Dodaj do ulubionych

Dziewczyny z PCO z Radomia-łączmy siły.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 12:16
Poszukuję dziewczyn z Radomia i okolic dotkniętych PCOs tak jak ja ..
Każda z Was pewnie ma własny bagaż doświadczeń z tym dziadostwem, dlatego myślę że połączenie wspólnych wysiłków i doświadczenia podbuduje nas i doda nam siły :)
Pozdrawiam Was serdecznie i liczę na nasze wspólne zmagania.
malea
Obserwuj wątek
    • Gość: megan Re: Dziewczyny z PCO z Radomia-łączmy siły. IP: *.30.106.163.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.10.12, 17:11
      Jestem z Radomia i też prawdopodobnie mam PCOS (w trakcie diagnozy).
      U kogo sie leczysz?
      • Gość: malea Re: Dziewczyny z PCO z Radomia-łączmy siły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 11:34
        Hej :)
        Jak na razie "skaczę" po lekarzach i nie mam jednego,a jak u Ciebie? może napisz na priv, poczta.789@gmail.com
        Pozdrawiam,
        malea
        • Gość: anette Re: Dziewczyny z PCO z Radomia-łączmy siły. IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 01:41
          Cześć dziewczyny,
          chętnie do Was dołącze - mam PCO zdiagnozowane od prawie roku i tez szukam dobrego lekarza.
    • milkads Re: Dziewczyny z PCO z Radomia-łączmy siły. 25.11.12, 18:07
      Ja też miałam stwierdzone PCO.Ale dla pocieszenia powiem, że po rocznym leczeniu u dr Woźniaka zaszłam w upragnioną ciąże.Druga ciąża była już wpadką:), także chyba pierwsza ciąża wyleczyła mnie z PCO. Wczesniej leczyłam sie bezskutecznie u innych lekarzy.PCO to nie wyrok, trzeba tylko trafić do dobrego specjalisty, który rozpocznie mądre leczenie.
      • Gość: sylveo Re: Dziewczyny z PCO z Radomia-łączmy siły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 12:51
        Dokładnie - lekarz musi wiedzieć jak do tego podejść i odpowiednio działać, a nie dopiero eksperymentować ..
        Dorzucę jeszcze od siebie, że ostatnio swoje PCO odpuściłam bo zdenerwował mnie lekarz:) I niespodziewanie, bez żadnych leków zaszłam w ciążę -ale niestety poroniłam.
        Więc zajście w ciążę jest możliwe -tylko zazwyczaj wydłużone w czasie, ze względu na rzadkość występowania owulacji. Trzymam za nas kciuki :)
        Skoro dr Woźniak się sprawdził w przypadku PCO, to też może się do niego wybiorę ..
        A czy któraś z Was miała jakieś doświadczenia z dr Godkiem?
    • Gość: arielka łączmy się IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.15, 20:43
      nie wiem jak wy dziewczyny ale ja mam zdiagnozowane pcos od bardzo dawna mam syna ale ciąża to nie tylko urodzenie dziecka. niestety ta choroba ma wiele powikłań i dotyka prawie każdego aspektu. moim największym problemem jest waga i zbędne owłosienie. może dałoby radę pogadać bardziej priv niż na forum. dziewczyny z Radomia i okolic piszcie m.p.gumowska@gmail.com. może razem damy radę pokonać złego ogra jakim jest PCOS:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka