Dodaj do ulubionych

Co w Radomiaku?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 10:35
Bez urazy z całym szacunkiem do tego zawodnika ale G.Mielcarski raczej sie
nie nadaje bo za stary.... Jacek Kacprzak moze jeszcze jest dobry ale mógł
troche wczesniej zainteresować sie Radomiaczkiem...a co do drachala to nawet
nie chce go widziec co najwyzej piłki moze podawać. Ja bardziej jestem za
sprowadzeniem Sasina rodowity Radomianin grający w Slasku Wroclaw jest mlody
i to pelny zawodnik.Na takich ambitnych i mlodych Radomiak powinien postawić
a nie na starych, ktorzy tylko kase licza. Moze macie jakiś zawodników na oku
dla Radomiaczka ? zapodawajcie tu na forum moze Engelik Jr weźmie to pod
uwage ;)) pozdro.
Obserwuj wątek
    • Gość: thc1910R Re: Co w Radomiaku? IP: 62.233.167.* 30.06.04, 12:04
      mogli by sprowadzic Bednarka z Arki
    • Gość: RKS1926 Re: Co w Radomiaku? IP: 80.249.4.* 30.06.04, 12:49
      ZAPRASZAMY !! www.bron1926.prv.pl
      • Gość: 1910 Re: Co w Radomiaku? IP: *.udn.pl 30.06.04, 13:28
        Karol Gregorek Arka Gdynia
    • Gość: mk pewnie sie wojtek kowaczyk zglosi:)))) IP: *.rutex.slask.pl 30.06.04, 13:51
    • Gość: !zielony1910! Re: Co w Radomiaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 14:57
      Jakub Błaszczykowski (KS Częstochowa) Łukasz Fabiański (Mieszko Gniezno),
      Michał Ilków-Gołąb i Piotr Stawowy (obaj Polar Wrocław), Łukasz Jasiński
      (Aluminium Konin) Sebastian Madera (Miedź Legnica)Marcin Smoliński (GKS
      Targówek Warszawa), Bartosz Sobkowicz (Stal Głowno)Karol Wasielewski (Bałtyk
      Gdynia)Mariusz Solecki (Unia Skierniewice)====== to są kolesie z rocznika 1983-
      84. Wszyscy jak widać grają gdzieś w 3 ligach ,i wszyscy grali w rep. U-19.
      Panie Engel jr looknij moze ktoremuś kończy sie w lipcu kontrakt.
      • Gość: gośc Re: Co w Radomiaku? IP: *.telenergo.pl 30.06.04, 15:34
        Może warto zainteresować się chłopakami z Beniaminka rocznik 83. Cała drużyna:
        Szewczyk,Okólski,Sędzicki, Frydler, Mazurkiewicz, Sielski, Cieciura ( już
        jest),Banaszkiewicz,Jadczak, Puźniak, Gregorek.
    • Gość: vsn W Radomiaku CHCĄ GRAĆ:STRĄK,MIELCARSKI!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:36
      TO PRAWDA I WIELU INNYCH
    • Gość: TRENER Echo-Dnia i Łyżwa palant IP: *.udn.pl 30.06.04, 20:44
      Ten goscoi już mnie dobija.Przeczytałem dziś gazety lokalne i w echu-dnia
      oczywiscie że Radomiak sie rozpada,trener odchodzi.Temu człowiekowi trzeba wCOŚ
      WYTŁUMACZYĆ.Co do zawodników z byłych zawodników Beniaminka to zdecydowanie
      Sasin.Gregorek ma gwiazdorskie postepowanie mimo że tuła sie po klubach i
      bardzo mało bramek strzela.Misiek pozdrawiam z Radomia.nIE MOGŁEM PRZYJSĆ NA
      FONTANNY BO BYŁEM BARDZO ZAJĘTY NA DZIAŁCE.
      • Gość: Stefan Re: Echo-Dnia i Łyżwa palant IP: 80.249.0.* 01.07.04, 07:59
        Jeżeli uważacie kogoś za palanta to nie czytajcie terj gazety. Z drugiej strony
        z dobrze poinformowanych kręgów zobaczycie, że Engel wyląduje w Polonii.
        Nazwiska które padły w tym artykule jeszcze nie raz bedą się przewijały w
        codziennych gazetach. Pisanie o tym, że ktoś coś wymysla jest tylko zazdrością
        w stosunku do gazety która ma najszybsze informacje. Podniecać się
        Mielcarskim,, który sprzedał był całego Radomiaka to bezsens. Ja i tak bedę
        kupował Echo, bo pozostałe lokalne tylko wchodzą prezesom w dupę.
    • Gość: Retal1910 łYŻWA CO tY WIESZ Co IP: *.udn.pl 30.06.04, 20:48
    • Gość: Barry Re: Co w Radomiaku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 20:57
      Mój dziadek ma 75 lat i tez jeszcze kopie prosto piłkę. może by sie przydał dla
      radomiaka, bylby zmiennikiem mielcarskiego. Myślę że 15 minut jeszcze by na
      boisku wytrzymał. Polecę go Prezesowi radomiaka
    • Gość: Bosman TRANSFERY IP: *.udn.pl 30.06.04, 21:33
      Jakub Błaszczykowski (KS Częstochowa), Łukasz Fabiański (Mieszko Gniezno),
      Michał Jloków-Gołąb (Polar Wrocław), Łukasz Jasiński (Aluminium Konin),
      Klaudiusz Łatkowski (Kszo Ostrowiec), Sebastian Madera (Miedź Legnica), Dawid
      Plizga (GKS Katowice), Marcin Smoliński (GKP Targówek), Łukasz Święty (
      Energetyk ROW Rybnik).

Teraz tak.Łatkowski i Plizga raczej będzie cieżko szczególnie ten drugi bo ma
      grać w GKS Katowice w pierwszym składzie.Tak samo jak on jest bardzo dobry
      Smoliński i jest do wzięcia.Jasiński zawodnik do grania od zaraz i jego klub
      nawet w 3 lidze nie będzie grał ponieważ się wycofał.By grać dalej w
      reprezentacji w swoim roczniku trener kadry przyjął zasade by grali co najmniej
      w 3 lidze w podstawowym skladzie.Ci wszyscy chłopcy są reprezentantami Polski
      rocznika 1985r.Warto na nich postawić bo wiele już potrafią i nie są
      drodzy,Wielu z tych chłopaków znam i dla Radomiaka to by było bardzo dobre
      posuniecie.
      • Gość: Bosman Re: TRANSFERY IP: *.udn.pl 30.06.04, 22:05
        Niestety przed chwilą sie dowiedziałem,że Smoliński podpisze najprędzej
        kontrakt z Legią Warszawa i obok Rzeźniczka bedzie drugim reprezentantem Polski
        rocznika 1985 grającym w stolicy.Więc jak widziecie inni są naprawde też
        dobrymi już grajkami a stosunkowo mało trzeba za nich za płacić.Za samą gre też
        nie biorą kokosów.Chcą się promować wiec działacze do dzieła.
    • Gość: Bosman TRANSFERY IP: *.udn.pl 30.06.04, 21:57
      Dariusz Zjawiński(Legionovia Legionów), Damian Niemczyk (Stal Sanok), Radosław
      Majewski (Znicz Pruszków), Piotr Długosz (Igloopol Dębica) Wojciech Galant (Żak
      94 Kołobrzeg).

Są to podstawowi reprezentanci Polski rocznika 1986r.Wiem, że ktoś powie że są
      za młodzi ale odpowiadam ze inny reprezentant z tego rocznika grał całą runde w
      Widzewie Łódź był najlepszym jego zawodnikiem a 2 dni temu podpisał 4-letni
      kontrakt z Legią Warszawa.Dodatkowy argument, że za tych chłopaków trzeba tylko
      zapłacić ekwiwalent za wyszkolenie od 20tys do 30tys i stają się
      pełnowartościowymi zawodnikami klubu.
      • Gość: kibic Re: do BOSMANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 22:58
        Bosman Ty pisałeś kiedyś o tym że ZBYSZKO wejdzie po awansie na razie jest
        kiepsko . Czy masz jakieś wiadomości czy tylko picujesz ze swoimi informacjami.
        A Prezes Pietrzyk obiecywał że po awansie będzie rewelacja i co ????
        • Gość: Bosman do kibica:) IP: *.udn.pl 30.06.04, 23:02
          Jak najbardziej Zbyszko jako firma jest zainteresowany.Kłopot jest jeden chce
          transmisji w Polsacie a z tą stacją na emisje swoich meczy rozmawia oprócz
          Radomiaka jeszcze 3 kluby.Od tych rozmów zależy wejscie w klub.
          • Gość: Radmir Potrzeba dużo wysiłku i trochę szczęścia !! IP: *.chello.pl 30.06.04, 23:51
            Dziękuję wszystkim zadownikom i trenerom Radomiaka za walkę do końca. Oby tak
            zawsze Wam Panowie chciało się grać. W tym sezonie się udało, ale teraz trzeba
            iść dalej!!! Zarówno Zarząd klubu jak i zawodnicy oraz Ich obecny trener stale
            podnoszą swój poziom sportowy i inne pozasportowe umiejętności. Teraz
            najważniejsze, to utrzymać trzon zespołu, dokonać kilku, moim zdaniem wystarczy
            trzech do pięciu, nowych młodych, powtarzam młodych, perspektywicznych
            zawodników i wystarczy wzmocnień. W nadchodzącym sezonie trzeba utrzymać II
            ligę w Radomiu! Radomiaka z tą drużyną, z pewnością na to stać.
            Największe wyzwanie stoi jednak przed DZIAŁACZAMI RADOMIAKA. To Wy Panowie
            powinniście postawić jasny cel drużynie, zapewnić stabilne źródła finansowania
            i poszukać (najlepiej w słabszych zespołach III-cio ligowych i niższych ligach)
            odpowiednich piłkarzy, którzy mogą się dobrze wypromować w Radomiu. Jeśli
            Panowie działacze nie wiecie jak to zrobić, to jedźcie do Krakowa podpatrywać
            Cracovię. Może nie najlepiej jest porównywać Radom do Krakowa, bo to "nie ta
            skala", ale warto skopiować chociażby tylko "te dobre" mechanizmy działania,
            jakie wprowadziła Cracovia odnosząc w ciągu 3 lat ogromny sukces! A z Radomia
            do Krakowa nie jest daleko. Jeszcze raz gratuluję i namawiam do energicznej i
            efektywnej pracy, zarówno zawodników jak i działaczy.
    • Gość: TrendyRKS Re: Co w Radomiaku? IP: *.udn.pl 01.07.04, 01:21
      Ze Zbyszko Bosman ma racje właśnie taki jest problem.Goły musiał odejść by
      dalej się rozwijać to normalne.Szacunek Gołasiowi za to co zrobił dla
      Radomiaka.Trzeba to uszanować i już.
    • Gość: SM POLACZYC BRON I RADOMIAKA !!! IP: *.stat.gov.pl 01.07.04, 08:17
      Zamiast szukac jakis tanich patafianow, dzialacze powinni pojsc po rozum do
      glowy i rozpoczac rozmowy w sprawie polaczenia obydwu radomskich klubow. Na
      boisku i obiektach Broni i Mosiru by mieli baze treningowo-hotelowa, a na
      Radomiaku by grali swoje mecze. Pilkarzy by zebrali w wieksze grono i bylaby
      silniejsza jedna druzyna, z bogatszymi rezerwami i rywalizacja w skladzie.
      Sponsorzy razem wzieci gwarantowaliby calkiem niezle pieniadze. A Radom by sie
      cieszyl, ze ma drugoligowy (na razie?) zespol. Tylko czy dzialacze i prawdziwi
      kibice radomscy (a nie szowinistyczne barany) sa w stanie wzniesc sie ponad
      malomiasteczkowa glupote?
      • Gość: !zielony1910! Re: POLACZYC BRON I RADOMIAKA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:00
        Najlepiej połączyć cracovie z wisla , polonie z legia , arke gdynia z lechia
        gdansk i z całego ślaska zrobić jeden silny team bedzie super !!!! ;) ;) A co
        do fuzji z bronią to niech sie połączą z rezerwami radomiaka ,wtedy
        nowopowstały klub przejmie tradycje od radomiaka II bo ma wieksze od broni......
      • Gość: 19-marian-10 Re: POLACZYC BRON I RADOMIAKA !!! IP: 213.17.170.* 02.07.04, 10:41
        Tylko czy dzialacze i prawdziwi
        > kibice radomscy (a nie szowinistyczne barany) sa w stanie wzniesc sie ponad
        > malomiasteczkowa glupote?

Nigdy nie uważałem sie za szowiniste ale Twój pomysł jest poroniony..chyba Ty
        kolego od niedawna jestes kibicem Radomiaka....zreszta jakie korzysci daje
        Radomiakowi fuzja z amatorami z Bronii ????
    • Gość: 1910 ALE JAJA IP: *.udn.pl 01.07.04, 14:38
      niejaki M Motyka po pierwszym przegranym owym przestaje być trenerem Tłoków, a
      kilka dni temu zostaje trenerem Polonii Warszawa - zatrudnionym przez
      niejakiego J Engela. nic wam nie śmierdzi????????????? bo mi strasznie, ale
      jeśli Zieloni spadną to oliwa będzie sprawiedliwa
    • Gość: radomiaczku ! Re: Co w Radomiaku? IP: *.internet.radom.pl 01.07.04, 15:10
      Dariusz Zjawiński(Legionovia Legionów), Damian Niemczyk (Stal Sanok), Radosław
      Majewski (Znicz Pruszków), Piotr Długosz (Igloopol Dębica) Wojciech Galant (Żak
      94 Kołobrzeg).

Energetyk ROW Rybnik).

Energetyk ROW Rybnik).

Jakub Błaszczykowski (KS Częstochowa) Łukasz Fabiański (Mieszko Gniezno),
      Michał Ilków-Gołąb i Piotr Stawowy (obaj Polar Wrocław), Łukasz Jasiński
      (Aluminium Konin) Sebastian Madera (Miedź Legnica)Marcin Smoliński (GKS
      Targówek Warszawa), Bartosz Sobkowicz (Stal Głowno)Karol Wasielewski (Bałtyk
      Gdynia)Mariusz Solecki (Unia Skierniewice)==

Karol Gregorek Arka Gdynia oni sa naprawde dobzi i mlodzi chca grac w
      radomiaku!!!!!!!
      • Gość: Bosman Młodzi i jeszcze raz młodzi IP: *.udn.pl 01.07.04, 15:26
        No to ja już o tym pisałe.Młodzi utalentowani nie zmanierowani tylko trzeba dać
        im sznse(patrz Gołoś.Barzyński,Gałczyński,Misza,)
    • Gość: mirek Re: Co w Radomiaku? IP: 195.72.69.* 04.07.04, 03:04
      Powwino siem sciagnac mlodych!!! Moje propozycje:
      A. Roben
      M. Rooney
      C. Ronaldo
      G. Buffon
      Jakby dzialacze mnie posluchali, to utrzymanie 2 ligi pewne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka