22.06.12, 12:16
witam szukam dobrego i sprawdzonego gabinetu stomatologicznego w Radomiu
chciałabym założyć implanty
Obserwuj wątek
    • Gość: Zębowa-wróżka Re: implanty IP: *.181.13.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.06.12, 13:05
      Proponuję najpierw znaleźć dobrego stomatologa, który ci powie a zaletach ( a przede wszystkim wadach) implantów. Po tym co ja usłyszałam w przypadku paradentozy, skutecznie pozbyłam się myśli o implantach.Byłyby pieniądze wyrzucone w błoto.
      • Gość: izuka33 Re: implanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 09:46
        Znalazlm gabinet estident ktory ma w ofercie implanty czy ktos korzystał z ich usług?
    • sara_scz Re: implanty 03.03.16, 19:45
      Już pisałam na podobnym wątku, jeśli masz taki dylemat może moja historia Ci coś pomoże:
      Miałam bardzo podobny dylemat, bo szukałam lekarza, któremu mogłabym zaufać w moim mieście (Częstochowa - wielkościowo chyba podobnie do Radomia i zrobić implanty, bardzo nie chciałam ryzykować dlatego postanowiłam poszukać implantologa gdzie indziej i trafiłam do Łodzi.
      Nad Warszawą też się zastanawiałam, ale jak to w stolicy ze wszystkim, wkręcanie implantów też jest dużo droższe i nie zawsze koreluje z większą wiedzą, doświadczeniem czy lepszymi materiałami, tam po prostu jest drożej.
      Padło na Łódź, bo wybitnie daleko nie jest, a konkurencja wśród implantologów i tak jest taka, że ci najlepsi latają na kursy uczyć się za granicę tak jak warszawscy. Ja jestem już ponad 2 lata po zabiegu 3 implantów i jestem bardzo zadowolona, zabieg przebiegł sprawnie a część protetyczna wyszła prima sorte jeśli chodzi o estetykę, robiłam u doktora Cynkiera. Pozdrawiam.
    • judyta-11 Re: implanty 27.08.16, 12:43
      Podjedź sobie do Częstochowy, wydaje mi się że implanty są o tyle poważną inwestycją że warto medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • baska_sz1 Re: implanty 23.09.16, 20:20
      Podjedź sobie do Częstochowy, miałam w Centrum Medor wszczepiane implanty, polecam każdemu medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • jarp-82 Re: implanty 14.11.16, 06:52
      Może nie na miejscu ale warto wybrać się do Częstochowy do kliniki Alfadent (doktor Sławomir Sobczyk). Mogę powiedzieć o nim wiele dobrego i cieszę się, że robiłem implanty zębowe właśnie tam. Tu masz dane kontaktowe: alfadent.pl/kontakt/ W razie pytań służę pomocą.
    • malwinka_11 Re: implanty 17.12.16, 16:21
      Też polecam Medor, miała tam wszczepiane implanty, wyszło niedrogo medor.pl/oferta/implanty-czestochowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka