slawomir.gajewski
17.10.12, 18:05
Witam
Kiedyś już założyłem na tym forum temat: "Do czego na Kmieciak", w którym zarzucałem obecnemu wójtowi niekompetencję i brak pozyskania dofinansowania do drogich inwestycji. Ponadto, tego samego (prywaty, złośliwości, wykorzystywania swojego stanowiska do prywaty) zarzucałem w kilku (konkretnych) tematach.
Z uwagi, na fakt, że ktoś zadał retoryczne pytania dotyczące mojej osoby (zwykłego wiejskiego faceta), dlatego dla równowagi te same pytania zadałem w stosunku do URZĘDNIKA - WÓJTA Gminy Odrzywół - mgr Kmiecika M.
Autor: slawomir.gajewski 17.10.12, 17:26
glosmlodziezy napisał(a):
> Komentator pisze:
> "a i niech rozpoczyna swoja kampanie juz tu i teraz od forum"
> jednak jesteś w układzie, w kolejnej zawiązującej się "sitwie" jak to lubicie p
> isać.
> My mówimy o grupie ludzi, młodych mających coś w głowie, mogących swoimi pomysł
> ami pomóc tej gminie.
> Czy nie znajdziemy młodego lepszego ekonomisty od p. Gajewskiego?- znajdziemy
> Czy nie znajdziemy młodego lepszego prawnika od p. Gajewskiego?- znajdziemy
> Czy nie znajdziemy młodego lepszego od pozyskiwania dofinansowań z UE od p. Gaj
> ewskiego? znajdziemy
> Czy nie znajdziemy młodego lepszego informatyka od p. Gajewskiego? znajdziemy
> Czy nie znajdziemy młodego lepszego administratora od p. Gajewskiego? znajdziem
> y itp.
> Czy nie znajdziemy młodego lepszego księgowego od p. Gajewskiego? znajdziemy it
> p.
> Grupa młodych specjalistów pod przewodnictwem jakiejś rozsądnej młodej osoby.
> Oczywiście nie chcemy robić przewrotów i miotłą wymiatać wszystkich pracowników
> gminy, chcemy dolać świeżej krwi i opierać się na ich doświadczeniu.
> To jest taki zalążek, taki początek, szukamy oczywiście chętnych do tego małego
> jak na razie przedsięwzięcia. My się nie mamy czego bać
Witam
Nigdy w powyższe nie wątpiłem, ale dla rownowagi mam analogiczne pytanie dotyczace p. Kmieciaka:
1. Czy nie znajdziecie młodego lepszego ekonomistę od p. Kmieciaka?-
a) znajdziecie
b) nie znajdziecie
2. Czy nie znajdziemy młodego lepszego prawnika od p. Kmieciaka?-
a) znajdziecie
b) nie znajdziecie
3. Czy nie znajdziemy młodego lepszego od pozyskiwania dofinansowań z UE od p. Kmieciaka
a) znajdziecie
b) nie znajdziecie
4. Czy nie znajdziemy młodego lepszego informatyka od p. Kmieciaka?
a) znajdziecie
b) nie znajdziecie
5.Czy nie znajdziemy młodego lepszego administratora od p. Kmieciaka? itp.
a) znajdziecie
b) nie znajdziecie
6.Czy nie znajdziemy młodego lepszego księgowego od p. Kmieciaka? itp.
a) znajdziecie
b) nie znajdziecie
Ponadto, być moze, że nie wiecie ale nie ma takiego "speca" od ktorego nie byłoby lepszego. Czyli nie ma ludzi idealnych i niezastąpionych
Dlatego, teraz już moje pytania:
Czy Gajewski znajdzie JESZCZE lepszego od Waszego, który przejdzie do drugiej tury wyborów na wójta w Odrzywole, tak asmo jak i mgr Kmieciak ...też znajdzie ...lepszego od Waszego;)
Jak zawsze pozdrawiam - Sławek - zwykły wiejski facet
PS.
Nie ulega watpliwosci, ze akurat Sławek Gajewski jest konkretną osobą, podczas gdy <głosmłodziezy>, może być .... .
Tym bardziej, że znam przypadek rzekomo "niezależnego" forumowicza <maniek-1>, którym okazał się gościu starający się BEZPRAWNIE przejąć 1,61 ha gruntu po byłym SKR w Odrzywole. (przy okazji zalegający gminie przeszło 50 tys. zaległych podatków). Panie Kmieciak..... co z tymi podatkami? Interweniuje Pan u komornika?;