miał, bo sądząc po tym co i jak pisze jest na poziomie pitekantropa ( nie
        obrażając naszego domniemanego protoplasty ). I tu kółko się zamyka.
      • Gość: kotus dresą wstęp wzbronoiny IP: 212.244.88.* 21.06.04, 16:33
        Nie widzisz dużego napisu po lewej stronie Forum ?? no rozejrzyj się o tam:
        DRESĄ i ŁYSYM WSTĘP WZBRONOINY !!!
        • Gość: Radomianin Re: dresą wstęp wzbronoiny IP: *.internet.radom.pl 23.06.04, 13:19
          Żenujące... Tylko, że ja w dzieciństwie zbierałem monety a nie lusterka
          samochodowe, które jakoś ostatnio ktoś zakolekcjonował z mojego auta...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka