Dodaj do ulubionych

Praca w hm broker consulting

19.07.12, 14:24
Byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej w hm broker consulting (ul. żeromskiego 29). słyszał ktoś coś o tej firmie? Pracował? W internecie nie mogę znaleźć żadnych informacji o nich.
Obserwuj wątek
    • ettta Re: Praca w hm broker consulting 19.07.12, 14:34
      Przepraszam to jest mh broker consulting. Oto ogłoszenie jakie zamieścili w internecie:
      PRACA OD ZARAZ!!! Maturzyści, Absolwenci, Osoby Bezrobotne - Radom
      FIRMA OGÓLNOPOLSKA W CZĘSTOCHOWIE, ZAJMUJĄCA SIĘ DYSTRYBUCJĄ USŁUG TELEKOMUNIKACYJNYCH

ZATRUDNI I PRZESZKOLI OSOBY NA STANOWISKA:

- PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY,

- ASYSTENT HANDLOWCA,

- DORADCA KLIENTA,

- TELEANKIETER,

- HOSTESSY.

OFERUJEMY:

-UMOWĘ O PRACĘ,

-CIEKAWĄ I STABILNĄ PRACE W MŁODYM,DYNAMICZNYM ZESPOLE,

-MOŻLIWOŚĆ SZYBKIEGO AWANSU,

-BARDZO DOBRE WARUNKI WYNAGRODZENIA,

-WYPŁATY W FORMIE TYGODNIÓWEK.

WYMAGAMY:

-WYSOKIEJ KULTURY OSOBISTEJ,

-ENTUZJAZMU,

-DOBREJ ORGANIZACJI PRAC
      Podejrzane czy nie? Dodam, że jutro mam iść na szkolenie, ale nie chce się w coś wpakować.
    • Gość: 25 Re: Praca w hm broker consulting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 19:18
      ja tez nic nie mogę o nich znaleźć a mam rozmowę w tej firmie, na czym polega praca u nich?
      jakie wrażenia po rozmowie co do pracy w tej firmie?
    • Gość: Kaja Re: Praca w hm broker consulting IP: 195.116.217.* 20.07.12, 08:06
      Hej! o co pytali? jak wyglądała rozmowa? ja mam w poniedziałek, ale też nic nie wiem o tej firmie:/
      • Gość: Paulina [...] IP: *.radom.giga.com.pl 20.07.12, 13:35
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Treneiro Re: Praca w hm broker consulting IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.12, 12:22
          Hahahaha ... po 1. to szukamy osób pozytywnie nakręconych do wspólnego biznesu ... widocznie nią nie byłaś ... a teraz wielkie żale, że wysadzili ją na dworcu o 15 a nie 18 ... powodzenia w negaceniu się przez całe życie... i jednej stałej marnej pensji.
          • Gość: dd Re: Praca w hm broker consulting IP: 94.42.200.* 23.07.12, 13:37
            ja też niestety tam byłam. BANDA OSZOŁOMÓW!!!!!!!Trzymajcie się od tej firmy z daleka.Niby chodzą w eleganckich strojach ale zachowują się jak kretyni. Od samego początku podejrzane.
          • vater1958 treneiro? 23.07.12, 14:22
            nie masz nigdy ochoty splunąć w twarz temu gościowi, którego widzisz w lustrze jak się golisz?
            wprawdzie rzymianie mówili "pecunia non olet" - ale to ty śmierdzisz jak skunks!
          • Gość: Paulina Re: Praca w hm broker consulting IP: *.radom.giga.com.pl 26.07.12, 11:18
            do wspólnego biznesu?!?!?! naciąganie niewinnych ludzi nazywasz biznesem? wami to powinny zająć się odpowiednie służby...
    • Gość: jaaa Re: Praca w hm broker consulting IP: *.radom.vectranet.pl 23.07.12, 22:30
      no właśnie ja tez nie. Podejrzane miejsce. Jak to się dzieje że istnieje firma na "głównej ulicy " miasta a nic o niej nie wiadomo. Pewnie jakiś lewe interesy albo co. Dziwne ... wogle dostałam od hm broker consulting zaproszenie na rozmowę o prace wysłane na pocztę mailowa z prośba o potwierdzenie udziału i przyniesienie wydrukowanego cv. To jakiś żart czy nie. W życiu nie słyszałam o takiej formie komunikacji jeśli chodzi o zatrudnienie. To ogłoszenia o prace to jakaś ściema dosłownie. Śmierdzi na odległość :/
      • Gość: Anastazja Re: Praca w hm broker consulting IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.12, 22:52
        Potwierdzam, to co napisała koleżanka powyżej. Zgłosiłam się na stanowisko telemarketerki a również zostałam wkręcona w wyjazd poza miasto, w zupełnie innym charakterze. Krętactwo i oszustwo. NIE POLECAM !
        • Gość: jaaaaaaa2 Re: Praca w hm broker consulting IP: *.183.198.178.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.07.12, 14:24
          Również nie polecam, spotkało mnie to samo co koleżankę wyżej, tylko czas starcony!!!
    • ettta Re: Praca w hm broker consulting 30.07.12, 11:40
      Ta praca to porażka. Szukają niby przedstawicieli handlowych. A jak wygląda rzeczywistość? Jeżdżą po wsiach i oszukują starszych ludzi, że niby nową umowę trzeba podpisać z tp (jest to umowa z całkiem inną firmą). Tak łowią klientów. Zresztą mówią o tym już w telewizji.
      Jak wygląda to od strony pracownika? Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Pytali mnie jaka jest praca moich marzeń he he. Następnego dnia poszłam na to niby szkolenie, ale niestety nie sprawdziłam się. Po czterech godzinach powiedzieli mi, że nic z tego nie będzie. Nie jestem pozytywnie zakręcona a oni takich ludzi szukają. Żenada. Trzymajcie się z daleka od tej firmy. Nawet jak się tam dostaniecie, to nie wiem czy później nie będziecie mieć do czynienia z prokuraturą. Chyba zresztą trudno jest znaleźć tych "pozytywnie zakręconych", bo bez przerwy się ogłaszają.
      • Gość: xyz Re: Praca w hm broker consulting IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.07.12, 22:35
        Naciąganie ludzi zwłaszcza starszych na umowy telekomunikacyjne, ogolnie praca polega na tym, ze chodzi sie od mieszkania do mieszkania i klamie prosto w oczy, ze niby wszystkie firmy przechodza do Telestrady. Wciskaja umowy na 24 miesiace nie informujac o warunkach. Jedno wielkie oszustwo, trzymajcie sie od tej firmy z daleka. Pracuja tam ludzie ktorzy nie maja sumienia.
        • Gość: magi Re: Praca w hm broker consulting IP: *.tktelekom.pl 13.08.12, 17:00
          Też byłam dziś na rozmowie i jak wyszłam to juz poczułam z ecoś smierdiz bo w ogłszeniahc było niby że ankieter i badanie rynku a on mi gada ze to pozyskiwanie klienta i zatrzymywanie starego. A jak teraz pocyztałam tutaj to juz jetsem pewna że pic na wode fotomontaz ale pójde jutro na to szkolenie z ciekwaości anwet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka