wemur 26.05.12, 11:47 bez zmian. Na alejkach połamane gałęzie, na trawnikach butelki po piwie, pod ławkami góry petów, po kątach rozanieleni menele. Jak w Radomiu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucas1_live Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 26.05.12, 20:56 Zgłoś to w odpowiednie miejsce a nie na forum się wyżalasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.12, 09:27 Ten pajac sam śmieci by pożniej mozna było pisać Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 27.05.12, 13:55 och ty kablu - musiałeś mnie wydać ? Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 27.05.12, 14:00 joker, tobie najlepiej i najłatwiej wpisuje się tylko kolejne nicki. Więcej liter już nie znasz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 27.05.12, 14:13 poza tym joker-ciulu, przejrzałem twoje wpisy i nie znalazłem ani jednego merytorycznego. Specjalizujesz sie w docinkach i wbijaniu szpilek. Takich prostackich zresztą. Wyluzuj i idź pograć w piłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.12, 18:40 analizuj dalej no i nie pisz glupot Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 27.05.12, 22:55 joker, co tu u ciebie można analizować - jak bambus prosty jesteś. Koniec analizy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 zgłosił się Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 12:49 Olo! Teraz przez dwa dni będziesz tu pluł jako joker???? Pamiętaj że mu buziuchnę spaskudziło , żeby i tobie wreszcie ozora albo i paluchów nie powykręcało . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.12, 09:33 Czyli normalnie jak to w Radomiu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.12, 16:08 Wemur.Nie pisz menele.Jak możesz ubliżać sobie?Leżałeś z pustą flaszką obok piątej ławki od Żeromskiego.Śpiewałeś "Góóóoraluuuuu czy ci nie żallll...A feee.... Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 27.05.12, 18:06 Nie zrozumiałeś Kostek- pisząc menele mam na myśli ciebie i twoich kumpl. P.S. Ja nie śpiewam bo nie znam słów i bardzo fałszuję, ale mówia, że po czwartym tobie całkiem nieźle wychodzi...szczególnie pod ławką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztaniak lezaly tez w niedziele IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.12, 17:17 lemury z wemurami. pelno ich bylo. nie dalo sie poharatac w gale normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
lucas1_live Re: lezaly tez w niedziele 27.05.12, 20:24 Taa, dobry jest koleś;) nakręca ten spam i potem polemikę prowadzi;) Na drzewko proponuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: lezaly tez w niedziele 27.05.12, 22:43 a co ty tam na tym drzewie lucas...banany prostujesz ? liście skubiesz? zasuwaj, zasuwaj...konkurencja ci nie grozi. I nie przemęczaj się myśleniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.12, 21:03 Czytam to Wasze forum i aż ciarki przechodzą - to miasto umiera. Dzisiaj po południu znowu byłem na Słowackiego i widziałem ten potłuczony fajans pod wiaduktem plus żuli sączących jakieś kwasy albo Royal ... za komuny to było normalne miejsce do życia - żal dvpę ściska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.12, 21:55 A Kielce co? Kwitną?Chyba tobie kaktus kwitnie .Kielce to padaczka.Znam tam sporo ludzi.TYlko oni albo udają albo są wariatami i mówią że jest OK.Żyją ze swoich przydomowych działek.A w Radomiu takowych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.radom.vectranet.pl 27.05.12, 22:01 Wemur.Jesteś cienias. Synciu.Co ty możesz?Piwko i lulu.I to za dużo jak dla ciebie.Tobie to może by tak kobylego mleka?Nie znasz "Góralu czy ci nie żal".To piosenka ktorą śpiewa się nad ranem.To o czym ty piszesz.Mleczko trzy rzy dziennie. A tak naprawdę to powinieneś leczyć się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.12, 22:07 Kilka ciekawych myśli, ale nie o Kielcach ... ludzie żywią się tutaj z działek? Co ty pijasz w soboty? Kwasy czy Rojal? Zacznijcie sprzątać ten grajdoł, bo zarasta brudem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 27.05.12, 22:44 Kostek, ty w kółko o tym piciu. Masz z tym problem? Są poradnie - AAA czy tak jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 28.05.12, 18:39 dziękuję, nie wpadnę do ciebie - mam inne plany Odpowiedz Link Zgłoś
lucas1_live Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 28.05.12, 20:29 Patrzcie jak siedzi ciągle na necie i gdzie tylko ktoś podsumuje jego marne spamerskie wypociny zaraz odgrywa się jakimś infantylnym tekstem:) Na drzewko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komoruski Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.radom.vectranet.pl 28.05.12, 22:19 ten gośc to jakiś psychol pisze sam do siebie pod niezliczona iloscia nicków Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 28.05.12, 22:41 no jakoś nie odstajesz w tym względzie na tym drzewku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 28.05.12, 22:59 lucas, ty ciulu z plastikowym fiutem- ty jakiś kurdupel zagazowany jesteś, skoro mieścisz się w clio. To wszystko wyjaśnia - takie kurduple przeważnią są zajadłe, jak foksteriery i ujadają na wszystko co się rusza :). Ale żeby na drzewie ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucas1_live Re: wemur! 29.05.12, 16:29 Po pierwsze ciul to masz na drugie. Po drugie jak widzisz sjamie, wiele osób tu ma zdanie, żes spamer i jęczybuła jakich mało więc... NA DRZEWO!;) Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: wemur! 29.05.12, 18:08 ... a nie wyjaśniłeś kurduplu, co z twoim plastikowym fiutem :-) Widzę, że się jednak rozwijasz - spamer, jęczybuła, sjam (?) - znalazłeś na śmietniku słownik wyrazów obcych cy cóś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: wemur! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.12, 18:33 lucasy, wemury - oszczedzcie nam swoich prymitywnych i chamskich tekstów, które kompletnie nic nie wnoszą do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: wemur! 29.05.12, 18:47 pisza tu ludzie o tym co ich boli- wystarczy poczytać tytuły wątków. Ja tez mam prawo pisać. A tu przychodzi taki ciul i pisze :" Zgłoś to w odpowiednie miejsce a nie na forum się wyżalasz. " bo mu się wydaje, że ma prawo tu coś regulować. To chyba mogę mu napisać co o takim chamstwie sądzę. Nie !? Pozdrowienia dla wszystkich ciuli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pier.dolnienty Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.12, 20:45 Ciekawe co będzie w ten weekend? Powtórka z rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.12, 08:23 Znowu wemur będzie leżał uchlany w parku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc wpisy pokazują kim jesteście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 08:33 mądry odpuści ale tu na tym watku chyba takich brakuje umówcie się na koziej górce obijcie mordy ale nie plujcie tu na forum wyjdzie ze cieniasy jesteście i nawet gościowi piochy nie umiecie strzelić masakra co wypisujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pier.dolnienty Re: Park Kościuszki w sobotni ranek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.12, 23:24 To on łyka? Nie wygląda na takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucas1_live Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 26.06.12, 14:21 Gość portalu: Nina napisał(a): > Znowu wemur będzie leżał uchlany w parku? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 26.06.12, 14:30 popatrz, a ja juz o tym zapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
lucas1_live Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 26.06.12, 14:34 Wiek robi swoje. Zacznij łykac suplementy diety, odstaw to co łykasz obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 31.05.12, 09:56 Wracając do meritum - to smutne, że niedawno dużym nakładem sił i środków ( 8mln zł) piękny park znów niszczeje, ponieważ najwyraźniej zabrakło gospodarskiej ręki lub wyobraźni i w/g mnie nikt się stanem parku i znajdujących się w nim różnych obiektów nie interesuje. Kiedyś w parku byli ludzi pilnujący porządku i cały teren na noc był zamykany i nadzorowany. Dziś na noc jest zamykany wyłącznie szalet Chopina, co powoduje że na galeryjce na szczycie górki smród odchodów urywa głowę, niewątpliwie też odbija się to na kondycji roślinności w parku. Park jest już na pierwszy rzut oka brudny - dotyczy to również placu zabaw dla dzieci, gdzie nie trudno w południe znaleźć butelki, puszki i inne ślady bytności wandali, których policja i straż miejska najwyraźniej się boi. Wbrew zakazom psy biegają sobie po parku luzem i regularnie obsrywają trawniki. Można pomarzyć żeby np. na trawniku sobie usiąść albo pozwolić pobiegać dzieciom bez ryzyka wdepnięcia w g...no. Oczywiście bardziej niż dzieci właściciele psów kochają zwierzęta. Szczególnie umięśnieni właściciele hasających luzem pitbuli i innych sprzętów do zabijania. Wszyscy kochamy zwięrzęta - swoje. Urządzenia zainstalowane w parku nie są nadzorowane przez nikogo. Pisałem swojego czasu maila do jakiegoś urzędasa z sugestią o poprawienie naciągu liny w tym moście linowym ( nie wiem jak to sie nazywa) , ponieważ wisi zbyt luźno, co utrudnia korzystanie i powoduje obijanie sie (czasem bolesne) dzieci o pomosty. Bez reakcji - a będzie to już ze dwa lata. Było tez dość czasu aby zrewidować układ alejek i zrobić nawierzchnię tam, gdzie ludzie najczęściej chodzą, można było pomyśleć żeby ławki przestawić spod drzew bo są tak zapaskudzone przez ptaki, że na wielu nie da się usiąść - chyba że to zamierzony efekt, bo widać, że tylko deszcz je obmywa. Inne przykłady zniszczeń, dewastacji, niedoróbek były też na tym forum opisywane. Oczywiście, dla wielu ludzi to nie jest temat godny ich uwagi ale patrząc przez pryzmat marnotrawstwa musze o tym napisać i ja. Do tego czym jest to miasto dzisiaj doprowadziła obojętność i bezpłciowość społeczno-polityczna takich miernot, jak większość tych podpisanych powyżej dowcipasów. Nie dajmy się ! - „młodzi, wykształceni” to nadchodząca postać współczesnej ciemnoty. A trzeba nam wiedzieć, że nie ma nic gorszego, niż ciemnota mniemająca, iż jest oświecona. "(...) Stanisław Michalkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
wemur Re: Park Kościuszki w sobotni ranek 15.07.12, 22:20 Dzis tez byłem w Parku. Bez zmian. Na ławce przy Słowackiego, w stercie smieci ( chyba dziś ich nie uzbierał) śpi sobie menel, w alejce przy placu zabaw młodzież głośno i bez krępacji wali piwo. Godzina 19-ta Straż miejska czuwa... Odpowiedz Link Zgłoś